PDA

View Full Version : Modern Warfare 2

Pages : [1] 2

Yperion
26-03-2009, 12:44
H συνεχεια του call of duty 4 θα λεγεται "Modern Warfare 2" οπως ανακοινωθηκε επισημα , θα κυκλοφορησει 10 Νοεμβριου.

Ιδου και το πρωτο τραιλερ...

9jt8GNvXUW0

Περισσοτερα εδω...

http://www.gamespot.com/news/6206807.html?tag=latestheadlines;title;2

sfortis
26-03-2009, 13:12
από πότε μια γραμμή ηλεκτροκαρδιογράφου θεωρείται trailer?!

sakisart
26-03-2009, 13:33
όταν γίνει ευθεία γραμμή (πεθάνει ο ασθενής)θα βγει το παιχνίδι :flipout:

KleKoR
26-03-2009, 13:33
Εγώ μετά από αυτό το τρέιλερ αποφάσισα να το αγοράσω το παιχνίδι ασυζητητί :afro:

Yperion
26-03-2009, 13:42
Εγω παντως ακομη παιζω φανατικα το multiplayer του COD4 και το περιμενω το ΜW2 πως και πως...

Μονο να μην το κανουν μαπα σαν το World at War ευχομαι...

sfortis
26-03-2009, 13:45
τι να κάνετε...αφού δεν έχετε killzone :laugh:

...εγώ έχω να το ακουμπήσω απο τις 25 feb

Yperion
26-03-2009, 14:36
Εχουμε Gears of War 2 φιλε μου...-bye-

....αλλοι παιζουν και Halo 3 onine αλλα εμενα δεν μου αρεσει...

ΥΓ. 217,000 kills στο COD4 ειναι καλo νουμερο?:BDGBGDB55:

Ειμαι νουμερο 293 στα kills παγκοσμιως...-bye-

sfortis
26-03-2009, 15:09
καλός είσαι και του λόγου σου! (αν έπαιζες με PS3 θα ήσουν τουλάχιστον 100 θέσεις πιο πάνω στην γενική κατάταξη) :laugh:

vageladosgr
04-05-2009, 13:35
Infinity Ward is working dedicatedly and sincerely on Call of Duty: Modern Warfare 2 (MW2), which is supposed to be released on November 10 this year. Activision has already launched a teaser web site, a teaser trailer and also the logo. Brand manager Simon Wells told to the media after judging by the franchise’s trajectory through preceding launches that it is expected this game will become the highest selling in the history of video games.
http://modernwarfare2.net/http://modernwarfare2.net/wp-content/uploads/2009/04/mw2-fecha-300x169.jpg
The statement of the brand manager comes when the NPD group reported that the March revenues for the video game industry have come down by 17% as compared to last year. This is the first time in the present recession that video games business sales had fallen.
The CEO of infinity Ward, Vince Zampella said further on the MW2 that no detail is too small for them and every finishing touch that is imaginable is on the way to make MW2 to be the best ever. He also mentioned that he can’t make the fans globally wait further after November 10th to play it.
About the team he said that everyone is laser focused on making the most gripping experience that they have ever created.

... πηγη modernwarfare2.net

επισης φημες λενε οτι ο τιτλος call of duty δεν θα αναγρεφεται πλεον πριν απτο modern warfare 2

http://modernwarfare2.infinityward.com (http://modernwarfare2.infinityward.com/)

vageladosgr
04-05-2009, 13:51
να και ενα πολυ μελετημενο trailer
http://www.youtube.com/watch?v=EQ1qSQBzPjA&eurl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2Fvideosearch%3 Fq%3Dmodern%2Bwarfare%2B2%26oe%3Dutf-8%26rls%3Dorg.mozilla%3Aen-US%3Aofficial%26client%3D&feature=player_embedded

Yperion
07-05-2009, 13:32
http://files.xboxic.com/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-2/mw2-perks.jpg

Modern Warfare 2, Perks & Possible Locations

Just about anyone & everyone with an Xbox360 is excited about the release of the upcoming Infinity Ward game ‘Modern Warfare 2′ as according to various polls across the internet its one of the most wanted games of 2009! During the last week of March 2009 a ‘Modern Warfare 2′ trailer was revealed through the official website, but exactly how much attention did you pay to the video?

The enhanced Perks image above reveals five perks in use at one time with the most recognisable being ‘Stopping Power’ the other four are unknown and only our imagination can lead us to believe what they could possibly be. It does look like the use of heavy weapons, a knife, pin pointed artillary strikes, and possibly tracking features? (or can you think of other uses?)

Is this Rio, Brazil?

The enhanced image above clearly shows the falling of the Statue of Jesus which is located in Rio De Janeiro, Brazil. So with Russian and Brazilian campaign elements it adds further interesting queries to what kind of modern war are we fighting here? Russian enemies hiding in Brazil or Brazil waging war against Russia - who knows?

The last Modern Warfare had a multiplayer Beta released in the summer of 2007 before the full game was released November 2007. No word of a Modern Warfare 2 Beta just yet, but rest assured that Xboxic will keep our eyes and ears peeled in every direction. Currently due to the popular nature of this release it has not taken scammers long to jump on board by sending out email requests for fake Beta registrations. Please be aware that no official beta has been given a release date, if at all and never give out your details to anyone as such true Beta registrations do not require needing your gamertag details.

If anyone else is equally as excited about ‘Modern Warfare 2′ as Xboxic, give us a shout below or hit the forum?

http://www.xboxic.com/news/5268

Ουσιαστικα ξερουμε για αποστολη σε αεροδρομιο , 5 perk και Βραζιλια...

tmjuju
07-05-2009, 13:47
Σύμφωνα και με τα παραπάνω
Δεν θα ονομάζετε *COD* Modern Warfare…
Φεύγει το call of duty ώστε να διαχωριστεί το παίγνιον…

Αυγερινός Παπαδάκης
08-05-2009, 14:04
Σύμφωνα και με τα παραπάνω
Δεν θα ονομάζετε *COD* Modern Warfare…
Φεύγει το call of duty ώστε να διαχωριστεί το παίγνιον…

Εξαιρετική κίνηση της Infity να διασπάσει τους τίτλους, έτσι για να φαίνεται και η ποιότητα του παιχνιδιού. Πιστεύω θα είναι απίστευτη επιτυχία διότι απλούστατα η εταιρεία δουλεύει μόνο πάνω σε αυτό το πρότζεκτ και το περιμένω ανυπόμονα.

vageladosgr
11-05-2009, 16:38
:violent-smiley-030:Gameplay Reveal Promo HD

http://www.gametrailers.com/player/49095.html?type=mov

αχ αυτη η ατιμη αναμονη!!!
θα τα λιωσουμε τα ματακια μας παλι!!!

sfortis
11-05-2009, 16:41
μετά το killzone 2 ,τα γραφικά φαίνονται να βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο... ελπίζω να αποζημιώνει το gameplay!

vageladosgr
11-05-2009, 16:59
μετά το killzone 2 ,τα γραφικά φαίνονται να βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο... ελπίζω να αποζημιώνει το gameplay!
γεγονος... κριμα παντως γιατι ειχα την αισθηση οτι θα ηταν και τα γραφικα αψογα. αλλα και ετσι ναναι ανυπομονω να δω το λειζερ μου στα κεφαλακια των αλλων!:rifle:

Yperion
11-05-2009, 20:07

Ενταξει τα παραλες και λιγο.

Ειπαμε καλα γραφικα το Killzone αλλα οχι και ετσι...-bye-

sfortis
11-05-2009, 20:34
Ενταξει τα παραλες και λιγο.

Ειπαμε καλα γραφικα το Killzone αλλα οχι και ετσι...-bye-

μπααα...δεν τα παραλέω καθόλου... το Killzone2 έχει θέσει πραγματικά newgen standards στα γραφικά/κίνηση/εφε που μέχρι στιγμής δεν τα έχει πλησιάσει καμία εταιρία -bye-

Ntinos P
11-05-2009, 20:47
το demo του killrzone2 που κατεβασα παντως δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερως. (απο πλευρας γραφικων)
sfortis, το κανονικο παιχνιδι εχει διαφορα ? (στα γραφικα)

sfortis
11-05-2009, 20:59
το demo του killrzone2 που κατεβασα παντως δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερως. (απο πλευρας γραφικων)

όχι δεν νομίζω να έχει διαφορά

engel85
12-05-2009, 11:42

Όχι απλώς παίζοντας το ολόκληρο βλέπεις τι φοβερή προσοχή έχουν δώσει σε κάθε λεπτομέρεια και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει. Βάζοντας ξανά να παίξω το Call Of Duty 4 κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το Killzone 2 στον τομέα αυτό. Ας περιμένουμε βέβαια να δούμε πως θα δείχνει το gameplay του Modern Warfare 2 πρώτα.

Yperion
12-05-2009, 20:13
μπααα...δεν τα παραλέω καθόλου... το Killzone2 έχει θέσει πραγματικά newgen standards στα γραφικά/κίνηση/εφε που μέχρι στιγμής δεν τα έχει πλησιάσει καμία εταιρία -bye-

Nτινο σε ευχαριστω που απαντησες εσυ για εμενα...:flipout:-bye-

vageladosgr
25-05-2009, 15:39
φανερα βελτιωμενα γραφικα
ωραια!!
ωραια!!
http://www.gametrailers.com/video/reveal-trailer-modern-warfare/49655
μπραβο επιτελους μια εταιρεια παραγωγης παιχνιδιων που παρουσιαζει πραγματικες βελτιωσεις στις συνεχειες των τιτλων της:SFGSFGSF:

αληθεια γιατι δεν ανοιγει παραθυρο για το trailer οπως παντα?

Yperion
25-05-2009, 16:38
mxW7OGND7so

Nα το trailer ,το παραπανω δεν ειναι απο το youtube γι'αυτο...-bye-

vageladosgr
25-05-2009, 16:47
Nα το trailer ,το παραπανω δεν ειναι απο το youtube γι'αυτο...-bye-
(μα παντα απτο gametrailers εβαζα λινκ... anyway)
πολυ πιο <<φωτεινα>> γραφικα και πολυ ενδιαφεροντες χαρτες

Ntinos P
25-05-2009, 16:47
ΚΑΗΚΑΜΕ!!

sfortis
25-05-2009, 19:28
εντάξει μη τρελαθούμε... σαφώς καλύτερο motion capture αλλά τα γραφικά ψιλοακατέργαστα ειναι... ούτε καν μπορεί να γίνει η παραμικρή σύγκριση με το killzone 2

Yperion
26-05-2009, 01:36
Σε ενα παιχνιδι δεν μετρανε μονο τα γραφικα αλλα κυριως το gameplay....

Παντως μολις βγει το MW2 το Killzone θα το παιζουν τρεις και ο κουκος...-bye-

sfortis
26-05-2009, 08:21
καλά εννοείται... κάτσε να το δούμε πρώτα όμως...μακάρι αν είναι τόσο καλό σαν το 4.

Ch3RoUv1M
29-05-2009, 19:16
Eχει να πεσει να καψημο απειρο........

Yperion
02-06-2009, 11:09
QCX5hhiDXWQ

vageladosgr
02-06-2009, 14:03
ναι! ναι! ναι! γαματο... επιασα κοκκινα
σημερα θα παιξει λιωσιμο...

Ch3RoUv1M
02-06-2009, 19:03
Παει θα χαθω απο τον εξω κοσμο για λιγο καιρο μου φαινεται.....

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Yperion
04-06-2009, 22:22
E3: Modern Warfare 2 map packs coming to ΧΒΟΧ Live first

The first two map packs for Modern Warfare 2 will be timed exclusives for Xbox Live.

The news was revealed at Microsoft's E3 Press Conference shortly after a five-minute demo of a Modern Warfare 2 level.

The first two map packs for Modern Warfare 2 will be released 'first' for Xbox Live, making them timed exclusives for Xbox 360

http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10958

Πλεον φαινεται οτι εχουμε κονσολες δυο ταχυτητων με το XBOX στην πρωτη ταχυτητα...

sfortis
04-06-2009, 22:28
προσέξτε μήπως δεν πιάσει το αερόφρενο!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ntinos P
12-06-2009, 16:15
ΕΡΩΤΗΞΗ:

Aν ενα παιχνιδι για PS3 αγοραστει απο αμερικη, εχει προβλημα συμβατοτητας με την κονσολα εδω ???

(σορρυ προκαταβολικως αν εχει ηδη απαντηθει) :grinning-smiley-043

Spyros_V_S
12-06-2009, 16:33
ΕΡΩΤΗΞΗ:

Aν ενα παιχνιδι για PS3 αγοραστει απο αμερικη, εχει προβλημα συμβατοτητας με την κονσολα εδω ???

Για τα παιχνίδια δεν υπάρχει κανένας περιορισμός απ'όπου κι αν είναι αγορασμένα - πρόβλημα υπάρχει μονο στα blu ray που δεν είναι region free αλλά region Α.

Ntinos P
12-06-2009, 16:48
Ευχαριστωωω -bye-

sfortis
12-06-2009, 22:18
ΕΡΩΤΗΞΗ:

το μόνο "προβλημα" είναι οτι τα expansion packs πρέπει να τα κατεβάζεις απο το αμερικάνικο PS Store.

tmjuju
19-10-2009, 14:06
Εδώ http://www.fudzilla.com/content/view/16015/1/ αναφέρεται ότι το ΜW2 δε θα έχει επιλογή για τοπικό server (local server). Υποχρεωτικά αν θες να παίξεις με το συγκάτοικο, θα πρέπει να βρισκόσαστε μέσω Internet… κουλό… κουφό… ή απαράδεκτο?

Τώρα είναι και αυτό μέτρο κατά της πειρατείας να φανταστώ ?

Σε παράλληλο θέμα είχα αναφέρει ότι για λόγους και καλά πειρατείας θα καθυστερήσει η έκδοση του pc http://www.neowin.net/news/gamers/09/10/07/modern-warfare-2-pc-delayed-new-trailer-released

Κάτι μου λέει ότι δάγκωσαν το χέρι που τους ταΐζει….

sfortis
19-10-2009, 14:18
Στην έκδοση του PC συμβαίνει αυτο... Στις κονσόλες μπορείς να φτιαξεις private game και ώντος η πειρατεία του COD4 είχε φτάσει σε άλλα επίπεδα!

Yperion
20-10-2009, 16:23
8toHfZm6jNE

:grinning-smiley-043

Trisalon
20-10-2009, 17:41
καλο για κατεβασμα στο pc , μια απο τα ιδια το animation
Aυτο βεβαια προβλεπεται να πουλησει λογω ονοματος οπως και αλλα τα αλλα cod ασχετως αν τα προηγουμενα ηταν μετριοτητες σε σχεση με τον ανταγωνισμο (killzone)

darkie
20-10-2009, 20:56
ποτε βγαινει?

Δημήτρης Θ.
20-10-2009, 21:33
Επειδή σε λιγάκι χαλαρώνω απ την δουλειά, και ενώ ήδη ετοιμάζομαι για την αγορά του Uncharted 2, μπορείτε να μου πείτε αν το Modern Warfare 2 μοιάζει σαν στυλ παιχνιδιού με το Uncharted (δλδ. πρώτου ρόλου) και αν αξίζει να το πάρω.
Μερσί

Ntinos P
20-10-2009, 22:33
ποτε βγαινει?

