View Full Version : Βάση για κεντρικό ηχείο !!!
Ελπίζω να περάσαμε καλά στις διακοπές (όσοι έχουμε επιστρέψει !!!).
Μιας και μπαίνει ο Σεπτέμβρης είπα να φτιάξω τον χώρο, να μην μεταφέρω μπροστά πίσω το κεντρικό ηχείο κάθε φορά που κάνω προβολή,αλλά να το τοποθετήσω μόνιμα μπροστά από το έπιπλο που φιλοξενεί τα μηχανήματα μου και την τηλεόραση.
Και μετά την εισαγωγή ας πάμε στο θέμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι όμορφο ώστε το Klipsch c2 να ταιριάξει καλά. Προτιμώ κάτι χαμηλό ώστε να μην δείχνει άσχημα στον χώρο.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
28-08-2006, 13:48
Οταν λες χαμηλό, για τι ύψος ακριβώς μιλάς;
Πάντως σαν μια πρώτη σκέψη μου ήρθε στο μυαλό μια κατασκευή από πλεξιγκλας αν θες να μην κάνει "μπαμ" .
Έλεγα για 25-30 εκ. κατα πρώτον και όσον αφορά την αισθητική, απλως ενοούσα κάτι όμορφο !!!!
Απ΄οτι φαίνεται κανείς δεν έχει υπ'οψιν του κάποι μαγαζί έστω και ιντερνετικό να ρίξω μια ματιά για το τι κηκλοφορεί !!
Απ΄οτι φαίνεται κανείς δεν έχει υπ'οψιν του κάποι μαγαζί έστω και ιντερνετικό να ρίξω μια ματιά για το τι κηκλοφορεί !!
Την σκότωσα την ορογραφία !!!
Ελπίζω να περάσαμε καλά στις διακοπές (όσοι έχουμε επιστρέψει !!!).
Μιας και μπαίνει ο Σεπτέμβρης είπα να φτιάξω τον χώρο, να μην μεταφέρω μπροστά πίσω το κεντρικό ηχείο κάθε φορά που κάνω προβολή,αλλά να το τοποθετήσω μόνιμα μπροστά από το έπιπλο που φιλοξενεί τα μηχανήματα μου και την τηλεόραση.
Και μετά την εισαγωγή ας πάμε στο θέμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι όμορφο ώστε το Klipsch c2 να ταιριάξει καλά. Προτιμώ κάτι χαμηλό ώστε να μην δείχνει άσχημα στον χώρο.
Η Atacama πιθανόν να έχει κάτι καλό.
Ξέρεις μήπως από που μπορώ να τα προμηθευτώ για να ρίζω από κοντά μια ματιά γιατί βγάζει βάσεις με ύψος που ζητάω !!!
Σύμφωνα με το site τους:
Videotronics Ltd
Ipsilantou 100
Piraeus
P O Box 80435/18510
Greece
Tel: 00 30 210 412 1600
Fax: 00 30 210 411 1566
Email: vtr@otenet.gr
Σύμφωνα με το site τους:
Videotronics Ltd
Ipsilantou 100