View Full Version : Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!
Διονύσης
25-01-2008, 01:35
Μετα απο ενα μολις μηνα αγορας και ελαχιστη ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χρηση, (μονο 1 ταινια Bluray ειχα δει, και ειχα τερματισει και το Heavenly sword), το Blu-Ray drive του 40GB PS3 μου τα "εφτυσε" έτσι ξαφνικά! :slapface:
Το προβλημα ειναι το πολυ γνωστο που εμφανιζεται σε 3 στα 10 PS3 που πωλουνται! :grandpa:
ΞΑΦΝΙΚΑ, και ενω ετοιμασα τον Dila για να ξεκινησω να παιζω, εκει που βαζω ενα παιχνιδι ή μια ταινια στο drive για να παιξει, εκει που υπο αλλες συνθηκες φορτωνει μεσα σε 4-5 δευτερολεπτα και ξεκιναει το παιχνιδι, ή δειχνει το εικονιδιο με την προεπισκοπηση του στο κεντρικο μενου, ΚΟΛΛΑΕΙ στο σημειο που φορτωνει και δειχνει πανω δεξια το στρογγυλο εικονιδιο ..... ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ!!!! :grandpa:
Ο καταστηματαρχης μου ειπε μολις τον πηρα τηλ. ότι το προβλημα αυτο εμφανιστηκε σε αλλα 4 ατομα ΕΚΤΟΣ απο μενα , απο τα 20-25 που εχει πουλησει PS3 τους τελευταιους 2 μηνες! (Το προβλημα εχει εμφανιστει και στο 60αρι PS3 και εχει να κανει με το Blu-Ray drive της κονσολας και ΟΧΙ με την εκδοση του μηχανηματος) !!!
Η διδικασια αντικαταστασης ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι απλη!
Πακεταρουμε την κονσολα στο κουτι της ΧΩΡΙΣ τα καλωδια και τα χειριστηρια (ΜΟΝΟ η κονσολα) , μαζί με ενα επικυρωμενο αντιγραφο της αποδειξης αγορας, και την στελνουμε μεσω της Speedex courier στη Sony Hellas (με δικα τους έξοδα μεταφορας) και κατα τα λεγομενα του καταστηματαρχη παντα σε 3-4 μερες μας στελνουν ΝΕΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ με τον ιδιο μεταφορικο τροπο (και παλι με δικα τους εξοδα)!
ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :
1) Αφου ξερουν ότι συμβαινει αυτο ΓΙΑΤΙ δεν το διορθωνουν και μας ταλαιπωρουν???
2) Φανταζεστε τι θα γινοταν αν ΔΕΝ ειχα παρει την κονσολα απο Ελλαδα, αλλά απο κανενα E-bay, η κανα site του εξωτερικού ?????
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΣΟΛΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!! ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!
Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να μην υπαρξει αλλο προβλημα!
Καλη συνεχεια σε ολους! :ernaehrung004:
Διονύσης
25-01-2008, 01:43
Ιδου και το αντιστοιχο προβλημα απο αλλους χρηστες στο youtube ! :grandpa:
http://www.youtube.com/watch?v=Kgdart7SLcw
Προφανώς κάποια ελαττωματική παρτίδα στα BDD.
Διονύσης
25-01-2008, 02:10
Προφανώς κάποια ελαττωματική παρτίδα στα BDD.
ΟΧΙ!
Γιατι, και τα 4 (5 μαζι με το δικο μου) ελλατωματικα PS3 που πουλησε το μαγαζι ηταν απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ παρτιδες !
Επισης το ΙΔΙΟ προβλημα εχει συμβει και σε παρτιδες του εξωτερικου, αλλα και σε μοντελα 60αρια και 40αρια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! :drummer:
JohnBougiou
25-01-2008, 12:58
Για τα ευρωπαϊκά PS3 θα μιλάς, γιατί τα αμερικάνικα δεν καταλαβαίνουν τίποτα...
panosxgr
25-01-2008, 13:46
Διονύση, τι έγινε τελικά, έβγαλες καμιά άκρη? Γιατί κι εγώ σκέφτομαι το PS3 σαν πηγή HD ταινιών και με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση που αναφέρεις...
ειναι καθαρα θεμα τυχης (ατυχιας μαλλον).Το προβλημα φανερωνεται απο την αρχη και η σονυ το εχει αναγνωρισει.Δεν υπαρχει κατι αλλο.
Διονύσης
25-01-2008, 13:59
Για τα ευρωπαϊκά PS3 θα μιλάς, γιατί τα αμερικάνικα δεν καταλαβαίνουν τίποτα...
Ναι! Απο Ευρώπη ΔΥΣΤΥΧΩΣ που βαζουν πιο φθηνα υλικα κατασκευής γιατί μας γράφουν κανονικά τους Ευρωπαίους!!!
Και σαν να ΜΗΝ έφτανε αυτό μας βαζουν και καπελο παραπανω στην τιμη σε σχεση με την Αμερική! :damnyou:
by panosxgr
Διονύση, τι έγινε τελικά, έβγαλες καμιά άκρη? Γιατί κι εγώ σκέφτομαι το PS3 σαν πηγή HD ταινιών και με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση που αναφέρεις...
To PS3 έφυγε σημερα για Χαλανδρι Sony Hellas με Speedex courier και έξοδα παραληπτη προς αντικατασταση!
Φίλος που επαθε το ιδιο προβλημα πριν 2-3 εβδομαδες και ειχε παει ο ιδιος να το παραδωσει στο service, μου είπε ότι σε μια ακρη ειχαν παραπεταμενα καμια 100στη κομματια PS3 με το ΙΔΙΟ ακριβως προβλημα, έτοιμα για να τα στειλουν Ευρωπη και να αλλαχτει το Blu-Ray drive τους για να τα ξαναπουλησουν μετα σαν καινουργια! :grandpa:
Γενικα, η κονσολα είναι Ο,τι καλύτερο σαν μηχανημα, και σε επιδοσεις και σε τιμη, και απο τη στιγμή που εχεις ενα χρονο εγγυηση, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! Ο,τι και να παθει, σε 2-3 μερες εχεις καινουργια κονσολα σπίτι σου! :antlers:
ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!! -bye-
Υ.Γ. Το προβλημα ειναι στα lens απο το Blu-ray drive , και απαιτειται αλλαγη του. Δεν εχει να κανει με το ποσο πολυ εχει χρησιμοποιηθει το μηχανημα, μιας και τα περισσοτερα απο αυτα που παρουσιασαν το συγκεκριμενο προβλημα, ήταν ΣΧΕΔΟΝ καινουργια με πολυ ελαχιστη χρηση...
Μιχάλης Κορ.
25-01-2008, 14:05
Πάντως ότι έχω διαβάσει για προβλήματα κ αντικαταστάσεις, αφορά κατά κόρον τα 40άρια...έπρεπε με κάποιον τρόπο να πέσει η τιμή...
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
25-01-2008, 14:10
Ναι! Απο Ευρώπη ΔΥΣΤΥΧΩΣ που βαζουν πιο φθηνα υλικα κατασκευής γιατί μας γράφουν κανονικά τους Ευρωπαίους!!!
Και σαν να ΜΗΝ έφτανε αυτό μας βαζουν και καπελο παραπανω στην τιμη σε σχεση με την Αμερική! :damnyou:
To PS3 έφυγε σημερα για Χαλανδρι Sony Hellas με Speedex courier και έξοδα παραληπτη προς αντικατασταση!
