View Full Version : THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD
Πως περνάει ο καιρός…
Κλείσαμε κοντά χρόνο από τότε που περιμέναμε το PDVD 8 και πλέον είμαστε στην αναμονή για το PDVD 9.
http://www.blu-ray.com/news/?id=2280
CES 2009: Cyberlink Previews PowerDVD 9 Software
Posted January 11, 2009 12:45 PM by J.C. Ribera
The company behind the ubiquitous computer DVD software PowerDVD demonstrated the new functions of its latest edition, PowerDVD 9, due out in March of 2009. This latest edition provides full support for all high resolution BD audio formats like DTS-HD MA 7.1 and Dolby TrueHD. Providing complete support for BD-Live, users can download content and utilize the interactive features with as much ease as standard Blu-ray players.
On the aesthetic front, PowerDVD 9 has an enhanced user interface where one can navigate titles or chapters using touch screen capable monitors. It also features a web based filing and catalog system – a user's disc collection will display cover art uploaded directly from Amazon, and they are able to sort and rate the titles in whatever way they wish. PowerDVD 9 boasts improved subtitle rendering and better noise reduction, should a user elect the option. Its True Theatre Effects, carrying over from previous editions, can, among other things, increase sharpness on standard definition content and smooth playback motion by raising 24Hz to 60Hz in a "motion flow" effect.
In addition to BD playback, Cyberlink offers a full range of Blu-ray software to capture, edit, author and burn high definition content. With leading support for the latest high definition disc formats, including BD-ROM Profile 2.0 (BD-Live), BD+, BD-R/RE discs, AVCHD, and AVCREC, Cyberlink's PowerDirector, PowerProducer, Power2Go, and all-in-one Ultra DVD Suite 7 provide a full array of tools for all high-def home video mad scientists.
Η Cyberlink δυστυχώς εξακολουθεί πρακτικά να παίζει χωρίς ανταγωνισμό με αποτέλεσμα το παραμικρό update (πχ DTS HD MA για την έκδοση 8) να το βαφτίζει νέα έκδοση (και φυσικά να μας ζητάει και 50-100 $).
Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι:
- Θα λυθεί κα το θέμα του downsampling στον ήχο (ώστε να πάρει ο πολύς κόσμος ‘πλήρη’ ήχο και όχι μόνο οι κάτοχοι καρτών ASUS / AUZENTECH) ή απλώς θα μιλάμε για bitstream (το οποίο βέβαια απλώς υπονοείται στο link αλλά δεν νομίζω να έχουν το θράσος να μην το υποστηρίξουν).
- Τι έκδοση του PDVD θα δίνει τελικά η Auzentech τέλος του μήνα που κυκλοφορεί την XFi HD; Ένα 8 που πρακτικά θα είναι 9 χωρίς πχ τα Video Futures του τελευταίου;
Η τελικά θα απλώς θα αναβάλει την κυκλοφορία της κάρτας (για μία ακόμη φορά) ;
- Θα λένε τίποτα τα κόλπα τύπου motion flow ή θα είναι ‘μία από τα ίδια μαρκετίστικα’ κόλπα;
- Πότε τελικά θα βγεί;
Για να δούμε ….για να δούμε….
ΥΓ Sticky Please
Babis K.
14-01-2009, 13:45
- Θα λένε τίποτα τα κόλπα τύπου motion flow ή θα είναι ‘μία από τα ίδια μαρκετίστικα’ κόλπα;
Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω... Μάλλον θα ακολουθίσει το δρόμο που χάραξε το καινούριο WinDvd.
Το Motion Flow δουλεύει αλλά ΜΟΝΟ στα DVD. http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon8.gif
Το παλιό Trimension ουσιαστικά... Δούλεμα κανονικό δηλαδή.
Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω... Μάλλον θα ακολουθίσει το δρόμο που χάραξε το καινούριο WinDvd.
Το Motion Flow δουλεύει αλλά ΜΟΝΟ στα DVD. http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon8.gif
Το παλιό Trimension ουσιαστικά... Δούλεμα κανονικό δηλαδή.
Δεν ξερω εαν θα ειναι το ιδιο. Η αναφορα παραπανω ειναι ξεκαθαρη για 24...-bye-
Babis K.
14-01-2009, 13:57
Δεν ξερω εαν θα ειναι το ιδιο. Η αναφορα παραπανω ειναι ξεκαθαρη για 24...-bye-
Μακάρι. :grandpa:
Για να δουμε τι θα δουμε...
Εμενα πιο πολυ θα με ενδιαφερε να δουλευε κανονικα με VMR-9 αντι overlay και να μην κανει καθολου downsampling στον ηχο (οχι οτι περιμενω τρελη βελτιωση-απλα ειναι και ο "ψυχολογικος" παραγοντας! :D )
E-ε-ε-έρχεται...............
Από avsforum.com
Official release on 2nd March
- TrueTheater Technology: consists of:
--- TrueTheater HD: upscales SD contents to 1080p.
--- TrueTheater Motion: converts frame rate from 24fps to 72fps for smooth playback.
--- TrueTheater Stretch: adjusts aspect ratio automatically according to the screen size.
--- TrueTheater Lighting: adjusts color/contrast/brighness automatically.
--- TrueTheater Surround: supports virtual surround sounds for 2ch speakers.
- Cinema Mode (the right-hand side screenshot; as opposed to Classic Mode, the left-hand side): large fonts, optimized for remote control (from up to 10 feet distance):
Cinema Mode can be launched from VMC as a plug-in.
- FancyView Navigation: DVD chapters/movie collections are displayed with chapter images/movie package image for easier navigation.
- HDMI 1.3: bitstreams Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio.
- HA support for Intel® X4500HD
Για όσους έχουν τα κινέζικα για πλάκα...
http://shop.vector.co.jp/service/catalogue/powerdvd/
Για να δούμε, για να δουμε....
Ενα ερωτημα ειναι αν θα εχουμε σωστη υποστηριξη / non downsampling HD audio decoding.
To Aμερικάνικο link: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1122882
Χαος ακόμα πάντως ακόμα και με το bitstream (αν - πότε και με ποιες προυποθέσεις θα δουλευει).....
Πρωτες εντυπωσεις:
http://www.floppyhead.com/2009/03/02/powerdvd-ultra-9/
Βγηκε και επισημα:
http://www.cyberlink.com/products/movie-playback/powerdvd/overview_en_US.html
Το βραδυ οι πρωτες δοκιμες.
"- HDMI 1.3: bitstreams Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio."
Aυτο πως το εννοει?Απο ποια hdmi 1.3 του υπολογιστη?
Οι ΑΤΙ 48ΧΧ εχουν 1.3?
Μηπως εννοει τις νεες κρτες ηχου?
Γιάννης Χατζηγεωργίου
02-03-2009, 20:10
--- TrueTheater Motion: converts frame rate from 24fps to 72fps for smooth playback.
Το smooth τι σημαίνει?
Smooth as butter
or
Smooth as jar????:rolleyes::rolleyes:
Οι ΑΤΙ 48ΧΧ εχουν 1.3?
Ναι, εννοει τις νες, μελλοντικες για την ακριβεια, καρτες ήχου ήτοι την Auzen XFi Home Thater HD (με την Asus πχ δεν παίζει).
Τωρα το δοκιμαζω αλλα, απ οσα διαβασα, προς το παρον τουλαχιστον (μεχρι δλδ να βγει η Auzen) δεν εχουμε να ελπιζουμε πιθανοτατα σε κατι ουσιαστικο.
Το smooth τι σημαίνει?
Smooth as butter
or
Smooth as jar????:rolleyes::rolleyes:
Frame Interpolation
Γιάννης Χατζηγεωργίου
02-03-2009, 20:36
Frame Interpolation
Μαρμελάδα, δηλαδή....
Ευχαριστώ spcav -bye--bye-
Δεν ξεκινησαμε καλα....
(sorry για τα Αγγλικα αλλα το ποστατα και στο Αμερικανικο και δεν αντεχω να τα μεταφραζω)
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=15951992&postcount=12
My First Impressions (regarding the Audio part):
Setup: Vista 32, ATI 4870 - Catalyst 9.2, Realtek 2.13 for ATI, HDMI Connection with a Pioneer SC-LX 90 Susano receiver and 7.1 speakers.
I noticed also that the ‘’Show Info’’ now has more info regarding audio:
Actually it reports the original Audio Stream (ex DTS Master Audio 5.1 – Bitrate …) but also the ‘Output Stream’ which now seems not to be limited at 16/48 but at 24/48!
I tried an LPCM 24/96 track and the output stream was 24/48.
With a 16/48 track the output stream ‘remains’ 16/48 (so it seems that no ‘default upsampling’ is taking place also).
My main problem is that when setting powerdvd to decode multichannel audio streams to LPCM I am getting sound only from my 2 Front speakers!
Actually the output is not the stereo stream but it rather sounds like a ‘crazy’ mix of the original stream (ex. dialogues are coming only from the Front Right speaker).
With the same settings / drivers etc both PDVD 7 and 8 play fine (of course with the well known restrictions) all multi channel streams.
When checking speaker mapping from Vista everything is OK.
