View Full Version : To ps3 υπάρχει !!!
Μιχάλης Κορ.
03-10-2006, 20:50
Πηγή 1 : http://www.engadget.com/2006/10/02/dorky-psm3-editors-get-real-live-working-ps3-to-play-with/
Πηγή 2 :
http://www.psm3mag.com/page/psm3?entry=ps3_meets_psm3_the_aftermath
Διαβάστε το κείμενο, γράφει θετικές εντυπώσεις.:grinning-smiley-043
http://www.psm3mag.com/resources/psm3/psm9.JPG
http://www.psm3mag.com/resources/psm3/psm2.JPG
http://www.psm3mag.com/resources/psm3/psm6.JPG
ps3..the living legend...
πραγματικα υπαρχει δεν υπαρχει δεν με απασχολεί καθόλου! Εκτός του οτι ειναι πανάκριβο (ειπαμε, παιχνιδομηχανή παίρνουμε!) ειναι και κακάσχημο (κατι μεταξυ MSX-80 και commodore 64 σε μαύρο χωρίς πλήκτρα!
WWWwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Μιχάλης Κορ.
03-10-2006, 21:45
ps3..the living legend...
πραγματικα υπαρχει δεν υπαρχει δεν με απασχολεί καθόλου! Εκτός του οτι ειναι πανάκριβο (ειπαμε, παιχνιδομηχανή παίρνουμε!) ειναι και κακάσχημο (κατι μεταξυ MSX-80 και commodore 64 σε μαύρο χωρίς πλήκτρα!
WWWwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Σεβαστή άποψη αλλά δεν είμαι σύμφωνος.
Μην ξεχνάμε ότι αγοράζουμε παιχνιδομηχανή μαζί με blueray player.:music-smiley-005:
Σεβαστη και αυτή αλλά προτιμώ να έχω μια παιχνιδομηχανή + ενα blueray player ;)
Θάνος Φούντας
04-10-2006, 22:05
ή για να το πούμε αλλιώς ένα xbox 360 και ένα blueray palyer... -bye-
=silent=
05-10-2006, 09:47
Εχει και bluetooth remote control για τα Blu-Ray σας
http://www.t3.co.uk/news/247/games/playstation_2/ps3s_blu-ray_remote_spotted!
Tί έγινε με το pad που είχαν σε παλαιότερες καταχωρήσεις του ps3? Ήταν πιο διαστημικό και πολύ πιο designάτο...
=silent=
05-10-2006, 10:23
Tί έγινε με το pad που είχαν σε παλαιότερες καταχωρήσεις του ps3? Ήταν πιο διαστημικό και πολύ πιο designάτο...
Tην ιδια απορια εχω και εγω. Τα κακα νεα ειναι οτι το ασυρματο pad που θα κυκλοφορισει δεν ειναι dual shock :damnyou: Δηλαδη να χαμε να λεγαμε
Tasos_Th
05-10-2006, 10:25
Αν όντως αυτό είναι το τελικό design της κονσόλας , είναι άθλιο, είχαν παρουσιάσει τόσα πιθανά designs πριν κυκλοφωρήσει και πουθενά δεν είχα δεί μια τέτοια ασχήμια, ήμαρτον. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο απο τη Sony
=silent=
05-10-2006, 10:27
Αν όντως αυτό είναι το τελικό design της κονσόλας , είναι άθλιο, είχαν παρουσιάσει τόσα πιθανά designs πριν κυκλοφωρήσει και πουθενά δεν είχα δεί μια τέτοια ασχήμια, ήμαρτον. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο απο τη Sony
Οντως αυτό είναι το τελικό design της κονσόλας :damnyou:
Χαλια μαυρα...και ασημι επισης...:slapface:
Tο ίδιο design έχει όπως και πριν αλλά άλλο να φωτογραφίζεις το προϊόν για καταχώρηση από επαγγελματία και άλλο να το φωτογραφίζει ένας δημοσιογράφος για ρεπορτάζ, πίστεψέ με... Mόνο το pad έχει μείνει το ίδιο και δεν ξέρω γιατί.
