PDA

View Full Version : PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

tigerxxx
27-11-2008, 10:56
Παιδες , επειδη λεω αυτες τις μερες (μπορει και σημερα κιολας) να κανω την αγορα του PS3 ... εχω αποριες σχετικα με τις εκδοσεις που υπαρχουν με τους σκληρους δισκους.
1. Ποια ειναι η ουσιαστικη διαφορα του καθενος , εκτος φυσικα απο το οτι εχουν διαφορετικη χωρητικοτητα.
2. Στον δισκο εκτος απο τα updates και τα savegames σε τι αλλο χρειαζεται η περισσεια χωρητικοτητα ? Μπορεις ας πουμε να κανεις record απο TV ??
3. Βρηκα σε πολυ καλες τιμες την εκδοση των 40gb και των 80gb . Υπαρχει καποιος πολυ σημαντικος λογος να παρω τον 80αρι η ακομα και την καινουρια εκδοση με τον 160αρι ???

Περιμενω εναγωνιως απαντησεις σας.

thanasiskokk
27-11-2008, 11:02
Δεν υπάρχει καμία διαφορά με το 40άρη. Εγώ το πήρα τα προηγούμενα Χριστούγεννα και είμαι παραπάνω απο ευχαριστημένος. Αν αγόραζα τώρα ps3, θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το 160, αν και νομίζω οτι ανακοινώθηκε 80άρη. Μπορείς να αποθηκεύσεις μουσική σε ότι μορφή θες, να βάλεις ταινίες και να κατεβάσεις βιντεάκια, να βάλεις όσες φωτογραφίες θες και άλλα καλούδια. Επίσης με ειδικά προγράμματα μπορεί ο υπολογιστής σου να το βλέπει σας media server... ΟΥΑΟΥ (και να βλέπεις βίντεο, μουσική κ.α. ΑΣΥΡΜΑΤΑ, στην plasma ή lcd τηλεόρασή σου)!

tigerxxx
27-11-2008, 11:41
Απο θεμα λειτουργιων και υποσυστηματων αλλαζει κατι απο την μια εκδοση στην αλλη?? Ξερω ας πουμε για παραδειγμα, οτι το PS3 με τον 60αρι ειχε 4 usb θυρες και υποστηριξη για τα games του PS2.
Γενικα εσεις οι πιο ψαγμενοι στο θεμα, ποια εκδοση θα προτεινατε απο ολες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην πιατσα ??

tromb1
27-11-2008, 11:51
Εκτός από το πρώτο PS3 το 60αρι που ειχε επιπλεον 2 θυρες USB,card readers και συμβατοτητα με καποια παιχνιδια του PS2, ΟΛΑ τα επομενα που βγηκαν μετα δεν εχουν καμια αλλη διαφορά, εκτός από την χωρητικότητα του δίσκου...:a0210:

Επίσης, ο δίσκος μπορεί να αλλαχτεί και από σένα πολύ εύκολα με οποιονδηποτε αλλο δίσκο 2,5'' SATA 5400rpm (απο laptop) μεχρι και 250-300 GB (!!!) χώρο.... Αλλά ΔΕΝ μονίζω να σου χρειαστεί τόσο μεγάλος δίσκος για το PS3, εκτός και θελεις να το κανεις media server....:grinning-smiley-043

kyrliot
27-11-2008, 11:56
Εχω βαλει ενα 320 GB δισκο σε ενα ps3 60gb και η ολη διαδικασια (εκτος φυσικα απο το backup του δισκου) δεν θελει πανω απο 5 λεπτα και ειναι πανευκολη η αλλαγη.

kyrliot
27-11-2008, 11:57
...και κοστος δισκου WD 320GB SATA 2,5" στις 5400 στροφες 70 ευρο.

tigerxxx
27-11-2008, 12:06
Ενδιαφερων αυτο. Απο εγγυηση ομως μετα??

tromb1
27-11-2008, 12:07
Την διαδικασια backup του δισκου με το μενου του PS3 και τα saves/installations απο τα παιχνίδια πως την έκανες kyrliot?