11 Νοεμβρη

Ntinos P
20-10-2009, 22:35
Επειδή σε λιγάκι χαλαρώνω απ την δουλειά, και ενώ ήδη ετοιμάζομαι για την αγορά του Uncharted 2, μπορείτε να μου πείτε αν το Modern Warfare 2 μοιάζει σαν στυλ παιχνιδιού με το Uncharted (δλδ. πρώτου ρόλου) και αν αξίζει να το πάρω.
Μερσί

Πιστευω πως ναι.
Μπορεις να κανεις μια δοκιμη νοικιαζοντας το.
Αν δεν εχεις τετοια δυνατοτητα μπορω να στο δανεισω (το cod4 - modern warfare)

Δημήτρης Θ.
20-10-2009, 22:38
Σε ευχαριστώ πολύ.
Αλήθεια ποιος είσαι (με αυτά τα καινούρια προφίλ δεν καταλαβαίνω)

Ntinos P
20-10-2009, 22:49
o Ntinos_ -bye-

basexar
20-10-2009, 23:00
YΠΕΡΙΩΝΑ φιλεμου
νομιζω οτι κανεις λαθος για το cod waw Κ εγω επαιζα το Mp toy cod 4 fanatika k ημουν πολυ επιφυλακτικος για το waw αλλα καποια στιγμη που το βαρεθηκα αγορασα το waw κ δεν θα σταματησω παρα μονο οταν βγει το modern warfare 2 εκτος αν κανουν καμμια μλκ ια κ ζητησουν time card ανα μηνα alla mmmorpg .Εβλεπα καποια στιγμη ενα γαλλικο ντοκιμοντερ για τον 2ο παγκοσμιο πολεμο κ τα οπλα στο waw einai oloidia.Σου δινει το παιχνιδι την αισθηση οτι συμμετεχεις σε εκεινιν τον φοβερο αιματοβαμμμενο πολεμο.Ειναι πραγματικα καταπληκτικο.

ΣΥΓΖΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημήτρης Θ.
20-10-2009, 23:02
Έλα ρε. :D
Που θα σε βρω να μου το δώσεις?

Ntinos P
21-10-2009, 10:44
Καλημερα
Σου εστειλα ενα πμ

nikon
21-10-2009, 14:59
ΜερσίΚαταρχήν δεν μπορεί να σου πει κανείς αν το MW2 μοιάζει με το Uncharted 2 γιατί ακόμα δεν έχει βγει το MW2 αλλά και με το CoD5 να το συγκρίνουμε δεν έχουν καμία σχέση.......το ότι αξίζει και πρέπει να το πάρεις το U2 δεν το συζητάμε......όπως θα αξίζει και το MW2.

Yperion
21-10-2009, 17:02
YΠΕΡΙΩΝΑ φιλεμου
νομιζω οτι κανεις λαθος για το cod waw Κ εγω επαιζα το Mp toy cod 4 fanatika k ημουν πολυ επιφυλακτικος για το waw αλλα καποια στιγμη που το βαρεθηκα αγορασα το waw κ δεν θα σταματησω παρα μονο οταν βγει το modern warfare 2 εκτος αν κανουν καμμια μλκ ια κ ζητησουν time card ανα μηνα alla mmmorpg .Εβλεπα καποια στιγμη ενα γαλλικο ντοκιμοντερ για τον 2ο παγκοσμιο πολεμο κ τα οπλα στο waw einai oloidia.Σου δινει το παιχνιδι την αισθηση οτι συμμετεχεις σε εκεινιν τον φοβερο αιματοβαμμμενο πολεμο.Ειναι πραγματικα καταπληκτικο.

ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεια χαρα Βασιλη...-bye-

Δυστυχως το WAW (εκτος απο το single player που το εχω τελειωσει στο veteran) δεν μου αρεσε , πιο πολυ φταιει μαλλον ο σχεδιασμος ορισμενων πιστων και το γεγονος οτι οποιος εχει γρηγορη συνδεση internet (εγω εχω μονο 2 mbps λογω περιοχης που μενω) εχει μεγαλο πλεονεκτημα εναντι των αλλων...

Ntinos P
21-10-2009, 17:10
Το αυτο ακριβως
(οντως εχουν πλεονεκτημα? Κατι δεν μου κολλαγε καλα)

basexar
21-10-2009, 17:17
παιδια τετοιο κολλημα δεν εχω ξαναφαει ημουνα λατρης των strategy αλλα απο τοτε που πρωτοεπαιξα το cod md warfare 1 δεν εχω ξαναακουμπησει strategy, με αποκορυφομα την ελευση tου waw εχω κ forthnet 24 mbps k περναω την ωρα μου ευχαριστα .να δουμε κ το modern warfare 2

ΒΑΣΙΛΗΣ

basexar
21-10-2009, 17:19
Βεβαια στο monaco k sta bora bora αν ημουν κ εγω μαλλον θα θα ευρισκα πιο ευχαριστες ασχολιες lol

Yperion
22-10-2009, 09:50
Το αυτο ακριβως
(οντως εχουν πλεονεκτημα? Κατι δεν μου κολλαγε καλα)

Στο XBox σε ολα τα παιχνιδια (εκτος απο αυτα που εχουν server οπως το Battlefield) οριζει καποιον το παιχνιδι host και συνδεονται οι αλλοι σε αυτον , το αποτελεσμα ειναι αυτος να εχει το πλεονεκτημα καθως "βλεπει" τους αντιπαλους νωριτερα...-bye-

Βεβαια στο WAW εχουν βαλει την επιλογη "local only" ωστε να ψαχνει για αντιπαλους μονο σε γειτονικες (δηλ. Ευρωπαικες) χωρες και να μην βαλει host κανεναν Αμερικανο η Αυστραλο και δεν μπορεις να παιξεις καν απο το πολυ lag...

sfortis
22-10-2009, 10:23
Στο XBox σε ολα τα παιχνιδια (εκτος απο αυτα που εχουν server οπως το Battlefield) οριζει καποιον το παιχνιδι host και συνδεονται οι αλλοι σε αυτον , το αποτελεσμα ειναι αυτος να εχει το πλεονεκτημα καθως "βλεπει" τους αντιπαλους νωριτερα...-bye-

Βεβαια στο WAW εχουν βαλει την επιλογη "local only" ωστε να ψαχνει για αντιπαλους μονο σε γειτονικες (δηλ. Ευρωπαικες) χωρες και να μην βαλει host κανεναν Αμερικανο η Αυστραλο και δεν μπορεις να παιξεις καν απο το πολυ lag...

καλα πληρώνετε για δίκτυο και δεν έχετε ουτε dedicated servers!??? :grinning-smiley-043

Gagaras
22-10-2009, 10:58
Μερσί

Να διορθωσω λιγο το μπερδεμα που εχει γινει. Τα Uncharted 1-2 δεν ειναι πρώτου προσωπου (οπως ειναι ολα τα call of duty) αλλα 3ου (βλεπεις δηλαδη πισω απο την πλατη του ηρωα.
Τωρα οταν βγει το Warfare 2, σιγουρα αξιζει να το παρεις οπως αξιζει και το Uncharted 2 - που για μενα ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει για ps3

Yperion
22-10-2009, 11:03
καλα πληρώνετε για δίκτυο και δεν έχετε ουτε dedicated servers!??? :grinning-smiley-043

Οι σερβερς (οταν υπαρχουν) δεν ειναι της Microsoft ουτε της Sony , ειναι της εταιρειας που βγαζει το παιχνιδι...

YΓ. Απο οτι ειδα σε μερικα forum και στο PS3 το Cod4 με το ιδιο συστημα (host) λειτουργει...

Gagaras
22-10-2009, 11:15

Και στο ps3 ετσι λειτουργει. Και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. Παρα πολλες φορες που ειμαι host δεν εχω καθολου πλεονεκτημα, απεναντιας θα ελεγα, ενω αλλες φορες που εχω 2 γραμμουλες σημα (2 στα 4 ειναι στο ps3) εχω τελεια αποκριση και τα kills πανε με το κιλο. Οποτε αν δεν μπεις στο εκαστοτε παιχνιδι να δεις πως παει, δεν μπορεις να καταλαβεις...

Αναφερεσε στην εκδοση για xbox? γιατι στο ps3 δεν εχω δει κατι τετοιο...

sfortis
22-10-2009, 11:16
ναι αλλα όλα τα παιχνίδια τις sony είναι σε dedicated (killzone, resistance κτλ)

πληρωωωωωωωωνετεεεεε πληρωνετεεεεεεε :laugh

darkie
22-10-2009, 16:28
αφου το πηραν κοψοχρονια οταν το πηραν τωρα τους τα παιρνουνε κανονικα εξυπνος ο blllakos

YΠΕΡΙΩΝΑ φιλεμου

ΒΑΣΙΛΗΣ

ναι ειναι καταπληκτικο στο καινουργιο θα μπορεις να ξεκοιλιαζεις τους εχθρους , καταπληκτικο! :flipout:

Yperion
24-10-2009, 00:54
ναι αλλα όλα τα παιχνίδια τις sony είναι σε dedicated (killzone, resistance κτλ)

πληρωωωωωωωωνετεεεεε πληρωνετεεεεεεε :laugh

Ναι αλλα για να καλεσεις 4-5 φιλους σου να παιξεις μαζι μπορεις?

Γνωστος μου που παιζει Killzone μου εχει πει οτι το party invite του PS3 ειναι για τα πανηγυρια...-bye-

sfortis
24-10-2009, 09:13
Ναι αλλα για να καλεσεις 4-5 φιλους σου να παιξεις μαζι μπορεις?

Γνωστος μου που παιζει Killzone μου εχει πει οτι το party invite του PS3 ειναι για τα πανηγυρια...-bye-

ααα περίμενε...το party system του κillzone είναι για κλάματα (αν και το έφτιαξαν λιγο με το τελευταίο patch). Ελπίζω στο killzone 3 (2010) να έχουν πάρει το μαθηματάκι τους. :grandpa:

darkie
24-10-2009, 15:07
γιατι ειχε και party system?? :flipout: εγω γιατι δεν το καταλαβα? φυσικα ενα παιχνιδι δεν μπορει να ειναι 100% τελειο ειπαμε το καλυτερο shooter σε κονσολα αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας!

sfortis
24-10-2009, 15:12
το "καλύτερο" σηκώνει πολύ κουβέντα...

darkie
24-10-2009, 20:15
μπορει να μην ειναι το καλυτερο για σενα αλλα για την πλειοψηφια ειναι.. ετσι κι αλλιως τα shooter σε κονσολα ειναι τραγικα εκτος και αν καταργησουν τα χειριστηρια κ παιζεις με mouse... το μοχλακι αντε να χει 600 dpi δεν συγκρινεται με shooter στον υπολογιστη το kz2 γεφυρωνει αυτη την διαφορα με τον χειρισμο του που ειναι πολυ πιο αργος αλλα προσαρμοζεται στο αθλιο για fps χειριστηριο του ps3 το cod πιο πολυ cs θυμιζει.

sfortis
24-10-2009, 20:24
θα διαφωνήσω... για την πλειοψηφία τον καλύτερο shooter είναι το cod4 και σε λίγες μέρες το modern warfare 2.

ο χειρισμός είναι τραγικός και μακράν χειρότερος απο το cod4 (ακόμα και με high precision mode). Το μοχλάκι του ps3 με έχει εντυπωσιάσει με την ακρίβεια και το θεωρώ από τα πλέον καλύτερα input devices για κονσόλα.

όσον αφορά τα τα γραφικά στο killzone 2 είναι απλα θεϊκά, δεν φτάνουν όμως.

τα 30fps δημιουργούν μεγάλο input lag που σε συνδυασμό με το online latency καθώς και το κακό hit detection των servers δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στο online.

(btw έχω παίξει πολύ και τα δυο)

darkie
24-10-2009, 20:33
Εμενα το cod μαρεσει αλλα δεν μπορω να παιζω ενα παιχνιδι που βγηκε 3 χρονια πριν...

Yperion
25-10-2009, 01:03
2 χρονια πριν....-bye-

Παντως μια χαρα ειναι το χειριστηριο για fps , απλως ειναι θεμα συνηθειας , εγω εχοντας παιξει απειρα τετοια παιχνιδια απο το PS1 και μετα (πχ. Medal of Honor , Quake , Unreal κτλ) δεν εχω κανενα προβλημα...

Trisalon
26-10-2009, 01:05
καλα τωρα μην λεμε κουλα , το killzone 2 ειναι αλλου σε χειρισμο και animation τα υπολοιπα fps και ειδικοτερα τα cod ειναι ελαχιστα να συγκριθουν μαζι του ,τωρα βεβαια επειδη οι περισσοτεροι ειναι απειροι απο fps προτιμανε το cyborg στυλ , καμερα να εναλλασεται στο χιλιοστο του sec , χερι να μην τρεμει και ειναι ακινητο οταν βαραει ειδικοτερα στην διοπτρα , και κινηση λες και ειναι ο superman ,τα γνωστα χαρακτηριστικα ολων των αλλων fps

Προσωπικη αποψη για κονσολες ειναι πεταμενα λεφτα να σκασει καποιος να παρει ενα τετοιο multiplatfrom , ενω στο pc θα το χαρει καποιος με καλυτερο χειρισμο και γραφικα , παντως το περιμενω να βγει για να το κατεβασω στο pc

sfortis
26-10-2009, 07:40
προσωπικά παίζω fps από το πρώτο που κυκλοφόρησε (wolfstein 3d) οπότε μάλλον δεν είμαι άπειρος.

παρόλλα αυτα τα controls του killzone 2 κάπως διορθώθηκαν με το high precision mode αλλα εξακολουθουν να είναι πολύ πίσω σε σχέση με COD.

Οσον αφορά το scoping ,απλά δεν υπάρχει...έχει σοβαρά προβλήματα...πρώτη φορά βλέπω fps που σε hipfire έχει λιγότερο recoil από το scope του...

φυσικά αναφέρω πάλι τα λίγα fps για fps.

Trisalon
26-10-2009, 09:39
προσωπικά παίζω fps από το πρώτο που κυκλοφόρησε (wolfstein 3d) οπότε μάλλον δεν είμαι άπειρος.

παρόλλα αυτα τα controls του killzone 2 κάπως διορθώθηκαν με το high precision mode αλλα εξακολουθουν να είναι πολύ πίσω σε σχέση με COD.

Οσον αφορά το scoping ,απλά δεν υπάρχει...έχει σοβαρά προβλήματα...πρώτη φορά βλέπω fps που σε hipfire έχει λιγότερο recoil από το scope του...

φυσικά αναφέρω πάλι τα λίγα fps για fps.

Το kilzone 2 εχει το πιο ρεαλιστικο χειρισμο για fps , απλα εχεις μαθει σαν τους περισσοτερους τα ψευτικα ρομποτικα controls των αλλων fps
Ξερεις ποια ειναι η σημαντικοτερη διαφορα , οτι με το killzone δεν μπορεις να περπατας και να σαρωνεις σαν ραμπο ουτε στα 2 μετρα ,χανεται ευκολα ο στοχος επειδη εισαι συνεχεια σε κινηση ειναι ρεαλιστικο , αν δεις αυτο εκνευριζει τους περισσοτερους που εχουν μαθει στο ψευτικο στυλ run @ gun και τα σκοτωνω ολα , και εστιαζει η καμερα σε χρονο dt πανω στους στοχους σαν terminator , αν δεις ολα τα Fps σε αυτο λαθος στυλ εχουν φτιαχτει απο την εποχη του unreal μεχρι σημερα

sfortis
26-10-2009, 12:21
Το kilzone 2 εχει το πιο ρεαλιστικο χειρισμο για fps , απλα εχεις μαθει σαν τους περισσοτερους τα ψευτικα ρομποτικα controls των αλλων fps
Ξερεις ποια ειναι η σημαντικοτερη διαφορα , οτι με το killzone δεν μπορεις να περπατας και να σαρωνεις σαν ραμπο ουτε στα 2 μετρα ,χανεται ευκολα ο στοχος επειδη εισαι συνεχεια σε κινηση ειναι ρεαλιστικο , αν δεις αυτο εκνευριζει τους περισσοτερους που εχουν μαθει στο ψευτικο στυλ run @ gun και τα σκοτωνω ολα , και εστιαζει η καμερα σε χρονο dt πανω στους στοχους σαν terminator , αν δεις ολα τα Fps σε αυτο λαθος στυλ εχουν φτιαχτει απο την εποχη του unreal μεχρι σημερα

την καραμελίτσα "ρεαλιστικο" μας την πασάρουν με το killzone απο τοτε που βγήκε, αλλα δυστηχώς είναι η δικαιολογία που κρύβει τα προβλήματα.
που ειναι το ρεαλιστικο?