Φίλος που επαθε το ιδιο προβλημα πριν 2-3 εβδομαδες και ειχε παει ο ιδιος να το παραδωσει στο service, μου είπε ότι σε μια ακρη ειχαν παραπεταμενα καμια 100στη κομματια PS3 με το ΙΔΙΟ ακριβως προβλημα, έτοιμα για να τα στειλουν Ευρωπη και να αλλαχτει το Blu-Ray drive τους για να τα ξαναπουλησουν μετα σαν καινουργια! :grandpa:
Γενικα, η κονσολα είναι Ο,τι καλύτερο σαν μηχανημα, και σε επιδοσεις και σε τιμη, και απο τη στιγμή που εχεις ενα χρονο εγγυηση, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! Ο,τι και να παθει, σε 2-3 μερες εχεις καινουργια κονσολα σπίτι σου! :antlers:
ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!! -bye-
Υ.Γ. Το προβλημα ειναι στα lens απο το Blu-ray drive , και απαιτειται αλλαγη του. Δεν εχει να κανει με το ποσο πολυ εχει χρησιμοποιηθει το μηχανημα, μιας και τα περισσοτερα απο αυτα που παρουσιασαν το συγκεκριμενο προβλημα, ήταν ΣΧΕΔΟΝ καινουργια με πολυ ελαχιστη χρηση...
To δικό μου 60αρι που παίζει μίνιμουμ 3-4 ώρες κάθε μέρα από μέσα Δεκέμβρη, ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Του δίνω τα πάντα να μασήσει αλλά δεν μασάει (παιχνίδια ps2 και ps3, blue ray, dvd, cd μουσικής).
Το θέμα είναι θα συνεχίσει έτσι ή... φτου κακά? Ή μόνο στην αρχή βγαίνει το πρόβλημα?
Διονύσης
25-01-2008, 14:17
To δικό μου 60αρι που παίζει μίνιμουμ 3-4 ώρες κάθε μέρα από μέσα Δεκέμβρη, ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Του δίνω τα πάντα να μασήσει αλλά δεν μασάει (παιχνίδια ps2 και ps3, blue ray, dvd, cd μουσικής).
Το θέμα είναι θα συνεχίσει έτσι ή... φτου κακά? Ή μόνο στην αρχή βγαίνει το πρόβλημα?
Συνηθως ό,τι προβλημα ειναι να παρουσιαστεί, εμφανιζεται μεσα στο πρωτο εξαμηνο χρησης!
Οποτε αφου εχεις 1 χρονο εγγυηση εισαι καλυμενος και σου το αλλαζουν! :grandpa:
Τωρα, αν παθει κατι μετα τον πρωτο χρονο, θα τα εχεις βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω, απο τη χρήση που θα κανεις, και σε συνδυασμο και με την πτωση των τιμων στο PS3 μεχρι τοτε, αγοραζεις μια καινουργια κονσολα με τα μισα λεφτά! -bye-
sakisart
25-01-2008, 14:18
Χθες νοίκιασα το warhawk και δε το φόρτωνε κολλούσε στο loading, μετά έβαζα δικά μου games και παίζανε.Εχω παίξει αρκετά παιχνίδια και έχω δει και ταινίες Blu-ray και όλα παίζουν κανονικά μόνο μαι φορά στο Assassins creed κόλλησε κατά τη διάρκεια του gameplay αλλά δε μου το ξαναέκανε στη συνέχεια.Mηπως φταίνε και κάποιες παρτίδες παιχνιδιων? Έχω παίξει τουλάχιστον 20games και δεν διαπίστωσα ποτε πρόβλημα.Στο warhawk ήμουν ο πρώτος που το νοίκιασα δεν υπήρχε περίπτωση για γρατζουνιά του δίσκου που ίσως είχε το Assassins.(γνωρίζω ότι το warhawk παίζεται μόνο online)
ρε παιδια η ποιοτητα ταινιων blue ray στο ps3 ειναι ιδια με ενα blue ray player.οταν το εωαλα στην τηλεοραση μου μου φαινεται οτι υστερουσε
Γιάννης Μακρής
26-01-2008, 21:49
Δεν σου φαίνεται :p:p:p
HD DVD 4 ever!!!!! :P:P
.....καλα ντε μην βαρατε.
Κι εγω το ιδιο πιστευγω....
Διονύσης
27-01-2008, 00:36
ρε παιδια η ποιοτητα ταινιων blue ray στο ps3 ειναι ιδια με ενα blue ray player.οταν το εβαλα στην τηλεοραση μου μου φαινεται οτι υστερουσε
Σε τι τηλεοραση το συνδεσες???
Και με ποιο τροπο ???
HDMI φανταζομαι..... και ΟΧΙ απλο scart.... :smash:
Διονύσης
01-02-2008, 15:34
Μετα απο τηλεφωνημα μου σημερα το πρωι στην COMETRON στο Χαλάνδρι, μου ειπαν οτι το PS3 μου βρισκεται στη διαδικασια αντικαταστασης και απο Δευτερα -Τρίτη θα μου το στείλουν στο σπίτι με κούριερ.... :Banane0:
Παντως, εκανε κατι περισσοτερο απο μιαμιση εβδομαδα απο οταν το εστειλα...:HTEHETH63:
Κι αυτο γιατι οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο, ειχαν ξεμεινει απο 40αρες κονσολες για αλλαγη και περιμεναν απο τη Sony να τους στειλει καινουργιες, σε αντιθεση με τα 60αρια PS3 που ειχαν στοκ και τα αλλαζαν μεσα σε 2-3 μερες μονο...:smash:
AS Mocca
01-02-2008, 15:41
και αν είχες 60άρι θα σου έλεγαν το αντίθετο. :SFGSFGSF:
johny1989
01-02-2008, 19:31
δεν νομιζω μονο τα 40αρια να εχουν προβληματα κατα κορον.νομιζω οτι ποιο πολυ ειχαν τα 60αρια.πρωτη μερα κυκλοφοριας και παιρνω ενα απο γερμανο παω σπιτι και ολα λειτουργουσαν πολυ καλα μεχρι που 20 λεπτα αργοτερα αναβικε η σκαλα του ανεμιστηρα στη θεση 2 οχι και πολυ ενοχλυτικο.μετα απο αλλα 20 λεπτα στη θεση 3 αρκετα ενοχλητικος θορυβος και μετα απο 30 λεπτα φορμουλα 1 στη 4 θεση και ηταν τρομερα ενοχλητικος θορυβος.βγαινοντας στο xmb επρεπε λογικα συμφωνα με τη σονυ να κατεβει στη 1 σκαλα αφου δεν εκανα καμια βαργια λειτουργια.συνεχειζε ετσι μεχρι να το κλισω.3 φορες εστιλα στη κομετρον και εγινε αμεσως αντικατασταση.τις 2 πρωτες ειχαν το ιδιο προβλημα και την 3 ευτηχως δεν ειχε κανενα προβλημα .εσεις το εχετε κοιταξει αυτο?αν δηλαδει λειτουργει το step down του ανεμιστηρα?
Πάντως ότι έχω διαβάσει για προβλήματα κ αντικαταστάσεις, αφορά κατά κόρον τα 40άρια...έπρεπε με κάποιον τρόπο να πέσει η τιμή...
