View Full Version : PS3 Firmware v2.42
JohnBougiou
30-07-2008, 11:58
To firmware update v2.42 είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο Playstation 3.
To συγκεκριμένο update βελτιώνει το playback quality από μερικά PLAYSTATION 3 και PlayStation format software.
Προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει playback quality στο software
johny1989
30-07-2008, 12:49
καλα μηπως εννει και στα βιδεα?
Προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει playback quality στο software
σημαινει διορθωνουμε τις μαλ**** του προηγουμενου fw update:flipout:
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Βασίλης Σωκρατίδης
31-07-2008, 13:16
Σωστος!!
:flipout::flipout:
:grinning-smiley-043
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
31-07-2008, 15:22
Οι θαραλέοι παρακαλώ να μας ενημερώσουν αν όλα πηγαίνουν καλά ;)
όλα καλά εδώ!! καμία διαφορά δεν έχω δει μέχρι στιγμής
Giannis Amar
31-07-2008, 15:39
Και εγώ το ίδιο.
akisnm156
31-07-2008, 17:03
Μια από τα ίδια...........
gmirtzakis
31-07-2008, 17:13
v2.40-v2.41-v2.42 το ίδιο καλά:BDBDG54:
johny1989
31-07-2008, 23:36
ας επιβεβαιωσει καποιος πως παιζουν ολα τα βιντεο απο mkv2vob κανονικα...
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
01-08-2008, 15:32
Κι σε μένα όλα ok . Μου εμφάνισε βέβαια πάνω αριστερά την ώρα και μάλιστα λανθασμένη αλλά θα τα ψάξω και θα την διορθώσω
Alexandrosm
01-08-2008, 17:45
edo oxi poli kala ....8a elega a8lia
milao gia version 2.42 kai eno tin egrapse ston disko apo to USB stick mou kanei tin epanekinnisi kai meta ksekinaei tin eggatastasi afou prota se rotisei tis mpourdes tou kai esy eise panta 'agree' klp klp ksekinaei kai sto 20%
An error occured during the update operation
Contact technical support for assistance
(8002F14E)
prospa8isa na to kano reset ksekinaei pali tin egatastasi sto 20% pali ta idia
kammia idea????
Γιατι απο usb δεν το εχει συνδεσει σε lan για να κατεβαζεις απευθειας απο το Ιντερνετ?
Alexandrosm
01-08-2008, 18:54
eime se kainourgio spiti kai den exo akoma tilefono se kana mina ypologizo na exo....alla kai kai to proigoumeno update (2.36) apo usb to ekana giati otan to pira prin kanena dimino eixe tin (2.20)
nomizo oti den yparxei diafora
Κι σε μένα όλα ok . Μου εμφάνισε βέβαια πάνω αριστερά την ώρα και μάλιστα λανθασμένη αλλά θα τα ψάξω και θα την διορθώσω
Date and Time Settings => Daylight Saving => Αλλαγή από Standard...σε Daylight Saving....:a0210:
JOMARK911
02-08-2008, 10:14
Και εδω όλα καλά .
Ν α ρωτήσω κάτι όμως άσχετο με το παρόν thread.
Απο την hdmi μπορεί μα εξάγει high bitrate bitstream πληροφορία ? η όντως κάνει downconvert όπως διάβασα κάπου?
gmirtzakis
03-08-2008, 11:42
download link υπαρχει?
http://www.us.playstation.com/ps3/about/systemupdate/pc_update.html#update_PC
JohnBougiou
04-08-2008, 10:46
Πιο ασφαλές για τις Ευρωπαϊκές κονσόλες θα ήταν να το κατεβάσετε από εδώ (http://uk.playstation.com/help-support/ps3/system-software/download/).
Δεν το προσεξα.Εγω εβαλα απο το προηγουμενο link και ολα πηγαν ρολοι εκτος απο το ...ρολοι :flipout: που το ξαναρυθμισα.
