View Full Version : Περι Monitor για PC
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 00:35
1) Ποιά η διαφορά μεταξύ ενός τέτοιου Monitor http://www.technikdirekt.de/main/en/computer/monitore/tft-monitore-ab20-tv/893002/-/Article.html?viewmode=box&bigimg=1 που έχει ανάλυση 1360 Χ 768 από το να πάρεις μια LCD καθαρόαιμη τηλεόραση με την ίδια ανάλυση;
2) Τώρα έχω ένα 20άρι CRT δεκαετίας SONY (με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο made in England) και λέω να πάω σε κάτι bigger. Οταν είχα συνδέσει το laptop με dvi στην LG 37" που έχω πάρει , πραγματικά μου έπεσαν τα σαγόνια. Καμία σχέση με αυτό που δείχνει όταν παίζει τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω αν όχι 37" αλλά γύρω στις 30" για monitor για το pc. Υπόψιν δεν "παίζω" με φωτογραφίες, δεν παίζω παιχνίδια. Χρήση μόνο για Internet, Office και διάφορα προγραμματάκια. Τι λέτε; Θα φαίνονται τα πίξελς γύρω στις 30" από απόσταση 0.5-1 μέτρο;
Με άλλα λόγια υπάρχει "καθαρόαιμο" monitor πάνω από 20"-21" ή πάμε σε τηλεοράσεις;
Dimosthenis
14-09-2006, 00:45
Τι να το κανεις τοσο μεγαλο ????
Πρεσβυωπία εχεις???:flipout:
Νίκος Σχ.
14-09-2006, 02:03
Την DELL την 24άρα με το πραγματικό 1080p και HDCP την είδες; Αυτή είναι οθόνη για office work ... η 30άρα θα σου βγάλει τα μάτια ...
Αφού δεν έχεις απαιτήσεις μια Dell 24" είναι πολύ καλή επιλογή.
Για 30" πάς σε Apple Cinema HD Display... (έχω το 23" HD display και είναι όλα τα λεφτά..)
Σε σχέση με την Dell έχει καλύτερη απεικόνιση σαν οθόνη και θέαση από το πλαί, αλλά η Dell έχει ποιό σκοτεινό μαύρο..Σε σχέση με το 20άρι crt που έχεις τώρα είναι μεγαλύτερο (οι ίντες στις lcd είναι πραγματικές) οπότε ίσως σε καλύψει .
Αν δεν θες να ξεφύγεις τότε τα νέα LG στις 20" Wide είναι πολύ καλή επιλογή κάτω απο τα 400 ευ.
Η επιλογή TV σαν μόνιτορ πιστεύω θα σε κουράσει λόγο της χαμηλής ανάλυσης.
Γιώργος Κυριακαράκος
14-09-2006, 08:10
30 ίντσες από τόσο κοντά δεν το έχω δοκιμάσει. Στις 24 ίντσες CRT έπαιζα πάντως 1280p (το παλιό μόνιτορ πριν καεί). Lcd και μάλιστα ανάλυσης tv σαν συνολική ποιότητα επεικόνησης δεν θα φτάσει με τίποτα το αναλογικό μόνιτορ του υπολογιστή. Στις 20 τώρα τι ανάλυση έχεις? Πάντως στο σπίτι με το 21 inch παίζω 1600χ1200, όπως και στη δουλειά με το Samsung lcd που έχει την ίδια ανάλυση. 30 ίντσες για υπολογιστή στο 0.5-1 μέτρο το 1080p είναι απελπιστικά λίγο.
Θα σου πρότεινα συνολικά ένα 24 μόνιτορ για υπολογιστή. Δεν είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτό που έχεις, αλλά δεν ξεφεύγει και το κόστος σε υπερβολικές τιμές. Από ότι θυμάμαι η Dell και η Acer βγάζουν σίγουρα με ανάλυση 1920χ1200.
Προσωπικα πιστευω οτι οι μεγαλες οθονες ειναι για πολυ συγκεκριμενες χρησεις. Για απλα πραγματα στο πισι ειναι πολυ κουραστικες, εως και ακαταλληλες !
Μεινε σε ενα νορμαλ μεγεθος !!
Ε όχι και ακατάλληλες... Ειδικά για πολύωρη χρήση και για να έχεις παράλληλα κάποια πράγματα 23-24" δεν κουράζουν και σου διευκούνουν.