AS Mocca
01-02-2008, 19:38
κατά τα άλλα το PS3 είναι "αθόρυβο" όπως αναφέρουν μερικοί σε άλλα thread και μας το έχουν και σαν επιχείρημα για να πάρουμε PS3 γιατί το XBOX 360 "λέει" κάνει θόρυβο !!! Άκουσον - άκουσον !!!!
:rifle::rifle::rifle:
Μιχάλης Κορ.
01-02-2008, 19:42
@johny1989 : κ εγώ την 1η ημέρα κυκλοφορίας αγόρασα την κονσόλα...
Μιχάλης Κορ.
01-02-2008, 19:43
κατά τα άλλα το PS3 είναι "αθόρυβο" όπως αναφέρουν μερικοί σε άλλα thread και μας το έχουν και σαν επιχείρημα για να πάρουμε PS3 γιατί το XBOX 360 "λέει" κάνει θόρυβο !!! Άκουσον - άκουσον !!!!
Αθόρυβο δεν είναι...
Όμως είναι πιο ήσυχο από οποιοδήποτε 360 έχω ακούσει.
Αν μάλιστα δεν έχεις το ps3 πολύ κοντά σου, στο 1 μέτρο για παράδειγμα κ βλέπεις μια ταινία τότε δεν το ακούς...
Εγώ το έχω στα 4 μέτρα από τον καναπέ μου κ δεν ακούω τίποτα. -bye-
AS Mocca
01-02-2008, 19:55
εγώ αν έχω την γυναίκα μου στο δωμάτιο δεν ακούω ούτε τα ανεμιστήρια του XBOX ούτε τίποτα...........:music-smiley-005:
Μιχάλης Κορ.
01-02-2008, 19:59
Εσύ τα ακούς μάλλον έτσι ?????????????? :furious3::firstprize:
Καλά άστο για την αξιοπιστία μη μιλάς καλύτερα δε σε συμφέρει...ξέρεις πόσοι εχουν αλλάξει xbox360 2 και 3 φορές; Και ναι το 360 κάνει υπερβολικό θόρυβο πώς να το κάνουμε δηλαδή..... Όσο για το πρόβλημα του drive στο PS3 αυτό συνήθως συμβαίνει μετά από λιγοστές ώρες χρήσης. Είναι ελατωματικά τα Blu-ray drives. Στα XBOX όμως το Red Ring Of Death δεν οφείλεται σε ελλατωματικά parts αλλά σε κάκιστη σχεδίαση της στήριξης της ψύκτρας στο Motherboard. Και άργησε πολύ η Microsoft να επανασχεδιάσει το σύστημα ψύξης. Έχει μεγάλη διαφορά η προβληματική σχεδίαση ενός προϊόντος από την περίπτωση ελατωματικών Parts. Τα πρώτα είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν πρόβλημα ακόμα και χωρίς την ύπαρξη κάποιου ελλατωματικού εξαρτήματος. Και στην τελική μη μου συγκρίνεις Microsoft με Sony στον σχεδιασμό Hardware. Από το 1950 αυτή ήταν η δουλειά της ΤΟ HARDWARE. Επίσης η πολιτική της εταιρίας στο PS3 είναι ότι το επιστρέφεις και παίρνεις καινούριο σε αντίθεση με το 360 που μπορεί να περιμένεις έως και 1 μήνα.(περίπτωση φίλου σε αλλαγή του δεύτερου xbox).
AS Mocca
01-02-2008, 20:01
Μωρέ ας περάσει η εγγύηση του και θα δεις που δεν θα κάνει καθόλου θόρυβο μετά. Σαν το HTPC που έφτιαξα θα γίνει και αυτό. Silent !!!
sorry για το off-topic
AS Mocca
01-02-2008, 20:04
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα η Premium λειτουργεί μια χαρά.
Μπορεί να κάνει κομμάτι θόρυβο αλλά όταν παίζω παιχνίδια δεν ακούω τίποτα γιατί το volume είναι τσίτα. Είπαμε μετά το πέρας της εγγύησης δεν θα κάνει τίποτα. (για όλα υπάρχει λύση, θέληση είναι το θέμα να υπάρχει)
johny1989
01-02-2008, 20:16
το xbox360 εχει μονο μια σκαλα ανεμιστηρα και δουλευει εκει σταθερα.τα εχω και τα δυο .οταν το πσ3 μπει στην τεταρτη σκαλα τοτε ακουγετε σαν σεσουαρ κυριολεκτικα και παρα πολυ περισοτερο απο το 360.αν μπει στη 5η σκαλα που ειναι και η μεγαλυτερη τοτε πρεπει να βγεις απο το δωματιο ακουγετε σαν boing 747.δεν πρεπει να ακουγετε τπτ αλλο στο δωματιο .τωρα για να το ακουσετε εξαρτατε και απο την τοποθετηση και κυριως την θερμοκρασια δωματιου
Αθόρυβο δεν είναι...
Όμως είναι πιο ήσυχο από οποιοδήποτε 360 έχω ακούσει.
Αν μάλιστα δεν έχεις το ps3 πολύ κοντά σου, στο 1 μέτρο για παράδειγμα κ βλέπεις μια ταινία τότε δεν το ακούς...
Εγώ το έχω στα 4 μέτρα από τον καναπέ μου κ δεν ακούω τίποτα. -bye-
Μιχάλης Κορ.
01-02-2008, 20:19
@johny1989 : φίλε μου αυτά που περιγράφεις δεν τα έχω συναντήσει ποτέ........
Δεν τα έχω ξαναδιαβάσει επίσης ποτέ...
Αλήθεια αυτό με τις 'σκάλες' του ανεμιστήρα πως το καθορίζεις ???
Τέλος πάντων, στο σαλόνι μου κ σε χώρο με πολύ αέρα το ps3 μου δεν έχει ποτέ παρουσιάσει τέτοια παρόμοια συμπτώματα...
johny1989
01-02-2008, 20:29
διαβασε εδω http://ntsc-uk.domino.org/showthread.php?t=72808
ολα προβληματικα η οχι σε κανονικη θερμοκρασια μπαινουν στη 3 σκαλα κατα τη διαρκια του παιχνιδιου.τα προβληματικα μενουν εκει η ανεβαινουν σκαλα μεχρι να τα κλεισεις.για να δεις αν εχεις προβλημα κανε το εξεις ¨
κατσε κοντα στην κονσολα 1.5 με 2 μετρα ενεργοποοιησετη για πεντε λεπτα ειναι εντελως αθορυβη μετα μπαινει στην 3 σκαλα και ακουγετε λιγο μπεσ στο folding home και περιμενε ....θα δεις οτι θα ανεβει κιαλλη σκαλα ο ανεμιστηρας το οποιο ειναι φυσικο .οταν βγεις απο την εφαρμογη και παριμενεις στο μενου πρεπει να πεσει στην προηγουμενη σκαλα μετα απο λιγο.αν το κανει εισαι οκ.τωρα ειναι χειμωνας και το step up γινετε λιγο δυσκολα .λογο χαμηλων θερμοκρασιων.το καλοκαιρι ομως ειναι ενοχλητιοκο πολυ.εφοσων ομως λειτουργρει το step down εισαι οκ.σημαντικος παραγοντας ειναι και το τι χαρακτηρας εισαι μερικους μπορει να μην τους ενοχλει καθολου ακομα κα στην 4 σκαλα.εγω ομως ειμαι και λιγο τελειωμανης
Μιχάλης Κορ.
