PDA

View Full Version : Oblivion

Δεβελέκος Στράτος
20-06-2006, 19:33
Βασικά ο Τάσος φταίει με το θέμα που είχε ανοίξει με το Oblivion. Τώρα κόλλησα και εγώ και το παλεύω παίζοντας σαν male Dark Elf. Έχω πολλές απορίες αν και έχω διαβάσει αρκετά guides. Καταρχήν γιατί κάποια agilities στην σχετική καρτέλα μου έχει τα levels με κόκκινο, άλλα με μπλε και άλλα πράσινο; Το περίεργο είναι ότι κάποια που είναι με κόκκινο όπως το agility έχει μεγαλύτερο νούμερο από το willpower ή το personality. Επίσης τι παίζατε με τα soul gem, πως τα χρησιμοποιώ; Υπάρχει νόημα να ασχοληθώ με αυτά; Κανένα καλό spell γιατί το μόνο που μου φανεί χρήσιμο μέχρι τώρα είναι αυτό με τα fireball….

Σπύρος Προδρόμου
21-06-2006, 12:23
Φίλε Στράτο καλώς ήλθες στο club !!!!!!!!! :D

Κι εγώ Dark Elf είχα επιλέξει παίζοντας ως battle-mage ... ;)

Σχετικά με τις πρώτες απορίες σου :

Όσα agilities είναι με κόκκινο σημαίνει ότι είναι reduced . Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε temple γίνονται όλα restore στην κανονική τους τιμή.

Όσα είναι πράσινα , είναι αυξημένα, λόγω πχ ενός αντικειμένου που φοράς/κρατάς .

Τα soul gem είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Υπάρχουν 4-5 διαφορετικά μεγέθη soul gem και χρησιμοποιούνται για να κάνεις recharge όπλα με μαγικές ιδιότητες . Πχ, υπάρχουν σπαθιά τα οποία εκτός απο το Normal damage κάνουν και extra fire damage η οποία όμως έχει περιορισμένες χρήσεις ...
Κάνεις click στο soul gem και διαλέγεις(εάν έχεις) το αντικείμενο που θα κάνεις recharge ...

Πιο χρήσιμα spell στην αρχή είναι το fireball και οτιδήποτε έχει σχέση με Heal ...

ΥΓ. Καλά ξενύχτια ... :D

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
21-06-2006, 17:22
Φίλε Στράτο καλώς ήλθες στο club !!!!!!!!! :D

Κι εγώ Dark Elf είχα επιλέξει παίζοντας ως battle-mage ... ;)

Σχετικά με τις πρώτες απορίες σου :

Όσα agilities είναι με κόκκινο σημαίνει ότι είναι reduced . Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε temple γίνονται όλα restore στην κανονική τους τιμή.

Όσα είναι πράσινα , είναι αυξημένα, λόγω πχ ενός αντικειμένου που φοράς/κρατάς .

Τα soul gem είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Υπάρχουν 4-5 διαφορετικά μεγέθη soul gem και χρησιμοποιούνται για να κάνεις recharge όπλα με μαγικές ιδιότητες . Πχ, υπάρχουν σπαθιά τα οποία εκτός απο το Normal damage κάνουν και extra fire damage η οποία όμως έχει περιορισμένες χρήσεις ...
Κάνεις click στο soul gem και διαλέγεις(εάν έχεις) το αντικείμενο που θα κάνεις recharge ...

Πιο χρήσιμα spell στην αρχή είναι το fireball και οτιδήποτε έχει σχέση με Heal ...

ΥΓ. Καλά ξενύχτια ... :D

Μετά από 200 ώρες παιχνιδιού, τώρα τα μαθαίνω αυτά που λέει ο Σπύρος για το recharge. Είχα άλλους τρόπους για recharge των όπλων: πλήρωνα στα mages guilds! ειδικά μετά το reward στον κόμη , τα λεφτά πιά δεν έχουν καμιά σημασία ;) :D

Νόμιζα ότι τα soul gems ήταν μόνο για την γριά την μάγισσα!

Στράτο, αν το παίζεις στον προβολέα παρήγγειλε και λάμπα :D

Δεβελέκος Στράτος
22-06-2006, 01:32
Ευχαριστώ Σπύρο, χάρη στις οδηγίες σου κατάλαβα τι παίζεται και το χρησιμοποίησα στην πράξη. Το θέμα είναι είχε πουλήσει όλα τα soul gems γιατί νόμιζα πως το Azura’s star θα με κάλυπτε αλλά μου βγάζει το μήνυμα σε πολλούς εχθρούς πως δεν είναι αρκετά μεγάλο. Πρέπει δηλαδή συνεχώς να αγοράζω soul gems για τους «μεγάλους» αντιπαλους; Μπελάς είναι
Όσο για το Mage's Staff από ότι είδα υπάρχει η επιλογή να το κάνεις Destruction, Illusion ή Mysticism. Καμία πρόταση εδώ; Το Paralyze του Illusion μου φαίνεται καλό…

Σπύρος Προδρόμου
22-06-2006, 10:02
Το Azura's star είναι καλό αλλά δεν σε καλύπτει 100% . Καλό είναι να μην πουλάς τα soul gem :) .

Όσο για το mage's staff, η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου θα ήταν ένα effect το οποίο δεν το έχεις με spell. Πχ , αν δεν έχεις paralyze spell , είναι αρκετά καλή επιλογή .

Μην ξεχνάς ότι μπορείς σε κάθε level να κάνεις 5 skill points training πληρώνοντας φυσικά ...

ΥΓ1. Έχω κλείσει σχεδόν 3 εβδομάδες χωρίς το xbox λόγω του άψογου :mad: customer service της microsoft :mad: ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-06-2006, 10:33
Το Azura's star είναι καλό αλλά δεν σε καλύπτει 100% . Καλό είναι να μην πουλάς τα soul gem :) .

Όσο για το mage's staff, η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου θα ήταν ένα effect το οποίο δεν το έχεις με spell. Πχ , αν δεν έχεις paralyze spell , είναι αρκετά καλή επιλογή .

Μην ξεχνάς ότι μπορείς σε κάθε level να κάνεις 5 skill points training πληρώνοντας φυσικά ...

ΥΓ1. Έχω κλείσει σχεδόν 3 εβδομάδες χωρίς το xbox λόγω του άψογου :mad: customer service της microsoft :mad: ...

Ασε τις 3 εβδομάδες...... με τον σκληρό τι γίνεται;

Σπύρος Προδρόμου
22-06-2006, 10:51
Λογικά θα γίνει αντικατάσταση της κονσόλας οπότε είμαι 100% σίγουρος ότι χάνονται όλα τα saves ...Ευτυχώς που είχα τελειώσει με το oblivion ... :)

Δεβελέκος Στράτος
22-06-2006, 12:40
Άλλο τώρα. Από μια αποστολή του main quest πάω σε ένα cave και με τσακίζουν κάτι φαντάσματα γιατί συνεχως μου κάνουν spell μένω ακίνητος και με τσακίζουν! Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην με πιάνουν τα spell τους?

Σπύρος Προδρόμου
22-06-2006, 13:11
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ?

Δεβελέκος Στράτος
22-06-2006, 13:30
Η αποστολή είναι να πάω στο Sancre Tor και να πάρω από το Shrine of Tiber την ancient armour για να την δώσω στον Martin. Τα φαντάσματα τα λέει Faded Wraith και με τα spell τους χάνω Strength, Endurance και μένω ακίνητος επειδή με κάνουν over-encumbered. Ψιλά πράγματα δηλαδή... Δεν υπάρχει κάποιο αντίδοτο ή εμβόλιο :p ? Γιατί όσο και αν αποφεύγω τις βολές τους κάποια με πετυχαίνει και αρχίζουν μετά το πανηγύρι!