1. το πιστολάκι να είναι το πιο δυνατό όπλο (1-2 σφαίρες) του παιχνιδιού ακρίβεια sniper σε hipfire(!!!!!)
2. το scoping είναι πρακτικά άχρηστο αφού με hipfire εχεις μεγαλύτερη ακρίβεια και απόσταση(!!!)
3. το hit detection προβληματικό. ούτε οι μισές σφαίρες γίνονται register από τον server. Πυροβολείς τον αλλον στο μισό μέτρο και δεν τον πιάνει καμία σφαίρα.
4. θέλει τουλάχιστον 10 σφαίρες με LMG

και τέλος κάποια γενικά προβλήματα
1. τα 30 ονομαστικά fps του παιχνιδιου, στο multiplayer γίνονται πολλές φορές 5-10 με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να σημαδέψεις ούτε ελέφαντα.
2. οι σκοτεινές πίστες κουράζουν αφάνταστα (να γιατί όλοι παίζουν radec)
3. τα σταθερά home spawn points έχουν ως αποτέλεσμα συνήθως να σε κλείνουν οι αντίπαλοι στην βάση σου και vice versa . Οταν αυτό γίνεται το παιχνίδια ειναι γελοίο.

φυσικά το παιχνίδι έχει πολλές καινοτομοίες για FPS αλλα σε αυτό το post αναφέρω μόνο τα προβλήματα.

Trisalon
26-10-2009, 16:16
την καραμελίτσα "ρεαλιστικο" μας την πασάρουν με το killzone απο τοτε που βγήκε, αλλα δυστηχώς είναι η δικαιολογία που κρύβει τα προβλήματα.
που ειναι το ρεαλιστικο?

1. το πιστολάκι να είναι το πιο δυνατό όπλο (1-2 σφαίρες) του παιχνιδιού ακρίβεια sniper σε hipfire(!!!!!)
2. το scoping είναι πρακτικά άχρηστο αφού με hipfire εχεις μεγαλύτερη ακρίβεια και απόσταση(!!!)
3. το hit detection προβληματικό. ούτε οι μισές σφαίρες γίνονται register από τον server. Πυροβολείς τον αλλον στο μισό μέτρο και δεν τον πιάνει καμία σφαίρα.
4. θέλει τουλάχιστον 10 σφαίρες με LMG

και τέλος κάποια γενικά προβλήματα
1. τα 30 ονομαστικά fps του παιχνιδιου, στο multiplayer γίνονται πολλές φορές 5-10 με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να σημαδέψεις ούτε ελέφαντα.
2. οι σκοτεινές πίστες κουράζουν αφάνταστα (να γιατί όλοι παίζουν radec)
3. τα σταθερά home spawn points έχουν ως αποτέλεσμα συνήθως να σε κλείνουν οι αντίπαλοι στην βάση σου και vice versa . Οταν αυτό γίνεται το παιχνίδια ειναι γελοίο.

φυσικά το παιχνίδι έχει πολλές καινοτομοίες για FPS αλλα σε αυτό το post αναφέρω μόνο τα προβλήματα.

το ρεαλιστικο ειναι στο single player σε elite δυσκολια που το ai φτανει σχεδον το επιπεδο ενος ανθρωπου , οσο για το multiplatform οπιαδηποτε παιχνιδι παιζεις δικτυακα ακομα και σε pc θα εχεις καποιο lag , καποιος παντα θα σε κλεβει η και αντιστοιχα

Με καραμπινα , bazooka , διοπτρα τους κατεβαζεις με την μια αν σημαδευσεις σωστα , με το lmg :smash: παιζεις την μουφα? , οι καλυτεροι παιχτες εχουν το m80 ειναι το καλυτερο αυτοματο , τα υπολοιπα οπλα ειναι ακαταλληλα

Την radec την παιζουν για easy money και ανεβουν γρηγορα βαθμους , με τα spown ισχυει αυτο που λες αλλα μονο στη radec , αλλα και παλι μπορεις να το αποτρεψεις αν εχεις την ιδιοτητα του assault ,με 32 sprites ταυτοχρονα στην οθονη και με τοσο ρεαλιστικα εφφε καπνου , που δεν ξεχωριζεις την μυτη σου απο το πιστολιδι ,που να αντεξει το Frame rate

Εσυ εχεις μαθει μια καμερα να εστιαζει και κινειται σε χρονους dt , ενα οπλο στο χερι να σημαδευει και να τα πετυχαινει ολα χωρις να τρεμει , φανταζομαι μια ατοσφαιρα σε ωραια τοπια τυπου Crysis ,και πανω σε τοσο χαμο απο το πιστολιδι να βλεπεις γυρω σου τα παντα

Ε μιλαμε για τον ορισμο του arcade , μενω και στο unreal ετσι , εχω παιξει ολα τα cod στο pc , απο το πρωτο μεχρι το world war 2 , δεν εχουν αλλαξει σε animation - κινηση απλα τα γραφικα και τα τοπια αλλαζουν , η συνταγη μενει παντα ιδια , περιμενουμε να δουμε το καινουργιο τι θα πει ...

sfortis
26-10-2009, 16:33
το ρεαλιστικο ειναι στο single player σε elite δυσκολια που το ai φτανει σχεδον το επιπεδο ενος ανθρωπου , οσο για το multiplatform οπιαδηποτε παιχνιδι παιζεις δικτυακα ακομα και σε pc θα εχεις καποιο lag , καποιος παντα θα σε κλεβει η και αντιστοιχα

Με καραμπινα , bazooka , διοπτρα τους κατεβαζεις με την μια αν σημαδευσεις σωστα , με το lmg :smash: παιζεις την μουφα? , οι καλυτεροι παιχτες εχουν το m80 ειναι το καλυτερο αυτοματο , τα υπολοιπα οπλα ειναι ακαταλληλα

Την radec την παιζουν για easy money και ανεβουν γρηγορα βαθμους , με τα spown ισχυει αυτο που λες αλλα μονο στη radec , αλλα και παλι μπορεις να το αποτρεψεις αν εχεις την ιδιοτητα του assault ,με 32 sprites ταυτοχρονα στην οθονη και με τοσο ρεαλιστικα εφφε καπνου , που δεν ξεχωριζεις την μυτη σου απο το πιστολιδι ,που να αντεξει το Frame rate

Εσυ εχεις μαθει μια καμερα να εστιαζει και κινειται σε χρονους dt , ενα οπλο στο χερι να σημαδευει και να τα πετυχαινει ολα χωρις να τρεμει , φανταζομαι μια ατοσφαιρα σε ωραια τοπια τυπου Crysis ,και πανω σε τοσο χαμο απο το πιστολιδι να βλεπεις γυρω σου τα παντα

Ε μιλαμε για τον ορισμο του arcade , μενω και στο unreal ετσι , εχω παιξει ολα τα cod στο pc , απο το πρωτο μεχρι το world war 2 , δεν εχουν αλλαξει σε animation - κινηση απλα τα γραφικα και τα τοπια αλλαζουν , η συνταγη μενει παντα ιδια , περιμενουμε να δουμε το καινουργιο τι θα πει ...

μα τώρα δεν έλεγες ρεαλιστικό τα αργά νωχελικα controls?? τώρα έγινε το single player? ναι πολύ καλό το AI στο campaing, αλλα αυτό που θα παίζεις μήνες έιναι το multiplayer (το campaing τελειώνει σε 1 με 10 μέρες ανάλογα την όρεξή σου!)

με m80 παίζω (έπαιζα δηλαδή γιατι τώρα προπονούμε στο cod4), αλλά πως το βλέπεις το γεγονός οτι μόνο ένα όπλο αξίζει??
Το cod είναι πολυ φιλοσοφημένο σε αυτό το θέμα. τα όπλα έχουν
ρεαλιστικό recoil και το scoping απαραίτητα για να επιζήσεις.

το killzone είναι η χαρά του κάθε πικραμένου αφού δεν χρειάζεται να μάθεις να σημαδεύεις ,απλά βαράς στο περίπου...

δεν με ενδιαφέρει η camera αν κινείτε σε χρόνο dt, εμενα με ενδιαφέρει το παιχνίδια να ακούει το χειριστήριο και να μη με κουράζει... με το killzone είμαι κομμάτια μετά απο 1 ώρα παιχνιδιού την στιγμή που cod4 έχω συμπληρώσει άνετα 4-5ωρα.

όσο για το base camping άστο...γίνεται σε κάθε level ,ακόμα και στην phyrus rise

Yperion
26-10-2009, 17:49
To gameplay του COD4 δεν το εχει φτασει κανενα αλλο παιχνιδι FPS ακομη...το Killzone προσπαθησε και απλα δεν τα καταφερε...

Τα γραφικα σε τετοια παιχνιδια ειναι δευτερευοντα...

Trisalon
26-10-2009, 18:43
μα τώρα δεν έλεγες ρεαλιστικό τα αργά νωχελικα controls?? τώρα έγινε το single player? ναι πολύ καλό το AI στο campaing, αλλα αυτό που θα παίζεις μήνες έιναι το multiplayer (το campaing τελειώνει σε 1 με 10 μέρες ανάλογα την όρεξή σου!)

με m80 παίζω (έπαιζα δηλαδή γιατι τώρα προπονούμε στο cod4), αλλά πως το βλέπεις το γεγονός οτι μόνο ένα όπλο αξίζει??
Το cod είναι πολυ φιλοσοφημένο σε αυτό το θέμα. τα όπλα έχουν
ρεαλιστικό recoil και το scoping απαραίτητα για να επιζήσεις.

το killzone είναι η χαρά του κάθε πικραμένου αφού δεν χρειάζεται να μάθεις να σημαδεύεις ,απλά βαράς στο περίπου...

δεν με ενδιαφέρει η camera αν κινείτε σε χρόνο dt, εμενα με ενδιαφέρει το παιχνίδια να ακούει το χειριστήριο και να μη με κουράζει... με το killzone είμαι κομμάτια μετά απο 1 ώρα παιχνιδιού την στιγμή που cod4 έχω συμπληρώσει άνετα 4-5ωρα.

όσο για το base camping άστο...γίνεται σε κάθε level ,ακόμα και στην phyrus rise

Για ποιο ρεαλισμο μιλας , οταν η καμερα και ο στοχος κινειται σε χρονους dt λες και βαραει ο terminator , παιξε και τα unreal το ιδιο πραγμα σε contorls , τοσο που αν δεν ειναι καποιος συνηθισμενος σε fps παθαινει ιλιγγο , μονο και να το βλεπει δηλαδη :smash:

Eχεις ενα εξοπλισμο 20 - 25 κιλων και πας στην μαχη , ε δεν μπορεις να να σημαδευσεις - ελισσεσαι τοσο γρηγορα λες και εισαι ρομποτ , οσο για το στοχο που λες οτι δεν καλος στο killzne ,αν σου δωσω ενα οπλο οσο εμπειρος και να εισαι δεν μπορεις καθως τρεχεις να τους πετυχαινεις ολους χωρις να χασεις το στοχο , καταργωντας και τους νομους της φυσικης παραληλλα , οπως συμβαινει σε ολα τα fps
Mονο με την διοπτρα να δεις σε ολα τα fps βαρας και δεν κουνιεται καθολου ,στο killzone που τρεμει και χανει το στοχο απο την ανακρουση του οπλου , πειραζει βεβαια
Εμ γιαυτο σου λεω οτι το killzone το βριζουνε γιατι δεν μπορουν να το παιξουνε , και προτιμανε τα arcade fps (cod-unreal) που ειναι πανευκολα στο χειρισμο

sfortis
26-10-2009, 18:53
Για ποιο ρεαλισμο μιλας , οταν η καμερα και ο στοχος κινειται σε χρονους dt λες και βαραει ο terminator , παιξε και τα unreal το ιδιο πραγμα σε contorls , τοσο που αν δεν ειναι καποιος συνηθισμενος σε fps παθαινει ιλιγγο , μονο και να το βλεπει δηλαδη :smash:

Eχεις ενα εξοπλισμο 20 - 25 κιλων και πας στην μαχη , ε δεν μπορεις να να σημαδευσεις - ελισσεσαι τοσο γρηγορα λες και εισαι ρομποτ , οσο για το στοχο που λες οτι δεν καλος στο killzne ,αν σου δωσω ενα οπλο οσο εμπειρος και να εισαι δεν μπορεις καθως τρεχεις να τους πετυχαινεις ολους χωρις να χασεις το στοχο , καταργωντας και τους νομους της φυσικης παραληλλα , οπως συμβαινει σε ολα τα fps
Mονο με την διοπτρα να δεις σε ολα τα fps βαρας και δεν κουνιεται καθολου ,στο killzone που τρεμει και χανει το στοχο απο την ανακρουση του οπλου , πειραζει βεβαια
Εμ γιαυτο σου λεω οτι το killzone το βριζουνε γιατι δεν μπορουν να το παιξουνε , και προτιμανε τα arcade fps (cod-unreal) που ειναι πανευκολα στο χειρισμο

ρε συ, ξέχνα αυτά που διαβάζεις περι ρεαλισμού...την δικαιολογία αυτή την έχει καταρρίψει ακόμα και η ίδια η Guerilla και έβγαλε το high precision mode όπου πλέον κίνησε αρκετά πιο γρήγορα.

θα μου εξηγήσεις πως με hip fire πετυχαίνεις άνθρωπο στο 1 χιλιόμετρο και τον σκοτώνεις με 5-6 σφαίρες ενώ όταν σημαδεύεις έχει τόσο recoil που δεν πετυχαίνεις μύγα?

basexar
26-10-2009, 19:05
παιδια παιζω fps απο τοτε που ανακαλυψα τα cod4 k 5 waw .αυτο που μου τη σπαει ειναι η ηλιθιοτητα ορισμενων να γκρινιαζουν για camping .βεβαια πολλοι ειναι πιτσιρικαδες κ φυσικα οι πιο πολλοι δεν εχουν παει κ στρατο πολυ περισσοτερο στις πεζοναυτες που ειχα την τυχη να εχω υπηρετησει οπου ειχαμε μια στοιχειωδη τουλαχιστον εκπαιδευση.αυτο το γραφω διοτι μου αρεσει να χρησιμοποιω τα snipers rifles ,(τρελαινομαι οταν πετυχαινω 2 με μια βολη) κ οι συμπαικτες να σε κατηγορουν για camping .πιστευω οτι καθε πιστα θελει το αντιστοιχο ταιριαστο οπλο .

ΒΑΣΙΛΗΣ

sfortis
26-10-2009, 19:34
με το δίκιο σου και εσύ, αλλά τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά βαρετά όταν όλοι είναι campers. Εξάλλου είναι παιχνίδι δράσης και όχι πολεμικός εξομοιωτής :ernaehrung004:

πολύ σωστό αυτό που είπες ...η κάθε πίστα θέλει και το αντίστοιχο όπλο.