(Με ενδιαφερει κι εμενα να αλλαξω τον 40αρη του PS3 μου με εναν μεγαλυτερο, αλλα ειναι σχεδον γεματος με διαφορα που εχω κατεβασει απο PSN και απο Saves και δεν θελω να χασω τίποτα....) -bye-

stssts
27-11-2008, 12:18
Εκτός από το πρώτο PS3 το 60αρι που ειχε επιπλεον 2 θυρες USB,card readers και συμβατοτητα με καποια παιχνιδια του PS2, ΟΛΑ τα επομενα που βγηκαν μετα δεν εχουν καμια αλλη διαφορά, εκτός από την χωρητικότητα του δίσκου...:a0210:

Επίσης, ο δίσκος μπορεί να αλλαχτεί και από σένα πολύ εύκολα με οποιονδηποτε αλλο δίσκο 2,5'' SATA 5400rpm (απο laptop) μεχρι και 250-300 GB (!!!) χώρο.... Αλλά ΔΕΝ μονίζω να σου χρειαστεί τόσο μεγάλος δίσκος για το PS3, εκτός και θελεις να το κανεις media server....:grinning-smiley-043

Υπάρχουν περιορισμοί στα RPM και στην χωρητικότητα?
Έχω ακούσει ότι έχουν βάλει και 7200RPM

tigerxxx
27-11-2008, 12:37
Παιδες αλλαζουμε δισκο , αλλα χανουμε και εγγυηση ??

MoDis
27-11-2008, 12:46
Επειδη ετοιμαζομαι και γω να παρω και το 3 , εχει τοσο σημασια η αλλαγη εσωτερικου δισκου ή το μεγεθος δισκου στο μοντελο ? το ps3 δεν μπορει να δει εξωτερικο δισκο usb ανεξαρτητου χωρητικοτητας ?

JohnBougiou
27-11-2008, 12:54
Παιδες αλλαζουμε δισκο , αλλα χανουμε και εγγυηση ??

Η εγγύηση παραμένει εν ισχύ.

JohnBougiou
27-11-2008, 13:27
...το ps3 δεν μπορει να δει εξωτερικο δισκο usb ανεξαρτητου χωρητικοτητας ?

Βεβαίως! Αρκεί να είναι φορμαρισμένος σε Fat 32.

tigerxxx
27-11-2008, 22:45
Παιδες το online shop της sony για αγορες παιχνιδιων και downloads ποιο ειναι ?? Sorry αλλα ειμαι ασχετος ακομα .

engel85
28-11-2008, 00:19
Λέγεται Playstation Store και έχεις πρόσβαση σε αυτό αφού γραφτείς στο Playstation Network από το αντίστοιχο εικονίδιο στο XMB του PS3. Για να έχεις πρόσβαση και από το pc σου πρέπει να κατεβάσεις το media manager 3 της Sony το οποίο το βρίσκεις εδώ (http://www.playstation.com/mediamanager/en/).

tigerxxx
28-11-2008, 11:05
Οκ . Thanx ... guyz.

tigerxxx
28-11-2008, 17:58
Παιδες ... σημερα θα γινει η αγορα του παρακατω

http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=105&productid=5329

Πως το βλεπετε σε σχεση με την τιμή??

Αυτο που μου κανει η εντυπωση ειναι οτι εχει και ενα σκετο (χωρις τα 2 games) 80αρι PS3 .. αλλα μονο 15 ευρω διαφορα ... μηπως εχει καποιο λακο η φαβα ... τι λετε? http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=105&productid=1165

JohnBougiou
28-11-2008, 21:02
Γι'αυτό υπάρχουν οι πρόσφορες/bundle. Αφού διαθέτουν την επίσημη εγγύηση της Ελληνική αντιπροσωπεία, δεν βλέπω να διατρέχεις κάποιον κίνδυνο.

tigerxxx
29-11-2008, 09:25
Οκ αγοραστηκε. Thanx για τις βοηθειες παιδες...

Τωρα να ρωτησω κατι αλλο ... χωρις ιντερνετ μπορει κανεις να κατεβασει games απο το online shop ας πουμε απο τον υπολογιστη του γραφειου και να τα περασει στο ps3 αργοτερα στο σπιτι με καποιον τροπο???

tigerxxx
29-11-2008, 10:03
Οκ αγοραστηκε. Thanx για τις βοηθειες παιδες...

Τωρα να ρωτησω κατι αλλο ... χωρις ιντερνετ μπορει κανεις να κατεβασει games απο το online shop ας πουμε απο τον υπολογιστη του γραφειου και να τα περασει στο ps3 αργοτερα στο σπιτι με καποιον τροπο???