01-02-2008, 20:33
@johny1989 : πολύ ψάξιμο βρε παιδί μου...εγώ μάλλον είμαι στους άλλους...αφού παίζει, δεν με ενοχλεί, αντέχει στην πολύωρη κ κουραστική χρήση, τότε είμαι οκ ! :)
johny1989
01-02-2008, 20:38
σωστος.απλα οταν το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας την οποια περιμενα ενα χρονο αρχισα να ψαχνω για τυχον προβληματα.ηταν και πολλα τα 660ε+φορμουλα 1=727ε.ειχα μια ανυσηχια γιαυτο.τελος καλο ολα καλα .να μαστε καλα να ψαχνουμε ετσι και το 4
Διονύσης
01-02-2008, 21:11
σωστος.απλα οταν το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας την οποια περιμενα ενα χρονο αρχισα να ψαχνω για τυχον προβληματα.ηταν και πολλα τα 660ε+φορμουλα 1=727ε.ειχα μια ανυσηχια γιαυτο.τελος καλο ολα καλα .να μαστε καλα να ψαχνουμε ετσι και το 4
ΑΝ βγει 4 γιατι ακουσα οτι η SONY ειχε τοσο ζημια με το PS3, που ΔΕΝ θα ξαναασχοληθει με παιχνιδοκονσολες στο μελλον....
Μακαρι να διαψευστω φυσικα , γιατι η Sony ειναι φοβερη εταιρια....
Μεχρι τοτε ομως, ας απολαυσουμε το PS3 και βλεπουμε....ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ....
Τα καλυτερα παιχνιδια του ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! :Banane0::Banane0::Banane0:
ΑΝ βγει 4 γιατι ακουσα οτι η SONY ειχε τοσο ζημια με το PS3, που ΔΕΝ θα ξαναασχοληθει με παιχνιδοκονσολες στο μελλον....
internet... η μεγαλύτερη ραδιο-αρβύλα ever!!! :flipout:
johny1989
02-02-2008, 01:05
για πες κανενα που τωρα θα βγει διονυση.εγω περιμενω τρελα το gta iv αλλα θελλει ακομα 91 ημερες.
jdohn2002
02-02-2008, 03:41
cool
Διονύσης
02-02-2008, 15:01
για πες κανενα που τωρα θα βγει διονυση.εγω περιμενω τρελα το gta iv αλλα θελλει ακομα 91 ημερες.
Λοιπον, τα πιο αναμενομενα ειναι :
Metal Gear Solid 4
GTA IV
Resident Evil 5
Gran Turismo 5 (το κανονικό, ΟΧΙ το prologue)
Devil May Cry 4
Turok
ΤΕΚΚΕΝ 5
Και υπαρχουν κι αλλα πιο δευτερευοντα που αναμενονται λιγο αργοτερα μετα το Πάσχα!:ernaehrung004:
Περιμενω με ανυπομονησια τα mgs,grand turismo,final fantasy,gta kai vevaia to star wars unleashed. Ισως το καλυτερο star wars παιχνιδι. (αν και το kotor ηταν κορυφαιο)
Διονύσης
05-02-2008, 15:36
Ούτε και σήμερα μου άλλαξαν το PS3 μου....:bigcry::bigcry:
Πάνε σχεδον δύο εβδομάδες από όταν το έστειλα...
Πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπαν ότι ακομα δεν εφτασε η σειρά του, γιατι προηγουνται άλλα που τα εστειλαν πιο νωρις με το ΙΔΙΟ προβλημα, και θα το στειλουν τελος της εβδομαδας με αρχες της επόμενης....:smash: (Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι αντικατέστησαν περιπου 80-100 κονσόλες σε 4 μέρες !!!!) :HTEHETH63:
Τους ρώτησα αν έχουν διαθεσιμες κονσολες 40αρες στο στοκ για αλλαγή, και μου είπαν ότι θα έχουν να αντικαταστήσουν μέχρι και στα ατομα που έστειλαν κονσόλα για αλλαγή μέχρι 30 Γενάρη.... (Εγώ την έστειλα στις 25)!
Μετά θα πρέπει να περιμένουν ΠΑΛΙ 4-5 μέρες για να τους ξαναστειλει η SONY νεες κονσόλες....
sakisart
05-02-2008, 16:12
Ούτε και σήμερα μου άλλαξαν το PS3 μου....:bigcry::bigcry:
Πάνε σχεδον δύο εβδομάδες από όταν το έστειλα...
Πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπαν ότι ακομα δεν εφτασε η σειρά του, γιατι προηγουνται άλλα που τα εστειλαν πιο νωρις με το ΙΔΙΟ προβλημα, και θα το στειλουν τελος της εβδομαδας με αρχες της επόμενης....:smash: (Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι αντικατέστησαν περιπου 80-100 κονσόλες σε 4 μέρες !!!!) :HTEHETH63:
Τους ρώτησα αν έχουν διαθεσιμες κονσολες 40αρες στο στοκ για αλλαγή, και μου είπαν ότι θα έχουν να αντικαταστήσουν μέχρι και στα ατομα που έστειλαν κονσόλα για αλλαγή μέχρι 30 Γενάρη.... (Εγώ την έστειλα στις 25)!
Μετά θα πρέπει να περιμένουν ΠΑΛΙ 4-5 μέρες για να τους ξαναστειλει η SONY νεες κονσόλες....
Τι πρόβλημα σου έβγαλε΄?
Διονύσης
06-02-2008, 03:16
Τι πρόβλημα σου έβγαλε΄?
Διαβασε αν θες το thread στα πρωτα post στην πρωτη σελιδα που τα εξηγώ...:grandpa:
....πριν λίγα λεπτά ψόφησε και το δικό μου drive :(
Αγορασμένο πέρυσι τον Δεκέμβριο, απλά κόλλησε το παιχνίδι και έπειτα δεν διαβάζει τίποτα.
Το easybuyworld που το είχα πάρει, νομίζω τα έφερνε από Γαλλία (και εγώ μετά το έμαθα..).
Τι γίνεται με την εγγύηση?
Διονύσης
18-03-2008, 12:42
Ετσι ακριβως την ειχα παθει και εγω με το δικο μου...
Κολλησε στο Virtual Tennis, του εκανα επανεκινηση και μετα ΔΕΝ διαβαζε τιποτα....
Βγαλε μια φωτοτυπια την αποδειξη αγορας, βαλτο μεσα στη συσκευασια του ΧΩΡΙΣ καλωδια και manual, (ΜΟΝΟ η κονσολα τυλιγμενη στο ασπρο καλυμα και την αποδειξη ) και στειλτο στην Cometron στο Χαλανδρι, ή παρτο ο ιδιος απο εκει να τους το παραδωσεις...
ΛΟΓΙΚΑ, η αποδειξη σου ειναι Ευρωπαικη οπότε ΔΕΝ θα εχεις προβλημα... (δεν τα ψιλοκοσκινιζουν κιολας, εξαλλου και το δικο σου Ευρωπη θα παει, και απο εκει θα ερθει η αλλη κονσολα που θα σου αλλαξουν)
Εγω μια απλη ταμειακη αποδειξη εστειλα που εγραφε ΜΟΝΟ το ποσό, και μου το άλλαξαν .... -bye-
Ευχαριστώ Διονύση... 15 μέρες λέει θα κάνουν για αντικατάσταση.....