Σπύρος Προδρόμου
22-06-2006, 14:41
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιήσεις αν έχεις κάποιο spell που σου δίνει extra strength ή αυξάνει το βάρος των αντικειμένων που μπορείς να κουβαλήσεις ...

Άλλο που μπορεί να βοηθήσει είναι να κάνεις summon καποιο creature έτσι ώστε να του αποσπά όσο γίνεται την προσοχή ...

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ... Κράτα και όπλο με μαγικές ιδιότητες για extra damage ...

Λαμπαδαριου Παναγιωτης
22-06-2006, 17:31
Αντε μου την κανατε και μενα, εδω και μια βδομαδα ειμαι κατοχος του παιχνιδιου αλλα δεν λεω να το ξεκινησω. Φοβαμαι μην κολησω σαν εσας και δεν ξεκολαω μετα. (εχουμε και ενα βλαψιμο) και αντε να πεις την γυναικα μετα να παει μονη της ΣΚ για μπανιο γιατι εχεις κατι ανοιχτους λογαριασμους με κατι ξωτικα. xe xe

Θάνος Φούντας
22-06-2006, 19:24
Ωωωωπ κόλησες κι εσύ??? Πέρασα στα γρήγορα τα προηγούμενα post και μπορεί η απάντησή μου να μην είναι καλή... Τη θυμάμαι την "πίστα" που λεςε. Τα φαντάσματα δε σκοτώνονται με απλά σπαθιά. Πρέπει να έχεις silver. Επίση βοηθούν και τα spell με fire damage. Θυμάμαι πάντως ότι χρειάστηκα αρκετή ώρα και υπομονή...

Δεβελέκος Στράτος
23-06-2006, 03:41
Τελικά με κρυφτούλι πίσω από τις γωνίες και με fire damage το έσωσα. Τελικά το μόνο που δεν έχει αυτό το παιχνίδι είναι χειροβομβίδες! Θα έβλεπες μετά τι χορό θα έριχναν τα φαντάσματα........
Έχω σοβαρό προβληματισμό με το mage staff δεν το έχω φτιάξει ακόμα γιατί είμαι αναποφάσιστος

Δεβελέκος Στράτος
23-06-2006, 04:28
Πολύ ενδιαφέρον χάρτης με όλες τις τοποθεσίες!
http://faqs.ign.com/articles/703/703867p1.html

Σπύρος Προδρόμου
23-06-2006, 11:29
Πιστεύω οτι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε ένα καφέ οι εθισμένοι ... :D

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
23-06-2006, 11:57
Τελικά με κρυφτούλι πίσω από τις γωνίες και με fire damage το έσωσα. Τελικά το μόνο που δεν έχει αυτό το παιχνίδι είναι χειροβομβίδες! Θα έβλεπες μετά τι χορό θα έριχναν τα φαντάσματα........
Έχω σοβαρό προβληματισμό με το mage staff δεν το έχω φτιάξει ακόμα γιατί είμαι αναποφάσιστος

Συγνώμη, μέσα σε μια εβδομάδα έχεις πάρει όλα τα recommendations από τα mages guilds και έχεις φτάσει στην παραγγελία του staff? :eek: :eek:

Παρήγγειλε ένα με fire damage.Θα σου φτιάξει ένα με 80% damage.

Είστε να βρεθούμε στον χώρο μου από εβδομάδα ένα απόγευμα; Καφέ με συνοδεία oblivion!

Ωραίος ο χάρτης. Για να καταλαβετε μερικοί τον λόγο που χρειάζεται λάμπα στον προβολέα....

Θάνος Φούντας
23-06-2006, 12:02
Πιστεύω οτι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε ένα καφέ οι εθισμένοι ... :D

ή επισκεψη σε κέντρο απεξάρτησης...

Δεβελέκος Στράτος
23-06-2006, 13:48
Συγνώμη, μέσα σε μια εβδομάδα έχεις πάρει όλα τα recommendations από τα mages guilds και έχεις φτάσει στην παραγγελία του staff? :eek: :eek:

Παρήγγειλε ένα με fire damage.Θα σου φτιάξει ένα με 80% damage.

Μετά από ψάξιμο σε φορουμς κατέληξα στο paralyze, ποτε δεν θα μάθω αν έκανα καλά... :confused:
60 hours and counting!

Θάνος Φούντας
23-06-2006, 13:51
Στις 100 πέφτει αίτηση διαζυγίου... :D :D :D

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
23-06-2006, 13:52
Εκτός αν κρατήσεις save πριν φτιάξεις το staff και συνεχίσεις παράλληλα παιχνίδια. :D Καλά γεράματα δηλαδή.... :D :D :D

Σπύρος Προδρόμου
23-06-2006, 15:15
Εκτός αν κρατήσεις save πριν φτιάξεις το staff και συνεχίσεις παράλληλα παιχνίδια. :D Καλά γεράματα δηλαδή.... :D :D :D

Λυπήσου τον ρε Τάσο ... :D :D :D

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
27-06-2006, 12:24
Νεότερα από το "μέτωπο":

Τέλειωσα το Thieves Guild. Καλό. Εχει πολύ πήξιμο με στοές ειδικά στα τελευταία quests. Δεν έχει τόσο action με μάχες. Στηρίζεται πολύ στο sneak. Σας συνιστώ να μην φοράτε κανένα είδος boots. Μιλάμε συνδυάζει όλων των ειδών τις στοές! Ευτυχώς που υπάρχουν τα κόκκινα βελάκια και τα πράσινα να σου δείχνουν που πας. Αν δεν υπήρχαν αυτά, πολύ απλά θα το είχα παρατήσει (προ πολλού).

Λέω να ξεκινήσω το fighters guild. Είμαι απλά associate τώρα. Δεν ξέρω όμως σε ποιάς πόλης το fighters guild να ξεκινήσω να ζητάω αποστολές. Πήγα σε κάποιες και ρώτησα και δεν μου άνοιξε καμιά επιλογή για αποστολές. Θυμάστε;

Δεβελέκος Στράτος
27-06-2006, 13:13
Εγώ τελειωνω το Dark Brotherhood, τι απαίσιες αποστολές έχει, σου μαυρίζουν την καρδια όλα τα απαίσια σε βάζουν να κάνεις! Όσο για το Thieves Guild πάω στο meeting point έκει που έχει πράσινο βελάκι πίσω από το λιμάνι αλλά δεν είναι κανένας εκεί και έτσι δεν έχω πάρει καμία αποστολή ακόμα... Πήρα και την σπαθάρα της Umbra (έτσι νομίζω ότι λεγεται) μακράν το καλύτερο όπλο και έτσι ξεμπέρδεψα και με τα soul trap. Τάσο πόσες ώρες; Εγώ 84 με level 24...

Σπύρος Προδρόμου
27-06-2006, 13:28
Τάσο δοκίμασε Chorol, Skingrad ή Leyawin (sorry για το spelling) . Θα μιλάς κάθε φορά με τον αρχηγό του Guild ...

Στράτο απο οτι ξέρω , πρέπει να πας συγκεκριμένη ώρα στο meeting point ... (Μεσάνυχτα αν δεν κάνω λάθος) :)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
27-06-2006, 15:07
Εγώ τελειωνω το Dark Brotherhood, τι απαίσιες αποστολές έχει, σου μαυρίζουν την καρδια όλα τα απαίσια σε βάζουν να κάνεις! Όσο για το Thieves Guild πάω στο meeting point έκει που έχει πράσινο βελάκι πίσω από το λιμάνι αλλά δεν είναι κανένας εκεί και έτσι δεν έχω πάρει καμία αποστολή ακόμα... Πήρα και την σπαθάρα της Umbra (έτσι νομίζω ότι λεγεται) μακράν το καλύτερο όπλο και έτσι ξεμπέρδεψα και με τα soul trap. Τάσο πόσες ώρες; Εγώ 84 με level 24...

Στράτο πρέπει να κοιτάξεις εκεί που λες στις 12 το βράδυ. Τότε πηγαίνει ο τύπος εκεί.