My receiver has 8 LEDs each one lighting up when the corresponding input channel is active and all of them light up when PDVD starts.
I also noticed that now, under Audio Settings, there is only the ‘USE HDMI’ option and not the options for ‘2-8 speakers’ (which were available in PDVD 7-8 versions and worked the same way as the ‘Use HDMI’ option in PDVD 8 (solving also btw the Rear – Side speaker mounting problems – totally different situation compared to the current one)).
I also noticed that, during playback, the Info tab shows my Sound Card ‘Realtek HDMI Multichannel Output’ but the status is ‘Not in Use’.
I re-checked / re-installed everything (also set Speaker config through Vista at 5.1) and I can only assume that the guys at Cyberlink worked their magic for one more time.
Anyone else with the same setup (ATI 5-7.1 LPCM) / problem? Any ideas?
Δημήτρης Δημητρακούδης
03-03-2009, 01:20
Frame Interpolation
Τα 72Hz/fps ποιος προβολέας / τηλεόραση τα υποστηρίζει μας λένε; :antlers:
Όσο για τα υπόλοιπα περί ήχου, δεν σχολιάζω.. τα γνωστά..
Δεν εχει σημασια Δημητρη, αυτοι σου δινουν τα frame και εσυ κανε τα ότι θες :p
Στον ηχο παντως κατι ισως πηγαν να κανουν (απλως μαλλον τα εκαναν χειροτερα :p)
Παντως πλεον το 9 (σε αντιθεση με το 8!) δεν υποστηριζει DTS HS MA 7.1 αλλα 5.1 (γεγονος το οποιο μαλλον ενισχυει τα αποτελεσματα οσων ακουσαμε τις προαλλες και ενισχυει την σκεψη ότι οντως μας σερβιρουν ακομα dts core).
Απλως μαλλον τωρα (ισως και μετα το support ticket μου :p) πηραν χαμπαρι ότι είναι επικινδυνο να το διαφημιζουν ως 7.1.
Πλεον λενε για 7.1 με ένα ‘audio pack’ αγνωστων (μαλλον και για αυτους) λοιπων στοιχειων
Οι τυποι δεν παιζονται πραγματικα. Που εχουμε μπλεξει ρε γμτ…
Αν δεν βγει η Auzentech (και αν δουλευει) δεν φαινεται να βλεπουμε ασπρη μερα….
Δημήτρης Δημητρακούδης
03-03-2009, 01:35
Πλεον λενε για 7.1 με ένα ‘audio pack’ αγνωστων (μαλλον και για αυτους) λοιπων στοιχειων
Λες το "audio pack" να είναι καμιά χακιά του codec του ΤΜΤ; :flipout: :flipout:
Σιγουρα με καποιο serial θα παιζει το 7.1 αλλα οπως ειπε και ο φιλος spcav μονο με την Auzentech (και αν δουλευει) θα αναψουν η ενδειξεις του receiver.Και οσο αναφορα απο τιμη παρτε μια γευση απο τη αντιστοιχει της asus την απλη και οχι την deluxe.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1228188&page=2&category=69977761&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E18E42D4 AC8BDB119387885CC8F5F83E8AA638753D192F322878E2A10B 2E8E7C152F52361115A044E10F7B3CE84A45983E146411A0AF 98B03A8C21BB596F506A9E50D0BC72CDBA87A351F7B5CDB9F5 03A54644E8ED4E52345DD53BC09BCBFB0E6D129E907FA25CA8 DA294C0AD3487A1C1E
Δεν περιμενω να κανει λιγοτερο η Auzentech
Δεν ειναι θεμα serial κλπ.
Προφανώς οι τύποι στην Cyberlink αδυνατούν να υλοποιήσουν DTS MA 7.1 decoding και εφεύραν ένα 'audio pack' για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (δεδομένου ότι δεν μπορούν να αναιρέσουν πλέον ότι είχαν πει ότι στο 8 δουλεύει κανονικά).
Απ ότι φαίνεται, πιστοποιείται ότι, όπως και το 8, έτσι και το 9 ΔΕΝ παίζει DTS HD MA αλλά μόνο DTS CORE!
Η κοροιδία η ίδια!
Θα επιστρέψω με περισσότερες δοκιμές.
Δεν ειναι θεμα serial κλπ.
Προφανώς οι τύποι στην Cyberlink αδυνατούν να υλοποιήσουν DTS MA 7.1 decoding και εφεύραν ένα 'audio pack' για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (δεδομένου ότι δεν μπορούν να αναιρέσουν πλέον ότι είχαν πει ότι στο 8 δουλεύει κανονικά).
Ειναι serial τελικα (Advance audio pack).Δεν εχω Serial ομως ακομα για την ultra εκδοση για να βαλω το shoot em up που ειναι DTS MA 7.1
Ειναι serial τελικα (Advance audio pack).Δεν εχω Serial ομως ακομα για την ultra εκδοση για να βαλω το shoot em up που ειναι DTS MA 7.1
Και από που κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό;
Βρήκες κάπου αυτό το περίφημο Audio Pack;
Γιατί και η ίδια η Cyberlink αγνοεί την ύπαρξή του.
ΒΤW Το κερασάκι στην τούρτα: Ο λόγος που είχαν αποσύρει ενα patch (2521) του 8 για κάποιο διάστημα ήταν ότι περιελάμβανε τα features (Theater HD etc) του PDVD 9!
Επειδη εχω το serial για το advance Audio Pack
Επειδη εχω το serial για το advance Audio Pack
Το έχεις αγοράσει δλδ;
Αν ναι, πες μας απο που, να πούμε και στην Cyberlink που πουλάνε το προιόν της του οποίου αγνοεί την ύπαρξη...
Αν πάλι εννοείς ότι έχεις βρει κανα crack να πω ότι προφανώς ένα crack δεν αποδεικνύει την ύπαρξη του προϊόντος.
Αν τέλος ισχύει το crack, το πιθανότερο είναι ότι αφορά κανα από τα πανάρχαια audio packs για DVD.
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση: Προσπαθούμε να κάνουμε μία δύσκολη κουβέντα για ένα ήδη χαώδες θέμα. Μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα βασιζόμενοι σε αοριστολογίες.
Ειναι serial για το POWER DVD 9 και μολις το εβαλα μου εβγαλε μηνυμα "you have activate advance Audio Pack"
Τη αλλο να πω
Ειναι serial για το POWER DVD 9 και μολις το εβαλα μου εβγαλε μηνυμα "you have activate advance Audio Pack"
Τη αλλο να πω
Ποτέ μην λες ποτέ tm :p
Έχεις pm
Κατοπιν ελέγχου οσων ανέφερε ο neof11z να πω ότι, όπως αναμενόταν, δεν ισχύουν τα περί audio pack που λέει ο φιλος.
To audio pack παραμένει για όλους (και για την Cyberlink) κάτι το αγνωστο.
Και κατά την γνώμη μου, πιθανότατα να μην υπάρξει και ποτέ.
Τελικα μονοδρομος το blu-ray player για την ωρα ( ακου 269 ευρο η asus:violent-smiley-030:).Το sumsung p2500 που ηρθε τελικα απο γερμανια μου εδειξε τι θα πει 7.1 ηχος με το hellboy 2 ,με ενα απλο onkyo 606 ενισχυτη.Τερμα για μενα το pc για blu-ray player,μονο για για writer το χρησιμοποιω.
Τελικα μονοδρομος το blu-ray player για την ωρα ( ακου 269 ευρο η asus:violent-smiley-030:).Το sumsung p2500 που ηρθε τελικα απο γερμανια μου εδειξε τι θα πει 7.1 ηχος με το hellboy 2 ,με ενα απλο onkyo 606 ενισχυτη.Τερμα για μενα το pc για blu-ray player,μονο για για writer το χρησιμοποιω.
Ακριβως το ιδιο εχω κανει και'γω.Με τη ιδια λογικη πηρα το sony s550.Κραταω στο pc οσα δεν χωρανε.
Οι ΑΤΙ 48ΧΧ εχουν 1.3?
Δε ξερω αν εννοει μονο την auzentech που λεει ο Συριος, παντως σε καποιες 4χχχ βλεπω ξεκαθαρη αναφορα του 1.3....
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=725&l4=0&model=2328&modelmenu=2
EAH4850/HTDI/512M
HDMI 1.3 Output
edit
αποσο βλεπω μονο οι 4850 και 4870 εχουν hdmi 1.3 οι αλλες οχι....(στην asus τουλαχιστον που κοιταξα)
Μην κουράζεστε με τις ΑΤΙ (ή οποιαδήποτε άλλη VGA) και το HDMI 1.3.
Ούτε HDMI 1.3 υποστηρίζουν ούτε τίποτα.
Αφήστε τι λένε αριστερά και δεξιά διάφοροι και διάφορα.
Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ bitstream από εκεί.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μόνες κάρτες ήχου (δλδ μόνο η Asus και η Auzen) που υποστηρίζουν πραγματικά και ξεκάθαρα 1.3 έχουν dedicated / ʽconsumerʼ HDMI controller chips (πχ Silicon Image).