παει αναλογα με το αν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε κονσολες η οχι...
Διονύσης
18-03-2008, 15:03
Ευχαριστώ Διονύση... 15 μέρες λέει θα κάνουν για αντικατάσταση.....
Ειναι αναλογα με το αν εχουν διαθεσιμες κονσολες για αλλαγη στο Χαλανδρι, ή αν περιμενουν νεα φουρνια απο Ευρώπη (Γερμανια μαλλον)...
Κι εμενα μου ειχαν πει 15 μερες και μου το αλλαξαν σε 10!
Σε ενα φιλο μου που ειχε το 60αρι, επειδη ειχαν διαθεσιμο στοκ, του το αλλαξαν σε 4 μερες!!!
Υπομονή πάντως, και να εισαι σιγουρος ότι αξίζει τον κοπο, γιατι οι νεες φουρνιες κονσολων έχουν πολύ καλύτερο Blu-Ray drive απο τις παλιες και πιο ανθεκτικό! :drummer:
Νίκος Μπαβιόλης
18-03-2008, 16:23
Σακη οταν λες περσυ τον Δεκεμβρη εννοεις πριν 3 μηνες αγορα? Ρωταω γιατι τοτε πηρα και εγω το 40αρι μου , για να δω αν πρεπει να ανησυχω.
Νίκος Μπαβιόλης
18-03-2008, 16:38
Επισης Σακη θα ηθελα να σε ρωτησω αν η κονσολα ειχε καθημερινη χρηση.
Ακριβώς. Τρεις μήνες και κάτι το έχω. Είχε -σχεδόν- καθημερινή χρήση, αλλά εκτός απο 3-4 bluray ταινίες που εχω δει, το drive δούλευε σχεδόν αποκλειστικά στο COD4.
Πάντως γίνεται πανικός με τα bluray των 40ριών. Όσο ήμουν στην Cometron ,το τηλέφωνο χτύπαγε και λέγανε συνέχεια οτι "Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες ...σε 15 μέρες κτλ...".
Δεν το παραδέχονται σαν πρόβλημα του PS3 ...το αποδίδουν σε normal βλάβη.
Επειδή όμως δεν είμαι το άσχετο παιδάκι και είμαι στο χώρο του hardware 10+ χρόνια δεν το έχω χάψει. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η κονσόλα έχει σοβαρό πρόβλημα με το BD transport εάν δει λίγο γύρω του.
Στο ps3forums μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για 2-3 αλλαγές κονσόλας από το ίδιο άτομο!
Γενικά η Sony εχει ρίξει τρομερά την ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Bravia & PS3 που εχω αγοράσει τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο εχουν ήδη πάει στο service μία φορά.
...και μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό λαικό saying "απ'έξω κούκλα, απο μέσα πανούκλα!".
Τουλάχιστον γίνεται αντικατάσταση...
Διονύσης
18-03-2008, 22:13
Γενικά η Sony εχει ρίξει τρομερά την ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Bravia & PS3 που εχω αγοράσει τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο εχουν ήδη πάει στο service μία φορά.
...και μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό λαικό saying "απ'έξω κούκλα, απο μέσα πανούκλα!".
Γι αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ πρεπει να ψωνιζουμε μαρκες και φιρμες την σημερον ημεραν, παρα ΜΟΝΟ ότι έχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ σχεση τιμης/αποδοσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ μαρκας και προέλευσης ..... :grandpa:
καλημερα σε ολους.Αρχιζω να ανησυχω κι εγω γιατι μερικες φορες οταν παιζω pro evolution soccer 2008 ενω παιζω μια χαρα ξαφνικα το παιγνιδι κινειται σε slow motion οταν πχ. κανω μια σεντρα και στην τηλεοραση κανει καποια νερα.Λετε να τα φτυσει και το δικο μου ps3 40gb bd drive?
Ηθελα επισης να αναφερω οτι πεταξα την συσκευασια το ps3 αλλα εχω την αποδειξη αγορας(απο ελληνικο καταστημα).Λετε να εχω προβλημα αντικαταστασης λογω ελλειψεως της συσκευασιας? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα.-bye-
JohnBougiou
20-03-2008, 14:02
καλημερα σε ολους.Αρχιζω να ανησυχω κι εγω γιατι μερικες φορες οταν παιζω pro evolution soccer 2008 ενω παιζω μια χαρα ξαφνικα το παιγνιδι κινειται σε slow motion οταν πχ. κανω μια σεντρα και στην τηλεοραση κανει καποια νερα.Λετε να τα φτυσει και το δικο μου ps3 40gb bd drive?
Ηθελα επισης να αναφερω οτι πεταξα την συσκευασια το ps3 αλλα εχω την αποδειξη αγορας(απο ελληνικο καταστημα).Λετε να εχω προβλημα αντικαταστασης λογω ελλειψεως της συσκευασιας? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα.-bye-
Καλωσόρισες στην παρέα! :ernaehrung004:
Το PES2008 έχει ένα μικρο πρόβλημα,χρειάζεται update,δεν υπάρχει πρόβλημα στο PS3 αλλά στο συγκεκριμένο game.
Σχετικά με την εγγύηση χρειάζεσαι μόνο την απόδειξη αγοράς.
Δεν μας κούρασες,καλώς ήρθες!
Αν ειχε ριξει μονο η Sony την ποιοτητα θα ηταν καλα αλλα βλεπω Panasonic με χαλασμενα πανελ , Philips με buzzing και ΗDMI που δεν δουλευουν , Samsung με ολων των ειδων τα προβληματα κτλ.
Ακομη και οι Pioneer που κοστιζουν μια περιουσια βλεπω κατι περιεργες αναφορες για dirty screen και κατι τετοια.
Γενικα μαυρα χαλια δηλαδη. Αγοραζεις ενα προιον και κανεις το σταυρο σου.
ΥΓ. Και μην ξεχναμε και τα XBOX 360 , εμενα μου εχουν καει ηδη δυο αλλα ευτυχως η MS δινει 3 χρονια εγγυηση και οχι 1 οπως η Sony.
Δεν έχεις άδικο... ότι συσκευή νέας τεχνολογίας και να πάρεις σήμερα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου!
Tek_Killa
20-03-2008, 15:50
Παιδες χαιρετώ. Το πρόβλημα είναι γενικό. Δε φταίει το PES 2008. Eχω αντικαταστήσει την κονσόλα 3 ΦΟΡΕΣ απο το Νοεμβριο εως σημερα και καθε φορά κολλάει και με διαφορετικό παιχνίδι. Αν σας συμβει και το στειλετε στο service, να απαιτησετε να ανανεωθεί η εγγύηση σας με την αντικατάσταση με καινούριο. Όπως και να ζητήσετε 2ετή εγγύηση. Εχω αρχίσει να μπλέκω το ΙΝΚΑ στη μέση γιατί κοροιδευουν τον κόσμο. Α! Και θα περιμενετε 15-20 μερες μεχρι να το αντικαταστησουν γιατι τηρειται σειρα προτεραιότητας. Είναι παααρα πολλά τα χαλασμένα στην ουρα....
Προχθές ρώτησα την Cometron και επιμένουν στο 1 χρόνο εγγύηση. Τι γίνεται με αυτο? να ρίξω και εγώ μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ?
