PDA

View Full Version : Να δωσω το Touch Cruise να παρω iphone?

Χιούστον
22-08-2008, 22:35
Ρε παιδια εχω ενα φοβερο διλλημα!!

Να πουλησω το HTC Touch Cruise και να παρω iphone?

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Τα θελω και τα δυο αλλα ειναι υπερβολη!!!

Ισως αν καποιος με επειθε οτι το GPS του iphone ειναι αναλογο του IGO-08 και του destinator και οτι το iphone θα εχει αντιστοιχα καλες εφαρμογες να το επαιρνα!

Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

 Νίκος
22-08-2008, 23:00
Να πουλησω το HTC Touch Cruise και να παρω iphone?

Οχι !

Δεν φτάνουν για όλους.......:flipout:

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
23-08-2008, 00:58
Και που το σκεφτηκες λαθος εκανες!!!
:tdown::tdown::tdown:

Γιώργος Κυριακαράκος
23-08-2008, 04:52
Τελείως διαφορετικά τηλέφωνα, που έρχονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και με τελείως διαφορετική προσέγγιση ακόμα και σε αυτό. Το μόνο κοινό η υψηλή τιμή.
Όσο για το καινούργιο 3G iPhone θα έλεγα μακριά γιατί υπάρχουν πολλές αναφορές για προβληματικό hardware στη γραμμή παραγωγής που οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα συνδεσιμότητας. Ακούγεται ότι το πρόβλημα ίσως λυθεί με firmware upgrade αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Αναλυτικά για όποιον θέλει να διαβάσει παραπάνω εδώ (http://www.businessweek.com/technology/content/aug2008/tc20080813_430402.htm) και εδώ (http://www.newsvine.com/_news/2008/08/13/1746659-swedish-magazine-blames-iphone-3g-woes-on-hardware).

Χιούστον
23-08-2008, 11:32
Nικο Θεος!!! -bye-:flipout:

Οzzy θεωρεις οτι το Touch Cruise ειναι ανωτερο ως κινητο?

Γιωργο ποια θεωρεις τα βασικα πλεονεκτηματα του καθε κινητου?

Αν και δυσκολα με βλεπω να δινω το cruise, πραγματικα με εχει βoλεψει αφανταστα. Ειδικα με καποια πραγματα που διαβαζω για τις αδυναμιες του iphone. (μη υποστηριξη ελληνικων σε sms, κακο και ακριβο gps, κλπ)

Γιώργος Κυριακαράκος
23-08-2008, 13:38
Βασικά από την δική μου οπτική γωνία θα σου γράψω πλεονεκτήματα του κάθε κινητού
HTC Touch Cruise
- Pda πρώτα, κινητό μετά
- Μεγάλο εύρος εφαρμογών για να κάνεις πρακτικά οτιδήποτε κάνεις και στον υπολογιστή σου (από πλήρες word/excel μέχρι αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου ήχου, εικόνας και βίντεο, compilers για προγραμματισμό, συμβατότητα με όλες σχεδόν τις εφαρμογές dos κλπ)
- Πολύ καλό gps
- Καλή αυτονομία
- Business συσκευή, γλυτώνεις πολλές φορές το κουβάλημα ενός laptop ακόμα και αν μιλάμε για αυτά της τάξης του 1 Kg.
iPhone (το καινούργιο 3G δεν το θεωρώ αξιόπιστο ακόμα μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω)
- Κορυφαίο Mp3 player
- Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο εξ αρχής
- To καλύτερο touch screen πληκτρολόγιο
- Life style κινητό/gadget

Ξαναλέω τα μόνα κοινά στοιχεία που έχουν και τα δύο είναι ότι είναι κινητά τηλέφωνα και κοστίζουν πολύ. Από εκεί και πέρα δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό και απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες αγοραστών.
Η σύγκριση είναι άτοπη και ο μόνος λόγος που μπορεί να υπάρξει είναι γιατί ο υποψήφιος αγοραστής δεν έχει οριοθετήσει τις ανάγκες του. Αν κάνει αυτό μέσα σε ένα λεπτό ξέρει πια συσκευή θα τον καλύψει καλύτερα.