λοιπόν κάτι γίνεται με τα levels. Εγώ είμαι στο 24 και έχω παίξει κάπου 200 ώρες!!! Εχω τελειώσει main quest, mages guild, thieves guild, dark of brotherhood και Arena!!!
Τι γίνεται;;;; Εχει λέτε σημασία ο χαρακτήρας που διαλέγεις;

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
27-06-2006, 15:11
Επίσης Στράτο τις πέτρες που παίρνεις από τα oblivion gates μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις!!!

Αν πατήσεις το Α πάνω σε μια πέτρα σε βγάζει σε μια νέο οθόνη και σου λέει να διαλέξεις όπλο που θες να έχει και μαγικές ιδιότητες εκτός του να βαράει απλά.

Ετσι π.χ. μπορείς να φτιάξεις το σπαθί να κάνει ταυτόχρονα και fire damage ή frost damege κλπ. Φυσικά με περιορισμένο αριθμό χτυπημάτων. Μετά θέλει recharge από τα mages guilds.

Δεβελέκος Στράτος
27-06-2006, 16:19
Εξαρτάται καθαρά από τι έχεις επιλέξει ως main skills αυτα καθορίζουν το πότε θα αλλάξεις level. Αν σε αυτά ανέβεις συνολικά 10 τότε αλλάζεις και level. Εγώ επειδή αρχικά δεν το γνώριζα αυτο επέλεξα σαν main to blade block και το reconjuction και έτσι ανεβαινω συνεχώς level με καθε φορά το αγχος να προλάβω να μαζέψω τα Points σε καθε skill πριν ανέβω level ώστε όταν κοιμηθώ να έχω 5 πόντους αύξηση στο skill που θέλω πχ. Strength

Δεβελέκος Στράτος
27-06-2006, 16:27
Αληθεια πόσες είναι οi gate της Oblivion;Κλείνω όποια βρίσκω και έχω και άλλες συνολικά πρεπει να έχω κλείσει 12-13. Θα σταματήσουνε ποτε ή τσάμπα παλεύω πρέπει να προχωρήσω το main quest;

Σπύρος Προδρόμου
27-06-2006, 16:32
Τζάμπα παλεύεις ... :D

Κλείνε μόνο αυτές που είναι για το Main quest και όχι όποιες βρίσκεις μπροστά σου ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
27-06-2006, 16:40
Τζάμπα παλεύεις ... :D

Κλείνε μόνο αυτές που είναι για το Main quest και όχι όποιες βρίσκεις μπροστά σου ...

Ακριβώς.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
28-06-2006, 12:22
Εχω φτάσει περί τα 125 completed quests, και μου λείπει μόνο το fighters guild, αλλά μου φαίνεται σχετικά άδειος ο χάρτης σε σχέση με αυτόν που είχε ανεβάσει ο Στράτος...

Στα πόσα quests είστε έτσι για να ξέρω πότε τελειώνει;

Θάνος Φούντας
29-06-2006, 00:32
"Τελειώνει"??? Σιγά μην τελειώνει!!!

Σπύρος Προδρόμου
29-06-2006, 11:32
Δεν τελειώνει όντως ... :D

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
29-06-2006, 11:46
Εντάξει μπορεί να μην τελειώνει στην πράξη, αλλά θεωρητικά τελειώνει. π.χ. τι νόημα έχει να ππηγαίνεις στο άγαλμα να σου λέει τα μυστικά και να πηγαίνεις να τα λες στο dark of brotherhood; για να παίρνεις 250 gold; σιγά. ή τι νόημα έχει να πηγαίνεις στο arena να σκοτώνεις μινόταυρους; ή να μαζεύεις vampire dust και να τα δίνεις στον σύλλογο Order of the blood....δεν τα θεωρώ αυτά quests.

Σπύρος Προδρόμου
29-06-2006, 12:43
Σίγουρα όχι , αλλά είναι πολλά τα dungeons που μπορείς να εξερευνήσεις και δεν είναι μέρος quest ... :)

Παρέλαβα προχθές το xbox μετά απο 3 ολόκληρες εβδομάδες ... :mad:

Λογικά θα ξανακυλήσω ... :D

Δεβελέκος Στράτος
29-06-2006, 16:47
Τελικά όλα τα λεφτά είναι τα mods! Έχω βρει mods που διορθώνουν όλα τα bugs του παιχνιδιού (δεν αγκαθιστώ το patch γιατί θα χάσω τα bugs που σου δείνουν λεφτά...) και το κυριότερο υπάρχουν κάποια που σου κάνουν την ζωή ποιο εύκολη όπως αυτό που σου επιτρεπει να έχεις όσα summon creatures θες φτάνει να είναι διαφορετικού είδους! Είναι πολύ εξυπηρετικό να έχεις τρια creatures να παλεύουν στο πλαι σου....

Θάνος Φούντας
29-06-2006, 17:19
Να υποθέσω ότι παίζεις σε PC ε Στράτο?

Δεβελέκος Στράτος
30-06-2006, 04:14
Πάντα, πάντα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
30-06-2006, 09:31
Είχε αναφέρει κάποιος ότι θα βγει διαθέσιμος νέος χάρτης με νέες τοποθεσίες κλπ. Εχετε ακούσει κάτι τελευταία;

Δεβελέκος Στράτος
30-06-2006, 15:42
νέος χάρτης με νέες τοποθεσίες ?????????

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
30-06-2006, 15:46
ναι έτσι είχε γράψει κάποιος στο avforum.

Σπύρος Προδρόμου
30-06-2006, 15:48
Εννοείς μάλλον κάποια καινούργια quest που έχουν βγει στο marketplace του xbox με κάποιο αντίτιμο ... :)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
30-06-2006, 15:54
Α ναι για πες για πες...

Το βλέπω να γράφομαι στο Live. Δεν την γλυτώνω.

Σπύρος Προδρόμου
30-06-2006, 16:04
Τάσο κάνε μια αναζήτηση στο google με την εξής φράση : <<Oblivion Mehrunes Razor>> . :)

Θα σου έδινα απευθείας Link αλλά μου τα κόβει ο proxy :mad: .

Όσο για το live το μόνο που χρειάζεσαι είναι adsl . Απο εκεί και πέρα , υπάρχουν τα Microsoft points με τα οποία αγοράζεις απο το Marketplace .

Υπάρχει φυσικά software το οποίο είναι free για download όπως demo ... ;)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
30-06-2006, 16:11
Μάλιστα.

Τι σημαίνει ότι κοστίζει 250 Microsoft points; Σε χρήματα πόσα είναι; και όποιος είναι στο Live είναι δωρεάν;

Σπύρος Προδρόμου
30-06-2006, 16:23
Τσέκαρε εδώ για να καταλάβεις την αντιστοιχία -->

http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/860182/-/Product.html?searchstring=2100

Σχετικά με το Live, υπάρχουν 2 ειδων account . Η silver και η gold. Silver έχουν όλοι και είναι free. Το μείον της είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις Online παιχνίδια ...

Η Gold, είναι ίδια με την silver με την διαφορά φυσικά του online gaming ...

Το κόστος για την Gold είναι 12.99 λίρες για 3μηνη συνδρομή και 34.99 λίρες για ετήσια ...

http://www.play.com/Search.aspx?searchtype=X360&searchstring=gold&page=search&pa=search

Δεβελέκος Στράτος
30-06-2006, 16:24
Είναι δυνατόν να τελείωσες όλα τα quests από όλα τα guilds (fighters, mages, thieves) και το dark brotherhood??! Πόσες ώρες είπες?
Το γέλιο με μένα είναι που έπεσα για ύπνο για καμιά ώρα για να ανέβω level και είδα λέει ένα όνειρο και κόλλησα vampirism!!! Επειδή δεν πιάνει κανένα potion vα κάνω επιτόπου το σχετικό quest της θεραπείας ή να το αφήσω να εξελιχθεί; Λέω να τελειώσω το main quest έτσι αλλά θα μπορώ να μιλάω με τους ήρωες για να προχωρώ ή θα με αποφεύγουν;
Αγόρασα κάποια spell (finger on the mountain) που απαιτούν magicka 800+ πως φτάνεις τόσο ψηλά το willpower(έχω 101 και το magicka είναι στο 288);

Σπύρος Προδρόμου
30-06-2006, 16:28
Σχετικά με το vampirism θα σου πει ο Τάσος ως παθών :D ...