Τα υπόλοιπα είναι μίξεις τεχνικής άγνοιας και marketing tricks.
Δεν κουραστηκα καθολου .
Απλα πηρα μια 4850 προχθες κι επεσε το ματι μου. Κοιταξα και στο site της asus και ειδα αυτα που περιεγραψα.
Τωρα τη σημαινει hdmi1.3 και τι εννοει 1.3 η cyberlink και τι οι αλλοι , δεν ξερω.
Παντως απο ''διαφορους'' δεν ηταν.
Καλά, δεν εννοούσα ότι ίδρωσες κιόλας :p
Εννοώ απλώς ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι γιατί απλούστατα δεν ισχύουν αυτά τα περί 1.3.
Αν το ψάξεις παραπάνω θα το επιβεβαιώσεις και μόνος σου (αυτήν την ‘κούραση’ πήγα να σου γλυτώσω :p).
Σιγα μην κουραστω. Αφου σου ειπα. Εχω σταματησει να ασχολουμε με τον hd ηχο μεχρι νεοτερας...:ernaehrung004:
Σιγα μην κουραστω. Αφου σου ειπα. Εχω σταματησει να ασχολουμε με τον hd ηχο μεχρι νεοτερας...:ernaehrung004:
Τοτενές σου καταλογίζω κακή πρόθεση γιατί με ταλαιπωρείς εξεπίτηδες :p :p :p
Τοτενές σου καταλογίζω κακή πρόθεση γιατί με ταλαιπωρείς εξεπίτηδες :p :p :p
Γραφε, γραφε -bye- :grandpa:
Babis K.
05-03-2009, 14:03
Αυτοί δεν έλεγαν για motion flow στα 24hz;
Ναι, αυτοι οι ιδιοι Μπαμπη μου, αυτοι :flipout:
Καλά, δεν φτάσαμε ακόμα να δοκιμάσουμε την εικόνα.
Εχω απογοητευτεί τόσο με το θέμα του ήχου που αρνούμαι να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο! :p
Μια γρηγορη ματια που εριξα το POWER DVD 9 δεν την βλεπει καθολου σαν hdmi
την asus.Οποτε asus και TotalMedia Theatre για bitstream ειναι η μονη λυση για τωρα και οποιοι την αγορασουν να προσεξουν το revision της καρτας γιατι η πρωτες ειχαν προβλημα
Official Answer from Cyberlink
My question:
2. Question
Please verify if with LPCM decoding the audio is downsampled at 24 bit / 48Hz (instead of 16/48 with previous versions of PDVD)
3. Question
Please clarify if DTS Master Audio 7.1 is supported. You mention only 5.1 and 7.1 by usinf an ‘audio pack’. What is this? Is it available?
4. Question
Please verify the compatible hdmi 1.3 audio cards for HD audio bitstreaming (the link to your site has no such info)
Their Reply:
Thank you for writing us back.
In resposne to your concern, please note that following facts :
2=> PowerDVD 9 supports the follwing audio outputs for LPCM :
-For SPDIF out : 48/44.1 Khz 16 bit 2CH
- For HDMI out : 48 Khz 16 bit 7.1CH
- For HDMI 1.3 out : 192 Khz 24 bit 7.1CH
3=> DTS 7.1 CH Master audio output is supported through HDMI 1.3 out. There is no audio pack released for the PowerDVD 9 Ultra version so far.
4=> PowerDVD 9 supports the Auzen X-Fi HomeTheater HD sound card for HDMI 1.3 for HD audio bitstreaming. However, the card is not released in the market so far. It is expected to be released till the end of march'09. For more information about this card, please visit the link given below :
http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php
My Comments:
2. If downsampling to 16/48 is still there, what the heck is the report of 48/24 I see in ‘Show Info -> Output Stream’’ ?
Either the reply or the Show Info is wrong.
I Will ask them again.
3. They still haven’t clarified is DTS HD Master Audio (not plain DTS HD) 5.1 is supported.
I Will ask them again.
4. They clarified this issue.
Δημήτρης Δημητρακούδης
06-03-2009, 14:03
Are we any the wiser?
Not really..
Απλως ψάχνουμε κατι official βρε Δημήτρη (και από περιέργεια) - Ειδικά για το θέμα του DTS MA.
Οσο δε αφορά το downsampling (16/48 vs 24/48) δεν θεωρώ ότι το θέμα ειναι ξεκάθαρο.
Σε βλεπω συντομα να ζητας τα λεφτα σου πισω παλι -bye-
Δημήτρης Δημητρακούδης
06-03-2009, 14:18
Απλως ψάχνουμε κατι official βρε Δημήτρη (και από περιέργεια) - Ειδικά για το θέμα του DTS MA.
Οσο δε αφορά το downsampling (16/48 vs 24/48) δεν θεωρώ ότι το θέμα ειναι ξεκάθαρο.
Ναι, εσύ εννοείται ότι καλά κάνεις.
Το σχόλιό μου πήγαινε στις απαντήσεις.
Ρούλης, a.k.a. Ριφαντούλης :D
λολ @ Ριφαντούλης
Αν προλάβει πάντως η Auzentech να βγάλει την κάρτα, μπορει να μην τα ζητήσω.
λολ @ Ριφαντούλης
Αν προλάβει πάντως η Auzentech να βγάλει την κάρτα, μπορει να μην τα ζητήσω.
Σιγουρα, αρκει να λενε αληθεια σε αυτο τουλαχιστον :flipout:
Και για την ιστορια η Auzentech εχει κοροιδεψει και αυτη με τη σειρα της τους αγοραστες της λεγοντας οτι θα βγαλει X-Tension για της X-FI Prelude 7.1 με hdmi και το ανακαλεσε κατι που τσαντισε αρκετους.
Μιλαμε για 220+ ευρω εκανε και κανει ακομα η καρτα.
Καλησπέρα και συγνώμη αν ξαναέχει απαντηθεί η ερώτησή μου.
Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα.
http://img16.imageshack.us/img16/1581/43990934.th.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=43990934.jpg)
Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να παίξει(Ακόμα και σπαστά - με κολλήματα) και να μην μου βγάζει κανένα απολύτως μήνυμά ούτε τα movie live, registration κ.τ.λ.
Αν ναι ποιος τρόπος.
Ευχαριστώ πολύ.
Διαβασε λιγο στο θεμα με το 8 και θα βρεις την λυση (keywords: iso, anydvd hd)
Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι λέω το εξής
"Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα."
Το anydvd βοηθάει αν η ταινία είναι σε δισκάκι όχι αν είναι στο δίσκο είναι λίγο άκυρη η λύση που μου λες.
Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια σου.
Φιλε, κανεις που κανεις τον κοπο να ζητησεις την βοηθεια μας, κανε και τον κοπο να εισαι αρκετα εξυπνος να την εκμεταλλευτεις (αντι να σχολιαζεις νομιζοντας οτι δεν εχουμε καταλαβει την ερωτηση σου).
Σου ξαναλεω λοιπον: Διαβασε τα sticky θεματα για το PDVD και θα βρεις οχι μονο την απαντηση σε οσα ρωτας αλλα και πολλες παραπανω πληροφοριες που προφανως τωρα αγνοεις.
Φιλικα :)
Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι λέω το εξής
"Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα."
Το anydvd βοηθάει αν η ταινία είναι σε δισκάκι όχι αν είναι στο δίσκο είναι λίγο άκυρη η λύση που μου λες.
Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια σου.
Κάνεις λάθος εάν η ταινία στο δίσκο σου έχει ακόμη το HDCP πάνω (δεν της το αφαίρεσαν με το Rip) χωρίς anyDVD ΔΕ θα παίξει.
Κάνεις λάθος εάν η ταινία στο δίσκο σου έχει ακόμη το HDCP πάνω (δεν της το αφαίρεσαν με το Rip) χωρίς anyDVD ΔΕ θα παίξει.
Να προσθεσω οτι και η καρτα πρεπει να ειναι συμβατη (hdcp)
Τονίζω ότι η ταινία είναι στο δίσκο και όχι σε δισκάκι blu-ray άρα το anydvd δεν πρόκειται να δουλέψει(Μακάρι να δούλευε γιατί θα έλυνε και τα 2 προβλήματα(Ασυμβατότητας και hdcp)) γι' αυτήν την ταινία που είναι στο δίσκο.
Να προσθεσω οτι και η καρτα πρεπει να ειναι συμβατη (hdcp)
+100
Τονίζω ότι η ταινία είναι στο δίσκο και όχι σε δισκάκι blu-ray άρα το anydvd δεν πρόκειται να δουλέψει(Μακάρι να δούλευε γιατί θα έλυνε και τα 2 προβλήματα(Ασυμβατότητας και hdcp)) γι' αυτήν την ταινία που είναι στο δίσκο.
To anyDVD δουλεύει πάντα όταν "βλέπει" HDCP και εννοείται οτι δουλεύει και με virtual drives.
Εαν κι επιμενεις να μην διαβαζεις τα ηδη υπαρχοντα θεματα, θα σου πω αλλη μια φορα (μετα απο τον spcav), οτι εαν κανεις .iso τα αρχεια που εχεις στο δισκο σου και φορτωσεις ενα virtual drive, το συστημα θα δει ΔΙΣΚΟ BR και θα δουλεψει και το anydvd.......
