PDA

View Full Version : PS3 Firmware v2.70

JohnBougiou
02-04-2009, 13:29
To firmware update v2.70 φέρνει μαζί του... νέο text chat για την επικοινωνία με τους δικτυακούς μας φίλους. Πλέον, έχουμε την δυνατότητα συνομιλίας πάνω από 15 δικτυακούς φίλους,χρησιμοποιώντας ασύρματο keypad, on-screen πληκτρολόγιο ή κατά επιλογείς μας πληκτρολόγιο. Ακόμα, έχοντας σ' εξέλιξη παιχνίδι, έχεις την δυνατότητα δημιουργίας πάνω από 3 chat rooms!

Αναλυτικά τα περιεχόμενα του update:

Friends list on the XMB (XrossMediaBar)

* Sort your friends via their online status
* Attach larger files to the messages you send to your friends (file size will increase from 1MB to 3MB)

Video delivery service on PlayStation Store

* Video files you’ve purchased from the PlayStation Store can be backed up to an external storage device and then restored to PS3’s internal hard drive for playback – so you can clear up space on your hard drive and then restore the video anytime in the future
* Videos you’ve purchased for PSP (PlayStation Portable) system can now be transferred to PS3 for playback

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι κοντά μας!

Πηγή: PlayStation.Blog

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
02-04-2009, 13:34
Για άλλη μια φορά βλέπω συνταρακτικές αλλαγές.... :flipout:

εχω την εντύπωση ότι, ότι ήταν να δούμε από το PS3 το είδαμε.

Στο επόμενο μοντέλο τώρα...

JohnBougiou
02-04-2009, 13:57
Η επίσημη παρουσίαση του update.

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U0Paq0Tn-tU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U0Paq0Tn-tU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

akisnm156
02-04-2009, 14:05
Για άλλη μια φορά βλέπω συνταρακτικές αλλαγές.... :flipout:

εχω την εντύπωση ότι, ότι ήταν να δούμε από το PS3 το είδαμε.

Στο επόμενο μοντέλο τώρα...

Όντως έχω μείνει άφωνος!!! :flipout::flipout::flipout:

georget
02-04-2009, 14:14
Άσε που κάθε φορα που κάνουμε update είμαστε με τον φόβο να μην μας μείνει νεκρό.

savvas01
02-04-2009, 14:46
το bitstream για HD Audio formats που ακουγοταν δεν το εβαλαν...
κριμα,για να δουμε μηπως στο επομενο...

MOUKIOUROUFIS KOSTAS
02-04-2009, 14:48
crap

engel85
02-04-2009, 15:01
Πάντως τα chat –rooms που δοκίμασα είναι αρκετά χρήσιμα. Βοηθάει πάρα πολύ άμα είσαι μέσα σε παιχνίδι και θες να συνεννοηθείς με τους άλλους. Πάνω δεξιά στην οθόνη σου γράφει το τελευταίο πράγμα που έγραψε κάποιος από τους συμμετέχοντες του chat-room και έστι δεν χρειάζεται να μπεις στο XMB για να το δεις.

sfortis
02-04-2009, 15:27
πολύ καλό το text chat ... το περίμενα καιρο...:a0210:

AriesGR
02-04-2009, 15:42
Κάτι πήρε το αυτί μου χθες από ένα πουλάκι (ΛΟΛ) ότι με το νέο firmware update υποστηρίζονται ΠΛΗΡΩΣ τα ελληνικά και στο browser κτλ. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς που το έχει ήδη κατεβάσει;

sfortis
02-04-2009, 16:04
http://www.el33tonline.com/past/2009/4/2/new_ps3_firmware_update_detailed/

... introduces language fixes for Polish, Greek, Czech, Slovak and Turkish gamers which enables you to read the full range of letters and characters from your national alphabet.

yesssssss

JohnBougiou
02-04-2009, 17:44
Η επίσημη πλήρης λίστα για το firmware v2.70:

Main features in system software update version 2.70

* Text chat

You can now do text chat with people on your Friends list. You can also participate in text chat during gameplay with people who are playing the same game as you, or a different game.

http://uk.playstation.com/media/148637/Textchat001_EN.jpg

Other new or revised features in version 2.70

Settings

* [Dynamic Normalizer] has been added as an option under [Music Settings].

Game

* You can now easily search the Internet for information about your PLAYSTATION&#174;3 format software, as well as for games you purchased from PlayStation&#174;Store. Select the icon for the game, and then select [Internet Search] from the options menu to get search results based on the game title.