Απλά δεν θα μπορείς να το κάνεις cast. Ούτε εγώ μπόρεσα και είχα φτάσει level 47 ... :eek:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
30-06-2006, 16:30
Είναι δυνατόν να τελείωσες όλα τα quests από όλα τα guilds (fighters, mages, thieves) και το dark brotherhood??! Πόσες ώρες είπες?
Το γέλιο με μένα είναι που έπεσα για ύπνο για καμιά ώρα για να ανέβω level και είδα λέει ένα όνειρο και κόλλησα vampirism!!! Επειδή δεν πιάνει κανένα potion vα κάνω επιτόπου το σχετικό quest της θεραπείας ή να το αφήσω να εξελιχθεί; Λέω να τελειώσω το main quest έτσι αλλά θα μπορώ να μιλάω με τους ήρωες για να προχωρώ ή θα με αποφεύγουν;
Αγόρασα κάποια spell (finger on the mountain) που απαιτούν magicka 800+ πως φτάνεις τόσο ψηλά το willpower(έχω 101 και το magicka είναι στο 288);

Ναι με όλα αυτά και εξακολουθώ να είμαι στο Level 24!!! Μου λείπουν μερικά quests του fighters guild. Εχω φτάσει 135 completed quests.

Τι είπες ; κόλλησες vampirism;; Welcome to the club....:D :D :D

καλά ξεμπερδέματα με την γριά.... τρέξε το quest με το vampirism.

Σπύρο πάμε για την gold !

Σπύρος Προδρόμου
30-06-2006, 16:41
Ναι με όλα αυτά και εξακολουθώ να είμαι στο Level 24!!! Μου λείπουν μερικά quests του fighters guild. Εχω φτάσει 135 completed quests.

Τι είπες ; κόλλησες vampirism;; Welcome to the club....:D :D :D

καλά ξεμπερδέματα με την γριά.... τρέξε το quest με το vampirism.

Σπύρο πάμε για την gold !

Kάτσε να βάλω adsl πρώτα :D . Απο Αύγουστο - Σεπτέμβριο :) και ετοιμάσου για online avclub κόντρες ...

ΥΓ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχολούνται κι άλλοι με το oblivion ...Που είναι ??? :confused:

Δεβελέκος Στράτος
30-06-2006, 17:12
Παίζουν κόντρες με το Oblivion? Εγώ Τάσο είμαι ηδη 27 με 105 ώρες και complete quest 117. Είμαι περίεργος τι έχεις διαλέξει για main skill

stavros kamoulakos
30-06-2006, 17:18
Kάτσε να βάλω adsl πρώτα :D . Απο Αύγουστο - Σεπτέμβριο :) και ετοιμάσου για online avclub κόντρες ...

ΥΓ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχολούνται κι άλλοι με το oblivion ...Που είναι ??? :confused:

Παιζουν Μοτο GP Σπυρακο μου :D :D :D

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
30-06-2006, 17:21
Παίζουν κόντρες με το Oblivion? Εγώ Τάσο είμαι ηδη 27 με 105 ώρες και complete quest 117. Είμαι περίεργος τι έχεις διαλέξει για main skill

Ελα ρε γ*****το μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! Τι γίνεται σ' εμένα; :mad:

Σπύρος Προδρόμου
30-06-2006, 17:22
Παιζουν Μοτο GP Σπυρακο μου :D :D :D

Βάλε και λίγο COD 2 ;) ... Σταύρο έχεις το motogp ? Δεν μου αρέσουν

οι μηχανές αλλά έπαιξα το demo απο ένα αγγλικό περιοδικό και έπαθα

πλάκα :eek: ...

Στράτο το Oblivion είναι μόνο single player ... :(

Δεβελέκος Στράτος
04-07-2006, 16:26
Λοιπόν τελικά το παιχνίδι έχει πολλά bugs! Στην τελευταία αποστολή στο Mages Guild υποτίθεται ότι θα με περίμενε ένας να τον σκοτώσω και να πάρω το κλειδί για την σπηλιά, αλλά ο τύπος προτίμησε να πάει να τα πιει από το να σκοτωθεί. Ψάχνοντας για να βρω λύση έμαθα ότι υπάρχει η κονσόλα που μπορείς με την κατάλληλη εντολή να κάνεις τα πάντα. Το πρόβλημα ήταν ότι η κονσόλα ανοίγει με το κουμπί (~) αλλά σε μένα δεν λειτουργούσε. Έμαθα από σχετικό ποστ στο site της ElderScrolls ότι το πρόβλημα βρισκόταν σε κάποιους συγκεκριμένους driver που δεν άφηναν να περάσει στο παιχνίδι η εντολή του σχετικού πλήκτρου!!!! Έτσι ξήλωσα το usb ανταπτορα του bluetoοth πληκτρολογίου της Logitech και έβαλα ένα ps2 keyboard και λύθηκε το πρόβλημα! Έτσι απέκτησα το κλειδί με την εντολή player.additem 0007248F 1 και συνέχισα...
Ο υπέροχος κόσμος των υπολογιστών

Σπύρος Προδρόμου
04-07-2006, 16:31
Έχεις βάλει το patch ?

Δεβελέκος Στράτος
04-07-2006, 16:50
Το δοκίμασα και αυτό (αφού όμως είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα) όπως και reinstall αλλά τίποτα. Είχα ένα πολυ παλιότερο save που το έφτασα ως εκει και τον βρήκα αλλά τι να το κάνω που ήταν με 20 ώρες παιχνιδιού λιγότερο

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
17-07-2006, 10:13
Κόλλησα. Προχωρώ τώρα το fighters guild. Εχω προχωρήσει αρκετά. Σε κάποια αποστολή μου λέει να πάω να βοηθήσω να βρω κάποιους ανθρώπους που είδαν σε κάποιο μέρος κάτι να λάμπει και πήγαν να δουν τι είναι.

Πήγα εκεί, είναι μια σπηλιά που απ' έξω είχε 3 wisps (αυτά που λαμπιρίζόυν). Αφού τα σκότωσα, μπήκα μέσα στην σπηλιά ακουλούθησα το βελάκι και έφτασα σε ένα μέρος ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στο πράσινο βελάκι που βρίσκω στο πάτωμα 4-5 σκελετούς. Εχω ψάξει το μέρος σπιθαμή προς σπιθαμή αλλά δεν μο βγάζει κανένα "παράθυρο" ότι βρήκα κάτι.

Θυμάστε τι γίνεται εκεί;:nounder:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-07-2006, 13:03
Τι έγινε; το παρατήσατε όλοι; :chinscratch:

Δεβελέκος Στράτος
19-07-2006, 16:16
Από το official stradegy guide
Inside the cave you'll soon enough find the corpses of the townsfolks, killed by trolls. Your task is to kill the trolls who did this. You have to find these bodies or you will not be able to continue the quest!

Inside the Swampy Cave, I've found the corpses of the townsfolks that are missing. It looks like trolls have been feeding on the people weakened by the will-o-the-wisps. I should make sure to clear out all the remaining trolls from the cave complex.

I've killed all of the trolls in Swampy Cave. I should report what I've found to Drarana Thelis.