Trisalon
26-10-2009, 21:12
με το δίκιο σου και εσύ, αλλά τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά βαρετά όταν όλοι είναι campers. Εξάλλου είναι παιχνίδι δράσης και όχι πολεμικός εξομοιωτής :ernaehrung004:

πολύ σωστό αυτό που είπες ...η κάθε πίστα θέλει και το αντίστοιχο όπλο.

Το θεμα ειναι οτι κρινουμε ενα παιχνιδι απο το single player πρωτιστως ειδικα οταν ειναι fps , οπως και στα περισσοτερα game , το multi κομματι ενδιαφερει μεν αλλα δεν μπορει να επηρεασει την συνολικη εικονα που εχουμε για το παιχνιδι
Tο killzone 2 μεχρι στιγμης εχει τον πιο ρεαλιστικο χειρισμο , στο multi υπαρχουν προβληματα παντου ,και κυριως lag οποτε πανε περιπατο τα υπολοιπα γιατι και πως
Οτι fps εχω παιξει ολα ειχαν lag μηδενως εξαιρoυμενου , τι μου λες για το στοχο , οταν ο αλλος σε κλεβει 100 η 200 ms , γιαυτο δεν πρεπει να επηρεαζεται μια κριτικη απο το multi κομματι , εκτος εξαιρεσεων ( strategy , mmo)

sfortis
26-10-2009, 21:18
Το θεμα ειναι οτι κρινουμε ενα παιχνιδι απο το single player πρωτιστως ειδικα οταν ειναι fps , οπως και στα περισσοτερα game , το multi κομματι ενδιαφερει μεν αλλα δεν μπορει να επηρεασει την συνολικη εικονα που εχουμε για το παιχνιδι
Tο killzone 2 μεχρι στιγμης εχει τον πιο ρεαλιστικο χειρισμο , στο multi υπαρχουν προβληματα παντου ,και κυριως lag οποτε πανε περιπατο τα υπολοιπα γιατι και πως
Οτι fps εχω παιξει ολα ειχαν lag μηδενως εξαιρoυμενου , τι μου λες για το στοχο , οταν ο αλλος σε κλεβει 100 η 200 ms , γιαυτο δεν πρεπει να επηρεαζεται μια κριτικη απο το multi κομματι , εκτος εξαιρεσεων ( strategy , mmo)

εντάξει άποψή σου αυτό, τους πιο πολλούς τους ενδιαφέρει το multiplayer, αλλα δεν μου απαντάς τα ερωτήματά μου

JDL9
27-10-2009, 08:13
θα μου εξηγήσεις πως με hip fire πετυχαίνεις άνθρωπο στο 1 χιλιόμετρο και τον σκοτώνεις με 5-6 σφαίρες ενώ όταν σημαδεύεις έχει τόσο recoil που δεν πετυχαίνεις μύγα?

Μήπως εννοείς ελέφαντα???:flipout:
Εχθές το έπαιξα πρώτη φορά και μου έσπασε τα νεύρα, από την άλλη ίσως έχουν κάνει simulation τον κουλό στρατιώτη με το χαλασμένο όπλο.:flipout:

sfortis
27-10-2009, 08:42
Μήπως εννοείς ελέφαντα???:flipout:
Εχθές το έπαιξα πρώτη φορά και μου έσπασε τα νεύρα, από την άλλη ίσως έχουν κάνει simulation τον κουλό στρατιώτη με το χαλασμένο όπλο.:flipout:

σωστός!! ελέφαντα ήθελα να γράψω!!! :ernaehrung004:

εντάξει έχω παίξει αρκετά αλλα πραγματικά με κούρασαν τα προβλήματά του.

Yperion
27-10-2009, 12:59

Ποιος το λεει αυτο?

Μαλλον δεν εχεις παιξει Cod4...

Trisalon
27-10-2009, 13:33
Ενταξει γνωση σας , μια χαρα ειναι το MULTIPLAYER , για αυτους που ειναι ΑΠΕΙΡΟΙ τους πειραζει βεβαια
Και τα παιχνιδια αξιολογουνται με το single player , δεν θα το αλλαξετε μερικοι , με την ιδια λογικη να αξιολογησουμε και το uncharted 2 και ολα τα υπολοιπα ετσι , ουδεποτε στις κριτικες ειτε χρηστων , σιτες κλπ το Multiplay κομματι δεν επηρεαζει την ποιοτητα του παιχνιδιου
Sfortis εισαι foul εδω

sfortis
27-10-2009, 14:01
δεν ξέρω αν χαρακτηρίζομαι άπειρος μπορείς να το κρίνεις απο το profile μου

http://www.killzone.com/kz/mykillzone.psml?kz_user_id=sfortis

αλλά βλέπω στο προφιλ σου

http://www.killzone.com/kz/mykillzone.psml?kz_user_id=Trisalon

οτι έχεις παίξει ελάχιστα οπότε δεν ισχύει το οτι "για αυτους που ειναι ΑΠΕΙΡΟΙ τους πειραζει βεβαια " αφού είσαι πιο άπειρος από εμένα και εμένα.

sfortis
27-10-2009, 14:01

οτι έχεις παίξει ελάχιστα οπότε δεν ισχύει το οτι "για αυτους που ειναι ΑΠΕΙΡΟΙ τους πειραζει βεβαια " αφού είσαι πιο άπειρος από εμένα και εμένα.

Trisalon
27-10-2009, 15:00

τι σχεση το multiplayer με την απειρια η οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε , ξερεις δεν εχω ασχοληθει παραπανω απο 1 βδομαδα για να φτασω σχετικα ευκολα σε αυτη την προοδο , αργοτερα το ξαναπιανω.
Στο θεμα μας τωρα , το single player αξιολογειται σε ενα παιχνιδι γιατι δεν θες να το καταλαβεις?

sfortis
27-10-2009, 15:05
τι σχεση το multiplayer με την απειρια η οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε , ξερεις δεν εχω ασχοληθει παραπανω απο 1 βδομαδα για να φτασω σχετικα ευκολα σε αυτη την προοδο , αργοτερα το ξαναπιανω.
Στο θεμα μας τωρα , το single player αξιολογειται σε ενα παιχνιδι γιατι δεν θες να το καταλαβεις?

εσύ δεν θές να καταλάβεις οτι οι εποχές του single player έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...

Trisalon
27-10-2009, 15:38
εσύ δεν θές να καταλάβεις οτι οι εποχές του single player έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...

Δεν στεκουν τα επιχειρηματα σου , οι προγραμμαστες στο single play δινουν βαση , αυτο αξιολογειται σε ενα παιχνιδι .
Και στο φιναλε το Multiplay δεν χαρακτηριζεται ποιοτητα οταν υπαρχει lag οπως σε ολα ,οσο για το modern warfare , τι καυχιεσαι δηλαδη ωραιο ειναι να παιζεις ενα multiplatform στην κονσολα με χειρoτερο χειρισμο και γραφικα σε σχεση με το pc?

Yperion
28-10-2009, 09:20
Αντε 13 ημερες εμειναν , ηδη το εχω παραγγειλει...:Banane0:

Ntinos P
28-10-2009, 09:46
απο που αν επιτρεπετε?

Yperion
28-10-2009, 09:52
http://www.gameexplorers.gr/index.php?view=prod&pr_id=5303&plat_id=8&eid_id=1

Ntinos P
28-10-2009, 10:01
mersi

Maestro
28-10-2009, 10:57
Παίδες, ερώτηση ηλιθίου....

Μια και δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιο παιχνίδι σε κονσόλα.... πως παλεύεται ο χειρισμός χωρίς ποντίκι?????? Πως σημαδεύεις γρήγορα με το όπλο με το χειριστήριο???

Ρωτάω γιατί είμαι χρόνια pcάκιας.... και τώρα έχω προγραμματίσει τα χριστούγεννα να πάρω το slim, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει να περιμένω να το πάρω κατευθείαν για PS3 και όχι για PC...

Ntinos P
28-10-2009, 11:04

Μια και δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιο παιχνίδι σε κονσόλα.... πως παλεύεται ο χειρισμός χωρίς ποντίκι?????? Πως σημαδεύεις γρήγορα με το όπλο με το χειριστήριο???

Στην αρχη δεν παλευεται. Μετα ερχετει η συνηθεια.
Προσωπικα, και ενω ειχα συνηθησει τον χειρισμο του δοκιμασα αυτο εδω, μηπως ηταν καλυτερα:
http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/splitfish-Playstation-3-Frag-Fx2-Controller-SFE-108-0V2.htm
αλλα μου ηταν αδυνατο να το συνηθησω, οποτε pad και παλι pad

Maestro
28-10-2009, 11:19
Xμμμ..... μάλλον θα πρέπει κάπου να το δοκιμάσω πριν αποφασίσω...... πάντως το Modern Warfare 1 ήταν για μένα το καλύτερο action/shootemup που έπαιξα ως τώρα.... οπότε περιμένω ΠΟΛΛΑ....

Ntinos P
28-10-2009, 11:20
To αυτο !

Yperion
28-10-2009, 11:43
Στην αρχη δεν παλευεται. Μετα ερχεται η συνηθεια.

Σε σημειο που δεν θα μπορεις να παιξεις με ποντικι πλεον...

Ntinos P
28-10-2009, 12:21
Ετσι ακριβως !

Trisalon
28-10-2009, 16:11

Ρωτάω γιατί είμαι χρόνια pcάκιας.... και τώρα έχω προγραμματίσει τα χριστούγεννα να πάρω το slim, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει να περιμένω να το πάρω κατευθείαν για PS3 και όχι για PC...

Δεν παλευεται για τους gamers , για τα hardcore fanboys παλευεται

Κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα , τα exclusives τα χαιρομαστε γιατι δεν υπαρχουν στο pc , οποτε ψυχολογικα μας φαινονται και τελεια στον χειρισμο βλεπε killzone -2 κλπ.

Αλλα τα multiplatform δεν παλευονται στην κονσολα με καμια δυναμη, ουτε σε γραφικα που ξενερωνεις ολιγον τι βλεπωντας την ποιοτητα στο pc , ουτε σε χειρισμο .

Tο ποντικι σε μερικες κατηγοριες οπως mmo- strategy - fps ειναι αναντικαταστατο
Ειναι και μονο αστειο να ανεφερονται συγκρισεις ποντικου vs pad
Και σου τα λεει ενας που εχει παιξει πανω απο 150 παιχνιδια στο ps3

Γνωμη μου , παρε μια καρτα φτηνη και καλη στο pc http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-X-8800Gt-512Mb-92536-70.htm να χαιρεσαι ολα τα Mutli σε καλυτερη ποιοτητα και χειρισμο ,και το ps3 για τα exclusives του , ετσι και αλλιως σε χρονο dt θα κανεις αποσβεση τα λεφτα της καρτας , αφου θα κατεβαζεις free απο τα torrentadika

Τουλαχιστον απο τοτε που πηρα καρτα , γλυτωσα πεταμενα λεφτα που εδινα σε multi ειτε σε αγορες ειτε σε ενοικιασεις

antonio76
28-10-2009, 19:00
θελω να σας πω σαν κατοχος ολων των call of duty 3 4 και 5 για το ps3 το εξης..το 3 το ειχε η activision με εταιρια αναπτυξης την treyard..to 4
( Modern Warfare)παλι η εταιρια activision αλλα την αναπτυξη.. με την φοβερη κινηση και το gameplay ηταν της infinity award..στο 5 (world at war) το πηρε παλι η treyard αλλα δυστυχως ηταν μετριο σε ολα σε σχεση με το προκατοχο του..ειναι θεμα μηχανης αναπτυξης των εταιριων..
ας ελπιζουμε οτι το Modern Warfare 2 εχει επιστρεψει στην ..μαμα εταιρια αναπτυξης..τοτε θα μιλαμε για ενα νεο πρωτοποριακο shoot-em up..το περιμενω και εγω με αγωνια..

Yperion
28-10-2009, 19:40
Δεν παλευεται για τους gamers , για τα hardcore fanboys παλευεται

:ADFADF1:

Να υποθεσω οτι εσυ εισαι Gamer και οι υπολοιποι ειμαστε Hardcore fanboys...

Αληθεια τι ρεαλιστικοτητα εχει ενα παιχνιδι fps οταν καποιος παιζει με το ποντικι?

Εκτος και αν ειναι ψιλα γραμματα αυτα βεβαια...

ΥΓ. Να υποθεσω οτι οι αληθινοι gamers εχουν παντα ενα τορενταδικο ευκαιρο για κατεβασμα οπως λες?

Trisalon
28-10-2009, 19:48
:ADFADF1:

Να υποθεσω οτι εσυ εισαι Gamer και οι υπολοιποι ειμαστε Hardcore fanboys...

Μαλλον αυτο το ερωτημα πρεπει να το κανεις στην pc gaming community που αριθμει εκατονταδες εκ..

Το modern warfare 2 , θα ειναι καλυτερο με ποντικι παρα με pad , καλο το Ps3 αλλα και το pc πρεπει να αξιοποιηθει λιγακι , να πληρωνεις συνεχεια δεν λεει , δεν εχουμε καμια μηχανη να κοβει λεφτα ..

Maestro
28-10-2009, 20:44
Γνωμη μου , παρε μια καρτα φτηνη και καλη στο pc http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-X-8800Gt-512Mb-92536-70.htm

Kαλά απίστευτο αλλά.... αυτή έχω.... όχι απλά το ίδιο chipset, την ίδια μάρκα, και το ίδιο πακέτο... :D:D:D:D

... βέβαια την είχα πάρει πριν από 2 χρόνια, ακριβώς τη μέρα που κυκλοφόρησε, πληρώνοντας 200 ευρώ.... αλλά δε βαριέσαι.... πραγματικά μέχρι σήμερα δεν έχω βρει παιχνίδι που να μην το παίζει σε τουλάχιστον very high graphics configuration.... (εντάξει, δεν επιλέγω 16x antialiasing)... :ernaehrung004:

darkie
28-10-2009, 20:51
Eγω εχω την 2900ΧΤ της ASUS και ειναι σουπερ την ειχα πληρωσει κοντα 400 ευρω..

Ntinos P
28-10-2009, 21:10
Μαλλον αυτο το ερωτημα πρεπει να το κανεις στην pc gaming community που αριθμει εκατονταδες εκ..

Το modern warfare 2 , θα ειναι καλυτερο με ποντικι παρα με pad , καλο το Ps3 αλλα και το pc πρεπει να αξιοποιηθει λιγακι , να πληρωνεις συνεχεια δεν λεει , δεν εχουμε καμια μηχανη να κοβει λεφτα ..

To τι ειναι καλυτερο, και τι ειναι χειροτερο, ειναι κατι το οποιο ειναι εντελως υποκειμενο επι του θεματος.
Για εσενα μπορει να ειναι καλυτερο το ποντικι, για εμενα το pad.

Σαν "αισθηση" θεωρω οτι με το pad εισαι πιο "μεσα" στο παιχνιδι

Yperion
28-10-2009, 22:16
Σαν "αισθηση" θεωρω οτι με το pad εισαι πιο "μεσα" στο παιχνιδι

Αυτο ακριβως ειπα και εγω...

Αληθεια τι ρεαλιστικοτητα εχει ενα παιχνιδι fps οταν καποιος παιζει με το ποντικι?

Του Τρισαλον μαλλον του αρεσει το ποντικι επειδη στο PC τα παιχνιδια ειναι τζαμπα , εκανε την αναγκη φιλοτιμο οπως παντα δηλαδη...

Trisalon
28-10-2009, 22:47
Αυτο ακριβως ειπα και εγω...