Network

* You can now copy and paste text from a Web page viewed in the Internet browser.
* [Copy Address of This Page] and [Copy Address of This Link] have been added as options under [File] in the browse mode menu of the Internet browser.
* [Browser Security] has been added as an option to the browse mode menu of the Internet browser. The websites for the Web filtering services that used to be listed under [Bookmarks] have been moved under this new option.

Friends

* The order in which Friends are listed in the Friends list has been changed. When you have pending requests to add Users as Friends, the icons for these Users are now displayed at the top of the Friends list.
* The maximum size for files that can be attached to messages has been increased to 3MB.

Other

* Polish, Greek, Czech, Slovak, and Turkish can now be displayed in the Internet browser.

Το προμηθευόμαστε από εδώ (http://uk.playstation.com/help-support/ps3/system-software/download/)!

Πηγή: playstation.com

sakisart
02-04-2009, 18:45
Επιτέλους έβαλαν τη γλώσσα μας.:a0210: Έπρεπε από καιρό να γίνει, χώρα της Ε.Ε είμαστε.Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Μιχάλης Κορ.
02-04-2009, 19:06
Το μόνο που αξίζει είναι η προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας !

Μιχάλης Κορ.
02-04-2009, 19:15
Γράφει όμως : "can now be displayed in the Internet browser" !
Μήπως σημαίνει ότι απλά φαίνονται και δεν μπορούμε να γράψουμε ελληνικά ;;;;
Το δοκίμασε κανείς ;;

johny1989
02-04-2009, 20:23
το dynamic normalizer κανει πολυ δουλεια σε αυτους που ακουν pcm.
επισης πλεον διαπιστωσα οτι οτι ειναι unsuported data video το λεει απο πριν στην ονομασια του και δεν σε αφηνει να το παιξεις και μετα να στο γραψει με μαυρη οθονη
αυτα με chat chut ειναι αχρηστα για μενα
γιατι κανουμε chat σε ολες τις συσκευες ,κανουμε και στο πσ3 σε λιγο θα βγαλουν και ψυγεια με chat

σε γενικες γραμμες καλη αναβαθμιση
αντε να δουμε ,,,η μαλλον ποτε θα δουμε bistream
καποιοι λενε οτι ειναι θεμα προδιαγραφης hardware του πσ3.
εγω παντως πιστευω οτι μπορουνε να το κανουν ανετα

θα δουμε.......

savvas01
03-04-2009, 00:00
σε γενικες γραμμες καλη αναβαθμιση
αντε να δουμε ,,,η μαλλον ποτε θα δουμε bistream
καποιοι λενε οτι ειναι θεμα προδιαγραφης hardware του πσ3.
εγω παντως πιστευω οτι μπορουνε να το κανουν ανετα

θα δουμε.......

απο οτι εχω διαβασει δεν τιθεται θεμα προδιαγραφης hardware για να δωσει bitstream το ps3,ετσι και αλλιως bitstream εχει και τωρα,αλλα για τα DTS & DOLBY Core formats.με ενα firmware upgrade γινεται
το θεμα ειναι οπως γραφουν και πιο πανω,αν η sony μη δινοντας bitstream στο ps3 προσπαθει να υποστηριξει τα BD Player της...
και εγω αυτο περιμενω,αν στο επομενο upgrade δεν...παω για player...

Μιχάλης Κορ.
03-04-2009, 00:32
Τελικά, από την στιγμή που κέρδισαν την μάχη με το hd-dvd, κάθε αναβάθμιση είναι από μέτρια έως άχρηστη....πρόσθεσαν την αναγνώριση των ελληνικών, αλλά ελληνικά δεν μπορούμε να γράψουμε !!!!!! Συν ότι πολλές σελίδες τις διαβάζει, αλλά πατώντας πάνω στο link για να δεις σελίδα εντός, δεν την διαβάζει κανονικά, όπως παλιά δλδ....αυτό μου το έκανε στο in.gr, στο sport24.gr κ αλλού...μπούρδες δλδ !!