JohnBougiou
04-08-2008, 11:49
Τα μικρό προβληματάκια από ότι φαίνεται συνεχίζονται για το firmware v2.42 και θα έχουμε νωρίτερα το firmware v2.43 ελπίζοντας να τα διορθώσει.
Πηγή: product-reviews.net
JohnBougiou
04-08-2008, 12:07
Εκφράστηκαν παράπονα από διάφορους χρήστες για το Firmware v2.42,μερικά από μηνύματα τους:
"Well this is totally Effed Up!!! My son decided that it would be a good idea to update the PS3 and he did 2 nights ago without me knowing it. Well now ANYTHING BLURAY does NOT play. NOTHING!!! Doesn’t even recognize the DAMN Disk!!! Is there anything I can do??? "
"Installed this newest update and now nothing works, can not read disks at all. We have done the system restore, etc. now have to wait while it gets shipped to Sony to fix it. Very upsetting, fairly new PS3 (5 months) in excellent condition and was working perfectly prior to update. Extremely frustrating."
"Yeah, downloaded it earlier and now I can’t stay connected to a single online game."
"Downloaded the update and all my saves on cod 4 single player have gone and when I name my perks online as soon as I switch my PS3 off they disappear and have to name them again."
divx απο usb και κατι trailers ειδα χθες.Θα δοκιμασω το drive σημερα.
Παντως πολυ χοντρο να παιζει κατι τετοιο.Μαλλον απλα θα τους ετυχε και δεν φταιει το fw.
Παιχνιδια και online gaming μια χαρα!!
Alexandrosm
04-08-2008, 15:35
Πιο ασφαλές για τις Ευρωπαϊκές κονσόλες θα ήταν να το κατεβάσετε από εδώ (http://uk.playstation.com/help-support/ps3/system-software/download/).
Απο εκει το κατεβασα αλλα τζιφος.
Μιλησα με ΚΟΜΕΤΡΟΝ και μου ειπαν να το παω για ανταλλαγη ετσι στα ισα.
Λετε να μου το αλλαξουν αμμεσα......
σου χαλασε μετα απο αναβαθμιση fw?
μπλου ρει παιζει κανονικα?
δε θυμαμαι αν επαιξα κανενα μετα την αναβαθμιση
αν και νομιζω ειχα βαλει τουλαχιστον ενα και επαιξε...
ειχε κανεις προβλημα με μπλου ρει?
λιγο δυσκολο να το ελεγξω τωρα...
για πειτε...
Daywalker
05-08-2008, 09:42
απορια το εχω γινεται να μην αναβαθμιζω το firmware αυτοματα?γιατι κατι φορες παιζω και με πετα εξω για να κανω την αναβαθμιση.ασε που με την 2.4 με το μεγαλο μπαμ με τα προβληματα δεν το ξερα γιατι το εκανα μολις πρωτοβγηκε
ναι βγαλ' το απο το ιντερνετ...
και αμα θες να κανεις το update
το συνδεεις... αλλα χωρις αναβαθμιση δεν μπαινει στο PSN νομιζω...
η αμα θες να κανεις μετα update το κατεβαζεις απο το ιντερνετ το βαζεις σε φακελο με ονομα PS3 με υποφακελο με ονομα UPDATE
και μεσα το αρχειο...
το συνδεεις... αλλα χωρις αναβαθμιση δεν μπαινει στο PSN νομιζω....
ετσι ειναι..no update firmware, no internet!
Ολα ΟΚ εμενα μετα το update!Επαιξε κανονικα και bluray και online και ολα!!:a0210:
Samoladopoulos Asteris
07-08-2008, 19:27
Και εδώ όλα καλά , με εξαίρεση ένα αναίτιο ανέβασμα της σκάλας του ανεμιστήρα στις μαχ στροφές
Από τότε δεν το έχει ξανακάνει όμως
Πέραν τούτου όμως , όλα καλά , και εντελώς τυχαία που ξαναέβαλα το Assassins Creed , παρατήρησα πως κατά την ανίχνευση της πόλης από τα ψηλά , εκεί όπου έχανε καρέ , η κίνηση φαινόταν ομαλότερη
Ίσως βέβαια και να ήταν η ιδέα μου , ή η συγκεκριμένη σκηνή / πόλη να μην χάνει τόσα πολλά καρέ
όλα καλά και στο δικό μου τον Κασίδη, το άφησα χθές να το κάνει, πήγα για 2 βουτιές και όταν γύρισα είδα ενα B-R και λίγο NBA08.