Tek_Killa
20-03-2008, 16:15
Κυνήγα το φιλτατε! δες κι εδω τη νομοθεσια να εισαι updated! :)
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2380
Οfficial Service Sony & PS3 (PS3 αποκλειστικά)
Παντως δεν αναφέρεται πουθενά τα 2 χρόνια που λέμε ?
Φίλε Tek_Killa, έπειτα από απαίτησή σου, ανανεώθηκε η εγγύηση?
Tek_Killa
20-03-2008, 16:30
Tους εστειλα 2 mail αλλα απαντηση δεν εχω λάβει... Θα παω απο εκεί με φιλο δικηγορο για παρεουλα. Παντως το κυριοτερο θεμα ειναι η ανανεωση της εγγύησης με την αντικατασταση! Σε αυτο αναφερεται καθαρα ο νόμος. Οσο για τα 2 χρονια, με βαση τη διατυπωση του νομου, πρεπει να εχει βρει παραθυράκι η εταιρεια....
Tους εστειλα 2 mail αλλα απαντηση δεν εχω λάβει... Θα παω απο εκεί με φιλο δικηγορο για παρεουλα. Παντως το κυριοτερο θεμα ειναι η ανανεωση της εγγύησης με την αντικατασταση! Σε αυτο αναφερεται καθαρα ο νόμος. Οσο για τα 2 χρονια, με βαση τη διατυπωση του νομου, πρεπει να εχει βρει παραθυράκι η εταιρεια....
Τα δυο χρονια αν θυμαμαι καλα ειναι υποχρεωση του πωλητη (καταστηματος) και οχι του εισαγωγεα (Sony Hellas) , αλλα αν πιεστουν τα κατστηματα θα πιεσουν με την σειρα τους τον εισαγωγεα...
Αν ειχε ριξει μονο η Sony την ποιοτητα θα ηταν καλα αλλα βλεπω Panasonic με χαλασμενα πανελ , Philips με buzzing και ΗDMI που δεν δουλευουν , Samsung με ολων των ειδων τα προβληματα κτλ.
Ακομη και οι Pioneer που κοστιζουν μια περιουσια βλεπω κατι περιεργες αναφορες για dirty screen και κατι τετοια.
Γενικα μαυρα χαλια δηλαδη. Αγοραζεις ενα προιον και κανεις το σταυρο σου.
ΥΓ. Και μην ξεχναμε και τα XBOX 360 , εμενα μου εχουν καει ηδη δυο αλλα ευτυχως η MS δινει 3 χρονια εγγυηση και οχι 1 οπως η Sony.
Προβλήματα έχουν ολοι, το ποσοστό προβληματικών κομματιών μετράει..
Αλλο 1/1000 και άλλο 10/100
Μην τα βαζουμε όλα σε ενα καλάθι..
Με αυτά που ακουω για το PS3 (ειδικά το 40άρι) πρέπει να κάνω το σταυρό μου που το δικό μου δουλεύει μια χαρά μεχρι στιγμης -bye-
Προβλήματα έχουν ολοι, το ποσοστό προβληματικών κομματιών μετράει..
Αλλο 1/1000 και άλλο 10/100
Mην τα βαζουμε όλα σε ενα καλάθι..
Σου εθιξα την Pio?
Bγαζει και αυτη βλαβες πως να το κανουμε...:Banane0:
Σου εθιξα την Pio?
Bγαζει και αυτη βλαβες πως να το κανουμε...:Banane0:
Το ξέρω ρε Γιάννη.. και δεν μου έθιξες τίποτα δεν είμαι ούτε εργαζόμενος της ούτε μέτοχος της..
Απλά καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι. Στα επίπεδα της σημερινής μηχανικής και ηλεκτρονικής, δεν υπάρχει τεχνολογία (ανεξαρτήτως κόστους) που να επιτρέπει μηδενικά ελαττωματικά προϊόντα σε μια αλυσίδα παραγωγής, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.. Το σημαντικό ειναι η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και η καλή υποστήριξη του πελάτη μετά την αγορά..
johny1989
26-03-2008, 15:11
ρε παιδια επρεπε να παρετε το 60αρι
καθε επομενη εκδοση εχει και περικοπες για να μειωθει το κοστος.
Απλά καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι. Στα επίπεδα της σημερινής μηχανικής και ηλεκτρονικής, δεν υπάρχει τεχνολογία (ανεξαρτήτως κόστους) που να επιτρέπει μηδενικά ελαττωματικά προϊόντα σε μια αλυσίδα παραγωγής, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.. Το σημαντικό ειναι η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και η καλή υποστήριξη του πελάτη μετά την αγορά..
Συμφωνω απολυτως φιλε.-bye-
Tek_Killa
28-03-2008, 11:40
ρε παιδια επρεπε να παρετε το 60αρι
καθε επομενη εκδοση εχει και περικοπες για να μειωθει το κοστος.
Oι περικοπές για να μικρύνει το κόστος ήταν οι 2 usb το cardreader το backwards compadibility και τα 40 λιγότερα giga. E μη μου πείτε πως θα σκεφτόσασταν πως θα έβαζαν και πιο ευαίσθητο drive! Aν είναι δυνατόν... Ασε που τα drives τα ίδια είναι σε όλα τα ps3. Και πολλα 60αρια χαλάνε πλέον. Για ψάξε το λίγο...
H Cometron με πάει για μέσα του Απρίλη για αντικατάσταση (από 18/3).
Κανονικά λένε γίνεται επιτόπου, αλλά η Sony έχει έλλειψη και δεν προλαβαίνει να στέλει κομμάτια.
Τα PS3 σκάνε ένα ένα σαν μπαλόνια...
Στην cometron υπήρχαν εκκατοντάδες κοσόλες για αντικατάσταση, τόσο 40άρια όσο και 60άρια.
Αυτάααααα....
Νίκος Μπαβιόλης
01-04-2008, 12:33
Μας εκανες την καρδια περιβολι....
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
01-04-2008, 12:39
Χτύπα ξύλο Νίκο....
όχι που θα σκάγανε μόνο τα xbox360.....
στον βωμό του κέρδους δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο, ας έχει βάρος όσο θέλει κι ας γυαλίζει όσο θέλει....
καλησπερα.
σιγουρα ειναι σοβαρο και το προβλημα αλλα και η αντιμετωπιση απο την εταιρεια.
Αυτο που θελω να ρωτησω (και συγγνωμη αν εχει γραφτει καπου αλλου) είναι ανυποθεσουμε οτι το μηχανημα βγαινει εκτος εγγυησης και στη συνεχεια καιγεται το drive (κουφια η ωρα) εμεις εχουμε δυνατοτητα αντικαταστασης του? Και αν να τοτε μπορουμε να βαλουμε καποιο καλυτερο ή πρεπει αναγκαστικα να τοποθετησουμε αυτο της μαμας?
Σε οποια περιπτωση γνωριζει κανεις και το κοστος?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Μόνο το original. Το part number είναι KEM-400AAA.
http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/106/List/0/Level/a/ProductID/1170/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName
Μόνο το original. Το part number είναι KEM-400AAA.
http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/106/List/0/Level/a/ProductID/1170/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName
ευχαριστω πολυ. Τουλαχιστον να ξερουμε τι παιζει. Γιατι αν ειναι για 30 ευρω και κατι ε τοτε σιγα να μην περιμενουμε την εταιρεια να μας σπαζει τα νευρα.