Του Τρισαλον μαλλον του αρεσει το ποντικι επειδη στο PC τα παιχνιδια ειναι τζαμπα , εκανε την αναγκη φιλοτιμο οπως παντα δηλαδη...

11 χρονια κοντα κατοχος pc , εμαθα σε ποντικι μερικες κατηγοριες παιχνιδιιων ,οπως εκατομμυρια αλλοι σαν και μενα , οποτε παιξε και empire total war - diablo με το pad για να εισαι μεσα :smash:
Αγαπητε το ποντικι ειναι καλυτερο στα fps οτι και να λες ,βαλε 2 παιχτες να παιξουν ο ενας με ποντικι και ο αλλος με pad , να δεις αυτος με το pad δεν θα προλαβει να κουνηθει καν

Ορισμενες κατηγοριες παιχνιδιων ειναι για ποντικι και pc ,τωρα αν εσενα σου αρεσει να παιζεις το cod wf2 και πολλα multiplatform σε μετρια γραφικα και χειρισμο δικαιωμα σου να υποστηριξεις το xbox , προτιμω την ποιοτητα απο την μετριοτητα

Ntinos P
29-10-2009, 08:17
Τι σχεση εχει το diablo με το cod?
Στην ιδια λογικη, λες μηπως οτι το ποντικι ειναι οτι καλυτερο επισης για το ... tetris???

Yperion
29-10-2009, 09:37
Εσυ μας ελεγες για ρεαλιστικοτητα και θεωρεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πιο ρεαλιστικο σαν χειριστηριο?

ΥΓ. "Μετρια γραφικα και χειρισμο" το βαφτισαμε τωρα επειδη εχει 65 ευρω?:worshippy:

Trisalon
29-10-2009, 18:39
Εσυ μας ελεγες για ρεαλιστικοτητα και θεωρεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πιο ρεαλιστικο σαν χειριστηριο?

ΥΓ. "Μετρια γραφικα και χειρισμο" το βαφτισαμε τωρα επειδη εχει 65 ευρω?:worshippy:

Aλλο ρεαλιστικο animation και αλλο χειρισμος . επισης το killzone 2 αν υπηρχε στο pc δεν θα το επαιρνα στο ps3
Γιαυτο παιρνουμε τις κονσολες για τα exclusives , αλλα οι xboxακιδες εκει το χαβα τους , τα θεωρουν ολα καλυτερα στην κονσολα τους

Πηγαινε να δεις πως ειναι σε pc το cod και σε γραφικα και σε χειρισμο
Γιαυτο παιρνουμε vga , ποιοιτητα - χειρισμος και τελος δωρεαν games , τωρα ποιος ειναι ο οφελειμενος της υποθεσης ασε τους λογικους ανθρωπους να κρινουν , γιατι εσυ βλεπεις με γυαλια xbox

basexar
29-10-2009, 20:30
προσωπικα ειμαι λατρης του pc.παρολα αυτα θεωρω οτι δεν εχει νοημα περαιτερω αντιπαραθεση ιδιως μεταξυ φιλων-συνφορουμιτων που εχουν παρομοιες ιδεες κ κοινα ενδιαφεροντα.

ΒΑΣΙΛΗΣ

sfortis
29-10-2009, 23:45
και εγώ παίζω fps σε pc απο εποχή doom... άπειρες ώρες Online quake 3 arena, half life κτλ κτλ

πλέον δηλώνω fan του console gaming...ειναι σαφώς πιο ποιοτικό. To mouse κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα, δεν υπάρχει challenge.

εκτός αυτό με τα λεφτά μόνο που θα έδινα μια μιά καρτα γραφικών που παίζει σε medium detail το crysis, έχω πάρει κονσολα! πόσο λυπάμαι τα 300άρια που έσκαγα...

pc gaming is dead 4 me

Yperion
30-10-2009, 00:29
Αγαπητε το ποντικι ειναι καλυτερο στα fps οτι και να λες ,βαλε 2 παιχτες να παιξουν ο ενας με ποντικι και ο αλλος με pad , να δεις αυτος με το pad δεν θα προλαβει να κουνηθει καν

Αν ειμαι εγω αυτος με το pad και εσυ με το ποντικι σε διαβεβαιωνω οτι εσυ δεν θα προλαβεις να κουνηθεις.....:music-smiley-005:

Κατα τ'αλλα με καλυψε ο sfortis με αυτα που λεει παραπανω , τα PC ειναι για κανενα στρατηγικης η κανενα massive multiplayer οπως το WoW...για FPS ας το αφησουμε καλυτερα...πχ. το online του Cod4 στο PC ειναι αθλιο...

Maestro
30-10-2009, 01:13
Παιδιά ηρεμία, νιώθω άσχημα κιόλας γιατί εγώ το ξεκίνησα όλο αυτό... Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορέσω ποτέ να συνηθίσω χειρισμού όπλου με το pad, όντας Pc-gamer τα τελευταία 10-12 χρόνια...

Όσο για τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν, είναι αλήθεια ότι το PS3 υπερτερεί στο κλειστό hardware, άρα παιχνίδια που παίζουν πάντα (με κάποιες εξαιρέσεις ωστόσο απ'όσα ακούω), ενώ υστερεί σαφέστατα στο οικονομικό θέμα.

Δεν αναφέρομαι στα torrentάδικα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αλλά στο ότι το ίδιο παιχνίδι, από την ίδια εταιρία, στο ίδιο packaging το πληρώνεις για PC 40 ευρώ και για PS3 69.99....

Είναι κλεψιά την οποία απεχθάνομαι και μάλλον μόνο και μόνο γι'αυτό θα το χρησιμοποιώ μόνο για τα exclusives....

Trisalon
30-10-2009, 01:47
απλα λεμε οτι μπορεις να τα εχεις και τα 2 , δεν βρισκω που ειναι το παραλογο , και επιπλεον ποσα λεφτα θα ξοδευε καποιος για το καθε modern warfare MULTIPLATFORM που κυκλοφορει , συν οτι εχει την δυνατοτητα να παιζει πολλα games του xbox , με ενα κοστος της ταξεως των 80 ευρω , μιλαμε δηλαδη ξεφτυλα το ποσο σε σχεση με αυτα που απολαμβανεις

(η 8800 gt τρεχει τα παντα σε αναλυσεις 1680 εκτος απο το crysis)
ειμαι περιεργος να δω , τι απαιτησεις θα εχει το cod mw ,αν και φανταζομαι μπορει να εχει ελαφρια μηχανη , τα cod παντα ειχαν αυτο το καλο σε απαιτησεις

darkie
31-10-2009, 16:46
Παιδιά ηρεμία, νιώθω άσχημα κιόλας γιατί εγώ το ξεκίνησα όλο αυτό... Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορέσω ποτέ να συνηθίσω χειρισμού όπλου με το pad, όντας Pc-gamer τα τελευταία 10-12 χρόνια...

Όσο για τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν, είναι αλήθεια ότι το PS3 υπερτερεί στο κλειστό hardware, άρα παιχνίδια που παίζουν πάντα (με κάποιες εξαιρέσεις ωστόσο απ'όσα ακούω), ενώ υστερεί σαφέστατα στο οικονομικό θέμα.

Δεν αναφέρομαι στα torrentάδικα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αλλά στο ότι το ίδιο παιχνίδι, από την ίδια εταιρία, στο ίδιο packaging το πληρώνεις για PC 40 ευρώ και για PS3 69.99....

Είναι κλεψιά την οποία απεχθάνομαι και μάλλον μόνο και μόνο γι'αυτό θα το χρησιμοποιώ μόνο για τα exclusives....

40 ευρω τα παιχνιδια του ps3..δες gamestracker

sfortis
05-11-2009, 16:18
Η κόπια μου είναι κάπου και με περιμένει να πάω να την πάρω!!! YESSSSSSSSSS!! σήμερα θα γίνει κόλαση...

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::twoguns::twoguns::vroam:

Yperion
05-11-2009, 16:21
Στο XBox ηδη το παιζουν καποιοι εδω και 2-3 ημερες αλλα ανακοινωσε η Infinity Ward οτι τα leaderboards θα γινουν reset την ημερα της επισημης κυκλοφοριας....

Καποιοι που παιζουν και κοπιες θα γινουν ban...

djx33
05-11-2009, 16:31
Eίναι αλήθεια ότι οι χρήστες PS3 θα πληρώνουν για το online;

Μου έρχονται από αγνώστους μηνύματα διαμαρτυρίας κλπ.

sfortis
05-11-2009, 16:36
Eίναι αλήθεια ότι οι χρήστες PS3 θα πληρώνουν για το online;

Μου έρχονται από αγνώστους μηνύματα διαμαρτυρίας κλπ.

όχι...τα γνωστά άθλια chain mails / messages είναι...μην τα προωθείς ...

sfortis
05-11-2009, 16:38
Στο XBox ηδη το παιζουν καποιοι εδω και 2-3 ημερες αλλα ανακοινωσε η Infinity Ward οτι τα leaderboards θα γινουν reset την ημερα της επισημης κυκλοφοριας....

Καποιοι που παιζουν και κοπιες θα γινουν ban...

παίζουν το γνωστό πειρατικό iso που έχει κυκλοφορήσει ...και ώς γνωστόν δεν αργείς να γίνεις ban...

basexar
05-11-2009, 16:39
44.9 € πλασιο αλλα δεν δεχονται προπαραγγελιες οποτε αναμονη μεχρι τις 10-11

sfortis
05-11-2009, 16:48
εγώ 59.90€ το βλέπω για PS3 και 64,90€ για 360

Yperion
06-11-2009, 10:45
παίζουν το γνωστό πειρατικό iso που έχει κυκλοφορήσει ...και ώς γνωστόν δεν αργείς να γίνεις ban...

Εχω και ενα φιλο μου που εχει παρει γνησια κοπια εδω και δυο ημερες....οι υπολοιποι οντως κοπιες παιζουν και θα το φανε το κεφαλι τους...

sfortis
06-11-2009, 11:11
απο χθες γίνεται κόλαση!!!

http://img43.imageshack.us/img43/5135/ss20091106110712.jpg

Yperion
06-11-2009, 16:44
Απο σημερα το μεσημερι εχω και εγω το MW2 στα χερια μου (γνησιο φυσικα)...

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , ηδη επαιξα δυο team deathmatch , μια σε μια πιστα που ειναι σε ενα αεροδρομιο και μια αλλη σε ενα δασος που εχει καποιες αποθηκες και σπιτια...

Στην πρωτη μεχρι να συνηθισω μου πηρε λιγο χρονο αλλα στην δευτερη πιστα βρηκα πρωτος και κερδισαμε κιολας....:music-smiley-005:

Οι πιστες ειναι μεγαλες με αρκετα "καμπεροσημεια" και θελουν προσοχη , τα νεα οπλα ειναι πραγματικα εκπληκτικα , ειδικα το FAMAS...

Περισσοτερα αυριο....

Ntinos P
06-11-2009, 16:49
Πως εχουν φτασει καποιοι lvl 60 ηδη, ειναι αξιο αποριας παντως.
Πολυ σπαστικο το invite στο multi απο εμαθα

fran
06-11-2009, 17:29
Συγνώμη, για PC κυκλοφορεί επίσημα 10/11 ;

Αν ναι εγώ πως μπόρεσα να το αγοράσω σήμερα;

Το είδα σε σελίδα καταστήματος και πέρασα και το πήρα αλλά περνάω το serial στο steam και δε το δέχεται.... (το έχω γράψει σωστά). Το έχει εγκαταστήσει κανείς άλλος σε pc (αγορασμένο εννοώ) ;

Πάντως έχει πλάκα γιατί συνήθως προβλήματα έχεις όταν είναι νόμιμο και ακολουθείς τη κανονική διαδικασία (σχεδόν, αν όχι όλα, τα προγράμματα και τα παιχνίδια που έχω, τα έχω αγοράσει).

fran
06-11-2009, 17:36
Μπήκα στο steam και λέει ότι θα ξεκλειδώσει σε 5 μέρες και 9 ώρες, άρα φαντάζομαι το κατάστημα δε θα έπρεπε να το πουλάει από σήμερα....

Πήρα και το Dragon's age, ε αυτό πια νομίζω ότι από προχθές έχει κυκλοφορήσει, στο τέλος θα σημειώνουμε και στο ημερολόγιο και τις ημερομηνίες που βγαίνουν...

Yperion
06-11-2009, 18:06
Πως εχουν φτασει καποιοι lvl 60 ηδη, ειναι αξιο αποριας παντως.

Eτσι και αλλιως θα μηδενιστουν τα leaderboards στις 10...

darkie
06-11-2009, 20:22
Eτσι και αλλιως θα μηδενιστουν τα leaderboards στις 10...

exploit ειναι οπως και στο προηγουμενο επειδη τα lvl ειναι client based μπορεις να αλλαξεις τα δεδομενα κατι σαν τα CE που ειχανε παλια..αλλα θελει κολπο για να μην σε μπαναρουνε

τεσπα εγω αυτο που βλεπω ειναι πως τα αμερικλανακια καλα την κανανε την δουλεια τους και βγαλανε ενα παιχνιδι για να πορωσουνε τα αλλα αμερικλανακια να γραφτουν στο στρατο και να σκοτωνουν στο Ιρακ αλλα ανθρωπακια..

Οι ειδήσεις για το Call of Duty: Modern Warfare 2 δεν σταματούν να έρχονται και αυτή τη φορά, η επιρροή από αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας άγγιξε ακόμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ασχολήθηκαν ξανά με το παιχνίδι, όπως έκαναν και στο παρελθόν. (http://myplaisio.gr/news/%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%B F%CF%83%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C% 20%CF%84%CE%BF%20%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE %B9%CE%BF%20%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CE%B5%CF%8 0%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CF%83%CF% 84%CE%B7%20Washington%20D.C.,%20%CF%80%CE%BF%CF%85 %20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%2 0%CF%83%CF%84%CE%BF%20Modern%20Warfare%202%20;)
Πριν ξεκινήσουμε όμως, να σας ανεφέρουμε ότι αυτά που θα διαβάσετε αποτελούν Spoiler για την ιστορία και το σενάριο του παιχνιδιού, οπότε εάν δε θελήσετε να τα μάθετε, καλύτερα μη διαβάσετε τις επόμενες γραμμές.
Τι είναι αυτό που συνέβη λοιπόν; Ένα video από τις πρώτες πίστες του παιχνιδιού βγήκε στη φόρα τις προηγούμενες ημέρες και η Activision έσπευσε να το εξαφανίσει γρήγορα από τα sites που το ανέβασαν, τονίζοντας ότι τα όσα είδαν οι gamers ήταν 100% αληθινά, αλλά πως δε θέλει να σχολιάσει τίποτε από αυτά.
Τι είδαμε στο video αυτό; Θυμάστε τα πρώτα δείγματα από το παιχνίδι, που φαινόταν ότι Ρώσοι τρομοκράτες κατέλαβαν ένα αεροδρόμιο και πυροβολούσαν τους αθώους ταξιδιώτες; Αυτόν τον ρόλο, σε πρώτο πρόσωπο, αναλαμβάνει ο παίχτης στο Call of Duty Modern Warfare 2.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό απευθείας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σύντομα τα καυστικά σχόλια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο - και όχι μόνο.
Βέβαια, η αντίδραση της Activision ήταν άμεση και εξέδωσαν δήλωση, μέσα στην οποία έλεγαν χαρακτηριστικά πως η σκηνή δείχνει το βάθος του μίσους και της κυνικότητας που έχει ο Ρώσος αυτονομιστής και η μονάδα του.
"Δείχνοντας αυτό το έγκλημα στον παίχτη, τον βοηθάμε να αντιληφθεί την ανάγκη της αποστολής του για να τους σταματήσει. "
Οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακάμψουν τη σκηνή. Στην αρχή του παιχνιδιού, υπάρχουν δύο checkpoints στα οποία ο παίχτης προειδοποιήται ότι ακολουθεί μια δύσκολη και άβολη για τον θεατή σκηνή, την οποία μπορεί να παρακάμψει.
Το Modern Warfare 2 είναι ένα πολεμικό παιχνίδι με φανταστικό σενάριο, που θυμίζει περισσότερο τις επικές ταινίες δράσης, τόνισαν. Φυσικά, είναι κατάλληλο για ηλικίες 18 ετών και άνω και μόνο αυτοί οι Gamers θα πρέπει να το παίξουν, υπογράμμισαν στο τέλος.