Βγηκε και η εκδοση 2.18 των ATI HDMI Driver.
Για να δούμε μπας και αλλάζει κάτι στο PowerDVD 9 (που δεν νομίζω δλδ - ειδικά δεδομένου ότι το πρόβλημα υφίσταται και στις NVidia)
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Εχω στο δισκο καμια 10αρια bluray rips. Εννοειται εχουν αφαιρεθει hdcp κλπ. Τα εχω σε ISO μορφη και τα φορτωνω στο wirtualclonedrive για να τα δει το powerdvd σαν δισκακι. Το θεμα ειναι οτι πανω απο τα μισα δεν παιζουν, και το προβλημα το εχω εντοπισει στα menu τους(και τη γενικοτερη δομη του Bluray που ισως δινει την ευελιξια στην καθε εταιρεια να κανει τα δικα της στα δισκακια της?).
Αν τα περασω απο TSMuxer και κρατησω την ταινια μονο, και ζητησω το αποτελεσμα να βγει σε bluray μορφη, τοτε το αποτελεσμα παιζει αριστα σε ολα τα rips μου...
Ειναι λογικο αυτο που συμβαινει? Κανω κατι λαθος, ή το powerdvd εχει τοσο αθλια συμβατοτητα με τους τιτλους Bluray εκει εξω? Δε μπορω να το καταλαβω ειλικρινα, να παιζουν τα μισα, δηλαδη αν δεν υπαρχει καποιο standard προτυπο πανω στο οποιο φτιαχνουν τα menus κλπ, τοτε τα standalone players πως εχουν συμβατοτητα με ολα?
ΥΓ: Το Arcsoft Totalmedia Theatre μου τα επαιζε σχεδον ολα (αλλα οχι απο ISO, Καποια τα επαιζε μονο απο φακελο....αλλο κουλο και αυτο) αλλα ειχε αλλες δικες του παραξενιες...
Στο θέμα με το 8 θα βρεις την απαντηση σου:
Τα ISO πρεπει να εχουν δημιουργηθει απο συγκεκριμενη δομή φακέλων:
- Inside Root we should have 2 folders: BDMV και CERTIFICATE
- Inside BDMV we should have : CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, BDJO, JAR, META, AUXDATA, 2 bdmv files and BACKUP (inside BACKUP we should have CLIPINF, PLAYLIST, BDJO, JAR and 2 bdmv files)
- Inside CERTIFICATE we should have BACKUP
Οτι φακελοι δεν υπαρχουν τους δημιουργεις (κενους προφανως)
Στο θέμα με το 8 θα βρεις την απαντηση σου:
Τα ISO πρεπει να εχουν δημιουργηθει απο συγκεκριμενη δομή φακέλων:
- Inside Root we should have 2 folders: BDMV και CERTIFICATE
- Inside BDMV we should have : CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, BDJO, JAR, META, AUXDATA, 2 bdmv files and BACKUP (inside BACKUP we should have CLIPINF, PLAYLIST, BDJO, JAR and 2 bdmv files)
- Inside CERTIFICATE we should have BACKUP
Οτι φακελοι δεν υπαρχουν τους δημιουργεις (κενους προφανως)
ευχαριστω, θα το δοκιμασω, αλλα κου κανει εντυπωση να μην ηταν εξαρχης με αυτη τη δομη, και επισης το γεγονος οτι το TMT τα επαιζε σχεδον ολα...
Να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση, ίσα ίσα όλα ''δένουν''.
1. Εξαρτάται με ποια έκδοση του AnyDVD HD / πότε έχουν ριπαριστεί.
2. Το ΤΜΤ είναι λογικότατο να παίζει από φάκελο (αφού δεν το έχουν κόψει ακόμα) ενώ από ISO ίσως (δεν το έχω ψάξει αλλά μου κάνει λογικό) να έχει το ίδιο θέμα με το PDVD.
το δοκιμασα τυχαια σε ενα τιτλο που δε μου επαιζε αλλα αποτυχια :(
Λειπανε καποιοι φακελοι, ο JAR και ο AUXDATA, εσβησα και κατι φακελους που ειχε για PS3 update (οχι οτι θα επηρεαζαν αυτοι, αλλα anyway) αλλα παλι το ιδιο, παει να αρχισει η ταινια και δειχνει απλα μαυρη εικονα...
Και ποσο ευχομουνα να ηταν αυτο, θα εφτιαχνα ολα τα ISOs ετσι και τελος, αλλα...
Σημειοτεον, επειδη διαβασα και τα αντιστοιχα μυνηματα στο thread του pdvd8 , οτι απο αυτους τους τιτλους που δε παιζουν, αρκετοι δεν επαιζαν ουτε στο 7 που υποτιθεται δεν κοιταζει τοσο αυτη τη δομη...
το δοκιμασα τυχαια σε ενα τιτλο που δε μου επαιζε αλλα αποτυχια :(
Λειπανε καποιοι φακελοι, ο JAR και ο AUXDATA, εσβησα και κατι φακελους που ειχε για PS3 update (οχι οτι θα επηρεαζαν αυτοι, αλλα anyway) αλλα παλι το ιδιο, παει να αρχισει η ταινια και δειχνει απλα μαυρη εικονα...
Και ποσο ευχομουνα να ηταν αυτο, θα εφτιαχνα ολα τα ISOs ετσι και τελος, αλλα...
Σημειοτεον, επειδη διαβασα και τα αντιστοιχα μυνηματα στο thread του pdvd8 , οτι απο αυτους τους τιτλους που δε παιζουν, αρκετοι δεν επαιζαν ουτε στο 7 που υποτιθεται δεν κοιταζει τοσο αυτη τη δομη...
Μιας και γνωριζεις το txmuxer, βρες μια ταινια που εχεις περασει απο εκει.
Δες ακριβως τη δομη που εχει φτιαξει σε αυτη, και κανε αυτο που σου περιεγραψε ο Συριος παραπανω.
Κι εγω εχω την εντυπωση οτι κατι λειπει απο το structure.
Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να σβήνεις τίποτα από την δομή.
Μόνο να προσθέτεις ότι λείπει.
Αν παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην παίζει, δοκίμασε και με πιο ‘φρέσκια’ έκδοση του PDVD 8.
Τα επομενα 4 που δοκιμασα να φτιαξω τη δομη τους πριν τα κανω ISO, παιξανε σωστα!
Εχω αλλα 5 να δοκιμασω. Αυτο το ενα που δεν επαιξε (εντελως τυχαια ηταν και το πρωτο που δοκιμασα) ισως θελει νεοτερη εκδοση, θα δουμε...
Οταν τα δοκιμασω ολα και δοκιμασω και την τελευταια εκδοση του pdvd 9 θα τα ξαναπουμε, αυριο...
ολα παιξανε τελικα εκτος απο εκεινο το 1 που δοκιμασα πρωτο πρωτο χεχ. Αυτο δε παιζει με τιποτα ουτε με pdvd8 ουτε με 9, μονο με TSmuxer, επειδη ειναι το 1/12 που δεν επαιξε μπορει και απλα να ειναι bad rip και δε με νοιαζει μιας και ειναι ταινια του κωλου...
Θα δουμε και τι θα γινει στα επομενα...
Να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση, ίσα ίσα όλα ''δένουν''.
1. Εξαρτάται με ποια έκδοση του AnyDVD HD / πότε έχουν ριπαριστεί.
2. Το ΤΜΤ είναι λογικότατο να παίζει από φάκελο (αφού δεν το έχουν κόψει ακόμα) ενώ από ISO ίσως (δεν το έχω ψάξει αλλά μου κάνει λογικό) να έχει το ίδιο θέμα με το PDVD.
Μιά διευκρίνιση παρακαλώ:
Το ΤΜΤ είναι το TOTAL MEDIA της Arcsoft ?
Κατέβασα για δοκιμή το arcsoft_totalmedia3.5_englishtbyb.exe, αλλά δεν είδα να έχει δυνατότητα αναπαραγωγής από φάκελο στο HD.
Μήπως αναφέρεστε σε κάτι άλλο ??
Το ζητούμενο είναι το Total Media Theatre http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42125
PowerDVD 9 Ultra build 1530 released.
Αλλα, απ ότι διαβαζω, δεν διορθωσαν το θεμα με το HDMI και τον ήχο.
Οι τύποι στην Cyberlink πλεον παίζουν σε δικό τους χωροχρόνο.
Constantinos Milonas
16-04-2009, 13:18
Έχοντας από εχτές το Powerdvd 9.0 Ultra Version, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για να δω πως παίζει.
Δοκίμασα πολλά αρχεία να δω αλλα δυστυχώς τίποτα. Απλά δεν δείχνει τίποτα μια μαύρη οθόνη περνώ σαν αποτέλεσμα.
Είχε, έχει κανένας άλλος τέτοιου είδος προβλήματα ?