Αυτο βεβαια σα καμμια μα καμμια περιπτωση δεν την δικαιολογει.
Ρε παιδιά,τίποτα ακόμα με το PS3 μου...από τις 18/3.... είναι κανείς άλλος στην αναμονή? :slapface::violent-smiley-030: cometron :rifle:
δικαιούμαι κονσόλα αντικατάστασης μέχρι να μου δώσουν την δικιά μου?
Διονύσης
07-04-2008, 14:49
Κι εμενα καμια 25αρια μερες εκαναν να μου στειλουν το καινουργιο, γιατι ειχα πεσει πανω σε περιοδο "επιδημιας" βλαβων και ΔΕΝ ειχαν κομματια να μου στειλουν....
Υπομονή μονο....:smash:
Ultra-One
07-04-2008, 14:52
Μια απορία.
Θα παρακαλούσα τους χρήστες των PS3 που χάλασε το Βlue Ray Drive τους να μας πουν αν έχουν το PS3 τους Οριζόντιο ή Κάθετο!
Πιστεύω θα βγάλουμε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.....-bye-
underdog
07-04-2008, 15:54
Διονύση πόσταρε το αβατάρ σου full size επειγόντως!
Οριζόντιο το είχα, αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση. Ειναι failure της κεφαλής...
Διονύση, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο παρά υπομονή!
εγω δεν εχω παθει ζημια αλλα το εχω τοποθετημενο καθετα. Υπαρχει καποια αποψη οτι ειναι καλυτερα να ειναι τοποθετημενο με τον ενα ή τον αλλο τροπο?
Διονύσης
07-04-2008, 18:26
Δεν εχει καμια σχεση η θεση τοποθετησης...
Κι εγω οριζοντιο το ειχα , όπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι και μου χαλασε την πρωτη κιολας εβδομαδα....
Το καινουργιο που μου εστειλαν απο την Cometron παλι οριζοντιο το εχω μεσα στο rack μου και να χτυπήσω ξύλο μέχρι στιγμής εδώ και 2,5 μηνες ειναι ΟΚ!
Απλά είναι θεμα failure της κεφαλής οπως ειπε και ο sfortis... :smash:
Tek_Killa
08-04-2008, 11:07
Μια απορία.
Θα παρακαλούσα τους χρήστες των PS3 που χάλασε το Βlue Ray Drive τους να μας πουν αν έχουν το PS3 τους Οριζόντιο ή Κάθετο!
Πιστεύω θα βγάλουμε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.....-bye-
Και τις 3 φορες που μου χαλασε, πριν το ανοιξω και πριν βαλω δισκάκι, το ειχα γυρισει καθετα... Συνηθως το χω οριζόντια. Το τελευταιο που μου αντικατεστησαν δεν εχω τολμησει ακο μα να το βαλω όρθιο...
alestros
08-04-2008, 12:01
3 φορές??? omg!
ούτε RROD να ήτανε.....
Εγώ το έχω κάθετο και δεν έχει κάνει κιχ, εδώ και 7-8 μήνες! (χτυπάω ξύλο...)
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
08-04-2008, 13:22
Εγώ παρατιρώ και φαντάζομαι κι εσείς ότι όταν το έχω κάθετα ακούγεται περισσότερο όταν φορτώνει το δικό απ ‘ότι όταν είναι οριζόντιο .
Καλημέρα ..έχω και εγώ ένα πρόβλημα..
Αγόρασα προχθές το ps3 40GB . Είχε την version 2.0 το ανα βαθμισα αργότερα στην 2.20. Το έχω σε ένα σχετικά ανοιχτό χώρο (δεξιά, αριστερά , πίσω απόσταση >=20cm και μπροστά ανοιχτό.) Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μια ώρα που παίζει ταινία αρχίζουν οι ανεμιστήρες, όταν πάω να βάλω παιχνίδι αρχίζουν σχεδόν αμέσως. Οι ανεμιστήρες πράγματι βγάζουν ζεστό αέρα. Όταν σταματήσει να παίζει οτιδήποτε οι ανεμιστήρες αργούν πολύ να σταματήσουν !! Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πολύ θόρυβος!! Είναι φυσιολογικό αυτό η το δικό μου έχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ !!
Ultra-One
09-04-2008, 13:54
Καλημέρα ..έχω και εγώ ένα πρόβλημα..
Αγόρασα προχθές το ps3 40GB . Είχε την version 2.0 το ανα βαθμισα αργότερα στην 2.20. Το έχω σε ένα σχετικά ανοιχτό χώρο (δεξιά, αριστερά , πίσω απόσταση >=20cm και μπροστά ανοιχτό.) Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μια ώρα που παίζει ταινία αρχίζουν οι ανεμιστήρες, όταν πάω να βάλω παιχνίδι αρχίζουν σχεδόν αμέσως. Οι ανεμιστήρες πράγματι βγάζουν ζεστό αέρα. Όταν σταματήσει να παίζει οτιδήποτε οι ανεμιστήρες αργούν πολύ να σταματήσουν !! Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πολύ θόρυβος!! Είναι φυσιολογικό αυτό η το δικό μου έχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ !!
Φυσιολογικότατο.....-bye-
Και που να δεις πόσο θόρυβο κάνει αν ο ανεμιστήρας πάει και σε μεγαλήτερη σκάλα.......:bigcry:
Τι λέτε βρε παιδιά , εγώ έχω 60gb και δεν μπορείς να του ακούσεις καθόλου.
Aν έχεις pc στην άλλη άκρη του δωματίου πρέπει να πας στους 20 πόντους για να το ξεχωρίσεις, και πιο πολύ θόρυβο κάνει ο σκληρός που έχει το dreambox μου.
Το 40gb υποτίθεται πως είναι ακόμα πιο ήσυχο μάλιστα !!! δοκίμασε να το βάλεις κάπου εντελώς ελεύθερο, και δες αν συνεχίζει να το κάνει στα παιχνίδια.
(μόνη φορά που έκανε θόρυβο το δικό μου ήταν το καλοκαίρι όταν είχε πολύ ζέστη και μάλλον δούλεψαν full οι ανεμιστήρες… το έκλεισα και δεν ξαναμπήκε ποτέ σε τέτοια λειτουργία)
johny1989
09-04-2008, 16:00
το δοκιμασα το καλιψα γυρω γυρω με χαρτι και στη 5η σκαλα ακουγεται σα τουρμπινα απο αεροπλανο:guitarist:
Φυσιολογικότατο.....-bye-
Και που να δεις πόσο θόρυβο κάνει αν ο ανεμιστήρας πάει και σε μεγαλήτερη σκάλα.......:bigcry:
Ηρθε τελικά το μαραφέτι μου, μετά απο 25 σχεδόν μέρες ...brand new ps3...
...με μεγάλη μου χαρά διπίστωσα οτι το backup που είχα κάνει στο προηγούμενο ΔΕΝ γίνεται restore γιατί λεει οτι δεν ειναι το ίδιο μηχάνημα...το μόνο που έφερε είναι τα savegames...προσοχή λοιπόν!
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
15-04-2008, 15:09
Αν σου χαλάσει το 60άρι και το στείλεις τι θα σου στείλουν πίσω; 60άρι ή 40άρι;
Βάλτε με και μένα στην λίστα με τους άτυχους.. Μετά τον Ratatuille (BR) χτές το βράδυ, επήθλε το μοιραίο :violent-smiley-030:
Τώρα αναμένουμε την Cometron...