Δεν το εθεσα σωστα. Εννοω οτι επειδη δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι ακομα (νεα κατοικια) ... μπορω να κατεβασω υλικο απο το γραφειο που εκει εχω internet και να μεταφερω με καποιο τροπο το υλικο παλι πισω στο PS3 του σπιτιου??

JohnBougiou
29-11-2008, 22:17
Δεν το εθεσα σωστα. Εννοω οτι επειδη δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι ακομα (νεα κατοικια) ... μπορω να κατεβασω υλικο απο το γραφειο που εκει εχω internet και να μεταφερω με καποιο τροπο το υλικο παλι πισω στο PS3 του σπιτιου??

Όχι,υπάρχει μόνο η δυνατότητα απευθείας στην κονσόλα σου. Το μόνο που μπορείς να μεταφέρεις είναι system update,patch(όχι τα official),mp3,mpeg2 κτλ.

Che
30-11-2008, 12:46

Επισης το 60αρι ειναι το μοναδικο που παιζει SUPER AUDIO CD:guitarist::guitarist::a0210:

tigerxxx
01-12-2008, 10:13
Καλα αυτο με τα SACD δεν με πολυαπασχολει γιατι τα εχω γυρισει παρα πολυ καιρο τωρα ολα τα cd και τα sacd μου σε mp3+flac. Αλλωστε η sony θα υποστηριξει το νεο φορματ που θα λανσαρει ... ta blue cd (καπως ετσι) !

Αλλα οι εξτρα 2 usb που ειχε το 60αρι , οντως ειναι πολυ χρησιμες.

tromb1
01-12-2008, 14:38
Οι δυο εξτρα usb καλες ηταν αλλα αυτο ειναι το λιγότερο...
Βαζεις ενα usb hab και εισαι οκ!
Ετσι κι αλλιώς, πόσες συσκεύες σκοπεύεις να συνδέσεις επάνω? -bye-

aposperp
08-12-2008, 19:24
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν το PS3
έχει συμβατότητα με τα dvd του PS2?
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει

vadergr
08-12-2008, 19:29
πλεον ουτε το ενα ουτε το αλλο...

JohnBougiou
08-12-2008, 23:15
Μόνο η έκδοση των 60GB(PS3) έχει συμβατότητα με τα παιχνίδια PS & PS2.

Δεν είναι επιθυμητή η συζήτηση περί πειρατείας.

aposperp
09-12-2008, 23:53
Μόνο η έκδοση των 60GB(PS3) έχει συμβατότητα με τα παιχνίδια PS & PS2.

Δεν είναι επιθυμητή η συζήτηση περί πειρατείας.

Δεν προκειται για πειρατεία:
1.Δηλαδή τα σιντάκια του PS2 να τα πετάξουμε? ή έχουμε την πολυτέλεια να μην αποσύρουμε την κονσόλα του ps2 ?
2. Μίλησε κανείς για παράνομη ανταλλαγή ή αντιγραφή αρχείων? ή δεν έχουμε δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο του νόμιμα αγορασμένου πρωτότυπου τίτλου για back up?
άρα προς τι η λογοκρισία? Πάντως sorry αν θίξαμε κάποιους...

JohnBougiou
10-12-2008, 01:47
Δεν προκειται για πειρατεία:
1.Δηλαδή τα σιντάκια του PS2 να τα πετάξουμε? ή έχουμε την πολυτέλεια να μην αποσύρουμε την κονσόλα του ps2 ?
2. Μίλησε κανείς για παράνομη ανταλλαγή ή αντιγραφή αρχείων? ή δεν έχουμε δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο του νόμιμα αγορασμένου πρωτότυπου τίτλου για back up?
άρα προς τι η λογοκρισία? Πάντως sorry αν θίξαμε κάποιους...

Ανέφερες για αντιγραμμένα παιχνίδια και όχι για αντίγραφα ασφαλείας,υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αφού εννοούσες τα "αντίγραφα ασφαλείας" δεν υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής τους στο Playstation 3.

Νανόπουλος Γιάννης
16-12-2008, 03:10
Αύριο παραλαμβάνω το PS III 80άρι με 2 παιχνίδια,2 χειριστήρια, και μιά τιμονιέρα.

dimitris777
16-12-2008, 10:42
Αύριο παραλαμβάνω το PS III 80άρι με 2 παιχνίδια,2 χειριστήρια, και μιά τιμονιέρα.