Χρησιμοποιώ την 23" (wide κιόλας)πάνω από ένα χρόνο καθυμερινά και πριν από αυτήν είχα 20" wide..
Την 30" απλά την έχω δουλέψει κάνα 20λεπτο οπότε δεν ξέρω πως είναι σε πολύωρη χρήση..
Αλλά είναι πόθος η άτιμη..
Το καλύτερο πάντως Τάσο είναι να τσεκάρεις με τα μάτια σου. Ότι και να λεμε εδώ το μάτι είναι ο τελικός κριτής.
Φιλε Goblin , το σχολιο μου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο την προσωπικη μου αποψη περι της χρησης που περιγραφει ο Τασος.
Οι αλλες χρησεις χρηζουν αλλων σχολιων !!
Μιλάω για Office, players,tv σε ένα παραθυράκι και κυρίως internet...
Tην οθόνη την 23" την έχω στο σπίτι για home χρήση.
Και λέω οτι δεν είναι κουραστική, έστω σε μένα προσωπικά, γιατί την δουλεύω το απόγευμα μετά το γραφείο οπότε υπάρχει και η κούραση της ημέρας.
Γιαυτό είπα οτι τελικός κριτής θα είναι το μάτι του Τάσου γιατί καθώς οι προσωπικές απόψεις του καθενός είναι διαφορετικές..
Μιλάω για Office, players,tv σε ένα παραθυράκι και κυρίως internet...
Tην οθόνη την 23" την έχω στο σπίτι για home χρήση.
Και λέω οτι δεν είναι κουραστική, έστω σε μένα προσωπικά, γιατί την δουλεύω το απόγευμα μετά το γραφείο οπότε υπάρχει και η κούραση της ημέρας.
Γιαυτό είπα οτι τελικός κριτής θα είναι το μάτι του Τάσου γιατί καθώς οι προσωπικές απόψεις του καθενός είναι διαφορετικές..
Ακριβως.
Κανε μια αντιστοιχια με το να βλεπεις οθονη προβολες 140 ιντσες σε 2.35/1 απο τα 3, 3,5 μετρα και θα καταλαβεις. Αλλοι μπορουν κι αλλοι οχι :ernaehrung004:
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 09:55
Μην ξεχνάτε ότι το 20άρι το CRT στην πραγματικότητα είναι 19"viewable ενώ στις flat ότι αναγράφει είναι. Αρα και το 24" wide πιστεύω να μου φανεί μεγαλύτερο. Το λέω αυτό γιατί το 20άρι τώρα είναι 4:3, οπότε δεν θέλω να "πέσω" σε ύψος οθόνης και να μου φανεί μικρότερο. Νομίζω ότι το 24άρι σε 16:9 θα πρεπει να έχει το ίδιο ύψος.
Οσο για ανάλυση παίζω στο 1280 Χ 1024. Παραπάνω βγάζω τα μάτια μου. Το monitor σηκώνει μέχρι 1600 Χ 1200.
Αρα απ' ότι καταλαβαίνω δεν συμφωνείτε με την ιδέα μιας lcd TV ε;
Επομένως μας μένουν μόνο DELL και ACER στις 24"; Γνωρίζετε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα;
Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 10:14
Με ένα γρήγορο search στο αγαπημένο μου site βρήκα αυτό:
http://cgi.ebay.co.uk/Dell-Ultrasharp-2407WFP-24-Widescreen-LCD-TFT-A02-A03_W0QQitemZ270027499374QQihZ017QQcategoryZ174QQs sPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Αυτή λέτε;
Για δες και αυτα
http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=9413
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=en&country=GB&catalogType=PROFESSIONAL&productId=230WP7NS_00_GB_PROFESSIONAL
&
http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=6811
http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS24BRBASXAA.asp
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 10:44
Σ' ευχαριστώ Δημήτρη.
Λοιπόν ακούστε σκηνικό.
Μπάινω στο dell.gr. Επιλέγω "ιδιώτες" και πατάω στο "μιλήστε μαζί μας δωράν". Βάζω το τηλέφωνο μου και επιλέγω να με καλέσουν ΤΩΡΑ (έχει και άλλες επιλογές σε 1,3,5 λεπτά).
Δεν προλαβαίνω να αφήσω το mouse και χτυπάει τηλέφωνο από το εξωτερικό. Μίλησα με έλληνα πωλητή. Μπορεί να μου στείλει fax για άμεση παραγγελία. Η οθόνη κάνει 800 ευρώ, κατασκευής Ιρλανδίας + 30 ευρώ αν θέλω και το soundbar. Η εγγύηση είναι για 5 καμμένα Pixels.