στο ps3 καλο ειναι ή να το κατεβασω στο pc?

Yperion
06-11-2009, 23:47
Λοιπον αποψε ειχα την ευκαιρια να παιξω το multiplayer για 2 ωρες περιπου (συγκεκριμενα team dethmatch , headquarters, domination)...σε γενικες γραμμες ειναι μια σημαντικα αναβαθμισμενη εκδοση του Cod4 με πολλα νεα στοιχεια τοσο στα περκ οσο και στα οπλα , εννοειται οτι δεν εχω συνηθισει ακομη τις πιστες που ειναι πιο δυσκολες απο οτι παλιοτερα ενω και τα νεα στοιχεια ομως C130 , harrier , knife throw κτλ. εινα πρωτογνωρα...

Με λιγα λογια βρηκαμε με τι θα ασχολουμαστε τα επομενα 2 χρονια...:award:

Yperion
07-11-2009, 00:30
Modern Warfare 2 Multiplayer Perks

Marathon (Tier 1)
Standard: Unlimited Sprint
Pro: Get over obstacles faster

Sleight of Hand (Tier 1)
Standard: Faster reload
Pro: Aim down sights faster

Scavenger (Tier 1)
Standard: Retrieve ammo from dead bodies

Bling (Tier 1)
Standard: Dual attachments on primary weapon
Pro: Dual attachments on secondary weapon

One Man Army (Tier 1)
Standard: Use primary weapon in secondary slot

Stopping Power (Tier 2)
Standard: Increased bullet damage
Pro: Increased bullet damage to vehicles

Lightweight (Tier 2)
Standard: Move faster

Hardline (Tier 2)
Standard: Killstreaks rewards require 1 less kill
Pro: Deathstreaks require 1 less death

Cold Blooded (Tier 2)
Standard: Undetectable by UAV, air support, sentries, and thermal

Danger Close (Tier 2)
Standard: Increases explosive weapons damage

Commando (Tier 3)
Standard: Increased melee distance

Increased melee speed Steady Aim (Tier 3)
Standard: Increased hip-fire accuracy

Scrambler (Tier 3)
Standard: Jams enemy radar

Ninja (Tier 3)
Standard: Invisible to heartbeat sensors
Pro: Move silently

SitRep (Tier 3)
Standard: Insertions. Reveals enemy explosives and Tactical Insertions

Last Stand (Tier 3)
Standard: Survive after being killed for 10 second, pistol equipt. You can crawl too

http://www.mw2blog.com/modern-warfare-2-multiplayer-perks/

Yperion
07-11-2009, 00:33
Modern Warfare 2 Multiplayer Maps

Here are all the Modern Warfare 2 multiplayer maps. Click into each page to get a description of the map with Birdseye views, hints, tips, tricks and strategies.

* Afghan – Medium sized open desert. Intense Demolition battles.

* Derail – Trainwreck in a large snowy area. Epic large battles.

* Estate – Cabin in the woods. Fight for control of the cabin.

* Favela – Alleyways of Brazil. Great for all game modes and all sizes.

* Highrise – Rooftop skyscraper. Hectic Domination games.

* Invasion – City in the desert. Classis street to street firefights.

* Karachi – Ravaged desert town. Tactical street fights abound.

* Quarry – Medium-sized quarry. Intense Capture the Flag matches.

* Rundown – Village in Brazil. Fight from all angles.

* Rust – Tiny desert sandstorm. Fast-paced action on a small map.

* Scrapyard – Small airplane gravelyard. Great for any number of players.

* Skidrow – Urban city fighting. In and out of apartments close range engagements.

* Sub Base – Snowy submarine base. Great vertical gameplay.

* Terminal – Medium sized airport. Great for all game modes.

* Underpass – Rainy underpass. Good balance of medium to long range fighting.

* Wasteland – Chernobyl in the open. Great for snipers and long range fighters.

http://www.mw2blog.com/modern-warfare-2-multiplayer-maps/

darkie
07-11-2009, 14:09
ριξτε μια ματια και στο καινουργιο battlefield γιατι ειναι πολλα υποσχομενο!

ρε παιδια στο pc απο που το κατεβασατε (στειλτε πμ)

Yperion
07-11-2009, 14:21
ριξτε μια ματια και στο καινουργιο battlefield γιατι ειναι πολλα υποσχομενο!

Tα ειδαμε και τα προηγουμενα battlefield...

darkie
07-11-2009, 15:59
απο που το κατεβασατε το cod4:2 για το pc??
ψαχνω ψαχνω και δεν το βρισκω

parekla67
07-11-2009, 23:34
παιδια επαιζα το παιχνιδη κ εσβησε το ps3 κ τωρα αναβοσβινι το κοκκινο φωτακι.τελοσ?

Artist_
08-11-2009, 14:23
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 υπάρχει για download αλλά δεν έχει κλειδί και για να τρέξει θέλει να γίνει αλλαγή στην ημερομηνία του pc γιατί μετά τις 10/11 θα είναι διαθέσιμο στα μαγαζιά.

darkie
08-11-2009, 18:08
Ενα προγραμμα γραφει ψευτικα στοιχεια στο μητρωο για να τρεχουν προγραμματα με ψευτικη ημερομηνια αλλα δεν θυμαμαι που το ειχα δει..

τεσπα να δω που θα βρουμε κλειδακι τωρα...

sakisart
08-11-2009, 20:14
μετά τις 10 του μηνός θα βγει υπομονή θέλει.

georget
09-11-2009, 14:52
Call of Duty Modern Warfare 2 - £17.39 + VAT (£20 inc VAT) PS3 and Xbox 360
http://www.makro.co.uk/servlet/PB/menu/1153441/index.html

sfortis
09-11-2009, 15:48
χαχα, έπεσαν οι server ...φαντάσου τι θα έγινε...

Ntinos P
09-11-2009, 16:04
Απο την Παρασκευη το βραδυ σερνοντουσαν...

darkie
09-11-2009, 19:05
Θα ειναι σαν το προηγουμενο World at war...

στο ελληνικο μακρο τι παιζει

sfortis
09-11-2009, 19:08
Call of Duty Modern Warfare 2 - £17.39 + VAT (£20 inc VAT) PS3 and Xbox 360
http://www.makro.co.uk/servlet/PB/menu/1153441/index.html

ωραία ναι, αλλά θα σου στοιχίσει λίγο ακριβά τελικά μαζί με το εισιτήριο για Αγγλία!

georget
09-11-2009, 20:08
ωραία ναι, αλλά θα σου στοιχίσει λίγο ακριβά τελικά μαζί με το εισιτήριο για Αγγλία!

:ernaehrung004:
Στην Αγγλία αυτή την εποχή γίνετε σφαγή! Παρακολουθώ από κοντά τα Αγγλικά φόρουμ και πραγματικά είναι ο ανταγωνισμός σε όλο του το μεγαλείο! Βάζει το Play το Planet Earth Blu Ray 17.99 την επομενη η Amazon 17.98 etc.

Το Modern Warfare 2 ξεκίνησαν πρίν από λίγες μέρες να κατεβάζουν την τιμή του ο ένας μετά τον άλλο και έφτασαν στο σημείο να το δίνουν 20 Λίρες πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

georget
10-11-2009, 12:50
http://www.sainsburys.co.uk/assets/www/Homepage/gamingeventhomepage_592x324b.jpg

http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/technology/computing_and_gaming/gaming/specialoffers/list.html

Αυτά που λέγαμε!

Kostionalist
10-11-2009, 18:05
Ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμη για MW2 στο ιντερνετ?
Το χαμηλοτερο που εχω βρει ειναι 45Ε απο amazon.co.uk

Ακομα, ξερει κανεις αμα εχουν τα makro στην Ελλαδα το MW2?

Artist_
10-11-2009, 20:10
στα 45 ευρώ το παίρνεις και από εδώ.

http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Activision-Call-Of-Duty--Mode.htm

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02084

darkie
10-11-2009, 20:11
δεν νομιζω αλλα δεν παει καποιος απο τα μακρο να ρωτησει?

http://www.gamestracker.com/call-of-duty-6-modern-warfare-2-ps3.htm

http://www.gamestracker.com/call-of-duty-6-modern-warfare-2-pc.htm

\\

Kostionalist
10-11-2009, 20:55
στα 45 ευρώ το παίρνεις και από εδώ.

http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Activision-Call-Of-Duty--Mode.htm

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02084
ευχαριστω πολυ :)

EDIT: μολις τα τσεκαρα και ειναι για pc :(. Επρεπε να αναφερω οτι το ηθελα για ps3.Λαθος μου

sfortis
10-11-2009, 20:57
τα console versions είναι πιο ακριβά απο το PC.

για Ps3,360 με 49€ το παίρνεις απο Ελλάδα.

darkie
11-11-2009, 01:09
Απο 60-70 για καινουργια παιχνιδια στην Ελλάδα..αν ξερεις καποιον να τα δινει 49 πες μου επειδη εγω δεν τον εχω βρει ακομα, μηπως εχεις εσυ μαγαζι παρεπιπτοντως?Επειδη ειχες ανεβαζει κατι Photo με 7 mw2 sth sira

Yperion
11-11-2009, 01:38
http://www.skroutz.gr/s/87926/Call-of-Duty%3A-Modern-Warfare-2.html
http://www.skroutz.gr/s/79195/Call-of-Duty%3A-Modern-Warfare-2.html

sfortis
11-11-2009, 02:24
οχι δεν έχω μαγαζί, ήταν οι κόπιες εμένα και φίλων μου

κοίτα στο easybuyword ;)

Yperion
11-11-2009, 02:29
Επρεπε να βγαλω και εγω φωτογραφια με τις 9 κοπιες που ειχαμε παραγγειλει...:Banane0:

nikon
11-11-2009, 09:05
Απο 60-70 για καινουργια παιχνιδια στην Ελλάδα..αν ξερεις καποιον να τα δινει 49 πες μου επειδη εγω δεν τον εχω βρει ακομα, μηπως εχεις εσυ μαγαζι παρεπιπτοντως?Επειδη ειχες ανεβαζει κατι Photo με 7 mw2 sth siraΠολλά μαγαζιά πλέον δεν έχουν τις τιμές που λες......και Uncharted 2 και MW2 50 ευρώ τα πήρα και μάλιστα πολύ πριν κυκλοφορήσουν.......google it και θα δεις.

sfortis
11-11-2009, 09:17
btw τα leaderboards στο ps3 ΔΕΝ μηδενίστηκαν :Banane0:

nikon
11-11-2009, 09:20
Kαι να τα μηδένιζαν σε 1 μέρα όλοι 40 και 50 level θα είχαν........μιλάμε για πολύ κάψιμο......χθες μέχρι και Tactical Nuke έζησα που έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση.

Maestro
11-11-2009, 10:28
κοίτα στο easybuyword ;)

+1000 ;)

....κι άσε τους εμποράκους να καταστραφούν, τι, υποχρέωση τους έχουμε??

darkie
11-11-2009, 13:49
τεσπα θα δουμε..

Ntinos P
11-11-2009, 14:05
Παντως ειναι αρκετα ποιο δυσκολο απο το 4, και το καθε prestige εχει 70 (!!) lvls.
To χειροτερο.... το ak47 ξεκλειδωνει στο 70...

Kostionalist
11-11-2009, 22:03
εβαλα παραγγελια το MW2 πριν απο λιγο στο amazon.co.uk. Το order status μου λεει οτι πρεπει να ξανακοιταξω τα στοιχεια της καρτας μου.Ειχα αγορασει και αλλο παιχνιδι με την ιδια καρτα απο την ιδια εταιρια. Μηπως φταιει που το παιχνιδι κοστιζει 45.60Ε και εγο εχω στην καρτα 46.90Ε?

djx33
11-11-2009, 22:55
Πάντως το online στο PSN δεν μου φαίνεται σταθερό. Κάνει πολλή ώρα να με βάλει σε παιχνίδι, ειδικά tdm.
Και το σύστημα invite μέσω μηνυμάτων είναι πολύ δύσχρηστο!

georget
12-11-2009, 12:19
εβαλα παραγγελια το MW2 πριν απο λιγο στο amazon.co.uk. Το order status μου λεει οτι πρεπει να ξανακοιταξω τα στοιχεια της καρτας μου.Ειχα αγορασει και αλλο παιχνιδι με την ιδια καρτα απο την ιδια εταιρια. Μηπως φταιει που το παιχνιδι κοστιζει 45.60Ε και εγο εχω στην καρτα 46.90Ε?

Στην τιμή έχεις υπολογίσει και το Shipping?

Kostionalist
12-11-2009, 14:30
Στην τιμή έχεις υπολογίσει και το Shipping?
ναι. Συνολικα

haris
12-11-2009, 20:54
Για PS3 haris_gr όποιος θέλει κάνει add. Απλά γράψτε στο μήνυμα "από AV club" για να ξέρω, γιατί μου κάνουν διάφοροι άσχετοι όλη την ώρα.

tmjuju
19-11-2009, 09:54
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1076300&lngDtrID=252

Η εταιρεία Activision ανακοίνωσε ότι το βιντεοπαιχνίδι της Call of Duty: Modern Warfare 2 απέφερε έσοδα 550 εκατομμυρίων δολαρίων τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για όλη τη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι ξεπέρασε την ταινία Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, η οποία έφτασε τα 394 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο πενθήμερο προβολής, αλλά και το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto IV, που απέφερε 500 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Reuters, αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι το Modern Warfare 2 θα πουλήσει μέχρι το τέλος του έτους 11 με 13 εκατομμύρια αντίγραφα.

Στο παιχνίδι «βολής πρώτου προσώπου» ο παίκτης αναλαμβάνει να πολεμήσει ως στρατιώτης σε διάφορα πεδία μαχών, από τη Νότιο Αμερική μέχρι το Αφγανιστάν.

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του παιχνιδιού εκτίναξε την κίνηση στην υπηρεσία online βιντεοπαιχνιδιών Xbox Live της Microsoft. Όπως αναφέρει το CNet, στις 10 Νοεμβρίου η υπηρεσία σημείωσε ρεκόρ εξυπηρετώντας 2,2 εκατομμύρια διαφορετικούς χρήστες.

:blink:

sfortis
19-11-2009, 11:03
εντάξει... overrated είναι τελικά...

το παιχνίδι έχει πολλά θέματα με βασικότερα το σχεδόν άθλιο level design στα περισσότερα, και το matchmaking οπου με τον τρόπο που δουλεύει ευνοει τους Αμερικάνους και όλοι οι υπόλοιποι παίζουμε με 1-2 σήμα...

αν και θα περιμένω μέχρι τα χριστούγενα να δώ τι θα γίνει, προς το παρόν το παιχνίδι μόνο με εκνευρίζει αντί να με διασκεδάζει.