Καλημέρα-bye-

επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πακέτο - απο Πλαίσιο φαντάζομαι - μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις και αφού το δοκιμάσεις?

ΥΓ. Δεν είμαι και πολύ του gaming...το θέλω περισσότερο για το bluray!

xamurabi
16-12-2008, 11:04
Καλημέρα-bye-

επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πακέτο - απο Πλαίσιο φαντάζομαι - μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις και αφού το δοκιμάσεις?

Νομίζω πως αν ψάξεις στο forum θα βρείς 10άδες ποστ με εντυπώσεις για το PS3 για τη χρήση που ζητάς! Η δικιά μου γνώμη είναι απόλυτα θετική.
Ως player είναι μεταξύ των κορυφαίων και, ως ένα βαθμό, ικανό να αντέξει και στο χρόνο μιας και βασίζεται σε μηχανή με μεγάλη ισχύ και που αναβαθμίζεται τακτικότατα από την Sony.
Και γω δεν είμαι πολύ του gaming και το χρησιμοποιώ κυρίως ως media player!

Νανόπουλος Γιάννης
16-12-2008, 11:26
Καλημέρα-bye-

Βεβαίως και θα σου πω, αν και το γνωρίζω ως player μιά και το έχουν τα ανήψια μου και τους το έχω κρατήσει γιά λίγο...είναι πάρα πολύ καλό γιά αυτη την δουλειά.Και εμένα κυρίως με ενδιαφέρει γιά αυτο τον λόγο.-bye-

underdog
16-12-2008, 11:52
Σε άσπρο γυαλιστερό φαντάζομαι το παρήγγειλες Γιάννη, σωστά;

:idea::flipout::flipout:

m3fisto
16-12-2008, 15:22
Δεν είναι κακό το άσπρο γιαλιστερό.Έχω πάρει απο Κίνα ένα ασημί, ένα λευκό και ένα μαύρο dualshok 3.Το πιο ομορφο από όλα είναι με διαφορά το λευκό και το πιο άσχημο το ασημί που μοιάζει με ιμιτασίον.Βασικό μειονέκτημα του λευκου είναι οτι βρωμίζει εύκολα.

Νανόπουλος Γιάννης
16-12-2008, 16:52
Σε άσπρο γυαλιστερό φαντάζομαι το παρήγγειλες Γιάννη, σωστά;
:idea::flipout::flipout:

Πως το κατάλαβες βρε;....ακριβώς, γιά να δέσει απόλυτα με το μαύρο δωμάτιο!!!:flipout:

dimgoul
18-12-2008, 09:08
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν εχουν μειωθεί οι τιμές του ps3. Εδώ και ένα χρόνο η τιμή του είναι κολλημένη στα 400 (εξαιρώντας κάτι πυροτεχνίματα τύπου saturn).
Εντωμεταξύ στα bd players οι τιμές έχουν πέσει κατα πολύ.
Η δε microsoft θέλει να ξεστοκάρει όλα τα dvd της υφηλίου και μετά να βάλει bd στο 360.
Πολύ στάσιμα τα πράγματα στις κονσόλες....

xamurabi
18-12-2008, 18:53
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν εχουν μειωθεί οι τιμές του ps3. Εδώ και ένα χρόνο η τιμή του είναι κολλημένη στα 400 (εξαιρώντας κάτι πυροτεχνίματα τύπου saturn).
Εντωμεταξύ στα bd players οι τιμές έχουν πέσει κατα πολύ.
Η δε microsoft θέλει να ξεστοκάρει όλα τα dvd της υφηλίου και μετά να βάλει bd στο 360.
Πολύ στάσιμα τα πράγματα στις κονσόλες....