Νίκος Μπαβιόλης
14-09-2006, 10:49
Ip phone μεγαλε..... Απο κατι τετοια βλεπεις ποσο πισω ειμαστε.
Νίκος Μπαβιόλης
14-09-2006, 10:51
Η συγκεκριμενη εφαρμογη λεγεται WebCallback Τασε.
Σ' ευχαριστώ Δημήτρη.
Λοιπόν ακούστε σκηνικό.
Μπάινω στο dell.gr. Επιλέγω "ιδιώτες" και πατάω στο "μιλήστε μαζί μας δωράν". Βάζω το τηλέφωνο μου και επιλέγω να με καλέσουν ΤΩΡΑ (έχει και άλλες επιλογές σε 1,3,5 λεπτά).
Δεν προλαβαίνω να αφήσω το mouse και χτυπάει τηλέφωνο από το εξωτερικό. Μίλησα με έλληνα πωλητή. Μπορεί να μου στείλει fax για άμεση παραγγελία. Η οθόνη κάνει 800 ευρώ, κατασκευής Ιρλανδίας + 30 ευρώ αν θέλω και το soundbar. Η εγγύηση είναι για 5 καμμένα Pixels.
Πριν παραγείλεις οτιδήποτε τσέκαρε ποσα ms χρόνο απόκρισης έχει, καλές οι 24'' αλλα αν βλέπεις όλο είδωλα και ghost αστα να πάνε..
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 12:19
16ms από black σε white και 6 ms από grey σε grey.
Αυτό γράφει και η Dell και η Samsung. Προφανώς δεν γίνεται (προς το παρών) καλύτερα λόγω μεγέθους.
Πάντως τώρα που πήρα το fax, σας ενημερώνω ότι οι ανωτέρω τιμές είναι + ΦΠΑ 19%!!! :icon15: Οπότε φτάνουμε το 1000άρικο. Και του το είπα του πωλητή ότι είμαι ιδιώτης!!
Σ' ευχαριστώ Δημήτρη.
Λοιπόν ακούστε σκηνικό.
Tech Specs Monitor size and type: 24" (61.0cm) active matrix TFT
Resolution: 1920 x 1200 / WUXGA
Response time / Brightness / Contrast Ratio: 16ms (black to white) or 6ms (grey to grey) / 450 cd/m2/ 1000:1
Dimensions (w x h x d): 585mm x 388mm (extended/compressed) x 560mm x 195mm
Weight: 8.3 kg
Inputs: Analog DVI-D (Digital) with HDCP / S-Video / Composite / Component
Height adjustable stand / Audio capability: Yes / Optional AS501 soundbar
VESA mounting compatible / Security slot: Yes (100mm) / Yes
Integrated powered USB 2.0 hub / 9-in-2 card reader: 4 downstream, 1 upstream ports / CompactFlash type I/II Card, MicroDrive, Smart Media Card, Memory Stick Card, Memory Stick Pro Card, Memory Stick Duo (with Adapter), Secure Digital Card, MultiMedia Card, Mini Secure Digital (with Adapter)
Warranty: 3-years next business day exchange
Τάσο σιγουρέψου για τα 3 χρόνια εγγύηση όπως και περίπου με 100 ακόμα νομίζω μπορείς να πάρεις και για κλοπή και ατύχημα. Σαν monitor τα dell είναι κορυφαία και από design. Σίγουρα πάρε το soundbar.
Μην ξεχνάτε ότι το 20άρι το CRT στην πραγματικότητα είναι 19"viewable ενώ στις flat ότι αναγράφει είναι. Αρα και το 24" wide πιστεύω να μου φανεί μεγαλύτερο.
Γιαυτό σου είπα να τσεκάρεις και τις LG στις 20" wide...
Ίσως σε βολέψουν σαν μέγεθος και θα γλυτώσεις το 60% των χρημάτων που θα διαθέσεις για μία 23-24"...
Αλλά οπωσδήποτε πριν αγοράσεις να δεις πρώτα την οθόνη.
Τα specs είναι μόνο για τα χαρτιά σε πολλές..
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 12:44
Γιαυτό σου είπα να τσεκάρεις και τις LG στις 20" wide...
Ίσως σε βολέψουν σαν μέγεθος και θα γλυτώσεις το 60% των χρημάτων που θα διαθέσεις για μία 23-24"...