Ενώ βλέπω αρχεία 1080p άνετα με το Media Player Classic μέσο του Klite που έχω κατεβάσει, δεν νομίζω ότι είναι θέμα pc. Ίσος κάποια ρυθμίσει που δεν έχω κάνει η κάποια codec που μπορεί να θέλει ?
Εάν ξέρει κάποιος κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει.
Δημήτρης Δημητρακούδης
16-04-2009, 13:26
Αν προσπαθείς να δεις αρχεία τύπου MKV με το PDVD, απλά χάνεις τον χρόνο σου. Δεν υποστηρίζονται.
Είναι κατάλληλο μόνο για BluRay δισκάκια (και σχετικά ISO images).
Constantinos Milonas
16-04-2009, 13:39
Αν προσπαθείς να δεις αρχεία τύπου MKV με το PDVD, απλά χάνεις τον χρόνο σου. Δεν υποστηρίζονται.
Είναι κατάλληλο μόνο για BluRay δισκάκια (και σχετικά ISO images).
Ο λόγος που πείρα το το Powerdvd 9 ήταν περισσότερο για αρχεία τύπου Avc-1 όπως μια εκδώσει T2 που κατέβασα. Αλλα από'τι κατάλαβα δεν πρόκειται να το δω.
Ευχαριστώ για την απαντήσει σου.
Εγώ πάντως με την 1530 έπαιξα κανονικά blue ray από σκληρό σε Windows XP x64... Είχα όμως άλλο πρόβλημα: δεν άκουγα καθόλου ήχο όταν επέλεγα DOLBY TRUE HD ή DOLBY DIGITAL + ...
Εγώ πάντως με την 1530 έπαιξα κανονικά blue ray από σκληρό σε Windows XP x64... Είχα όμως άλλο πρόβλημα: δεν άκουγα καθόλου ήχο όταν επέλεγα DOLBY TRUE HD ή DOLBY DIGITAL + ...
Εννοείς iso, προφανώς...
Επίσης κάτι άλλο που δε μου άρεσε ήταν ότι o Cyberlink Η264 decoder δεν είναι πλέον direct show compliant, που σημαίνει ότι δε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε ds media players... Υπάρχει βέβαια ο MPC decoder που "παίζει" τα περισσότερα Η264 αρχεία, ειδικά στο τελευταίο του build (http://www.xvidvideo.ru/content/category/1/1/2/)
Πάντως κάτι μου λέει ότι αν "κοτσάρουμε" την καρτούλα της ASUS με το HDMI θα παίξει κανονικά bit stream σε συμβατό ενισχυτή. Είναι βέβαια αρκετά ακριβή ακόμα, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα ότι θα δουλέψει το εγχείρημα
Φίλε Paul, πολύ εύκολα σου φαίνονται όλα.
Παίζεις BD απο folder με το 9, θα παίξει BS με την ASUS....
Τα στηρίζεις κάπου αυτά;
Φίλε spcav:
-> το ότι παίζω από folder με το 9 το στηρίζω ακριβώς στο γεγονός ότι παίζω από folder. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω...
-> Τώρα όσον αφορά στο BS με την ASUS, το στηρίζω στο ότι στο site της Cyberlink, αλλά και στο help του PDVD, αναφέρει ότι γίνεται... Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος. Μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει
Επίσης δε καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να μου φανεί κάτι δύσκολο :stupido3:
Το play από folder έχει σταματήσει από την έκδοση 7 (κοντά 1,5 χρόνο τώρα).
Αν δεν μου έχει διαφύγει κάτι σημαντικό (που δεν νομίζω γιατί θα είχε βουίξει ο τόπος) δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε στον τομέα αυτό.
Εδώ μάλιστα υπάρχουν και προβλήματα και από τα ISO πλέον.
Υποθέτω λοιπόν ότι μάλλον αναφέρεσαι στο άνοιγμα μεμονωμένου αρχείου από BD rip και όχι του ''συνόλου'' του BD (menu κλπ) αυτού καθαυτού (ή είσαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που το έχει καταφέρει).
Όσον αφορά το bitstream, το site της Cybelink λέει ξεκάθαρα ότι παίζει μόνο με την Auzentech http://www.cyberlink.com/products/powerdvd/hardware-support_en_US.html
HD Audio Compatible Sound Card List
• Realtek ALC885 (support up to 192kHz/24bit 2-channels or 96kHz/24bit 4-8 channels)
• Realtek ALC889 (support up to 192kHz/24bit 2-channels or 96kHz/24bit 4-8 channels)
• Auzentech X-Fi HomeTheater HD (supports HDMI 1.3a bit-stream lossless pass-through—available soon from partner Auzentech)
Τα παραπάνω χωρίς καμία παρεξήγηση. Απλώς για να είμαστε ακριβείς στο τι λέμε, να μην μπλέκονται και όσοι διαβάζουν και εν τέλει, να συνεννοούμαστε.
:)
Για την ASUS δικό μου το λάθος... Την Auzentech εννοούσα... Μπρερδεύτηκα. Η ASUS παίζει με το arcsoft, καμιά φορά κολάει το μυαλό.
Για το άλλο θέμα τώρα, παίζω κανονικά από folder με μενού με όλα... Θα προσπαθήσω να ανεβάσω screenshot...
Για το άλλο θέμα τώρα, παίζω κανονικά από folder με μενού με όλα... Θα προσπαθήσω να ανεβάσω screenshot...
Ξαναλέω, με το 9 όλα αυτά, ε;
Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σε πίστευα :p αλλά με το μπάχαλο της Cyberlink όλα είναι πιθανά (ακόμα και να παίζει η Asus BS :p).
Για ρίξε μια ματιά να μας πεις σίγουρα τι παίζει γιατί δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό.
Screenshot δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει. Μόνο κανα βιντεάκι την ώρα που το ανοίγεις.
Αν παντως εισαι 1000% σίγουρος, για κοιτα τι έκδοση του 9 έχεις, αν έχει ήδη εγκατεστημένη και την 7, κανα crack στυλ Κυριάκου (βλ. sticky θέμα για το 7) κλπ
johny1989
22-04-2009, 23:26
παιδια εβαλα το 9 στο λαπτοπ το κανω τεστ μεχρι να ερθει το htpc
και εκει που λεει smart stretch for 2.35/1 δεν μπορω να το επιλεξω .
τι να κανω? πως το ενεργοποιω αυτο?
johny1989
23-04-2009, 10:19
??????????ΠΩς?
mmoukiou
28-04-2009, 16:09
Τελικά, υπάρχει σοβαρός λόγος, για έναν που κάνει την δουλειά του με το 8, να αναβαθμίσει σε 9?
johny1989
28-04-2009, 22:44
μαλλον οχι
update 1531
http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdvd/patches_en_US.html#
fix HDMI audio mapping issue
λες; (πανω που αρχισε να μου κανει νερα το ΤΜΤ 3) :p
Δημήτρης Δημητρακούδης
02-05-2009, 15:51
Τώρα το ανύπαρκτο decoding το λέμε "audio mapping issue"; :p
Μακάρι..
klamia71
03-05-2009, 12:09
στο 9 μπορεις να παιξεις απο εικονικο δισκο?
στο 9 μπορεις να παιξεις απο εικονικο δισκο?
Ναι
Παιδια καλησπερα
Εγκατεστησα το 9 και εχω κανει rename ενα mkv σε avi .
Ολα καλα , το αρχειο παιζει κανονικα , αλλα δεν χρησιμοποιει τα true theater .
Τα δειχνει απενεργοποιημενα κατα την αναπαραγωγη.
Το hw acceleration ειναι off.
Πως μπορω να δω το MKV αυτο με το truetheater motion ενεργο??
Θελω να δω πως θα ειναι με περισσοτερα απο 24 καρρε.
Ευχαριστω
kazabubu
09-05-2009, 09:18
Καημερα.Εμενα παντως μου ανοιγει κανονικα ταινιες απο το σκληρο.
2 ταινιες εχω στο σκληρο μου και τις ανοιξε και τις 2.
Περιεργα πραματα........
Αναπαραγωγη με απλο dvd ειναι πολυ καλη και αναβαθμιζει την ποιοτητα με τα true theater kai true theater motion αλλα ο επεξεργαστης παει περιπου στο 70% core 2 duo 2.66 αλλα αξιζει γιατι η κινηση και η λεπτομερεια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.
Καημερα.Εμενα παντως μου ανοιγει κανονικα ταινιες απο το σκληρο.
2 ταινιες εχω στο σκληρο μου και τις ανοιξε και τις 2.
Περιεργα πραματα........
Αν δεν εννοεις ISO, εισαι ο 2ος που το λεει.
Αντε να το δοκιμασουμε και αυτο απο περιεργεια....
Παιδια καλησπερα
Εγκατεστησα το 9 και εχω κανει rename ενα mkv σε avi .
Ολα καλα , το αρχειο παιζει κανονικα , αλλα δεν χρησιμοποιει τα true theater .
Τα δειχνει απενεργοποιημενα κατα την αναπαραγωγη.
Το hw acceleration ειναι off.
Πως μπορω να δω το MKV αυτο με το truetheater motion ενεργο??
Θελω να δω πως θα ειναι με περισσοτερα απο 24 καρρε.