1ον Γιατί δεν είναι μόνο bd player. Αν και δνε είναι επιτυχές το παράδειγμα ένα φτηνό bd κοστίζει 250+ ¤. Πόσο χαμηλότερα δηλαδή να πάει το PS που είναι και κονσόλα (μιλάμε από την σκοπιά της Sony)! Εδώ που τα λέμε κανέναν δεν θα πείραζε να πέσει η τιμή του!!!
2ον Γιατί είναι ένα μηχάνημα με τεχνολογία που το συνοδεύει δεν έχει ακόμη αποσβεστεί!! Η cell επεξεργαστές δεν έχουν μεγάλη διασπορά στην αγορά και ως εκ τούτου οι πωλήσεις δεν έχουν "εξοφλήσει" την επένδυση στην ανάπτυξη του αλλά και το κόστος προώθησής του!
3ον Γιατί η προσφορά υπολείπεται της ζήτησης!!! Όλοι τρέχουν να αγοράσουν ένα μηχάνημα που έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά του. Μιλώ για αντικειμενικό "μύθο" μιας και το xbox360 για παράδειγμα είναι σαφώς υποτιμημένο έναντι του PS3 και σε τιμή αλλά και σε δυνατότητες.
Όλοι οι κάτοχοι του PS3 θα έχουν ακούσει κάποιο επιτιμητικό σχόλιο του στυλ "Αααα έχεις PS3; Πολύ καλό εεε;" Φοβάμαι πως οι κάτοχοι του 360 δεν το πολυακούν!
To bd στο xbox είναι πολύ πιθανό να μη μπαίνει αφενός γιατί το μηχάνημα πουλάει σαν τρελό όπως έχει, αφετέρου γιατί πιθανώς να μη το "σηκώνει" ή πιθανότερα γιατί θα δημιουργούσε έναν εσωτερικό ανταγωνιστή για τον επερχόμενο διάδοχό του (όποτε έλθει)
Παρόλα αυτά ,από άποψη τιμής είναι στάσιμα μόνο στο PS3. Το xbox κατρακυλάει συνεχώς αν δεν κάνω λάθος.

dimitris777
21-12-2008, 23:34
Να ρωτήσω μήπως κάποιος εκεί έξω έχει ακούσει πότε θα κυκλοφορήσει το PS3 Movie Pack στην χώρα μας?
Στην Αγγλία το δίνουν πακέτο με τους "300" ή με το Batman Begins ενα παιχνίδι και το τηλεκοντρόλ για το Bluray..:a0210:

Νανόπουλος Γιάννης
22-12-2008, 02:51
Εδω και 2-3 ημέρες μπήκε και αυτό στο <μαύρο> δωμάτιο...

sakis.kom
27-12-2008, 11:43
Καλά, μιλάμε... σε αυτές τις 4 σελίδες, μου λύθηκαν σχεδόν όλες οι βασικές απορίες μου, σαν νέος, καθώς υπάρχει η σκέψη στο μέλλον για αγορά του PS3 και πρώτη φορά σήμερα ψάχνω να δω τι κάνει αυτό το μηχάνημα!

Αλήθεια κυκλοφορεί σε λευκό ή ασημί και αν ναι σε τι από τα δύο?

Κάποιες απορίες που έχω...
1) 2.5'' σκληρό όπως ο WD Passport 320GB μπαίνει επάνω?

2) Είδα σε φίλο πως κάνεις copy στον σκληρό του PS3 αρχεία MPEG2 και εμφανίζονται με κινούμενες μικρογραφίες στη λίστα του PS3. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και από εξωτερικό σκληρό με USB, με κινούμενες μικρογραφίες?

3) Αν ναι, κάθε φορά που αφαιρώ τον εξωτερικό σκληρό και τον ξαναβάζω μετά, θα υπάρχει καθυστέρηση μέχρι να ξαναφορτώσουν οι μικρογραφίες ή τις "θυμάται"? Μιλάμε για πολλά μουσικά βίντεοκλιπ, 2000-3000 αρχεία MPEG2 με διάρκεια 3-4 λεπτά και με χωρητικότητα 50-100 MB το κάθε ένα.

Ευχαριστώ... Σάκης!:grinning-smiley-043

KleKoR
27-12-2008, 14:36
1) Ναι τον αναγνωριζει αν ειναι διαμορφωμένος σε FAT32
2) Οχι

m3fisto
27-12-2008, 17:46
Εφοσον θελεις να μεταφερεις εκει τη μουσικη συλλογη σου και τα βιντεο κλιπ σου οπως εκανα και εγω θα αγορασεις εναν μεγαλο 2,5 σκληρό και θα τον βάλεις αντί του 40ρη/80ρη που εχει μεσα.Δε χανεις την εγγυηση και έχεις απλετο χώρο να κατεβάσεις οτι θελεις και να εχεις και ολες τις φωτο τη μουσική και τα βιντεοκλιπ που θες.