Yes, let's tell Drarana about this. Her voice doesn't reveal her pain, but apparantly she is sad. Report back to Burz.
Drarana Thelis was saddened at the fates of the townsfolk, but has rewarded me for my efforts.
I should report to Burz gro-Khash for payment of the contract

Εγώ τελείωσα όλα τα quests εκτος απο κάποια λίγα freeform και το έχω αφήσει. Τώρα περιμένω τα Addons (Horse Armor Pack, Orrery, The Wizard's Tower, The Thieves Den, Mehrunes' Razor)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-07-2006, 16:21
Μάλιστα. Thanks. Αν και νομίζω ότι έχω σκοτώσει όλα τα trolls στην σπηλιά, θα το ξανατσεκάρω.

stavros kamoulakos
19-07-2006, 18:50
Τι έγινε; το παρατήσατε όλοι; :chinscratch:

-bye- Eγω εδω ειμαι ακομα Τασο αλλα δεν εχω φτασει εκει ακομα:ernaehrung004:

Σπύρος Προδρόμου
20-07-2006, 11:21
Εγώ κάνω διάλειμμα .

Πιστεύω όταν επιστρέψω απο τις διακοπές, να μην ξανακυλήσω :slapface: .

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
20-07-2006, 21:57
Να μην πω τι μου έχει ζαλίσει το συγκεκριμένο quest.....

Τελικά είχε μείνει ξεχασμένο ένα troll σε κάποιο διάδρομο στην σπηλιά και το σκότωσα. Στο καπάκι μου βγάζει μήνυμα ότι έχω σκοτώσει όλα τα trolls και πρέπει να ψάξω για στοιχεία ότι τα trolls σκότωσαν τους townfalks...

Πάω λοιπόν εκεί που είναι το πράσινο βελάκι που είναι μαζεμένοι οι σκελετοί και δεν γίνεται τίποτα. πάνω στους σκελετούς λέει search sceleton και δεν κάνει τίποτα. Οταν βγαίνω από την σπηλιά εξακολουθεί να μου έχει κόκκινο βελάκι στην σπηλιά που σημαίνει ότι κάτι έχω να κάνω και δεν το έχω τελειώσει.

Θυμάστε τι γίνεται;

neTTor
21-07-2006, 14:54
Μπορούμε να βρούμε game guides σε pdf?Γνωρίζει καποιος σχετικα?

neTTor
21-07-2006, 14:54
Και για το oblivion...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
02-08-2006, 11:14
Τι έγινε; δεν εχει φτάσει κανένας ακόμα στο σημείο που περιγράφω;

Σπύρος Προδρόμου
02-08-2006, 11:43
Τι έγινε; δεν εχει φτάσει κανένας ακόμα στο σημείο που περιγράφω;

Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι :nounder: ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
02-08-2006, 12:42
Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι :nounder: ...

Κακώς! να το ξαναρχίσεις :flipout:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
04-08-2006, 20:48
Λοιπόν βρήκα τι φταίει.

http://www.neoseeker.com/forums/index.php?fn=view_thread&t=660630

Εδώ σας θέλω.... τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή; φαντάζομαι ότι δεν μπορείς να ανοίξεις console σε xbox.

Δεβελέκος Στράτος
04-08-2006, 21:07
Φοβάμαι οτι δεν το σώζεις. Δεν έχεις κάποιο save λίγο πιο παλιό;

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 12:09
Εχω παλιά saves, το θέμα είναι να αν έχω κάποιο που να μην έχω ξαναμπεί στην σπηλιά αυτή. Κι αν είναι αυτό πριν από 100 ώρες παιξίματος; Χαιρέτα μου τον πλάτανο δηλαδή.....
Αποκλείεται πάντως να μην υπάρχει λύση σε xbox. Μπορεί στην τελική να γίνεται με αναβάθμιση από κανα Live.

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 12:17
Απο την προσωπική μου εμπειρία με το παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι απο την στιγμη που μπήκες στην σπηλιά και το παιχνίδι δεν παρουσίασε το σχετικο item δεν υπάρχει λύση. Αφού δεν υπάρχει κονσόλα στο xbox ο μοναδικός τρόπος είναι να ξεκινήσεις από παλιότερο save. Ελπίζω φυσικά να κάνω λάθος

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 12:40
Στράτο αν μπορείς ρίξε μια ματιά γιατί δεν βγάζω άκρη.

Μέσα από το google βρήκα αυτό που αναφέρεται για xbox360 περιπτώσεις:

http://xbox360.qj.net/index.php?&tag=2845&threshold=

Ακολυθώντας το link με βγάζει σε αυτό http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_patchnotes6.htm

το οποίο όως διαβάζει ς λέει πάνω πάνω:
The Update 1.1 notes apply to both the
PC and Xbox 360 versions of Oblivion

Αλλά πως γίνεται apply στο XBOX360 ;;;;;

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 12:42
Διάβασε τι λέει πάνω πάνω στο πρώτο link:
Elder Scrolls IV: Oblivion (http://xbox360.qj.net/category/elder-scrolls-iv-oblivion/cid/546) has received a free title update patch (http://xbox360.qj.net/tags/update-patch/2845) that will download the next time you put it in your Xbox 360. The new patch helps with a lot of bugs in the game and quest fixes. So if you are still playing Oblivion or have been waiting for some of these issues to be solved, go ahead and pop that disc back in your system.

Αρα είναι ξεκάθαρο ότι μιλάει για update σε xbox....

Αλλά πως γίνεται αυτό γ.......το;

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 13:00
The next time you play Elder Scrolls IV: Oblivion and are signed in on Xbox Live, you will be asked to update the game

Πάντως χωρίς να θέλω να στην "σπάσω" τα notes του patch δεν αναφέρουν κάτι για το συγκεκριμένο quest

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 13:03
Γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να γραφτείς στο Live για να κάνεις downloads και γενικότερα να έχεις πρόσβαση στο marketplace....

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 13:05
Ακριβώς το ίδιο γράφαμε Στράτο.

Δεν το γλυτώνω το add to cart σήμερα....

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 13:09
Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι το task που ανφέρεις,

μου βγάζει μήνυμα ότι έχω σκοτώσει όλα τα trolls και πρέπει να ψάξω για στοιχεία ότι τα trolls σκότωσαν τους townfalks...

δες και εδώ δεν λέει τίποτα το σχετικό...

Investigate the disappearance of some locals from Harlun's Watch
Speak to Burz gro-Khash in Cheydinhal to receive this contract.
Follow the quest marker to Drarana Thelis at Harlun's Watch, just south of Cheydinhal and speak with her about the disappearances. She'll tell you about people seeing "strange lights" in the swamps nearby, and not returning after going to investigate.
Follow the quest marker southeast to the Swampy Cave, at the northern end of the Reed River.
Outside the cave are several Will-o-the-wisps. These can be fairly difficult foes if you are unprepared. They use an absorb health attack and can only be damaged with magic, silver or Daedric weapons.
Enter the cave and fight your way through the Trolls that inhabit it. Eventually you will find a room with several bodies laying around. A message will pop up indicating that you need to clear the cave of all the Trolls.
Continue through the cave, killing all the Trolls you can find. When you have killed them all you will get another pop up message telling you to report back to Drarana Thelis.
Return to Harlun's Watch, speak with Drarana and she will present you with the Mind and Body Ring (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Mind_and_Body_Ring).
Finally, report to Burz gro-Khash for a level dependent amount of gold and advancement to Champion rank. This is the last contract from Burz. Notes

If you have cleared out the Swampy Cave before receiving the mission, the dead bodies will not appear at the place the green marker points at, thus preventing you to finish this quest. This bug is fixed in version 1.1

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 13:13
κι όμως. Είδες; τα χει παίξει τελείως το παιχνίδι.

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 13:19
Κολλητέ θα με τρελάνεις. Δεν μπορεί να σου έβγαλε quest από το πουθενά! Κάτι έχεις μπερδέψει. Όταν πας σπίτι αντέγραψε εδώ ακριβώς το quest που σου έχει αναθέσει να βρούμε τι γίνεται γιατί πιο πιθανό βρίσκω να έχεις κάνει κάποιο λάθος…

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 13:32
Μα δεν είπα πουθενά ότι μου έβγαλε νέο quest.