Ευχαριστω
Για το θεμα μου ξερει κανεις τιποτα? Το judder των 24ρ ειναι πολυ ενοχλητικο!!
Μια ερωτηση εχω, οχι σχετικα με τις λειτουργιες του powerdvd, αλλα, εχοντας εγκαταστησει και το 8 και το 9, βλεπω οτι ακομα και αν μεταφερεις τα μενου απο το start menu/all programs σε καποιο subdirectory ( πχ φτιαχνω ενα Multimedia folder και βαζω διαφορα σχετικα εκει μεσα ) στο επομενο reboot ξαναδημιοθργει τα folder PowerDVD 8 και 9 στο start menu/all programs . Ασημαντο το ξερω σε σχεση με τα οποια θεματα συζητουνται εδω, αλλα ξερει κανεις αν μπορει να διορθωθει αυτο;
aiolos13
23-05-2009, 01:26
γεια χαρά σε όλους. Εγκατέστησα το PDVD 9 Ultra και έχω το εξής πρόβλημα με τα DVD:
Την ώρα της ταινίας χάνονται κάποιοι υπότιτλοι. Δηλαδή δεν τους αναπαράγει καθόλου και συνεχίζει με τους επόμενους. Όταν το πάω λίγο ποιο πίσω τους δείχνει κανονικά αλλά μετά από ώρα ξανά παρουσιάζει το πρόβλημα σε άλλη σκηνή της ταινίας. Τι να φταίει άραγε; Έχω 4πύρινο CPU.
sakisxas
10-06-2009, 16:07
Kαλησπέρα..
Κι εγώ μετά απο φορμάτ εγκατέστησα το POWER DVD 9 και όταν αναπαράγω δισκάκια Blueray παρατηρω λίγο αργή κίνηση και μικρά σπασιματάκια στην κίνηση της εικόνας...
Χρειάζεται κάποια codec να εγκαταστήσω στον υπολογιστή;
Αν ναι...ποιά;
Μια ερωτηση εχω, οχι σχετικα με τις λειτουργιες του powerdvd, αλλα, εχοντας εγκαταστησει και το 8 και το 9, βλεπω οτι ακομα και αν μεταφερεις τα μενου απο το start menu/all programs σε καποιο subdirectory ( πχ φτιαχνω ενα Multimedia folder και βαζω διαφορα σχετικα εκει μεσα ) στο επομενο reboot ξαναδημιοθργει τα folder PowerDVD 8 και 9 στο start menu/all programs . Ασημαντο το ξερω σε σχεση με τα οποια θεματα συζητουνται εδω, αλλα ξερει κανεις αν μπορει να διορθωθει αυτο;
Η λυση ειναι εδω http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/590326 βασικα πατηστε start>Run , γραψτε στο dialog box msconfig , στο tab General επιλεξτε Selective Startup, στο tab Startup αποεπιλεξετε οτι επιλογη υπαρχει που αναφερει Language και βρισκεται σε directory απο ειναι εγκατεστημενος player της Cyberlink, εγω πχ εχω εγκατεστημενους τους 7,8,9 και επρεπε να αποεπιλεξω τρεις language entries..
Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με το powerdvd.
Έχω την έκδοση Ultra (9.0.1719.0) και προσπαθώ να παίξω AVCHD δισκάκια, τα οποία έφτιαξα μόνος μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ παίζει η ταινία και ακούω ήχο δεν έχω καθόλου εικόνα, μόνο ένα μαύρο φόντο. Το παράξενο είναι ότι αν επιλέξω το open file και ανοίξω το δισκάκι κι επιλέξω το αρχείο m2ts τότε η ταινία παίζει αλλά, φυσικά δεν έχω μενού ούτε υπότιτλους. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το δισκάκι σε κάποιον hardware player,(θα το κάνω σύντομα) αλλά δεν νομίζω να φταίει το δισκάκι.
Για πείτε λοιπόν καμιά γνώμη γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Babis K.
12-06-2009, 14:18
Έχω την έκδοση Ultra (9.0.1719.0) και προσπαθώ να παίξω AVCHD δισκάκια, τα οποία έφτιαξα μόνος μου.
Με ποιό πρόγραμμα; Μήπως φταίει αυτό;
Βασικά έφτιαξα με το tsMuxerGUI και το tsMuxeR το meta αρχείο που χρειάζεται για την μετατροπή και ενσωμάτωση των υπότιτλων και με το mkv2bluray.bat έκανα την μετατροπή και το .iso (φαντάζομαι τα ξέρεις αυτά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για μένα για να κάνω την μετατροπή).
Μιας και διάβαζα το forum γενικά και είδα ότι πολλοί προτείνουν το Total Media Theater 3, είπα να το δοκιμάσω να δώ τι λέει και αν θα παίξει η ταινία.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η ταινία παίζει κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι το ΤΜΤ3 το κατέβασα και το έσπασα για να κάνω την δοκιμή και δεν θέλω να το κρατήσω σπασμένο, αλλά δεν μπορώ και να το αγοράσω γιατί πρόσφατα αγόρασα το PDVD 9 και δεν μπορώ να διαθέτω έτσι τα 100άρικα.
Υπάρχει καμιά λύση ή θα πρέπει να αγοράσω τελικά το ΤΜΤ3 για να δώ τις ταινίες?
Babis K.
12-06-2009, 14:50
Βασικά έφτιαξα με το tsMuxerGUI και το tsMuxeR το meta αρχείο που χρειάζεται για την μετατροπή και ενσωμάτωση των υπότιτλων και με το mkv2bluray.bat έκανα την μετατροπή και το .iso (φαντάζομαι τα ξέρεις αυτά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για μένα για να κάνω την μετατροπή).
Μιας και διάβαζα το forum γενικά και είδα ότι πολλοί προτείνουν το Total Media Theater 3, είπα να το δοκιμάσω να δώ τι λέει και αν θα παίξει η ταινία.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η ταινία παίζει κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι το ΤΜΤ3 το κατέβασα και το έσπασα για να κάνω την δοκιμή και δεν θέλω να το κρατήσω σπασμένο, αλλά δεν μπορώ και να το αγοράσω γιατί πρόσφατα αγόρασα το PDVD 9 και δεν μπορώ να διαθέτω έτσι τα 100άρικα.
Υπάρχει καμιά λύση ή θα πρέπει να αγοράσω τελικά το ΤΜΤ3 για να δώ τις ταινίες?
Έχω στο HTPC μου το PowerDVD7 το 8 και το 9. Επίσης έχω και το ΤΜΤ3.
Τέτοιου είδους ασυμβατότητες είχα μεταξύ των προγραμμάτων, όχι μόνο σε εικόνα αλλά και σε ήχο. Το ΤΜΤ3 πχ δέν έπαιζε τον TrueHD ήχο ενώ το PDVD9 τον έπαιζε. Αυτά όλα λύθηκαν με αναβάθμιση λογισμικού.
Κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις και του TsMuxer και του ImageBurn ακόμα και του AnyDVD HD αν το χρησιμοποιείς.
Κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις και του TsMuxer και του ImageBurn ακόμα και του AnyDVD HD αν το χρησιμοποιείς.
Λες? Βασικά το ImgBurn έκανε μόνο του update και το AnyDVD δεν το έχω στο pc που θέλω να παίξω την ταινία.
Αν όμως υπήρχε πρόβλημα κατά την δημιουργία του .iso γιατί παίζει στο ΤΜΤ3? Πιστεύω ότι κάτι φταίει στο Pdvd 9 αλλά δεν ξέρω τι. Παλιότερα στο 8 έπαιζα ταινίες κανονικά με τον ίδιο τρόπο δημιουργίας.
Τελικά είχες δίκιο Babis. με το update του TsMuxer έπαιξε κανονικά η ταινία.
Thanks...
Babis K.
12-06-2009, 15:37
Τελικά είχες δίκιο Babis. με το update του TsMuxer έπαιξε κανονικά η ταινία.
Thanks...
Ωραία... Χαίρομαι που ήταν τόσο απλό. :ernaehrung004:
Βάζοντας το ελληνικό πακέτο στα Windows 7, δεν περνούσαν τα patch του PDVD 9. Ξαναγύρισα στο αγγλικό μενού...
mmoukiou
06-11-2009, 21:37
SOS-Πρόβλημα:
Κατά την αναπαραγωγή dvd από pdvd9 ultra, όταν διαλέξω δικάναλο ήχο, έχω πολύ ενοχλητικά παράσιτα. Πρόσφατα έβαλα τα windows7, αλλά το πρόβλημα υπήρχε και πριν, με τα vista... Πάντως, δεν έκανα εγκατάσταση με πλήρες format του σκληρού, αλλά απλώς επέλεξα την "προσαρμοσμένη εγκατάσταση" κατά την οποία, όλο και κάτι μένει στο pc απ'ότι κατάλαβα (όπως ο φάκελος windows old, πχ).
Είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται, ή θα πρέπει να κάνω ένα formatάκι από την αρχή?
Σημειωτέο πως το λογισμικό είναι αυθεντικό. Αλλά παλαιότερα-στα vista- είχα εγκαταστήσει ένα "αντίγραφο" του pdvd9.