Αλλά οπωσδήποτε πριν αγοράσεις να δεις πρώτα την οθόνη.
Τα specs είναι μόνο για τα χαρτιά σε πολλές..
Goblin καλά το λές αλλά δεν κάνω κίνηση για να αλλάξω το 20άρι CRT για να πάρω 20άρι TFT για να κερδίσω μία ίντσα.... Δεν μου πάει, αν θες ψυχολογικά. Αν είχα κανα 15άρι ή έστω και 17αρι θα το κανα..
Ε τότε βουρ για 23"-24"....
Πάνε παίξε λίγο με Dell,Apple και οι 2 άριστες επιλογές.
Έχω δουλέψει και τις 2.
Eizo και Viewsonic ξεφεύγουν σε τιμή (και οι δύο στις 24) και δεν τις έχω δει καν πως παίζουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 15:50
Ε τότε βουρ για 23"-24"....
Πάνε παίξε λίγο με Dell,Apple και οι 2 άριστες επιλογές.
Έχω δουλέψει και τις 2.
Eizo και Viewsonic ξεφεύγουν σε τιμή (και οι δύο στις 24) και δεν τις έχω δει καν πως παίζουν.
Για Dell που να πάω λέτε;
Βασίλης Σωκρατίδης
14-09-2006, 17:28
Παραγγελνεις online η τηλεφωνικα και στη στελνουν σπιτι, δεν εχει μαγαζια..
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
14-09-2006, 21:01
"Γουρούνι στο σακί δηλαδή"; Τι σκηνικά είναι αυτά; :speechless-smiley-0
Υπάρχει και σε καταστήματα.. Τώρα στην Αθήνα που θα σε γελάσω... Κάνε μια βόλτα από Στουρνάρη πάντως..
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
29-09-2006, 11:44
Λοιπόν πήγα στην αντιπροσωπεία της dell χθες για να δω την 24άρα και την 30άρα.
Στο γραφείο παραδίπλα υπήρχαν 19'αρες, 17άρες, κλπ
Πρώτη εντύπωση. ωσπου να δω το ταμπελάκι από πίσω δεν πίστευα ότι αυτή ήταν 24". Πολύ λίγη. Οχι λίγη. ΠΟΛΥ λίγη.
Αφού ξεπέρασα την πρώτη απογοήτευση σύνδεσα επάνω το laptop μου με dvi. Φυσικά έτρεξα το DVE και τα αποτελέσματα ήταν άριστα. Γεωμετρία τζάμι κλπ. Εβαλα μια ταινιούλα (Van Helsing) έκλεισα και τα φώτα του ΄δωματίου και είδα ένα πολύ ωραίο.......γκρι!!! Μάλιστα. Δυστυχώς. Το Acer το laptop που έπαιζε παράλληλα είχε πιό μαύρο...Δεν ξέρω αν φτιάχνεται αυτό με ρυθμίσεις αλλά καμία σχέση με το μαύρο της 10ετούς CRT μου. Μου θύμισε ακριβώς το γκρι της 37" LG που έχω.
Αν είναι έτσι τα ένα από τα κορυφαία monitor ούτε θέλω να δω πως θα είναι τα Monitor των 300 και 400 ευρώ..
Το 30" δίπλα ήταν επιβλητικό. Η διαφορά παρόλο που είναι μόνο 6" είναι ασιθητή και κυρίως ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Δυστυχώς λόγω προβλήματος του καλωδίου dvi δεν μπορεσε να πάρει σήμα από το laptop και έπαιζε σαν screen saver δικά της patterns. Ελπίζω να έφταιγε το καλώδιο (είχαν κολλήσει 2 Pins) και να μην φταίει το ότι θέλει αποκλειστικά σήμα 2560 Χ 1600. Πάντως σίγουρα το συγκεκριμένο monitor χρειάζεται βαρβάτη κάρτα γραφικών.