Ξεκίνησα πάλι το fighters guild από προηγούμενη αποστολή μέχρι να φτάσω στην επίμαχη. Σκότωσα λοιπόν τα whisps απ' έξω, μπήκα μέσα στην σπηλιά , σκότωσα όλα τα trolls και μου βγάζει το μήνυμα που σου λέω: ότι σκότωσα όλα τα trolls και πρέπει να ψάξω για evidence ότι αυτά είναι υπεύθυνα για τον θάνατο των townfolks.

Με άλλα λόγια μου λέει να πάω στο πράσινο βελάκι, στο οποιο υπάρχουν μόνο σκελετοί και 2 σκοτωμένα zombie για τον λόγο ακριβώς ότι έχω ξαναμπεί παλιότερα στην σπηλιά.

Δεν κάνω τίποτα λάθος. Οπως γράφουν και τα sites είναι επιβεβαιωμένο bug του παιχνιδιού γι' αυτό και τα patches. Το θέμα είναι πως τα περνάμε στο xbox. Βασικά την βρήκα την λύση η οποιά κοστίζει 50 ευρουδάκια. :mad:

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 13:39
Τώρα κατάλαβα. Αρα και επίσημα η λύση ακούει στο όνομα Xbox Live...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 13:49
Δυστυχώς. Αυτό σημαίνει μονοπώλιο....

Πάντως προβλέπω να μου χρειαστεί και γενικά και για άλλα παιχνίδια. Απ' ότι βλέπω παίζουν πολλά bugs γενικότερα.

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 14:06
Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να υπήρχε και κάποιος άλλος τρόπος να περάσεις το patch. Φαντάζομαι κάλλιστα την περίπτωση κάποιου που αγόρασε ένα single-player παιχνίδι σαν το oblivion ακριβώς επειδή δεν μπορεί να έχει σύνδεση στο ιντερνετ και τώρα τι κάνει;
Δεν νομίζω ότι θα φανει σε κάποιο άλλο παιχνιδι τοσο απαραίτητο ένα patch, υπάρχουν ελάχιστα με την πολυπλοκότητα του Oblivion

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 14:12
Οντως Στράτο έχεις δίκιο. Πιθανόν να υπάρχει κι άλλος τρόπος χωρίς internet π.χ. να κάνει update από κανα άλλο pc που θα είναι συνδεδεμένο το xbox ή με κανα cd με το patch φτιαγμένο κατάλληλα για να τ' αναγνωρίζει το xbox.
Τέλος πάντων, εγώ το έκανα τώρα, ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει.

Οπως γράφει κι ένας ξένος σε φόρουμς που διάβασα, αυτά παθαίνεις όταν παίζεις non linear games....

Δεβελέκος Στράτος
07-08-2006, 14:32
Οπως γράφει κι ένας ξένος σε φόρουμς που διάβασα, αυτά παθαίνεις όταν παίζεις non linear games....
Πολύ σωστός αλλα έχουν και αυτά την ομορφιά τους

Σπύρος Προδρόμου
07-08-2006, 14:37
Ακριβώς το ίδιο γράφαμε Στράτο.

Δεν το γλυτώνω το add to cart σήμερα....

Τάσο δεν χρειάζεται να κάνεις add to cart ...

Μόνο για να παίξεις online πρέπει να πληρώσεις . Λογικά, το update που θες γίνεται με απλή silver συνδρομή που έχουν όλοι οι χρήστες xbox 360 δωρεάν ... :Banane0:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 14:41
άργησες.....

Σπύρος Προδρόμου
07-08-2006, 14:43
άργησες.....

:nounder:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 15:03
Σπύρο, νομίζω ότι αυτό που λες συμβαίνει (το έχω κάνει κι εγώ) στην περίπτωση που θες να κατεβάσεις update για την κονσόλα και όχι για τα παιχνίδια.

Σπύρος Προδρόμου
07-08-2006, 15:27
Δεν έχω internet ακόμα σπίτι αλλά είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι :

1)microsoft points χρειάζεσαι μόνο για να αγοράσεις κάτι πχ arcade games, themes .

2) Gold συνδρομή χρειάζεται μόνο για Online gaming.

3)Demo παιχνιδιών όπως και update θα πρέπει να γίνονται download με την απλή silver συνδρομή που είναι δωρεάν ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-08-2006, 15:33
Γιατί στο κεντρικό menu του παιχνιδιού η επιλογή Download είναι ανενεργή; Μήπως επειδή δεν βρίσκει από πίσω ανοικτό το Live; (στο Internet την έχω συνδεδεμένη έτσι κι αλλιώς την κοσνόλα μόνιμα).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
08-08-2006, 15:46
κουβέντα στην κουβέντα με τον Σπύρο μου είπε να ρίξω κια μια ματιά στο ελληνικό φόρουμ του xbox και κοτάξτε τι βρήκα:

http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=1544&highlight=harlun

Και μου ήρθε ξαφνικά φλασιά ότι ποτέ δεν έχω βγάλει το δισκάκι μέσα από το μηχάνημα.
Εχε γούστο να το βγάλω και να το βάλω και όταν το διαβάσει να δει (αφού είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο ιντερνετ) ότι υπάρχει update για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να το κατεβάσει αυτόματα.

Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
09-08-2006, 00:08
Τζίφος. εχω αρχίσει και τα παίρνω......:twoguns: :violent-smiley-030: :devil-smiley-029:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
09-08-2006, 09:17
Ασχετα από αυτό, θυμάστε που σας έλεγα ότι υπάρχει στο κεντρικό μενου του παιχνιδιού μια επιλογή downloads που είναι απενεργοιημένη;

Χτες λοιπόν γράφτηκα στο Live με silver συνδρομή (free). Βασικά η silver συνδρομή είναι η Trial Gold για ένα μήνα. Με το που έγινα λοιπόν sign in η επιλογή download έγινε ενεργή και μπαίνοντας εκεί μέσα είχε 13 items για κατέβασμα σχετικά με το παιχνίδι: video trailers σε 480p και 720p , τα 4 νέα quests, φωτογραφίες από το παιχνίδι, Theme για background στο dashboard.

Εννοείται ότι τα μόνα που ήταν free ήταν τα trailers!

Μιλάμε ο ορισμός της αρπαχτής. Οτι και να κατεβάσεις έξτρα, χρειάζονται χρήματα. Ακόμα και εικόνες να κατεβάσεις από παιχνίδια για να τις χρησιμοποιήσεις για avatar στο προφίλ σου, χρειάζονται χρήματα. Τα χρήματα πληρώνονται με την μορφή "Microsoft points". Ετσι μπορείς να αγοράσεις 2000 points που κοστίζουν 24 ευρώ ή 5000 Points που κοστίζουν 60 ευρώ. Τα extra quests π.χ. για το oblivion κοστίζουν 150-200 points το καθένα.

Σιγά τα λεφτά θα μου πείτε. Ναι αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κάτι εκατομύρια χρήστες....Τι έχουν σκεφτεί τα άτομα....