Βοήθεια, συντρόφοι....
mmoukiou
07-11-2009, 12:44
SOS-Πρόβλημα:
Κατά την αναπαραγωγή dvd από pdvd9 ultra, όταν διαλέξω δικάναλο ήχο, έχω πολύ ενοχλητικά παράσιτα. Πρόσφατα έβαλα τα windows7, αλλά το πρόβλημα υπήρχε και πριν, με τα vista... Πάντως, δεν έκανα εγκατάσταση με πλήρες format του σκληρού, αλλά απλώς επέλεξα την "προσαρμοσμένη εγκατάσταση" κατά την οποία, όλο και κάτι μένει στο pc απ'ότι κατάλαβα (όπως ο φάκελος windows old, πχ).
Είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται, ή θα πρέπει να κάνω ένα formatάκι από την αρχή?
Σημειωτέο πως το λογισμικό είναι αυθεντικό. Αλλά παλαιότερα-στα vista- είχα εγκαταστήσει ένα "αντίγραφο" του pdvd9.
Βοήθεια, συντρόφοι....
Codec packs κλπ, δεν έχω εγκαταστημένα. Οι μόνες εφαρμογές που έχω είναι το mpc-hc, core avc/haali. Η κάρτα ήχου είναι η Realtek HD με τους τελευταίους drivers. Το Windows Media Center παίζει κανονικά την δικάναλη μπάντα χωρίς παράσιτα, άρα μάλλον το πρόβλημα είναι καθαρά στο software, έτσι δεν είναι?
Το παράσιτο που κάνει είναι ήχοι σαν να πηδάει η βελόνα ενός πικ-απ.
Codec packs κλπ, δεν έχω εγκαταστημένα. Οι μόνες εφαρμογές που έχω είναι το mpc-hc, core avc/haali. Η κάρτα ήχου είναι η Realtek HD με τους τελευταίους drivers. Το Windows Media Center παίζει κανονικά την δικάναλη μπάντα χωρίς παράσιτα, άρα μάλλον το πρόβλημα είναι καθαρά στο software, έτσι δεν είναι?
Το παράσιτο που κάνει είναι ήχοι σαν να πηδάει η βελόνα ενός πικ-απ.
SPDIF ή αναλογικά??
mmoukiou
09-11-2009, 16:34
SPDIF ή αναλογικά??
Αναλογικά, από την έξοδο της κάρτας ήχου σε 2.1 ηχεία (ή σε ακουστικά από την έξοδο ακουστικών, το ίδιο συμβαίνει)
Αναλογικά, από την έξοδο της κάρτας ήχου σε 2.1 ηχεία (ή σε ακουστικά από την έξοδο ακουστικών, το ίδιο συμβαίνει)
Έχεις κάνει απεγκατάσταση, restart και ξανά-εγκατάσταση το pdvd??
mmoukiou
09-11-2009, 22:47
Έχεις κάνει απεγκατάσταση, restart και ξανά-εγκατάσταση το pdvd??
Για την ακρίβεια, είχα το πρόβλημα με τα vista και δεν είχα καταφέρει να το λύσω. Και προ ημερών, εγκατέστησα τα 7 και, σαν τον διάολο, τα παράσιτα υπάρχουν πάλι. Δεν έκανα upgrade, αλλά καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Όμως, δεν έκανα πλήρες format του δίσκου και έχει απομεινάρια από την παλιά εγκατάσταση (όπως ο φάκελος windows.old, αλλά βλέπω και στα Αρχεία Eφαρμογών να εχουν μείνει απομεινάρια από την εποχή των vista).
Για την ακρίβεια, είχα το πρόβλημα με τα vista και δεν είχα καταφέρει να το λύσω. Και προ ημερών, εγκατέστησα τα 7 και, σαν τον διάολο, τα παράσιτα υπάρχουν πάλι. Δεν έκανα upgrade, αλλά καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Όμως, δεν έκανα πλήρες format του δίσκου και έχει απομεινάρια από την παλιά εγκατάσταση (όπως ο φάκελος windows.old, αλλά βλέπω και στα Αρχεία Eφαρμογών να εχουν μείνει απομεινάρια από την εποχή των vista).
Δεν είναι θέμα Windows...απο ότι φαίνεται...
Δες αν υπάρχει κάποιος καινούριος driver για την κάρτα ήχου και αν έχεις συνδεδεμένη και την SPDIF, ταυτόχρονα....
mmoukiou
10-11-2009, 02:27
H spdif είναι ελεύθερη, δεν έχω συνδέσει τίποτα σε αυτή. Οι drivers της κάρτας ήχου είναι οι πιό πρόσφατοι. :nounder:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Κανε μια καθαρη εγκατασταση με format καταρχην και μετα βλεπουμε.
H spdif είναι ελεύθερη, δεν έχω συνδέσει τίποτα σε αυτή. Οι drivers της κάρτας ήχου είναι οι πιό πρόσφατοι. :nounder:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Πριν το format κάνε απεγκατάσταση το pdvd, βεβαιώσου ότι το folder του pdvd έχει σβηστεί, αν όχι σβήστο εσύ και μετά κάνε εγκατάσταση...
Αν δεν δείς διαφορά τότε format, όπως λέει και Σύριος.:ernaehrung004:
mmoukiou
10-11-2009, 15:28
Ευχαριστώ παιδιά. Ελπίζω να βγάλω άκρη. :ernaehrung004:
Βγήκε και επισημα το patch για bitstream στις ΑΤΙ 5ΧΧΧΧ
http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdvd/patches_en_US.html
Περιμένω εναγωνίως να το δοκιμάσω, αναφέρονται πάντως ασυμβατότητες με αρκετούς AV ενισχυτές..
Το δοκιμασες με τον Susano?
Μπα όχι (και δεν καίγομαι να πω την αλήθεια).
Εχω αλλάξει το HTPC και πλέον έχει μία 4200 (καθώς οι 5870 δεν μπορούν να κλειδώσουν στα 23,976 (μη υποστήριξη απο Powerstrip) και είχα θέμα στην κίνηση).
Στο άλλο μηχάνημα που θα μπουν οι 5870 θα δοκιμάσω το PDVD.
OK, θα το δοκιμάσω εγώ το απόγευμα και θα αναφέρω...
mmoukiou
27-11-2009, 16:01
SOS-Πρόβλημα:
Βοήθεια, συντρόφοι....
Το πρόβλημα λύθηκε με το σημερινό patch!!!
Αναφέρεται και στο site της cyberlink, στο σημερινό update:
"Issues resolved:
Noise during LPCM DVD playback"
:guitarist::SFGSFGSF::firstprize:
Παίδες δουλεύει άψογα σε όλα τα HD φορμά, δοκιμάστηκε με 5770, win 7 32 bit και Pioneer Susano.
Κανένα πρόβλημα με audio dropouts όπως με το WinDVD 10.
Kudos to Cyberlink!!
Παίδες δουλεύει άψογα σε όλα τα HD φορμά, δοκιμάστηκε με 5770, win 7 32 bit και Pioneer Susano.
Κανένα πρόβλημα με audio dropouts όπως με το WinDVD 10.
Kudos to Cyberlink!!
-bye-:grinning-smiley-043
Ζούμε ιστορικές στιγμές....
Μόλις σταμάτησα γιατί βαρέθηκα να δοκιμάζω με 5770 και Onkyo 905. Μάλλον δεν δουλεύει με τους παλαιότερους αλλά έτσι κι αλλιώς θα τον αλλάξω με τον καινούριο που δουλεύει σίγουρα.
το δοκιμασα με 5770 και harman kardon avr-255.
Σε γενικες γραμμες πολυ καλα! Κατι ψιλο-κουλα μου τα εκανε αλλα ευτυχως οχι στην ουσια. Η ουσια λοιπον ειναι οτι στην ταινια στελνει και trueHD και dts-hd μια χαρα στον ενισχυτη, ουτε σπασιματα ουτε τιποτα!
Αλλα στο menu του bluray ας πουμε δεν παιζει ο ηχος δε ξερω γιατι. Ενω γραφει οτι στελνει compressed audio στον receiver....μονο αν το βαλω να στειλει LPCM παιζει ηχος εκει. Επισης εχει κατι θεματακια οτι η επιλογη να στειλει un-decoded HD audio εμφανιζεται στα settings του audio ΜΟΝΟ αφου φορτοσεις καποιο bluray οποτε μη μπερδευτουν μερικοι αν δε τη βρισκουν...
Τελος να πω οτι με εντυπωσιασε θετικα πως δουλεψε απο την πρωτη στιγμη και μαλιστα σε εγκατασταση που του powerdvd που μου την εκανε ο "θειος" μου....:P
Για όσους έχουν θέμα με το powerdvd και κάποιους ενισχυτές ας δοκιμάσουν το παρακάτω που ειπώθηκε στο avsforum....
"Guys, couldn't wait and got a 5770 and of course could not bitstream at first. But just DID IT! Bistreaming working just fine on my Denon 988. Here's the way to do it.
