View Full Version : Αγορά PS3 απο ebay
Καλημέρα,
Προγραμματιζω την αγορά PS3 ,αξίζει η αγορά απο το αγγλικό ebay(ειναι αρκετά φθηνότερο) η θα εχω προβλήματα πχ:εγγύησης κλπ.
Ευχαριστώ
Σίγουρα δεν θα έχεις εγγύηση, βέβαια από την άλλη εδώ ένα χρόνο είναι μόνο και όχι και η καλύτερη. Απλά δεδομένου το αρκετά συχνό θέμα με το BR drive και ότι το κόστος επισκευής είναι κοντά στα 100 ευρώ εγώ πιστέυω καλύτερα πάρε από εδώ κανένα μεταχειρισμένο στα 300 και να έχεις και εγγύηση.
Ευχαριστώ πολύ.
Σίγουρα δεν θα έχεις εγγύηση, βέβαια από την άλλη εδώ ένα χρόνο είναι μόνο και όχι και η καλύτερη. Απλά δεδομένου το αρκετά συχνό θέμα με το BR drive και ότι το κόστος επισκευής είναι κοντά στα 100 ευρώ εγώ πιστέυω καλύτερα πάρε από εδώ κανένα μεταχειρισμένο στα 300 και να έχεις και εγγύηση.
κι'ομως, σε ερώτησή μου στην sony αν ισχύει η εγγύηση σε PS3 αγορασμένο από το εξωτερικό, η απάντηση ήταν "δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι pal και να υπάρχει η απόδειξη αγοράς"
κάνε ένα τηλ. στην cometron χαλάνδρι να το επιβεβαιώσεις.
Κανονικά νομίζω πως θα έπρεπε να ισχύει αφού είναι αγορασμένο από κράτος μέλος της ΕΕ...
Ποιά ειναι η γνώμη σας,80 ή 160 gb?
μην σε απασχολεί ο δίσκος, αλλάζει πανεύκολα όποτε θελήσεις
Ευχαριστώ.
Οσον αφορα το ebay κανω πολλές αγορές αλλα προβληματίζομαι με το θεμα μεταφορας (μεγεθος) και εγγυησης.
μην σε απασχολεί ο δίσκος, αλλάζει πανεύκολα όποτε θελήσεις
Κι εγω κανω πολλες αγορες απο ebay, αλλά συμφωνώ κι εγώ με το θέμα της εγγύησης και της μεταφοράς του, και σε συμβουλεύω να το πάρεις απο Ελλάδα.:grandpa:
Για το δισκο οπως ειπαν και τα παιδιά, ΜΗΝ σε απασχολεί...
Δεν ξερω αν σε ενδιαφέρει, αλλά έχει ο αδερφος μου το 40αρι αγορασμενο πριν απο 4 μηνες, και εχει παρει και αυτος δευτερο χειριστηριο dual shock 3 και καποια bluray....
Eπειδή ΔΕΝ ασχολειται με games και το πηρε μονο για ταινιες, η χρηση του ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ... Μετραει καμια 15αρια ωρες...
Μου ειχε πει οτι καποια στιγμη θα το πουλησει γυρω στα 300 ευρώ με ΔΩΡΟ ολα τα εξτρα, για να παρει καποιο αυτονομο player μονο για ταινιες... Αν σε ενδιαφερει, θα τον ρωτησω και θα σου πω. :a0210:
κι'ομως, σε ερώτησή μου στην sony αν ισχύει η εγγύηση σε PS3 αγορασμένο από το εξωτερικό, η απάντηση ήταν "δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι pal και να υπάρχει η απόδειξη αγοράς"
Εδω δεν ισχυει η εγγυηση των δυο χρονων για τα PS3 που ειναι αγορασμενα στην Ελλαδα , σιγα μην δινουν εγγυηση και για τα εξωτερικου...-bye-
sakisart
05-02-2009, 15:43
από ebay είναι καλά για games και αξεσουάρ της κανσόλας.
Εδω δεν ισχυει η εγγυηση των δυο χρονων για τα PS3 που ειναι αγορασμενα στην Ελλαδα , σιγα μην δινουν εγγυηση και για τα εξωτερικου...-bye-
το δικό μου ήταν παρεισαγωγή από Γαλλία και το δέχθηκαν κανονικά.
Μαλιστα μου το αντικατέστησαν με καινούργιο.
Εγώ πάλι σου προτείνω αφού έχεις κάνει αρκετές αγορές και έχεις μάθει πως λειτουργεί το e-bay να ψωνίσεις από εκεί (Αν έχεις υπομονή) γιατί μπορείς να βρεις τρελές προσφορές και ποιοτικά μηχανήματα. Αφού γνωρίζεις να ξεχωρίζεις τον καλό πωλητή μέσω του feedback και προτιμήσεις και περιγραφές τύπου mint δεν θα έχεις πρόβλημα.
Και η προσωπική μου εμπειρία :
Τα Χριστούγεννα είχα σκοπό να αγοράσω PS3 αλλά ήθελα να είναι οπωσδήποτε η 60GB έκδοση για την προς τα πίσω συμβατότητα. Αφού δεν βγαίνει ποια η μόνη λύση ήταν το e-bay.
Ε, πέτυχα κονσόλα σε αχρησιμοποίητη και mint κατάσταση και όταν έλεγε mint μιλάμε για πραγματικό κελεπούρι !