Δεβελέκος Στράτος
09-08-2006, 10:12
Με το update και το πρόβλημα στο quest τιποτα;

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
09-08-2006, 10:14
Οπως βλέπεις τίποτα: http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=1544&highlight=harlun

Δεν δοκίμασα βέβαια να πάω πίσω στο Orc που μου έχει δώσει την αποστολή, να του μιλήσω μην τυχόν και προχωρήσει το παιχνίδι, κι ας έχει κόκκινο βελάκι στην σπηλιά.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
10-08-2006, 00:01
Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Ακούστε ποιά ήταν η λύση:

Εγώ συνέχιζα το παιχνίδι από το σημείο που είχα μπει μέσα στην σπηλιά και δεν εμφανιζόταν τα πτώματα ούτε φυσικά έβγαιναν τα αντίστοιχα μηνύματα για να συνεχίσει η εξέλιξη του παιχνιδιού.
Λοιπόν έκανα load προηγούμενο save που είχα κρατήσει ακριβώς πριν ξεκινήσει το συγκεκριμένο quest. Ε, προχώρησα κανονικά σκότωσα απ' έξω τα wisps , μπήκα στην σπηλιά σκότωσα όλα τα υπόλοιπα trolls (κάποια τα είχα σκοτώσει σε παλιότερη φάση) και τέλος πήγα στο επίμαχο σημείο με το πράσινο βελάκι και ως δια μαγείας υπήρχαν τα πτώματα και αμέσως εμφανίστηκαν και τα αντίστοιχα μηνύματα.:award:

Αρα είχε γίνει το update σε φάση ανύποπτη, απλά για να δουλέψει, έπρεπε να ξαναξεκινήσεις την συγκεκριμένη αποστολή και όχι να συνεχίσεις από "μέσα".

Ξεκινάω downloads των έξτρα quests.....-bye-

Υ.Γ. Οχι τίποτα άλλο, θα σταματήσω να σας πρήζω...χιχιχιχιχιχ

Σπύρος Προδρόμου
10-08-2006, 09:46
Επιτέλους έπαιξε !!! :aktion033:

Περιμένουμε feedback για τα νέα quest .... :Banane0:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
10-08-2006, 10:03
κάτσε πρέπει πρώτα να στάξουμε και φράγκα..... το coin-up το παλιό έγινε microsoft points με πιστωτική κάρτα τώρα....ρε πως τα φέρνει η ζωή.....

Πάντως μέσα από το Live οι τιμές είναι κατάτι υψηλότερες σε σχέση π.χ. με το play.com
π.χ. 12μηνη συνδρομή Gold-60 ευρώ Play - 37gbp - 52 ευρώ
Ισως μπορεί να είναι και λόγω στρογγυλοποίησης λόγω ισοτιμίας.

DrAvalanche
16-11-2006, 16:48
Καλησπέρα

ξέρει κανείς αν υπάρχει mod που να βελτιώνει την απόδοση (frame rate) ; Κόβοντας φυσικά κάτι από την ποιότητα πχ λιγότερους shaders κτλ.

Ευχαριστώ

stavros kamoulakos
17-11-2006, 21:00
Για Xbox 360 ρωτας, η για PC;

DrAvalanche
20-11-2006, 16:21
Θενκς Σταύρο. Για PC (φυσικά)

konnos
27-11-2006, 18:52
Α, κολλησατε με το Oblivion πουλακια μου ε;; Κι εγω ειχα κολλησει και επαιξα 2 χαρακτηρες. Εναν warrior και εναν mage. 250+ ωρες στον warrior και αλλες 160+ στον mage. Παντα ελεγα οτι ειναι παιχνιδαρα και ειχα κολλησει για τα καλα. Μεχρι που αρχισα να παιζω World of Warcraft... Τιποτε αλλο δεν εχει γινει install στο PC μου απο τοτε... Εχω ξεχασει τα παντα. Ειχα πορωθει με το GTR 2 και απο την μια μερα στην αλλη σταματησα να παιζω... Αρχιστε World of Warcraft και θα με θυμηθειτε...

Νανόπουλος Γιάννης
27-11-2006, 19:23
Α, κολλησατε με το Oblivion πουλακια μου ε;; Κι εγω ειχα κολλησει και επαιξα 2 χαρακτηρες. Εναν warrior και εναν mage. 250+ ωρες στον warrior και αλλες 160+ στον mage. Παντα ελεγα οτι ειναι παιχνιδαρα και ειχα κολλησει για τα καλα. Μεχρι που αρχισα να παιζω World of Warcraft... Τιποτε αλλο δεν εχει γινει install στο PC μου απο τοτε... Εχω ξεχασει τα παντα. Ειχα πορωθει με το GTR 2 και απο την μια μερα στην αλλη σταματησα να παιζω... Αρχιστε World of Warcraft και θα με θυμηθειτε...

Γιά δώς μας στοιχεία τεχνικά του παιχνιδιού γιά το pc.....μέχρι τι αναλύσεις δίνει;παίζει με gamepad;τι προσώπου είναι το game;

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
27-11-2006, 21:47
Ναι το έχω ακούσει κι εγώ ότι κολλάς τρελά με το συγκεκριμένο.

konnos
27-11-2006, 22:14
Δε ξερω ολες τις αναλυσεις διοτι, καθως τρεχω το παιχνιδι με 19'' LCD(max 1280x1024), μου παρουσιαζει μονο τις υποστηριζομενες αναλυσεις. Εχει και wides παντως και οι αναλυσεις που εμφανιζονται σε εμενα ειναι 1280x720 και 1280x768.
Ειναι τριτου προσωπου κυριως, αλλα μπορεις να κανεις zoom μεχρι να ερθει σε 1ου προσωπου. Το παιχνιδι ειναι on-line και χρειαζεται να πληρωνεις (κατι σαν μοναδες αγοραζεις) 38ευρω καθε διμηνο. Να ξερετε παντως πως το παιχνιδι σου τρωει την ζωη και μπορεις να παρατησεις την ζωη σου και να αρχισεις να ζεις μονο μεσω του παιχνιδιου. Τα δυο τελευταια σαβ/κα δε βγηκα εξω για βραδι. Κυριακη πηρα ταπερακι με φαγητο στο γραφειο (οπου και παιζω) και χτυπησα δεκα ωριτσες straight... Καααψιμοοο

Νανόπουλος Γιάννης
28-11-2006, 03:42
Δε ξερω ολες τις αναλυσεις διοτι, καθως τρεχω το παιχνιδι με 19'' LCD(max 1280x1024), μου παρουσιαζει μονο τις υποστηριζομενες αναλυσεις. Εχει και wides παντως και οι αναλυσεις που εμφανιζονται σε εμενα ειναι 1280x720 και 1280x768.
Ειναι τριτου προσωπου κυριως, αλλα μπορεις να κανεις zoom μεχρι να ερθει σε 1ου προσωπου. Το παιχνιδι ειναι on-line και χρειαζεται να πληρωνεις (κατι σαν μοναδες αγοραζεις) 38ευρω καθε διμηνο. Να ξερετε παντως πως το παιχνιδι σου τρωει την ζωη και μπορεις να παρατησεις την ζωη σου και να αρχισεις να ζεις μονο μεσω του παιχνιδιου. Τα δυο τελευταια σαβ/κα δε βγηκα εξω για βραδι. Κυριακη πηρα ταπερακι με φαγητο στο γραφειο (οπου και παιζω) και χτυπησα δεκα ωριτσες straight... Καααψιμοοο
Μήπως ζητάνε και άλλους υπαλλήλους στην δουλειά σου; :grinning-smiley-043

Αντώνης Τασιόπουλος
28-11-2006, 16:44
Καλησπέρα

ξέρει κανείς αν υπάρχει mod που να βελτιώνει την απόδοση (frame rate) ; Κόβοντας φυσικά κάτι από την ποιότητα πχ λιγότερους shaders κτλ.

Ευχαριστώ

Σαν να είχα διαβάσει κάπου ότι με κάποιο καινούριο επίσημο patch υποστηρίζεται και low mode που πιθανόν να είναι αυτό που ζητάς. Εγώ πάντως το πρόβλημα του χαμηλού framerate το περιόριζα όταν γινόταν έντονο, γυρνώντας σε 1st person perspective από 3d person που εν γένει χρησιμοποιούσα

konnos
28-11-2006, 16:51
Εχει οδηγο επεξηγησης των ρυθμισεων και βελτιστοποιησης της αποδοσης του Oblivion και αλλων παιχνιδιων στο www.Tweakguides.com

Τα εχω δοκιμασει και ειναι γενικα πολυ καλο site

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
17-01-2007, 13:52
Και συνεχίζουμε.....