Όλα καλά!
Alexandrosm
18-08-2008, 17:33
Απο εκει το κατεβασα αλλα τζιφος.
Μιλησα με ΚΟΜΕΤΡΟΝ και μου ειπαν να το παω για ανταλλαγη ετσι στα ισα.
Λετε να μου το αλλαξουν αμμεσα......
loipon to parelava simera....mou to ekanan antikatastasi.ir8e me fw 2.36 kai amesos to ekana update se 2.42 ola pigan kala
an 8elo na min fenete i ora pos ginete????
JohnBougiou
18-08-2008, 23:16
loipon to parelava simera....mou to ekanan antikatastasi.ir8e me fw 2.36 kai amesos to ekana update se 2.42 ola pigan kala
Ωραία νέα! Την ώρα/ημερομηνία δεν γίνετε να την απενεργοποιήσεις,περιμένουμε το επόμενο firmware για να διορθωθεί.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες για ευανάγνωστα γραπτά.
Ευχαριστώ.
ενα μικρό gallop: πώς το κάνετε το Update?
Με USB ή μέσω LAN ( wifi το φοβάμαι είναι η αληθεια)
JohnBougiou
25-08-2008, 14:48
Lan και εδώ!
LAN (και UPS μην μας μεινει στη μέση)
Δημήτρης Αντωνόγλου
25-08-2008, 16:24
lan
kostisgva
25-08-2008, 16:43
LAN
gmirtzakis
25-08-2008, 18:01
Lan...:afro:
Alexandrosm
25-08-2008, 20:40
πολυ καλά νέα ......Αυτό είναι αλήθεια.
Ρε παιδιά πολύ θόρυβος οι ανεμιστήρες ομως.
Το έχω ξαναγράψει το προηγούμενο που τα έφτυσε ποτέ δεν έκανε τέτοιο θόρυβο.
Έχω αρχίσει να πιστευω οτι τελικά ηταν ελλατωματικό που δεν έκανε και κάποια στιγμή μπορει να έπαθε ζημιά σιγα σιγα απο την θερμοκρασία.
Μέχρι τώρα πάντος όλα καλά.
Giannis Amar
25-08-2008, 21:25
Kαι εγώ λαν
Με USB ή μέσω LAN ( wifi το φοβάμαι είναι η αληθεια)
Γιατι;
King_Of_Cats
26-08-2008, 11:43
Gigabit LAN!!!
πολυ καλά νέα ......Αυτό είναι αλήθεια.
Ρε παιδιά πολύ θόρυβος οι ανεμιστήρες ομως.
Το έχω ξαναγράψει το προηγούμενο που τα έφτυσε ποτέ δεν έκανε τέτοιο θόρυβο.
Έχω αρχίσει να πιστευω οτι τελικά ηταν ελλατωματικό που δεν έκανε και κάποια στιγμή μπορει να έπαθε ζημιά σιγα σιγα απο την θερμοκρασία.
Μέχρι τώρα πάντος όλα καλά.
Τα ίδια και εμένα... το προηγούμενο που τα έφτυσε δεν έκανε ποτέ θόρυβο.
Το νέο που μου έδωσαν μετά από μισή ωρίτσα παιχνιδιού μπαίνει στην "μεγάλη" σκάλα... εκεί ακούγετε!
Δεν πειράζει, καλύτερα λίγο παραπάνω θόρυβος (έτσι και αλλιώς το RPD μου τον καλύπτει :p ) παρά να τα παίξει πάλι.