Μια άλλη σκέψη που έκανα είναι να χρησιμοποιήσω 2 monitor. Οσο κάνει το 30άρι παίρνω 2 Χ 24". Μην μου πείτε ότι δεν θα μπορώ, θα ζαλίζομαι κλπ. γιατί στην δουλειά μου χρησιμοποιώ 3 . Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Το θέμα είναι αξίζουν τόσα λεφτα τελικά τα tft monitors;
=silent=
29-09-2006, 12:15
1) Ποιά η διαφορά μεταξύ ενός τέτοιου Monitor http://www.technikdirekt.de/main/en/computer/monitore/tft-monitore-ab20-tv/893002/-/Article.html?viewmode=box&bigimg=1 που έχει ανάλυση 1360 Χ 768 από το να πάρεις μια LCD καθαρόαιμη τηλεόραση με την ίδια ανάλυση;
2) Τώρα έχω ένα 20άρι CRT δεκαετίας SONY (με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο made in England) και λέω να πάω σε κάτι bigger. Οταν είχα συνδέσει το laptop με dvi στην LG 37" που έχω πάρει , πραγματικά μου έπεσαν τα σαγόνια. Καμία σχέση με αυτό που δείχνει όταν παίζει τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω αν όχι 37" αλλά γύρω στις 30" για monitor για το pc. Υπόψιν δεν "παίζω" με φωτογραφίες, δεν παίζω παιχνίδια. Χρήση μόνο για Internet, Office και διάφορα προγραμματάκια. Τι λέτε; Θα φαίνονται τα πίξελς γύρω στις 30" από απόσταση 0.5-1 μέτρο;
Με άλλα λόγια υπάρχει "καθαρόαιμο" monitor πάνω από 20"-21" ή πάμε σε τηλεοράσεις;
Καλα εισαι τυφλος?!?!?!?!:speechless-smiley-0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
29-09-2006, 12:20
Οχι , αλλά SIZE DOES MATTER και στο pc. :music-smiley-005:
Η λυση που μου καθετε καλυτερα, ειναι να κρατησεις αυτο που εχεις και να βαλεις ενα δευτερο tft σε μια ποιο λογικη διασταση !
Καλο το μεγαλο, αλλα αλλο 1 και αλλο 2.
Μην ξεχνας και το πλεονεκτημα της ταυτοχρονης θεασης δυο προγραμματων.
Βλεπεις για παραδειγμα και τηλεοραση και τσεκαρεις και το σιντακι που γραφετε......βλεπεις τη Home Cinema , βλεπεις και τους Προβολεις....., και παει λεγοντας ..........οι συνδιασμοι πολλοι.
στο πισι.........most of the times flexibility matters the most :firstprize:
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
29-09-2006, 12:34
Μα όπως έγραψα κι εγώ ψήνομαι 100% για δύο monitors. Το ξέρω και το βιώνω καθημερινά . Βέβαια σε 2 monitors δεν ξέρω πως θα είναι να είναι wide αντί για 4:3. αν ειναι wide ναι μεν θα έχω μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας αλλα overall θα είναι σαν μια λωρίδα εικόνας που θα πλησιάζει το 2.35:1 αν το αναγάγουμε σε κάδρο. Ενώ 2 monitors 4:3 κάνουν ένα συνολικό κάδρο σχεδόν 16:9 . Πάντως στην δουλεια μου τώρα έχω ένα συνολικό κάδρο 3.00:1 με 3 Χ 17" :grinning-smiley-043
Σε καμία περίπτωση όμως διαφορετικά Monitors και μάλιστα και διαφορετικής τεχνολογίας. Πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία αλλιώς θα γίνεται κουραστικό.
Αν είναι να είναι χάλια (λόγω tft) ας είναι χάλια ομοιόμορφα.
Δεβελέκος Στράτος
29-09-2006, 15:35
Αν είναι να είναι χάλια (λόγω tft) ας είναι χάλια ομοιόμορφα. Πολυ καλό... αν και είσαι λίγο υπερβολικός... οπως παντα με τα pc....
Πάντως χτες μας εφεραν στο γραφειο το πιο ωραιο μονιτορ για pc money can buy(λέμε τωρα)! http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3830&catid=16
Η απεικονιση του είναι εργο τέχνης
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
01-10-2006, 00:44
Επειδή κι αυτό είναι στα υποψήφια άσε τα έργα τέχνης και πες:
backlight; ομοιομορφία; Μ Α Υ Ρ Ο έχει; ή είναι ένα απέρναντο.......γκρι;
Σβήσε τα φώτα του γραφείου για να το δεις καλύτερα.
Επίσης κοιτάω το αντίστοιχο 24άρι από την graphics σειρά CE240W.