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχει βγει expansion που λέγεται Kings of Nine (κάπως έτσι). Το κατέβασα ήδη πληρώνοντας εννοείται microsoft points.
Το θέμα είναι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι μέσα, ενώ το βλέπω ότι το έχει εντάξει στα download contents , εντούτοις δεν μου ανοίγει κανά νέο παράθυρο ότι έχω καινούργια αποστολή (όπως είχε κάνει με τις προηγούμενες extra αποστολές που κατέβαζες).

Πως ξεκινάς λοιπόν το kings of Nine;

Evanl
17-01-2007, 13:57
Φίλε Τάσο αγόρασα το πακέτο (δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη).
Ουσιαστικά το Knights of the Nine δεν είναι expansion αλλά απλώς συλλογή από κάποια add-ons, ένα εκ των οποίων είναι η ιστορία "Knights of the Nine". Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να βρεις κάποια ρύθμιση στο oblivion που να δείχνει αυτά που κατέβασες.
Τώρα για το πως ενεργοποιούνται αυτά τα add-ons θα δω στο manual και θα σου πω. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι για το "Knights of the Nine" μπορείς να μιλήσεις με οποιοδήποτε χαρακτήρα στις μεγάλες πόλεις και στην κατηγορία rumors θα δεις απαντήσεις που θα ενεργοποιήσουν το quest.

Περισσότερα το βράδυ ή αύριο

Βαγγέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
17-01-2007, 14:04
Οκ Βαγγέλη , δες το και τα λέμε.

Evanl
17-01-2007, 21:24
Λοιπόν Τάσο το dvd δεν έχει απολύτως κανένα manual (ούτε σε pdf). Έψαξα λίγο στο δίκτυο και παρακάτω μπορείς να βρεις reviews που ουσιαστικά λένε πως να ξεκινήσεις το main quest (ουσιαστικά μέσω των rumors).

http://pc.gamezone.com/gzreviews/r30796.htm

http://www.gamespot.com/pc/rpg/theelderscrolls4knightsofthenine/review.html?sid=6162682

http://www.pro-g.co.uk/xbox360/knights_of_the_nine/review.html

Βαγγέλης

ΜΗΤΣ
19-01-2007, 10:15
Πριν μερικές μέρες μαζευτήκαμε 4 σε ένα σπίτι με 2X360 για να παίξουμε ένα στρατιωτικό (δεν θυμάμαι ποιό) και βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Oblivion για λίγο μιας και το είχε φέρει ένας φιλαράκος. Tώρα επιτέλους κατάλαβα γιατί τόσος χαμός με αυτό. Λίγο ασχολήθηκα αλλά πρέπει να είναι απίστευτο και να μπορείς να ασχολείσαι μια ολόκληρη ζωή...

Σπύρος Προδρόμου
19-01-2007, 10:52
Welcome to the club !!! -bye-

Evanl
19-01-2007, 12:03
Πριν μερικές μέρες μαζευτήκαμε 4 σε ένα σπίτι με 2X360 για να παίξουμε ένα στρατιωτικό (δεν θυμάμαι ποιό) και βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Oblivion για λίγο μιας και το είχε φέρει ένας φιλαράκος. Tώρα επιτέλους κατάλαβα γιατί τόσος χαμός με αυτό. Λίγο ασχολήθηκα αλλά πρέπει να είναι απίστευτο και να μπορείς να ασχολείσαι μια ολόκληρη ζωή...

Και δύο ζωές!!
Αυτό που είναι φορβερό είναι ότι σου προσφέρει έναν κόσμο στον οποίο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις ακολουθώντας την πλοκή ή όχι. Φοβερό παιχνίδι (αν και για μένα κατώτερο από το προηγούμενο Morrowind).

ΜΗΤΣ
19-01-2007, 12:07
Tελικά όμως βρε παιδιά βρίσκετε χρόνο για να ασχοληθείτε? Eγώ έχω εδώ και κανα χρόνο ένα ps2 με 70 περίπου παιχνίδια και ζήτημα είναι να έχω ασχοληθεί 15 λεπτά με το καθένα... (εκτός από κανα-δύο που τα έχω τερματίσει βέβαια, βλέπε Lego Star Wars)

Evanl
19-01-2007, 12:20
Άσε, αυτή είναι πολύ πικρή ιστορία... Καμία Κυριακή πρωί ή καμιά νύχτα μεσοβδόμαδα...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
21-01-2007, 10:37
Λοιπόν το νέο quest ξεκινάει από την εκκλησία στην πόλη Anvil.

Πολύ καλό. Βρήκα ένα λόγο να καψω άλλες 200 ώρες από την λάμπα...

Nikats
21-01-2007, 12:00
Νέος στο χώρο ρωτάει: Έχω τελειώσει το βασικό quest, και μερικά απο τα επιμέρους. Νέα quest που θα μπορέσω να βρώ, γιατί ειναι κρίμα να σταματήσω εδώ-πόσο μάλλον να αρχίσω απο την αρχή!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
21-01-2007, 17:27
Νέος στο χώρο ρωτάει: Έχω τελειώσει το βασικό quest, και μερικά απο τα επιμέρους. Νέα quest που θα μπορέσω να βρώ, γιατί ειναι κρίμα να σταματήσω εδώ-πόσο μάλλον να αρχίσω απο την αρχή!

Πηγαίνεις στις πόλεις και ρωτας περαστικούς επιλέγοντας όλες τις επιλογές από τους διαλόγους. Ολο και κάποιος θα σου "ανοίξει" νέο quest.

Επίσης κατέβασε και το Knights of Nine , το νέο expansion του παιχνιδιου.

Θάνος Φούντας
21-01-2007, 19:07
Το Knights of Nine υπάρχει και για XBox360 ή μόνο για pc?

Σπύρος Προδρόμου
22-01-2007, 13:58
Υπάρχει και στο Xbox 360 μέσω του live.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-01-2007, 14:04
Πολύ ωραίο το knights of Nine. Εριξα ένα δεκαωράκι το Σουκου και κοντεύω να το τελειώσω.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-01-2007, 14:07
Θάνο για το xbox360 μιλάω κι εγώ. Μπορείς να το κατεβάσεις από το Live αλλά χρειάζονται Microsoft points, με άλλα λόγια τα (ξανα)σκας στον Βασιλάκη.

Υ.Γ. Πάντως όλως περιέργως είναι η μοναδική φορά που τα δίνω με χαρά τα χρήματα για παιχνίδι και ειδικά στην microsoft. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει το κάθε cent.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-01-2007, 14:28
Βγαινει κι άλλο expansion !!! :firstprize: :Banane0: :Banane0: :award:

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/elderscrollsivshiveringisles/index.html

Evanl
22-01-2007, 14:40
Άντε πάλι θα κολήσουμε (και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω αρχίσει καν και το Neverwinter Nights που περιμένει στην ουρά...)

Θάνος Φούντας
22-01-2007, 15:04
Θάνο για το xbox360 μιλάω κι εγώ. Μπορείς να το κατεβάσεις από το Live αλλά χρειάζονται Microsoft points, με άλλα λόγια τα (ξανα)σκας στον Βασιλάκη.

Υ.Γ. Πάντως όλως περιέργως είναι η μοναδική φορά που τα δίνω με χαρά τα χρήματα για παιχνίδι και ειδικά στην microsoft. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει το κάθε cent.

εεεε θα τα σκάσω κι εγώ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
24-01-2007, 00:29
Τέλειωσε το Knights of Nine :frown:

Θάνος Φούντας
24-01-2007, 00:48
Τόσο μικρό ήταν ή εξαφανίστηκες από το πρόσωπο της Γης για καμιά βδομάδα?

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
24-01-2007, 11:21
Σιγά μην εξαφανίστηκα κανα μήνα.....κανα οχταοράκι ήταν στο χαλαρό.