εάν δεν λυθούν τα θέματα βλέπουμε... υπάρχει killzone 2 και cod 4 στο ράφι.

tmjuju
19-11-2009, 11:44
Έπαιξα το πρώτο τρί-ωρο του campaign . ΣΚ με βλέπω να ξαναβρίσκω χρόνο να δοκιμάσω και το online.

Εντυπωσιακή σκηνοθεσία – αλλά πολύ σκηνοθεσία ΙΜΗΟ.

Yperion
19-11-2009, 12:19
Τελειωσα το παιχνιδι στο Veteran σε 3 ωρες και 50 λεπτα (συμφωνα με τα στατιστικα του παιχνιδιου) , μακραν το πιο ευκολο παιχνιδι call of duty που εχω παιξει , θυμαμαι οτι στο πρωτο modern warefare επαιζα 2-3 ωρες τις δυσκολες πιστες για να τελειωσω στο veteran...συνολικα δηλαδη πανω απο 15 ωρες...

Οσο για το multiplayer ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι παλιοτερα καθως υπαρχουν πολλα σημεια που κρυβονται οι καμπερηδες (σναιπερ κτλ) και γενικα ο σχεδιασμος των πιστων ειναι υπερβολικα περιπλοκος με αποτελεσμα να μην ξερεις απο που θα σου ερθουν...

Επισης τα περισσοτερα οπλα εχουν γινει πολυ σταθερα με αποτελεσμα να σε βαραει ο αντιπαλος πχ. με το mp5 απο την αλλη ακρη και να σε σκοτωνει...κατι που στερει την αληθοφανεια που ειχε το cod4...

Ntinos P
19-11-2009, 12:23
Προσωπικα το βρισκω περιπλοκο, και σιγουρα πολυ ποιο δυσκολο απο το 4.
Εχει καλυτερα γραφικα απο τα προηγουμεα, αλλα οι χαωδης πιστες, σε συνδιασμο με το οτι αδειζαζω μια γεμιστηρα πανω σε καποιον, δεν παθαινει τιποτα, μου ριχνει μια και με ξαπλωνει, μου σπαει τα νευρα...

Θα του δωσω μια ευκαιρια ακομη, μετα επιστροφη στο 4...

sfortis
19-11-2009, 12:40
εγώ μάλλον επιστροφή στο 4...

Ntinos P
19-11-2009, 12:46
"καλιο πρωτος στο χωριο, παρα εσχατος στην πολη" -bye-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-11-2009, 14:00
Απίστευτο!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1076300&lngDtrID=252

Ασχετως που έχω τα προηγούμενα και τα βαριέμαι από ένα σημείο και μετά, είναι respect από άποψη γραφικών-ρεαλισμού!

Maestro
19-11-2009, 14:03
Το 4 είχε απίστευτη ατμόσφαιρα και εθιστικό gameplay... αυτό δεν το'χω δει ακόμα, μάλλον θα περιμένω να κάνω πρώτα ένα test drive στο pc... γιατί το 50αράκι δεν το σκάω με κλειστά μάτια... και παίζοντας το Killzone 2, δε μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει ακόμα το gamepad ως χειρισμό σε FPS...

sfortis
19-11-2009, 14:06
τα γραφικά είναι χμμ...εντάξει υποφερτα αλλα δεν υπερτερούν σε σχέση με το 4.

respect πάντως δεν ειναι (ειδικά μετα το killzone που είναι έτη μπροστα)

Yperion
19-11-2009, 18:04
Στο XBOX τα γραφικα ειναι καλυτερα απο το 4 παντως....

Ntinos P
19-11-2009, 18:16
Και στο ps3 κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερα απο αυτα του 4

stelios_syr
02-12-2009, 22:19
Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα αυτές τις μέρες με το online του παιχνιδιού(στο ps3)!Όταν κάνω απόπειρα να μπω online,δειχνει πως ξεκινάει να ψάχνει server,και μετα απο μερικά λεπτά μου σβήνει το internet(εχω συνδέσει το ps3 με ethernet με το modem του υπολογιστη) και με κανει log out από το ps3 network.το κάνει αυτο 3,4 φορές και μετα μπαίνει.ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?μονο σε αυτό το παιχνίδι το κανει,σε ολα τα αλλα κανονικα!

tmjuju
03-12-2009, 15:18
Το campaign ήταν πολύ καλό αν και πολύ σκηνοθετημένο, καλύτερη στιγμή το νεκροταφείο αεροπλάνων ΙΜΗΟ,
θα ασχοληθώ και με τα special ops όταν βρω χρόνο - αλήθεια πόση ώρα παίγνιο είναι περίπου τα special ops?

σημερινά νέα:
Don't use the COD: MW2 Javelin glitch!
http://www.fudzilla.com/content/view/16669/1/

m3fisto
04-12-2009, 00:06
Ποια εκδοση μου προτείνετε να πάρω για on line? για το ps3 η για το pc?

zoomzoom2
04-12-2009, 07:05
CoD modern war fare στην εποχη του οταν το ειδα πραγματικα ειχα την εντυπωση οτι το demo video ηταν για τα ματια μας μονο ! αλλα οταν το ειδα να τρεχει στην κονσολα εμεινα εκπληκτος απο την ποιοτητα τα γραφικα του την ταχυτητα του παιχνιδιου ειδικα στην online εκδοχη του το γρηγοροτερο game χωρις να ριχνει σε καμμια περιπτωση την ποιοτητα του σε κανενα σημειο !
CoD modern war fare 2 εχει καποια θετικα σημεια καταπληκτικα γραφικα ,αρκετα ρεαλιστικο στις οδομαχιες ,γρηγορο ΟΜΩΣ δεν εχει κατι καινουργιο να δειξει απο πλευρας υποθεσης ευρηματικοτητας στο χειρισμο και τον τροπο διεξαγωγης του ολου συστηματος το game play του δυστυχως εχει bags κολλαει το xbox σε πολλα σημεια απο την ημερα που μου ζητησε να εγκατεστησω update ΚΟΛΛΑΕΙ σε σημειο που στειλα την κονσολα για επισκευη !
σε καποια σημεια αρκετα δυσκολο σε σημειο που σκεφτομαι να μην ξανασχοληθω με την συγκεκριμενη πιστα και καταντα μονοτονο .... οχι δεν ειναι σαν το CoD 1 Που συνεχιζει να ειναι κορυφη ! προτοτυπο και μοναδικο ....

nikon
04-12-2009, 11:31
Το campaign ήταν πολύ καλό αν και πολύ σκηνοθετημένο, καλύτερη στιγμή το νεκροταφείο αεροπλάνων ΙΜΗΟ,
θα ασχοληθώ και με τα special ops όταν βρω χρόνο - αλήθεια πόση ώρα παίγνιο είναι περίπου τα special ops?

σημερινά νέα:
Don't use the COD: MW2 Javelin glitch!
http://www.fudzilla.com/content/view/16669/1/
Tα special ops είναι όλα τα λεφτά στο παιχνίδι δεν είναι πολύ μεγάλα αναλόγως βέβαια και σε ποιο από τα 3 επίπεδα δυσκολίας θα παίξεις....το κακό ότι κάποια θέλουν 2 παίχτες αλλιώς δεν βγαίνουν.

sfortis
05-12-2009, 02:32
http://img187.imageshack.us/img187/1566/mozillafirefox200912050.png

βλέπετε την σημαιούλα δίπλα απο την διεύθυνση!?

στην Λάρισα? κουφο?

http://img187.imageshack.us/img187/6816/geotoolmozillafirefox20.png

εντάξει akamai είναι, αλλα δεν περίμενα να έχουν τοπικό server στην Ελλάδα

apostolosz
06-12-2009, 16:22
Ρε παιδιά τα Γυαλιά νυχτερινής όρασης (ορατότητα μέχρι 15 μέτρα σε απόλυτο σκοτάδι) που συμπεριλαμβάνετε στην prestige edition χρησιμεύουν στο παιχνίδι ή απλά για να παίζουν τα παιδάκια??

sfortis
06-12-2009, 16:53
το 2o !

Mitchlw
07-12-2009, 13:57
I reccomend this game..it is realllyy good!

Maestro
08-12-2009, 23:33
Πάντως, εδώ και λίγες μέρες ξετινάζω την έκδοση για PC και έχει καταφέρει να με εντυπωσιάσει, όπως και το πρώτο. Online δεν παίζω ποτέ, βαριέμαι, σ'αυτά τα παιχνίδια γουστάρω το campaign, το οποίο φαίνεται όλα τα λεφτά..

Ntinos P
09-12-2009, 00:01
ΙΜΗΟ ολα τα λεφτα ειναι στο online, και κατα δευτερον σε split screen με παρεα τα special operations

Maestro
09-12-2009, 10:12
Mπορεί να λέω μαμακίες γιατί η τελευταία φορά που έπαιξα online είναι στο COD3 (αν θυμάμαι καλά), και δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί από τότε, αλλά το να τριγυρνάς σε έναν τεράστιο χώρο και να ρίχνεις σε άλλους παίκτες μου φαίνεται βαρετό.

Αυτό που θα'θελα είναι να μπορείς να παίξεις το campaign μαζί με άλλους. Αλλά το campaign, με την ένταση, τη μουσική, το απίστευτο gameplay.. όχι κάτι capture the flag κλπ....

sfortis
09-12-2009, 10:47
στα cod4 , mw2 , killzone 2 δεν έχω κάν πατήσει το κουμπί "campaing" :laugh:

Yperion
09-12-2009, 14:15
στα cod4 , mw2 , killzone 2 δεν έχω κάν πατήσει το κουμπί "campaing" :laugh:

Πολυ κακως , ειδικα το Cod4 ειχε θεσει νεα δεδομενα μετην κινηματογραφικοτητα του σεναριου και της δρασης του...

Yperion
09-12-2009, 14:17
Ποια εκδοση μου προτείνετε να πάρω για on line? για το ps3 η για το pc?

Για XBOX...:D

Σοβαρα τωρα εχω ακουσει οτι το Online στον PC ειναι λιγο αθλιο , αργεις να βρεις lobby για να παιξεις κτλ.

Για το PS3 δεν ξερω...

sfortis
09-12-2009, 14:47
το ξέρω, αλλά τα βαριέμαι τα single player ...

εξαιρετικό campaing έχει και το killzone 2...

ίσως κάποια στιγμή να τα ξεκινήσω

sfortis
09-12-2009, 16:26
Για XBOX...:D

Σοβαρα τωρα εχω ακουσει οτι το Online στον PC ειναι λιγο αθλιο , αργεις να βρεις lobby για να παιξεις κτλ.

Για το PS3 δεν ξερω...

το online στο ps3 "έστρωσε" με το patch 1.04

Yperion
10-12-2009, 14:00
Χθες εριξα και την πρωτη μου πυρηνικη , ημουν στο 30-0 στην πιστα με το αεροδρομιο...:D

Βεβαια δεν λεει τιποτα αυτο γιατι αλλοι Ελληνες που παιζουμε μαζι εχουν ριξει 5-6 , απλως αυτοι εχουν παιξει το διπλασιο χρονο απο εμενα...

kpaiss
10-12-2009, 14:28
Πολυ κακως , ειδικα το Cod4 ειχε θεσει νεα δεδομενα μετην κινηματογραφικοτητα του σεναριου και της δρασης του...

Θα συμφωνησω απολυτα.

tmjuju
10-12-2009, 15:12
Θα συμφωνησω απολυτα.

Συμφωνώ μεν…
Αλλά από την άλλη αυτό εννοώ παραπάνω με το υπερβολική σκηνοθεσία.

Θα ήθελα και δυο τρείς πίστες σε μεγάλο εξωτερικό χώρο χωρίς ‘προκαθορισμένη πορεία’ και συγκεκριμένο στόχο. Kill ‘em all φαση.

Ειδικά με αυτή τη μηχανή γραφικών που μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά σε ανοιχτούς χώρους – όπως το νεκροταφείο αεροπλάνων.

kpaiss
10-12-2009, 15:18
Συμφωνώ μεν…
Αλλά από την άλλη αυτό εννοώ παραπάνω με το υπερβολική σκηνοθεσία.

Θα ήθελα και δυο τρείς πίστες σε μεγάλο εξωτερικό χώρο χωρίς ‘προκαθορισμένη πορεία’ και συγκεκριμένο στόχο. Kill ‘em all φαση.

Ειδικά με αυτή τη μηχανή γραφικών που μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά σε ανοιχτούς χώρους – όπως το νεκροταφείο αεροπλάνων.

Καταλαβα.
Το παρακανουν με την γραμμικοτητα και δεν εχεις αδικο.

vageladosgr
13-12-2009, 12:37
παιδια μια ερωτηση: στο team deathmatch οταν εχω το ιδιο clan με τους φιλους μου δεν θα επρεπε να μας βαζει στην ιδια ομαδα? στο 4 ετσι δεν ηταν η κανω λαθος?

sfortis
13-12-2009, 12:55
όταν κάνεις invite στο party σε βάζει και το 4 και το mw2

vageladosgr
13-12-2009, 13:08
invite στο party? οχι invite to join to my lobby? δηλαδη κανω κατι λαθος?

sfortis
13-12-2009, 13:35
ναι αυτό, invite to lobby, το ίδιο λέμε!

Yperion
13-12-2009, 13:39
παιδια μια ερωτηση: στο team deathmatch οταν εχω το ιδιο clan με τους φιλους μου δεν θα επρεπε να μας βαζει στην ιδια ομαδα? στο 4 ετσι δεν ηταν η κανω λαθος?

Για Pc μιλαμε?

Στο XBox κανει καποιος lobby καλει τους υπολοιπους και μετα επιλεγει mode (πχ. team deathmatch) οποτε το παιχνιδι μας βαζει ολους στην ιδια ομαδα...

vageladosgr
13-12-2009, 13:47
ok thank you!!!
:idea:-bye-

haris
13-12-2009, 16:24
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
Πριν από λίγες μέρες άλλαξα το modem που μου είχαν δώσει με το conn-x με ένα ασύρματο modem router της Belkin. Το σύνδεσα στο PS3 με καλώδιο και έχω ασύρματα το PC. Από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ online στο Modern Warfare 2. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στα υπόλοιπα COD (Modern Warfare και World at War) συνδέεται κανονικά. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του modem ;

vageladosgr
13-12-2009, 19:24
ναι αυτό, invite to lobby, το ίδιο λέμε!
αν κανεις invite to lobby απλα σε βαζει μαζι στις ιδιες πιστες με ομαδες που επιλεγει τυχαια.. για να μπεις μαζι με φιλο στην ιδια ομαδα,πρεπει απο πριν να κανεις invite to party και μετα σαν host να επιλεξεις παιχνιδι π.χ. team deathmatch
τελος καλο ολα καλα
now lets... :rifle:

Yperion
14-12-2009, 16:47
Ψαξε να βρεις τις ρυθμισεις του NAT ωστε να δηλωσεις Special Applications και να ανοιξεις τις καταλληλες "πορτες" (port forward)...

Valter
02-01-2010, 20:32
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους, επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με τον φιλο παραπανω στο ps3 . το NAT ειναι 2 εχω cosmote και Belkin N+ σε ολα τα αλλα games μπαινει κανονικα εκτος απο το modern warfare 2.....

ποια πορτ πρεπει να ανοιχτα?

sfortis
02-01-2010, 23:55
απλά ενεργοποιήστε το UPNP και μην παιδεύεστε με ports.

Yperion
03-01-2010, 01:53
απλά ενεργοποιήστε το UPNP και μην παιδεύεστε με ports.