Η κονσόλα ήταν στο κουτί της, είχε όλα τα παρελκόμενα, τα πάντα στο σακουλάκι τους και περιείχε μέχρι και το τελευταίο διαφημιστικό φυλλάδιο !
Η ίδια η κονσόλα είχε πάνω της όλες τις προστατευτικές ζελατίνες ! Ζελατίνα στο blu-ray, στο card reader παντού σαν καινούρια !
Και το καλύτερο όλα αυτά μαζί με τα μεταφορικά (παρεμπιπτόντως ήρθε σε τούμπανο συσκευασία. Τυλιγμένη σε χοντρές φουσκάλες και μέσα σε χοντρή κούτα !) μου στοίχισε 310€ :)
Αλήθεια,γιατί κάποιοι ψάχνετε τις παλιότερες εκδόσεις,λόγω αξιοπιστίας?
Εγώ πάλι σου προτείνω αφού έχεις κάνει αρκετές αγορές και έχεις μάθει πως λειτουργεί το e-bay να ψωνίσεις από εκεί (Αν έχεις υπομονή) γιατί μπορείς να βρεις τρελές προσφορές και ποιοτικά μηχανήματα. Αφού γνωρίζεις να ξεχωρίζεις τον καλό πωλητή μέσω του feedback και προτιμήσεις και περιγραφές τύπου mint δεν θα έχεις πρόβλημα.
Και η προσωπική μου εμπειρία :
Τα Χριστούγεννα είχα σκοπό να αγοράσω PS3 αλλά ήθελα να είναι οπωσδήποτε η 60GB έκδοση για την προς τα πίσω συμβατότητα. Αφού δεν βγαίνει ποια η μόνη λύση ήταν το e-bay.
Ε, πέτυχα κονσόλα σε αχρησιμοποίητη και mint κατάσταση και όταν έλεγε mint μιλάμε για πραγματικό κελεπούρι !
Η κονσόλα ήταν στο κουτί της, είχε όλα τα παρελκόμενα, τα πάντα στο σακουλάκι τους και περιείχε μέχρι και το τελευταίο διαφημιστικό φυλλάδιο !
Η ίδια η κονσόλα είχε πάνω της όλες τις προστατευτικές ζελατίνες ! Ζελατίνα στο blu-ray, στο card reader παντού σαν καινούρια !
Και το καλύτερο όλα αυτά μαζί με τα μεταφορικά (παρεμπιπτόντως ήρθε σε τούμπανο συσκευασία. Τυλιγμένη σε χοντρές φουσκάλες και μέσα σε χοντρή κούτα !) μου στοίχισε 310€ :)
λόγω συμβατότητας με παιχνίδια του PS1-Ps2
Οχι ! Για την προς τα πίσω συμβατότητα όπως έγραψα ! (Οτι είναι πιο αξιόπιστο, αν είναι, το έμαθα τώρα!)
Μέχρι τώρα έχω τελειώσει π.χ God of war 1 και 2 και περιμένω το 3 ! Μέχρι να βγει όμως θα ξανατελειώσω το Metal Gear Solid κλπ κλπ !
Εδω και 2 μηνες ψαχνω και εγω απεγνωσμενα κανενα PS3 60GB η εστω 20GB,
αλλα πλεον αρχιζω να απογοητευομαι.Τελευταια πληροφορια ηταν οτι ισως σε καποιο καταστημα Γερμανος να ειχε ξεμεινει κανενα,λογω του οτι πριν χρονο ειχαν στοκαρει μεγαλες ποσοτητες...αλλα τιποτα.Μονη ελπιδα μου τωρα να κανει κανενα θαυμα η sony....
Κριμα γιατι εχω καμια 70 original τιτλους PS2 που θα με απασχολησουν πολυ καιρο.......
Αφού γνωρίζεις να ξεχωρίζεις τον καλό πωλητή μέσω του feedback και προτιμήσεις και περιγραφές τύπου mint δεν θα έχεις πρόβλημα. [ .........]
.
Συγνωμη για το offtopic, αλλα επειδη εχω κανει κι εγω αρκετες αγορές απο ebay, αλλα ΔΕΝ εχω ξανακουσει αυτο τον ''όρο'', ΤΙ εννοείς όταν λες "περιγραφες τυπου mint" και "mint κατασταση" ???
Ευχαριστώ! -bye-
Eχω την εντύπωση οτι mint σημαινει <δεύτερο χέρι> αλλά αχρησιμοποίητο,δηλ σε καινουργή κατάσταση-bye-
Συγνωμη για το offtopic, αλλα επειδη εχω κανει κι εγω αρκετες αγορές απο ebay, αλλα ΔΕΝ εχω ξανακουσει αυτο τον ''όρο'', ΤΙ εννοείς όταν λες "περιγραφες τυπου mint" και "mint κατασταση" ???
Ευχαριστώ! -bye-
Παρεπιπτόντως βρήκα(εδώ) το ps3 160gb 400e,ποια είναι η γνώμη σας?
Ευχαριστώ! -bye-
"mint condition" σημαίνει "'οπως βγήκε από το εργοστάσιο" δηλαδή "like new"
garfield
06-02-2009, 10:36
in mint condition / state σε καινουργή κατάσταση, τσίλικος
Ευχαριστώ! -bye-
Με πρόλαβαν τα παιδιά ! Οτι είπαν !