JohnBougiou
06-05-2008, 15:29
Γιώργο μετά από πόσους μήνες ήρθε το μοιραίο...?
Γιώργο μετά από πόσους μήνες ήρθε το μοιραίο...?
Mετά από 6 (αγορά Νοέμβριο 2007)
Πάλι καλά που μας πρόλαβε η εγγύηση...
Δεν έχει σχέση 40ρι ή 60άρι παιδιά...απλά τα 40άρια είναι πολλά περισσότερα.
Τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό έχουν (και συγκεκριμένα το part number KEM-440AAA ).
Μια συμβουλή είναι να μην αφήνετε δισκάκια μέσα στο drive.
Γιώργο άφηνες δισκάκια μεσα?
Δηλαδή? Ποια είναι η διαφορά στο ίδιο part-number?
http://www.acegamestore.com/product.aspx?ProductID=548
New SONY PlayStation3 PS3 KES-400AAA Laser Lens
Brand New: KEM-400AAA,
For all PS3 Consoles (Jap/US/PAL)
Δεν έχει σχέση 40ρι ή 60άρι παιδιά...απλά τα 40άρια είναι πολλά περισσότερα.
Τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό έχουν (και συγκεκριμένα το part number KEM-440AAA ).
Μια συμβουλή είναι να μην αφήνετε δισκάκια μέσα στο drive.
Γιώργο άφηνες δισκάκια μεσα?
Δεν άφηνα και δεν αφήνω ποτέ δισκάκια μέσα (δεν το κάνω ουτε καν στο DVD-RW των 20 ευρώ που έχω στο PC μου ..)
Επισης το μηχάνημα προστατεύεται με UPS..
JohnBougiou
06-05-2008, 18:17
Τι σχέσει έχει αν αφήνεις δισκάκια μέσα στην κονσόλα...?
Εγώ, εδώ και έναν χρόνο + κάτι μήνες έχω πάντα δισκάκι μέσα,ποτέ δεν μένει χωρίς δισκάκι για να μην παραπονιέται... :D
Γενικα υπάρχει μια υποψία ότι έχοντας το δισκάκι μέσα αναγκάζεις το drive να δουλεύει περισσότερο.
Και εγώ δεν το άφηνα παραπονεμένο ,αλλά αυτό μου άφησε χρόνους! :d
sakisart
06-05-2008, 19:41
Εγώ πιστεύω κάποια παρτίδα 40άρια είχαν κατασκευαστικό λάθος.Όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα.
Γενικα υπάρχει μια υποψία ότι έχοντας το δισκάκι μέσα αναγκάζεις το drive να δουλεύει περισσότερο.
Και εγώ δεν το άφηνα παραπονεμένο ,αλλά αυτό μου άφησε χρόνους! :d
δλδ?
τι γινεται αν ειναι το δισκακι μεσα?
ωχ και αφηνω μεσα...
δλδ?
τι γινεται αν ειναι το δισκακι μεσα?
ωχ και αφηνω μεσα...
γινεται
HD
-
DVD
ΥΓ Min space ανάμεσα σε κάθε λέξη: 258 γραμμές
:p
Σας παραθέτω και την απάντηση απο την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σχετικά με την ερώτησή μου εγγύησης.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Δ/NΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΤΜΗΜΑ Α΄ ΑΘΗΝΑΙ 02/05/08
ΑΡ.ΠΡΩΤ.Ζ2/9143
Ταχ. Δ/νση : Πλ.Κάνιγγος Π Ρ Ο Σ:
Τ.Κ. : 101 81 ΑΘΗΝΑ - χχχχχχχχχχχ
Πληροφορίες.: χχχχχχχχχ sfortis@χχχχχχχχ
Τηλ : 210 38 03 904
Φαξ : 210 38 43 549
Email : tzχχχχχχχ@efpolis.gr
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με εγγύηση παιχνιδιού »
ΣΧΕΤ : « Η από 15/04/08 επιστολή σας »
Σε απάντηση του παραπάνω σχετικού , σας γνωρίζουμε ότι ισχύουν οι διατάξεις του Νόμου 2251/94 (ΦΕΚ191/Α/16-11-94) «Περί Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα οι διατάξεις του άρθρου 5 «Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις», όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν , καθώς και οι σχετικές διατάξεις (άρθρα 534, 537, 540 κλπ) του Αστικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν με το Νόμο 3043/2002.
Ειδικότερα, σχετικά με την εγγύηση, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν.2251/94, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει : «…Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ειδικά για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους.»
Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 5 του Ν. 2251/94, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει: «...Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.»
Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 540 του Α.Κ. : «σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογή του: 1) να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο … 2) να μειώσει το τίμημα 3) να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση…» και σύμφωνα με το άρθρο 554 του Α.Κ. «Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά».
Η Διευθύντρια
Βασιλική Τζιλίρα
Alexandrosm
24-06-2008, 11:59
Kalimera se olous.
Εγω παλι εχω ενα διαφορετικο θεματακι με την κονσολα μου που ειναι αγορασμενη εδω και ενα μηνα.
Διαβαζω για πολυ 8ορυβο στους ανεμιστηρες ενω εγω ακομα και τις μερες με τις μεγαλες ζεστες δεν ακουσα τιποτα.Η κονσολα ειναι οριζοντια τοποθετημενη.Ισως αυτο να παιζει ρολο.
Η χρηση που κανω δεν ειναι μεγαλη
Το δεν ειναι μεγαλη σημαινει οτι παιζω σιγουρα τουλαχιστον 2 με 3 ωρες καθημερινα GT5 & Virtual fighter 5 ενω μερα παρα μερα βλεπω και κανενα DVD (οχι BR) με ενεργοποιημενο το Upscale feature.
Καποιες φορες λοιπον 1 στις 10 περιπου παιζoντας παιχνιδι η οταν βλεπω DVD και κανοντας QUIT GAME η STOP PLAYBACK η κονσολα κολλαει και δεν γυρναει στο XMB με μονη λυση για επιστροφη ο διακοπτης ON/OFF στο πισω μερος τησ κονσολας.
Επισης καποιες φορες ακομα και μετα απο αυτο ενω η κονσολα ανοιγει δεν στελνει σημα στην TV απο το HDMI.
ΕΧΩ ΓΡΙΠΗ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;;;;:furious3:
JohnBougiou
24-06-2008, 12:12
Καλημέρα!
Έχει σίγουρα πρόβλημα η κονσόλα σου, αλλά μπορείς να την στείλεις μετά το καλοκαίρι διότι λογικά θα καθυστερήσουν να στην επιστρέψουν.
Alexandrosm
24-06-2008, 12:40
Μου έκανες την καρδιά περιβιόλι:musicus:
Με θερμοκρασία δωματίου 26-27 και πάνω ,ο ανεμιστήρας θα μπει σίγουρα στην μεγάλη σκάλα, οπότε θα τον ακούσεις.
Εαν όχι, τότε μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει και πάσχει από ανεπαρκή ψύξη.
Tip: τρέξε folding@home για 30 λεπτά όπου θα φτάνει την cpu στα όριά της. Αν δεν πάει στην μεγάλη σκάλα, δεν είναι καλό!