Thanks to the guys of the EDID OVERRIDE thread I could grab the EDID of an Onkyo 906. Naturally I modified the monitor driver of my Denon AVR and replaced the Denon EDID for the Onkyos and BANG, it just works!
I have a standard LCD display so this procedure should work for almost ALL receivers not working out there.
So, just extract the .inf file in the zip file attached and do step 3 of the procedure posted here. Reboot and you should bitstream like me.
Those of you with a different brand might just want to edit the .inf file attached and replace this two lines at the end of the file with your own brand name:
PRODUCTID="DENON-AVAMP (EDID Override)"
VENDOR="Denon"
In case of problems you can always rollback.
Enjoy guys!"
dimitris__
29-11-2009, 18:15
Με onkyo 606 και 5870 όλα τέλεια. TruHD και DTS-MA.
Έχει μήπως κανένας άποψη για το αν ειναι καλύτερο να ενεργοποιήσουμε το hardware acelleration (ATI avivo) ή να αφήσουμε το truetheater??.
Η κάρτα μου είναι sapphire 4850 με cpu core2duo E8400
Lafas1987
29-12-2009, 04:32
Δεν είναι ανεπίτρεπτο να μη παίζει mkv με υπότιτλους?
Ξέρετε αν γίνεται με κάποιον τρόπο?
Babis K.
29-12-2009, 10:26
Εγώ γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το Hardware Acelleration (ATI avivo);
Το ξετικάρω αλλά μόλις ξεκινήσει η ταινία τικάρετε μόνο του. Κι αυτό βέβαια μου απενεργοποιεί όλα τα άλλα. Δεν μπορώ να ρυθμίσω Brightness και Contrast με τίποτε.
Γ..ώ τα κολοπισιά μου μέσα... :mad:
Δημήτρης Δημητρακούδης
29-12-2009, 14:13
Μπάμπη, στο PDVD δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια.. Brightness και contrast είναι καλύτερα να τα ρυθμίζεις από το CCC της Ati ούτως ή άλλως.
Babis K.
29-12-2009, 15:06
Μπάμπη, στο PDVD δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια.. Brightness και contrast είναι καλύτερα να τα ρυθμίζεις από το CCC της Ati ούτως ή άλλως.
Εδώ και χρόνια; Είσαι σίγουρος;
Μα ούτε από το CCC γίνεται. Το desktop αλλάζει αλλά η εικόνα στο PDVD όχι.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ
29-12-2009, 19:38
Εδώ και χρόνια; Είσαι σίγουρος;
Μα ούτε από το CCC γίνεται. Το desktop αλλάζει αλλά η εικόνα στο PDVD όχι.
Μικρέ μου φίλε Μπαμπίνο δοκίμασε αυτό: Στο CCC πας ''Avivo Video'' > ''Basic Color'' και ξετίκαρε το ''Use application settings'' και γαργάλατο κάργα απο εκει μέσα. Πότε να έρθω να δώ τι έχεις φτιάξει και έχω χάσει?
-bye-
Πότε να έρθω να δώ τι έχεις φτιάξει και έχω χάσει?
-bye-
Οποτε πας να με παρεις και εμενα γιατι εχω μεινει πισω :grinning-smiley-043
Ντεζα Βου:
Ο Μπαμπίνος λέει τα ίδια και τα ίδια (σε άλλα θέματα απλώς) και ο Κυριάκος ζει!
The more things change the more they stay the same TM
:p
Δημήτρης Δημητρακούδης
30-12-2009, 01:41
Μικρέ μου φίλε Μπαμπίνο δοκίμασε αυτό: Στο CCC πας ''Avivo Video'' > ''Basic Color'' και ξετίκαρε το ''Use application settings'' και γαργάλατο κάργα απο εκει μέσα. Πότε να έρθω να δώ τι έχεις φτιάξει και έχω χάσει?
-bye-
Κυριάκο, welcome back! -bye-
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ
30-12-2009, 10:33
Ντεζα Βου:
Ο Μπαμπίνος λέει τα ίδια και τα ίδια (σε άλλα θέματα απλώς) και ο Κυριάκος ζει!
The more things change the more they stay the same TM
:p
Κυριάκο, welcome back! -bye-
Εχω αρχισει διαβασμα για να συμπληρωσω κενα σιγα-σιγα, αλλα ναι, ζω και γυρισα! Αντε να τα πουμε και απο κοντα ... -bye-
Babis K.
30-12-2009, 11:03
-bye-
Ρε σείς, Χριστούγεννα έχουμε ή Πάσχα;
Μ΄έχει μπερδέψει ο καιρός και η ανάσταση του Λαζάρου !!!!!!!!!!!
Που είσαι εσύ ρε θηρίο; -bye-
Λοιπόν, ξεκουβάλα κι έλα... Όποτε γουστάρεις... Έχουμε πολλές δουλειές να κάνουμε κι έχουμε μείνει πίσω... http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon10.gif
κι έχουμε μείνει πίσω...
Οσο σκαλιζεις εσυ τοσο πισω θα μενεις.
Ρωτα και εμενα τι χαλαρος που ειμαι που ακομα εχω τους 8.1 catalysts :D
Babis K.
31-12-2009, 13:04
Οσο σκαλιζεις εσυ τοσο πισω θα μενεις.
Ρωτα και εμενα τι χαλαρος που ειμαι που ακομα εχω τους 8.1 catalysts :D
Για θέατρο σκιών που βλέπεις εσύ και οι 8.1 super είναι. Όταν αλλάξεις προβολέα βλέπουμε... http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon10.gif
31/12/2009 H Cyberlink ξανα-εβγαλε (κατα την γνωστη της συνηθεια) το 2320 patch με νεα η/μ....
Ρε σείς, Χριστούγεννα έχουμε ή Πάσχα;
Μ΄έχει μπερδέψει ο καιρός και η ανάσταση του Λαζάρου !!!!!!!!!!!
Που είσαι εσύ ρε θηρίο; -bye-
Λοιπόν, ξεκουβάλα κι έλα... Όποτε γουστάρεις... Έχουμε πολλές δουλειές να κάνουμε κι έχουμε μείνει πίσω... http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon10.gif
Α έτσι ε? Έσκασε μύτη η παλιά φιλενάδα και μένα με πετάς στα σκουπίδια? :date:
Α έτσι ε? Έσκασε μύτη η παλιά φιλενάδα και μένα με πετάς στα σκουπίδια? :date:
Ετσι ειναι ο Μπικος, τις ξεζουμιζει ολες :p
mmoukiou
19-02-2010, 22:36
New update
http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdvd/patches_en_US.html#
Μπορώ να έχω ήχο bit-stream στα καινούργια HD Format ήχου με λειτουργικό Win XP με κάρτα ΑΤΙ 5450;
Το πρώτο και μεγάλο προβλημα μου είναι ότι δεν μου δίνει το PowerDVD 9 την επιλογή HDMI. Επιλέγοντας 6 speakers μου δίνει lpcm 6/48Khz. Κάποια βοήθεια.
Ευχαριστώ.
Babis K.
02-03-2010, 10:16
Μπορώ να έχω ήχο bit-stream στα καινούργια HD Format ήχου με λειτουργικό Win XP με κάρτα ΑΤΙ 5450;
Το πρώτο και μεγάλο προβλημα μου είναι ότι δεν μου δίνει το PowerDVD 9 την επιλογή HDMI. Επιλέγοντας 6 speakers μου δίνει lpcm 6/48Khz. Κάποια βοήθεια.
Ευχαριστώ.
Μήπως έχεις παλιά έκδοση του PDVD9;
Έχω την τελευταία αναβάθμιση του PowerDVD 9 την 2528.
Υποψιάζομαι ότι φταίει το λειτουργικό. Υπάρχει κάποιος που με λειτουργικό Win XP βλέπει στο PowerDVD 9 την επιλογή HDMI; Αν φταίνε τα Xp πάω για λειτουργικό Win 7. Ποιό όμως 64 ή 32;
jakobxai
05-03-2010, 15:35
Εγώ είδα hdmi με vista όχι με xp .Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι στάνταρ...
Ilias_1971
02-01-2011, 02:50
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους και τις οικογένειές σας.:ernaehrung004:
Απλά θέλω να ενημερώσω τους κατόχους του PDVD 9 Ultra, να μην προχωρήσουν (όπως εγώ) στην ενημέρωση του προγράμματος με το καινούριο patch (CyberLink.3608), διότι θα χάσουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών σε μορφή iso με το Virtual CloneDrive.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::furious3:
Ευτυχώς είχα φυλάξει την προηγούμενη ενημέρωση και την ξαναπέρασα και τώρα είναι όλα καλά.:a0210:
Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, ας μου ζητήσει με pm να του στείλω την παλαιότερη ενημέρωση.-bye-
Δημήτρης Δημητρακούδης
02-01-2011, 03:18
Ας ελπίσουμε η παραπάνω συμπεριφορά να είναι bug..
Το έκανε και με άλλα software για ISO mounting ή μόνο με το Virtual Clone Drive?
Ilias_1971
02-01-2011, 17:20
Δεν προσπάθησα με άλλα προγράμματα, μόνο με το Virtual CloneDrive.