Δεν φτανει μονο αυτο...εμενα ηταν ενεργοποιημενο το UPNP αλλα στην ενδειξη ΝΑΤ του MW2 μου ειχε την ενδειξη "moderate"...πριν ανοιξω τις πορτες μιλαμε παντα...βεβαια και στο "moderate" ουσιαστικα δεν ειχα προβλημα , προβλημα υπαρχει οταν ειναι η ενδειξη στο "strict"...-bye-

Οι πορτες για το XBox ειναι αυτες...

http://support.microsoft.com/kb/908874

sfortis
03-01-2010, 09:34
Δεν φτανει μονο αυτο...εμενα ηταν ενεργοποιημενο το UPNP αλλα στην ενδειξη ΝΑΤ του MW2 μου ειχε την ενδειξη "moderate"...πριν ανοιξω τις πορτες μιλαμε παντα...βεβαια και στο "moderate" ουσιαστικα δεν ειχα προβλημα , προβλημα υπαρχει οταν ειναι η ενδειξη στο "strict"...-bye-

Οι πορτες για το XBox ειναι αυτες...

http://support.microsoft.com/kb/908874

τότε κάτι δεν σου δούλευε καλα! εαν και ο router και η κονσόλα το παίζουν καλά το upnp πρέπει να έχεις NAT type 2 (στο PS3) και NAT: open στο MW2
-bye-

Peter_Pan
07-01-2010, 03:22
Παιδια η εκδοση του modern warfare 2 για PC δεν εχει την επιλογη split screen που εχουν οι κονσολες?

JohnBougiou
16-01-2010, 14:43
Δύο παίκτες μπορούν να συνεργαστούν είτε online είτε locally σε split screen αλλα δεν είναι διαθέσιμα από την αρχή και θα χρειαστεί να τα ξεκλειδώσεις. Τα αρνητικά στοιχεία για την έκδοση του PC είναι ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν clans, δεν υπάρχουν dedicated servers και δεν υποστηρίζονται mods ή custom maps.

Peter_Pan
08-02-2010, 00:58
το εκαναν δηλαδη ''κονσολαδικο'' το παιχνιδι,κοινως το γ@μησαν...
ακου εκει δεν υποστηριζονται dedicated servers..:furious3:

shakm
13-02-2010, 02:32
Το Call of Duty : Modern Warfare 2 έγινε γρήγορα ένα από τα πιο πετυχημένα βιντεοπαιχνίδια που υπήρξαν ποτέ.
Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά το κάνει τόσο πετυχημένο (http://pantonopoulos.blogspot.com/2010/02/call-of-duty-modern-warfare-2-review.html);

(Άρθρο από το προσωπικό μου blog)

Yperion
15-02-2010, 02:23
Παντως ο σχεδιασμος των πιστων συνεχιζει να μου φαινεται πολυ μετριος (εως κακος) ενω υπαρχουν και τα προβληματα με τα ασχετα spawn...

Ακομη ο συνδυασμος οπλων και perk δινει αδικο πλεονεκτημα σε ορισμενους συνδυασμους , πχ. οποιος παρει akimbo καραμπινες δεν χανει με τιποτα , η οποιος εχει tactical knife τρεχει με χιλια και δεν τον προλαβαινουν ουτε οι σφαιρες!

Γενικα δεν νομιζω οτι θα εχει την διαρκεια του Call of Duty 4 γιατι υστερει σε πολλα σημεια...

sfortis
15-02-2010, 08:09
έχει πολλά προβλήματα το παιχνίδι ,το 4 δεν το φτάνει με τίποτα, συμφωνώ!

το μεγαλύτερο πρόβλημα όλης της σειρας είναι το κακό on line experience, με p2p servers.

Κάνεις την προσευχή σου (1) για να βρείς παιχνίδι με καλό σήμα και έπειτα (2) άλλη μία φορά για να μην κάνει quit game ο αντίπαλος που είναι host και τον πίνει και μείνεις με ένα ωραίο server connection timeout. Το host migration μεγάλη αποτυχία.

το πιο robust online το έχει το killzone 2 με διάφορα. (δεν θυμάμαι ποτέ να μου κόπηκε παιχνίδι στη μέση!)

shakm
15-02-2010, 09:17
Αυτό με τα spawn points ελπίζω και εγώ να διορθωθεί σε patch, όπως έγινε για τις akimbo καραμπίνες μόλις παρεμπιπτόντως (μείωσαν τη δύναμη).

Οι πίστες είναι σχετικά καλά σχεδιασμένες νομίζω, με εξαίρεση ότι αν υπάρχει πολύ αεροπλάνο-ελικόπτερο-κλπ από πάνω θα πρέπει λίγο να φτιαχτεί το που σε κάνει spawn γιατί αν σε βγάλει στη μέση μιας αλάνας απλά δεν έχεις καμία τύχη..

Όσο για servers θα ήταν όντως απείρως καλύτερο να υπήρχαν dedicated αντί να κάνει host αυτός που έχει ανοίξει 10 bittorrent από πίσω.

Πέρα από αυτά πάντως το παιχνίδι - κακά τα ψέματα - είναι κορυφή. Προσωπικά το μεγαλύτερό μου παράπονο ήταν πάντα η αδυναμία split-screen σε system link (φέρνουμε 3 xbox στο σπίτι όταν το οργανώνουμε και μπορούμε να παίξουμε μόνο 3? Lan Party fail για την infinity ward)

Yperion
16-02-2010, 15:40
Ειναι ξεφτιλα να υπαρχουν παιχνιδια οπως το Battlefield (που δεν συγκρινονται με τιποτα με το Cod) και να εχουν server και εμεις να κανουμε το σταυρο μας να μην πεσουμε σε Αμερικανο host...ουτε επιλογη "local only" οπως εχει το cod5 δεν αξιωθηκαν να βαλουν να παιζουμε τουλαχιστον με Ευρωπαιους μονο...

Ntinos P
16-02-2010, 16:07
έχει πολλά προβλήματα το παιχνίδι ,το 4 δεν το φτάνει με τίποτα, συμφωνώ!

το μεγαλύτερο πρόβλημα όλης της σειρας είναι το κακό on line experience, με p2p servers.

Κάνεις την προσευχή σου (1) για να βρείς παιχνίδι με καλό σήμα και έπειτα (2) άλλη μία φορά για να μην κάνει quit game ο αντίπαλος που είναι host και τον πίνει και μείνεις με ένα ωραίο server connection timeout. Το host migration μεγάλη αποτυχία.

το πιο robust online το έχει το killzone 2 με διάφορα. (δεν θυμάμαι ποτέ να μου κόπηκε παιχνίδι στη μέση!)

Kαι εγω συμφωνω απολυτα
Το MWF2 μονο με φιλο σε προβολεα+split sreen

gbak
17-02-2010, 20:36
αν δεν κανουν dedicated server..δεν εχει μελλον εν αναμονη battlefield bad company

sfortis
18-02-2010, 07:49
έπαιξα το BC2 αλλα δεν μου άρεσε...πολύ tactical για τα γούστα μου

gbak
18-02-2010, 13:12
και γω τα ιδια..αν εχεις συνηθίσει το στυλ του mw2 το bc2 δειχνει καπως..

αν και ειναι διαφορετικη κατηγορια παιχνιδιου..παρολο αυτα το αγορασα το bc2 νομιζω η φουλ εκδοση θα ειναι πολυ καλη

stefx
22-02-2010, 14:04
Εγώ το νοίκιασα την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν άρρωστος 2 μέρες, με σκοπο να λιώσω το 2ήμερο..
Δυστυχώς, (στο "εύκολο") τελείωσα όλο το campaign σε περίπου 6-6 παρά ώρες.. κρίμααααααααααααααααα....
Δε λέω, τρέξιμο αρκετό, μπαμ μπουμ αριστερά δεξιά, αλλά από διάρκεια, μούφα.
Έχω συνηθίσει βέβαια και απο τα rpg που κάτω απο 100 ώρες campaign δεν παίζει..αλλα οκ, 6 ώρες; ντροπή. Ευτυχώς που δεν το αγόρασα, θα τα κλαιγα..

gbak
22-02-2010, 14:12
ε ναι ..αλλα σκεψου οτι το παιχνιδι αυτο προοριζεται για την ονλαιν κοινοτητα..και εκει πονταρουν για αγορα..και οχι στο campaing mode..

Φρα.Πε.
22-02-2010, 14:38
οκ στο ευκολο 6 ώρες, σε σοβαρο βαθμο δυσκολίας ακόμα στην αρχή θα ήσουν... :P

stefx
22-02-2010, 14:50

Προφανώς, άδικο δεν έχεις... αλλά είπαμε, είμαι κακομαθημένος..
Μα 6 ώρες;
:music-smiley-005::music-smiley-005:

vageladosgr
23-02-2010, 10:59
παιδια στο cod4 επεξα το campaing mode μετα απο εναμιση χρονο απο την αγορα του...
και στο cod6 εδω και 4 μηνες δεν... και θα αργησω πολυ αποτι φαινεται...

Yperion
23-02-2010, 12:02

Αν λες για το MW2 το τελειωσα στο Veteran σε 3 ωρες και 50 λεπτα (κραταει χρονο το παιχνιδι συνολικα)...

Καμια σχεση με το Cod4 που χρειαστηκα στο Veteran πανω απο 15-20 ωρες και με το Cod5...θυμαμαι στο cod5 οτι επαιζα τις τελευταιες πιστες πανω απο 3-4 ωρες την καθεμια , απιστευτος βαθμος δυσκολιας...το MW2 ειναι μπροστα του πολυ ευκολο...

Φρα.Πε.
23-02-2010, 12:13
Αν λες για το MW2 το τελειωσα στο Veteran σε 3 ωρες και 50 λεπτα (κραταει χρονο το παιχνιδι συνολικα)...

Καμια σχεση με το Cod4 που χρειαστηκα στο Veteran πανω απο 15-20 ωρες και με το Cod5...θυμαμαι στο cod5 οτι επαιζα τις τελευταιες πιστες πανω απο 3-4 ωρες την καθεμια , απιστευτος βαθμος δυσκολιας...το MW2 ειναι μπροστα του πολυ ευκολο...

ΕΙδες τι κάνει η εκπαίδευση?? πλεον ολα σου φαινονται ευκολα captain :grinning-smiley-043

Yperion
02-03-2010, 13:32
Χα χα , σχολια απο αρθρο σε ξενο site...

Along with adding new weapons, they should add the capability for Triple Shotguns with unlimited range, have two tactical knives out at a time, be able to sprint twice as fast with knives/shotguns out, and teleport from one side of the map to the other while invincible so you can double stab people from one side of favela to the other.

Oh also, they should add more potential for glitches.

How about a map without lag. That will do me just fine

lol at Adam , i coudnt agree more mate ;) ,i think they should fix the glitchs before they think about DLC . talk about running before you can walk !!!!!!!!!!

http://www.product-reviews.net/2010/02/27/modern-warfare-2-dlc-the-best-ideas-for-new-maps/

zisis1985
04-03-2010, 21:12
ερχεται το bad company 2 παίδες! και μολις διαπίστωσα πως είχε banαριστεί η κονσολα μου καποτε...πρεπει να χω να μπω xbox live 2 χρονια...

sfortis
04-03-2010, 21:51
Μεγάλες αναταράξεις στα κεντρικά τις Infinity Ward, όταν τα δύο μεγάλα αφεντικά Vince Zampella και Jason West γύρισαν απο συνάντηση με τα κεντρικά της Activision αλλά όχι με την ιδιότητα τως αφεντικών big boss αλλά των απολυμένων!

Στην πόρτα των κτιρίων της IW ,τους περίμεναν οι φουσκωτοί τις Activision που τους απέτρεψαν την πρόσβαση στα κτίριο.

Φημολογείται οτι ο λόγος απόλυσής τους ήταν οι έντονες διαφωνίες σχετικά με το μέλλον της σειράς Call of Duty και την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει η Activition η οποία περιλαμβάνει συνδρομή στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού.

Μάλλον η βόμβα Call of Duty ,εξερράγη, όπως και κάθε τι άλλο που διογκώνεται τόσο πολύ.

Ενα είναι σίγουρο, οτι το επόμενο call of duty δεν θα είναι πλέον από την IW. Μέσα στα πλάνα τις activistion είναι η ίδρυση νέου studio και development team.

http://kotaku.com/5483492/scandal-hits-call-of-duty-devs-what-we-know-%5Bupdate%5D

zisis1985
04-03-2010, 22:00
Tι συνδρομη και μ*&^%ιες ειναι αυτα?!που τα μάθανε όλοι και απαιτούν συνδρομές!??ασε που ούτε dedicated servers δεν εχουν πλεον τα νεα παιχνιδια που βγαινουν..συνδεσεις με ιντερνετ, DRM και από το κακό στο χείρότερο...

vageladosgr
05-03-2010, 09:10
ασε που θα ακουστουν πολλα...αλλα ετσι κι'αλλιως το επομενο cod δεν το επερνε παλι η ιδια.
οσο για την συνδρομη ... ο κοσμος δεν αργει να το πατωσει το παιχνιδι και αυτοι το ξερουν!
δεν νομιζω να ρισκαρουν να καταστρεψουν μια τετοια εμπορικη επιτυχια!!!

Υ.Γ. μηπως να μας βαζουν να αγοραζουμε τα οπλα και τα perk???:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Yperion
05-03-2010, 10:05
Rumor: Modern Warfare 2 DLC 'Stimulus Package' screens

With a pair of Modern Warfare 2 DLC packs set to deploy on the Xbox 360 and PS3 this year, talk around the DMZ has everybody wondering what new stomping grounds will get added. Well, according to The Tech Game, the first pack (due this spring) will be titled "Stimulus Package" and includes five new locales - three brand new and two returning from Call of Duty 4 (Crash and Overgrown).

The images and accompanying video (the latter posted past the break) look legitimate enough, though we've sent word to Activision for confirmation. We doubt we'll hear back, considering the company has a lot on its plate right now, but don't say we didn't try!

http://www.thetechgame.com/Forums/viewtopic/t=58051/start=0.html

Δειτε το video εδω...

http://www.vimeo.com/9924836

Crash , Overgrown ειναι προφανως οι ιδιες πιστες απο το Call of Duty 4...

Compact , Complex , Storm ειναι καινουργιες...

rebirthsp
05-05-2010, 14:50
ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τα νεα maps ?το παιχνιδι μετα το νεο update λεει πως ειναι διαθεσιμα στο ps store αλλα που???????

sfortis
05-05-2010, 15:20
καλα μαντάρα τα έχουν κάνει...

για όποιον ενδιαφέρεται να τα αγοράσει, πρέπει να γνωρίζει, σύμφωνα με τις μαρτυρίες , οτι δεν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τύπο παιχνιδιού στα νέα maps και αναγκαστικά θα παίζουν σε rotation όλα τα types (TD,CTF,Domination κτλ).

15€ για πέταμα, sorry δεν διαθέτω!

vageladosgr
05-05-2010, 18:58
ασε γιατι και να θες δεν κατεβαινουν!!! σε ολους του friends δεν δεχεται τις καρτες και δεν μπορουμε να τους αγορασουμε

vageladosgr
05-05-2010, 21:33
παλι μαγεψε η sony ολη η ευρωπη δεν μπορει να αγορασει τιποτα απτο ps store και δυστυχως πολλοι και μεσα σε αυτους και εγω, χρεωθηκα κανονικα χωρις να μπορω να δω τα χρηματα να εμφανιζονται πουθενα στο λογαριαμο του ps store:AFADF0:

sfortis
05-05-2010, 21:57
μαγεία! θα σας συμβούλευα να μην αγοράσετε αυτο το stimulus... πεταμένα λεφτα και ακούω τα χειρότερα λόγια...

μετά το διαζύγιο με την IW, η παρακμή της activision και το τέλος μιας μεγάλης σειρας ,του call of duty.