=silent=
05-10-2006, 10:35
Aυτο που προσεξα και δεν φαινοτανε στις φωτογραφιες που μας εδειχνε η Sony τοσο καιρο ειναι οτι το πλαστικο ειναι γυαλιστερο και οχι ματ με αποτελεσμα να γεμιζει δαχτυλιες - γρατζουνιες. Χαλι μαυρο. Δηλαδη καλυτερα να το εχεις χαντακομενο πουθενα να μην φαινεται.
Θάνος Φούντας
05-10-2006, 10:51
Τα κακα νεα ειναι οτι το ασυρματο pad που θα κυκλοφορισει δεν ειναι dual shock :damnyou: Δηλαδη να χαμε να λεγαμε
Έτσι είναι... η εταιρεία που είχε την πατέντα έκανε αγωγή κατά της Sony και της Microsoft. Με τη Microsoft τα βρήκανε, με τη Sony όχι...
Δεν ξέρω αν θα βγαίνει και σε ματ χρώμα. Δεν αποκλείεται πάντως.
Tο dual shock είναι η δόνηση σωστά? Eγώ ποτέ δεν το βρήκα χρήσιμο αυτό... Yπερβολική χαζομάρα μου φαινόταν πάντα και δεν το χρησιμοποίησα και ποτέ.
stavros kamoulakos
05-10-2006, 18:02
Έτσι είναι... η εταιρεία που είχε την πατέντα έκανε αγωγή κατά της Sony και της Microsoft. Με τη Microsoft τα βρήκανε, με τη Sony όχι...
Με τη Microsoft δεν τα βρηκανε Θανο μου, απλα η Microsoft πριν βγει η αποφαση αγορασε την συγκεκριμενη εταιρια:music-smiley-005: και εισπραξε ετσι και το προστιμο που εφαγε η Sony(90.000.000€νομιζω):bang: :bang: Μεγαλος π#$*ης αυτος ο Billakos:flipout: :flipout:
Tasos_Th
05-10-2006, 18:25
Κρίμα πραγματικά κρίμα, τα σχέδια που είχαν εμφανίσει πρίν την κυκλοφορία ήταν πολύ όμορφα και κομψά , ιδίως εκείνο το ελλειψοειδές ασημί με το διαστημικό χειριστήριο. Τέλος πάντων δεν θα το αγοράσουμε και τόσο άμεσα για να μην πώ και καθόλου.
Θάνος Φούντας
06-10-2006, 01:02
Με τη Microsoft δεν τα βρηκανε Θανο μου, απλα η Microsoft πριν βγει η αποφαση αγορασε την συγκεκριμενη εταιρια:music-smiley-005: και εισπραξε ετσι και το προστιμο που εφαγε η Sony(90.000.000€νομιζω):bang: :bang: Μεγαλος π#$*ης αυτος ο Billakos:flipout: :flipout:
Σωστός!
Άρα τα βρήκανε σε... πολλαπλά επίπεδα...
Ρε παιδιά έλεος αν αυτό είναι μαύρα χάλια
τότε το 360 τι είναι; Ασπρα χάλια;
Τουλάχιστον αυτό θα είναι μαύρο και θα μπορείς να το κρύψεις κάπου
ένω τον παγωτατζή που να τον βάλεις; Να πεις ότι άξιζε και τον κόπο να το
βάλεις σε καμιά σακούλα, αλλά δυστυχώς η μόνη σακούλα που μπορεί να μπει
είναι μαύρη και μετά κατευθείαν στον κάδο. Επίσης επειδή είναι άσπρο,
για όποιον ενδιαφέρεται, βάφεται εύκολα και μπλε... :smile:
Πω πω λάσπη...
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
17-10-2006, 13:49
Σιγά ρε παιδιά.... λες και πρόκειται να βάλετε ποτέ το 360 ή το PS3 σε περίοπτη θέση στο rack σας.... παιχνιδομασίνια είναι να κάνουμε την δουλειά μας...δεν είναι δα και έργα τέχνης.