Aυτό ξαναπέστο.... Σήμερα κάθισα πάλι στην 30άρα με την αναβαθμισμένη φωτεινότητα και χάζεψα....
http://users.forthnet.gr/the/nikoskal/Info06/05.png
Υγρά μου όνειρα... ( Από το υγρών κρυστάλλων.....) :p
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
01-10-2006, 01:05
Βαλτός είσαι αγόρι μου βραδιάτικα; :grinning-smiley-043
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
04-10-2006, 14:24
Επειδή κι αυτό είναι στα υποψήφια άσε τα έργα τέχνης και πες:
backlight; ομοιομορφία; Μ Α Υ Ρ Ο έχει; ή είναι ένα απέρναντο.......γκρι;
Σβήσε τα φώτα του γραφείου για να το δεις καλύτερα.
Επίσης κοιτάω το αντίστοιχο 24άρι από την graphics σειρά CE240W.
Το είδα χθες το GRAPHIC το CE240W και είχα και την δυνατότητα να δω πως καλιμπράρεται με το gretagmacbeth όργανο, μέσω του ενσωματωμένου color managment.
Ενα θα σας πω και ο νοών νοείτω: ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
Τέλος._
Δεβελέκος Στράτος
04-10-2006, 17:40
Το είδα χθες το GRAPHIC το CE240W και είχα και την δυνατότητα να δω πως καλιμπράρεται με το gretagmacbeth όργανο, μέσω του ενσωματωμένου color managment.
Ενα θα σας πω και ο νοών νοείτω: ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
Τέλος._
Δεν είμαι γραφιστας να σου πως ολα αυτα τα καλα που ρωτας αλλα δεν τιθεται θεμα ειναι κορυφαιο. Βρες καπου να το δεις η αν ενδιαφερεσαι πες μου ποτε θες να ερθεις να το δεις ο ιδιος....
Οσο για το τελευταιο δυστυχως σπανια ισχυει κατι διαφορετικο....
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
04-10-2006, 18:59
Στράτο ευχαριστώ για την πρόσκληση.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
16-10-2006, 19:26
Εβαλα στο γραφείο μου ένα 24άρι και μου φάνηκε ΠΟΛΥ λίγο. Τα πήρα στο κρανίο το να δίνω χρήματα και να μην ευχαριστιέμαι το αποτέλεσμα.
Γι' αυτό κατέληξα σ' αυτό:
Υ.Γ. Οποιος νομίζει ότι είναι υπερβολή, απλά δεν έχει παρόμοια εμπειρία. Αλλο η φωτογραφία και άλλο το Live!
Νίκος Μπαβιόλης
16-10-2006, 19:47
πωπωπω
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
16-10-2006, 23:08
Σιγά μην πει κανείς ότι είναι υπερβολή.
:flipout:
Εβαλα στο γραφείο μου ένα 24άρι και μου φάνηκε ΠΟΛΥ λίγο. Τα πήρα στο κρανίο το να δίνω χρήματα και να μην ευχαριστιέμαι το αποτέλεσμα.
Πάντως με μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο θα κέρδιζες πολλά χρήματα..:p
Καλορίζικες !!! :grinning-smiley-043
Βασίλης Παπαδημητρίου
17-10-2006, 00:07
..
.
__Μα κυρίες και κύριοι, υπάρχει λόγος που έχει το παρατσούκλι "Γίγας"..! Καλορίζικες Τάσο!!
.
..
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
17-10-2006, 10:18
Ευχαριστώ παιδιά. -bye-
Πάντως παιδιά τώρα θυμήθηκα τον Βλάση που είχε δίκιο όταν είχε ανοίξει ένα θέμα περί ρυθμίσεων ακόμα και στις οθόνες των pc. Μιλάμε πριν και μετά την ρύθμιση ΚΑΜΙΑ σχέση η εικόνα. Φανταστείτε ότι η φωτεινότητα στις συγκεκριμένες από το 100% που είναι όταν τις βγάζεις από το κουτί, έπεσε στο 15% και ακόμα είναι φωτεινές! Και φυσικά ρύθμιση κατα D50 στο pc λόγω εξομοίωσης με το printing. Και φυσικά ποτέ χύμα File-print αλλά πάντα χρησιμοποιώντας τα profile του εκτυπωτή και του χαρτιού, για να βλέπουμε στο Monitor ακριβώς αυτό που θα τυπωθεί.... α ρε Βλάση-bye-
Οσοι έχουν καλά monitors, που δίνουν δυνατότητες για "σκάλισμα", επιβάλλεται μια ρύθμιση και όχι επειδή είναι και καλά οθόνη pc την αφήνουμε στην μοίρα της (βλ. plug 'n play).