 Νίκος
23-08-2008, 15:53
Και μην ξεχνάμε και την πλοήγηση στο ίντερνετ.

npaolo
23-08-2008, 16:01
μακρια απο το iphone 3g κρατα το htc

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
23-08-2008, 18:11
Nικο Θεος!!! -bye-:flipout:

Οzzy θεωρεις οτι το Touch Cruise ειναι ανωτερο ως κινητο?

Γιωργο ποια θεωρεις τα βασικα πλεονεκτηματα του καθε κινητου?

Αν και δυσκολα με βλεπω να δινω το cruise, πραγματικα με εχει βoλεψει αφανταστα. Ειδικα με καποια πραγματα που διαβαζω για τις αδυναμιες του iphone. (μη υποστηριξη ελληνικων σε sms, κακο και ακριβο gps, κλπ)

Ακριβο για αυτα που προσφερει.
Προγραμματα δεν υπαρχουν,radio,gps χαρτης δεν υπαρχει.
bluetooth κλειδωμενο,και ασυμβατοτητα με αρκετα ακουστικα,κ.λ.π-κ.λ.π
γενικα πιστευω οτι το htc υπερτερει μακραν με αυτα που προσφερει!-bye-

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
23-08-2008, 18:13
Βασικά από την δική μου οπτική γωνία θα σου γράψω πλεονεκτήματα του κάθε κινητού
HTC Touch Cruise
- Pda πρώτα, κινητό μετά
- Μεγάλο εύρος εφαρμογών για να κάνεις πρακτικά οτιδήποτε κάνεις και στον υπολογιστή σου (από πλήρες word/excel μέχρι αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου ήχου, εικόνας και βίντεο, compilers για προγραμματισμό, συμβατότητα με όλες σχεδόν τις εφαρμογές dos κλπ)
- Πολύ καλό gps
- Καλή αυτονομία
- Business συσκευή, γλυτώνεις πολλές φορές το κουβάλημα ενός laptop ακόμα και αν μιλάμε για αυτά της τάξης του 1 Kg.
iPhone (το καινούργιο 3G δεν το θεωρώ αξιόπιστο ακόμα μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω)
- Κορυφαίο Mp3 player
- Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο εξ αρχής
- To καλύτερο touch screen πληκτρολόγιο
- Life style κινητό/gadget

Ξαναλέω τα μόνα κοινά στοιχεία που έχουν και τα δύο είναι ότι είναι κινητά τηλέφωνα και κοστίζουν πολύ. Από εκεί και πέρα δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό και απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες αγοραστών.
Η σύγκριση είναι άτοπη και ο μόνος λόγος που μπορεί να υπάρξει είναι γιατί ο υποψήφιος αγοραστής δεν έχει οριοθετήσει τις ανάγκες του. Αν κάνει αυτό μέσα σε ένα λεπτό ξέρει πια συσκευή θα τον καλύψει καλύτερα.

Σωστος!!!!!!!!

Χιούστον
23-08-2008, 21:51
Μαλλον εχετε δικιο παιδια. Εμενα οι προτεραιοτητες μου ειναι πρωτα απο ολα να ειναι καλο τηλεφωνο, μετα το GPS, πολλες διαφορετικες εφαρμογες και πολυ ραδιο. Οποτε μαλλον δεν μου κανει το iphone. Ασε που εχω βαλει και μια καρτουλα 8 Gb οποτε ουτε το πλεονεκτημα του μεγαλου χωρου του iphone ισχυει για μενα! Εξ αλλου εχω και ενα ipod 60 Gb.

Οποτε κραταω το Τοuch Cruise μεχρι νεωτερας!

Nαστε καλα παιδια!

sokos
11-09-2008, 21:52
για τους φίλους του iPhone

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone

Σορρυ, δεν κρατήθηκα τα λέει χύμα ο τύπος... :) (και σε κάποια πόσο δίκιο έχει)

Χιούστον
11-09-2008, 23:23
:flipout::flipout:

Γιώργος Κυριακαράκος
12-09-2008, 20:49
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flip out:

 Νίκος
13-09-2008, 10:42
" Θα πουλήσω το ρολόι, και θα πάρω κομπολόι"

Πλάκα έχει πάντως..:D

G.Res
16-09-2008, 15:43
Να σου προτεινω εγω τι εχω κανει με το δικο μου cruise :

http://vitotechnology.com/en/products/vito-mobile-shell.html

Φανταστικο !!!