Βασίλης Παπαδημητρίου
17-10-2006, 15:46
__Δεν αγόρασε όλη την Imersion, ένα μέρος της (20% νομίζω). Τα βρήκαν για το παρελθόν με εσωτερικό διακανονισμό και κυρίως, απο εκεί και πέρα σταμάτησαν να πληρώνουν δικαιώματα μιας είναι και αυτοί μέτοχοι πλέον... Αυτά είναι μαθήματα επιθετικού marketing...
__Αλήθεια, το Wii της Nintendo πως σας φαίνεται; Εμένα μου άρεσε πολύ! Πολύ μικρό (3ς θήκες DVD η μία δίπλα στην άλλη), πολύ ωραίο design (στιλ Apple), μπλε led, slot υποδοχή για τα dvd και γενικά λιλιπούτιο! Εχει και βασούλα, μπαίνει παντού και είναι κι όμορφο -πώς το έπαθε η Nintendo (ευτυχώς άλλαξε φιλοσοφία με DS lite κλπ).
__Της Sony, δε μπορώ να πω πως δε μου αρέσει!! Απλά είναι μεγάλο, αυτό είναι το πρόβλημα... Οσο για την MS, μου άρεσε απ' την πρώη στιγμή -ΚΑΜΙΑ σχέση με το απαίσιο xbox!!
Όλα ωραία είναι πιστεύω... Kαι πάντα υπάρχει τρόπος να «δέσουν» στην σύνθεση των υπολοίπων.
…προφανώς και MS μπορεί να τα βρει σε «άλλο επίπεδο» με αρκετούς κατασκευαστές / ανταγωνιστές / προμηθευτές την ιστορία όμως με τα Linux Distribution για το PS3 δύσκολα θα την χωνέψει… και νομίζω είναι κατανοητό ότι αν ένα μηχάνημα γίνει αγαπητό στην κοινωνία των φίλων του ανοικτού κώδικα πόσο ψηλά μπορεί να ανέβει στην εκτιμήσει του κοινού…
http://www.reghardware.co.uk/2006/10/17/yellow_dog_to_support_ps3/
Linux-on-Mac team to ship PS3 release
By Tony Smith [More by this author]
17th October 2006 15:47 GMT
Find your perfect job - click here from thousands of tech vacancies Terra Soft Solutions is to port its PowerPC-based Yellow Dog Linux distribution over to the PlayStation 3, the company claimed today. PS3 support will come courtesy of YDL 5.0, which is due to ship mid-November - as is the PS3.
YDL has been around since the late 1990s, when it was aimed at PowerPC-based Macs as an alternative to the less commercially minded LinuxPPC development effort. Apple's shift to the Unix-based Mac OS X and, more recently, Intel processors has left relatively little scope for broad Linux adoption on the Mac, but Terra Soft has been coding away and keeping YDL up to date nonetheless.
http://regmedia.co.uk/2006/10/17/terrasoft_ydl5_1.jpg
Πάντως χθες, μιλώντας με τον υπεύθυνο διανομής ps3 για την ελλάδα που είναι και φιλαράκος μου, είπε ότι ο λόγος που αυτό θα έρθει τον Mάρτιο είναι ότι η εταιρία δεν είχε αρκετά κομμάτια για να διαθέσει στην αγορά και επέλεξε μόνο Kίνα και US για αρχή.
Μιχάλης Κορ.
19-10-2006, 10:32
Πάντως χθες, μιλώντας με τον υπεύθυνο διανομής ps3 για την ελλάδα που είναι και φιλαράκος μου, είπε ότι ο λόγος που αυτό θα έρθει τον Mάρτιο είναι ότι η εταιρία δεν είχε αρκετά κομμάτια για να διαθέσει στην αγορά και επέλεξε μόνο Kίνα και US για αρχή.
Γνωστό αυτό ΜΗΤΣ εδώ κ πολύ καιρό.
Είναι ...γκιόζηδες οι της SONY, πάντα την Ευρώπη την έχουν ...μμένη!
kai katigorousan tin microsoft persi gia ta liga komatia tou 360