Che
03-04-2009, 00:32
απο οτι εχω διαβασει δεν τιθεται θεμα προδιαγραφης hardware για να δωσει bitstream το ps3,ετσι και αλλιως bitstream εχει και τωρα,αλλα για τα DTS & DOLBY Core formats.με ενα firmware upgrade γινεται
το θεμα ειναι οπως γραφουν και πιο πανω,αν η sony μη δινοντας bitstream στο ps3 προσπαθει να υποστηριξει τα BD Player της...
και εγω αυτο περιμενω,αν στο επομενο upgrade δεν...παω για player...
να πας εγω λεω δεν παιζει να το δωσουν οι μαγκιες της SONY:violent-smiley-030:

kyrliot
04-04-2009, 02:40
να πας εγω λεω δεν παιζει να το δωσουν οι μαγκιες της SONY:violent-smiley-030:

+1 κακα τα ψεματα εχει ξεπεραστει το ps3 σαν blu-ray player (κυριως λογω ηχου αλλα και σαν εικονα ).

xamurabi
05-04-2009, 01:19
Θα με συγχωρέσετε για την έκφρασή μου όταν είδα το νέο update είπα .... "π@π@ρια" !!!!
Και λοιπόν? Είδα σωστά ελληνικά στο browser! Γιατί που να @#$%^% δεν έβαλαν ένα ελληνικό character set (1253) στα system settings? Τόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν!?!?
Δυστυχώς συνεχίζω να βλέπω Ιο_νιο_2008 αντί Ιούνιος 2008 στις φωτογραφίες που έχω αποθηκεύσει!!!
Άντε και με αυτό το ρυθμό το έχουμε σίγουρο ότι το 2010 στην v3.90 να δούμε επιτέλους "το φως το αληθινό"!!!!!

tzanetosg
06-04-2009, 20:29
παιδια εχω βαλει να κατεβασω την 2.7 και παει τα ζωα μου αργα
ανεβαινει μια μια μοναδα το ποσοστο καθε 2 με 3 λεπτα
μηπως γνωριζει κανενασ γιατι το κανει αυτο...
60% ειναι το σημα στο ps3
μου εχει σπασει τα νευρα....

KleKoR
06-04-2009, 20:42
κατέβασε το από τον υπολογιστή και πέρνα το με φλασάκι... εγώ αυτό κάνω τον τελευταίο καιρό γιατί πραγματικά από το ps3 είναι τα ζώα μου αργά...!

http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3/pc_update.html

tzanetosg
06-04-2009, 20:46
για ποιο λογο γινεται αυτο μηπως ξερεις?
ολα τα προηγοθμενα τα εκανα απευθειας και δεν ειχα προβλημα εχει συμβει και σε αλλους αυτο η ειναι σπανιο φαινομενο..
α και κατι αλλο... ενα φιλαρακι δεν εχει συνδεση ιντερνετ.. αν του παω αυτο το update θα εχει και τα προηγουμενα μεσα η πρεπει να κανουμε ενα ενα..

tzanetosg
06-04-2009, 21:42
παιδια θα τρελαθω ακομα και απο το pc κατεβαζει με 30κβ/σ

KleKoR
06-04-2009, 21:57
ναι θα έχει και τα προηγούμενα μέσα....

download manager.... αλλιώς προκοπή δεν θα δείς...

free download manager(google it)

JohnBougiou
06-04-2009, 21:59
Σφαίρα κατεβαίνει από εδώ (http://duk01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/uk/2009_0402_3352adc32e39ec5f7b4cdeb8b861052a/PS3UPDAT.PUP)! Το κάθε firmware εμπεριέχει και τα προηγούμενα.

tzanetosg
07-04-2009, 01:27
λοιπον δεν ξερω τι γινεται μαλλον ο opera ειναι προβληματικος...μου εβγαζε συνεχεια σφαλμα...
jonhbougiou εκανα το link copy paste ston ie και απο κει ανελαβε το free download manager στο οποιο ειδα να κατεβαζει με 1200 πραγμα ποθ δεν εχω ξαναδει ποτε μου...
τωρα θα το βαλω στο σονι για να δουμε επιτελους αν ειναι οκ η αναβαθμιση που λογικα θα ειναι χαρη σε εσας τους δυο που βοηθησατε και ευχαριστω...

NiKa
08-04-2009, 23:59
"""""Φοβερή"""""" αναβάθμιση.... ΈΛΕΟΣ....
ΟΥΣΤ...:violent-smiley-030:

ctriant
11-04-2009, 11:10
..από τότε που βγήκε το BluRay ώς φορμα νικητής...οι αναβαθμήσεις της SONY στο PS3 είναι 'όλο ουσία'...