sakis.kom
27-12-2008, 19:53
Μια επαλήθευση θέλω...
Αγοράζω PS3 με μικρό σκληρό για οικονομία χρημάτων καθώς στα μοντέλα που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν διαφορές. Του βάζω εσωτερικό SATA 2.5 σκληρό καθώς δεν παίρνει 3.5, φορμαρισμένο σε FAT32 και όχι NTFS, οποιασδήποτε χωρητικότητας και δεν χάνουμε την εγγύηση. Σε εξωτερικό σκληρό δεν εμφανίζονται κινούμενες μικρογραφίες στα βίντεάκια μας. Επίσης δέχεται κανονικά εξωτερικό σκληρό 2.5 σε USB ακόμη και 500GB.

Σωστά όλα?

KleKoR
27-12-2008, 23:15
Μια επαλήθευση θέλω...
Αγοράζω PS3 με μικρό σκληρό για οικονομία χρημάτων καθώς στα μοντέλα που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν διαφορές. Του βάζω εσωτερικό SATA 2.5 σκληρό καθώς δεν παίρνει 3.5, φορμαρισμένο σε FAT32 και όχι NTFS, οποιασδήποτε χωρητικότητας και δεν χάνουμε την εγγύηση. Σε εξωτερικό σκληρό δεν εμφανίζονται κινούμενες μικρογραφίες στα βίντεάκια μας. Επίσης δέχεται κανονικά εξωτερικό σκληρό 2.5 σε USB ακόμη και 500GB.

Σωστά όλα?

Όλα σωστα!!

ο εσωτερικος 2.5 αν θυμαμαι καλα ειναι σατα στις 5.200, νομιζω στις οδηγιες λεει ακριβως τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει..

δεν εχει σημασια σε τι θα ειναι φορμαρισμενος γιατι μολις τον βαλεις το PS3 θα κανει αυτοματα φορματ σε δικο του συστημα αρχειων...

ο εξωτερικος θα πρεπει να ειναι FAT32...

sakis.kom
28-12-2008, 00:27
Όλα σωστα!!

ο εσωτερικος 2.5 αν θυμαμαι καλα ειναι σατα στις 5.200, νομιζω στις οδηγιες λεει ακριβως τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει..

δεν εχει σημασια σε τι θα ειναι φορμαρισμενος γιατι μολις τον βαλεις το PS3 θα κανει αυτοματα φορματ σε δικο του συστημα αρχειων...

ο εξωτερικος θα πρεπει να ειναι FAT32...

Τα σέβη μου!!!:grinning-smiley-043

spcav
28-12-2008, 01:28
Δεδομένης της υπαρξης μηχανακιων οπως πχ το Panny 35 ή το αντιστοιχο Sony 350, η επιλογη του PS3 αποκλειστικά για BD player δεν εχει πλεον ιδιαιτερο νόημα.

vadergr
28-12-2008, 02:00
κανει decoding τα νεα format...

KleKoR
28-12-2008, 02:43
Δεδομένης της υπαρξης μηχανακιων οπως πχ το Panny 35 ή το αντιστοιχο Sony 350, η επιλογη του PS3 αποκλειστικά για BD player δεν εχει πλεον ιδιαιτερο νόημα.

εχουμε ξεπερασει την εποχη του πιο φτηνου και παραλληλα καλυτερου blu-ray player?

για τα λεφτα του μηπως αξιζει η αγορα του;

δεν γνωριζω γιατι εχω να ασχοληθω με τα blu-ray players απο τοτε που πηρα το PS3, οχι μονο για player...

κατα τα αλλα

το PS3 ειναι ενα μηχανημα -τα κανω σχεδον ολα και συμφερω- με καλη τιμη για αυτα που προσφερει...

@vadergr

το αποφθεγμα της υπογραφη απ'οτι φαινεται δεν ειναι του ισοκρατη...

http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%99%CF%83%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%C F%82

KleKoR
28-12-2008, 02:52
απο εδω μαλλον προερχεται:

"Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (ενν. στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατΆ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους." (Μετάφραση: Νίκος Σαραντάκος)

παλι του ισοκρατη

dimitris777
28-12-2008, 11:13
Παρήγγειλα απο Κωτσόβολο PS3 με δυο παιχνίδια και μια ταινία blueray--> The Dark Knight στην τιμή των 399¤.

Σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά ενος καθαρόαιμου BluRay -βλέπε sony 350 ή pioneer - αλλά όσους γνωστούς γκατζετάκηδες κι αν ρώτησα, όλοι μα όλοι λέγανε με μια φωνή(!) "PS 3":a0210:

Απο Δευτέρα που θα παραλάβω θα δω αν έχουν δίκιο..-bye-

Χρόνια Πολλά και να έχουμε όλοι Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία!

AriesGR
28-12-2008, 14:22
Για τα λεφτά του, το PS3 δείχνει μέχρι στιγμής να είναι εκπληκτικό Blu-ray player. Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά, τέτοιο πακέτο δε βρίσκεις με άλλη επιλογή ;)

sakis.kom
31-12-2008, 05:14
Εγώ το θέλω κυρίως σαν MEDIA PLAYER καθώς με τον σκληρό του δίσκο είναι ότι καλύτερο, εκτός και αν έχετε και άλλη γνώμη. Δεν κοιτάω την λύση των PC ή συσκευών που συνδέονται επάνω σε αυτό.

Αλήθεια... υπάρχει και σε λευκό στην Ελλάδα?

dimitris777
31-12-2008, 11:18
Καλημέρα!

Πήρε την θέση που του ανήκει στο rack του σαλονιού. Συνδέθηκε με QED Hdmi PS3 για εικόνα και με True Colour Industries Coral Optical για ήχο..
Έκανε update software σχεδόν μόνο του με WiFi στην καινούργια έκδοση 2.53..
Έπαιξε για πρώτη φορά - και για καλή αρχή - το BD "The Dark Knight" και συνεργάστηκε άψογα με την 42PFL9703D καθώς και με τα Mission Volare 63..

Κυρίες και κύριοι, είναι το Sony PS3! Μια αξιοθαύμαστη "μηχανή":a0210:

Καλή Χρονιά σε όλους-bye-

KleKoR
31-12-2008, 12:55
Εγώ το θέλω κυρίως σαν MEDIA PLAYER καθώς με τον σκληρό του δίσκο είναι ότι καλύτερο, εκτός και αν έχετε και άλλη γνώμη. Δεν κοιτάω την λύση των PC ή συσκευών που συνδέονται επάνω σε αυτό.

Αλήθεια... υπάρχει και σε λευκό στην Ελλάδα?

αν θα χρησιμοποιήσεις και το blu-ray παρε το PS3...

άμα όμως δεν θες blu-ray και δεν έχεις σκοπό να παίξεις παιχνίδια τότε ένα media player και θα σου κοστιζε λιγοτερο και καλύτερη δουλεια θα εκανε σε ορισμενες περιπτωσεις...

σε λευκο απ'οτι ξερω δεν υπαρχει στην ελλαδα...

atermon
08-01-2009, 17:29
Το PS3 παίζει άμεσα και χωρίς ρυθμίσεις τα DVD και BR που κυκλοφορούνε στο εμπόριο ή χρειάζεται πρόσθετα προγράμματα - ρυθμίσεις - codecs;

Δηλαδή αγοράζοντας ένα τηλεκοντρόλ και βάζοντας μέσα ένα DVD το PS3 συμπεριφέρεται σαν ένα DVD player δηλ ανοίγει κατευθείαν στο μενου του DVD ή λειτουργεί σαν υπολογιστής (ανοίγει δηλαδή σε μια κεντρική οθόνη μεσω της οποίας βρίσκεις το κατάληλο software - player και μέσω αυτού διαβάζεις το DVD) ???

Οπως καταλάβατε κατα βάση ψάχνω για DVD - ΒR player αλλά σκέφτομαι και το PS3 για κανένα παιχνιδάκι

KleKoR
08-01-2009, 19:47
Το PS3 παίζει άμεσα και χωρίς ρυθμίσεις τα DVD και BR που κυκλοφορούνε στο εμπόριο ΔΕΝ χρειάζεται πρόσθετα προγράμματα - ρυθμίσεις - codecs.

Δεν ειναι αναγκαια η αγορα τηλεκοντρολ...

Ανοιγει μια κεντρική οθόνη μεσω της οποίας διαλεγεις την αναπαραγωγη DVD/BR