PDA

View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

ilias
22-08-2006, 13:36
Χρειάζομαι έναν εκτυπωτή και προσανατολίζομαι στον canon 5200 τον απλό χωρίς ethernet. Tον έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του?

Τον χρειάζομαι για εκτύπωση χοντρών χαρτιών τουλάχιστον 200-250 gr και πολλές φορές και με γκοφραρίσματα επάνω (προσκλητήρια).

Καμμιά γνώμη πρόταση?

Κακαλιός Στέργιος
22-08-2006, 13:52
Δε ξέρω για τα χαρτιά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, αλλά με τα κανονικά χαρτιά της canon (photo paper pro και semi gloss) ο εκτυπωτής μου βγάζει αποτέλεσμα καλύτερο από όσα φωτογραφεία έχω πάει.
Έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα του.

Επίσης, τα 5 μελάνια αποδεικνύονται πολύ οικονομικά (αλλάζεις όποιο τελειώσει).
Έχω εκτυπώσει καμιά 15 Α4 φωτογραφίες, περίπου 40 10χ15 και μερικά κείμενα με χρώμα, και μόλις έχει αρχίσει να πέφτει η στάθμη των φωτογραφικών μελανιών.
Ίσως όχι ο απολύτως φτηνότερος από άποψη κόστους, αλλά επειδή τυπώνω λίγες φωτό και η ποιότητά του είναι απίστευτη, δε με πολυνοιάζει.

Σε ότι αφορά τη διάρκεια των μελανιών και την αντοχή τους στο χρόνο: Έχω 3 φωτογραφίες εδώ και ένα μήνα στο αυτοκίνητό μου (τις βαράει ο ήλιος σχεδόν όλη μέρα, χώρια τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εκεί μέσα).

Οι φωτογραφίες είναι ολοζώντανες ακόμη!

Συστήνεται ανεπιφύλακτα με 5 πράσινα αστέρια.

Babis K.
22-08-2006, 14:04
Πάντα χρησιμοποιούσα Epson εκτυπωτές... Ο τελευταίος μου (πριν 1 χρόνο περίπου) είναι ένας Canon Pixma 5100 και είμαι τρισευτυχισμένος.

send
22-08-2006, 14:17
εγώ έχω έναν minolta έγχρωμο laser για το σπίτι και ένα brother laser εκτυπωτή διπλής όψης/φωτοαντιγραφικό/φαξ στο οποίο κατέληξα μετά από αρκετό ψάξιμο για το γραφείο το οποίο μου έχει λύσει πραγματικά τα χέρια.
Και τις φωτογραφίες μου (όσες φιλοτιμούμαι να τυπώσω) τις πηγαίνω σε minilab, σίγουρα πιο καλά και πιο φτηνά.
Τώρα εάν είχα έναν 70-300 και την έβλεπα ...παπαράτσι, ίσως και να τύπωνα σπίτι :p :p :p :p

Κακαλιός Στέργιος
22-08-2006, 15:20
Τώρα εάν είχα έναν 70-300 και την έβλεπα ...παπαράτσι, ίσως και να τύπωνα σπίτι :p :p :p :p

Δε πιστεύω να εννοείς κανέναν...γνωστό μας ε???? -bye-

send
22-08-2006, 15:26
ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε... :rolleyes: :rolleyes:

ilias
22-08-2006, 17:59
Στέργιο αν κατάλαβα καλά έχεις τον 5200.... που με ενδιαφέρει...
Κι εσύ Μπάμπη που έχεις Canon, κάτι έχω ακούσει ότι βάζουν κάτι σαν τσιπάκι στους καινούριους εκτυπωτές για να μην χρησιμοποιείς ιμιτασιόν.... ξέρετε κάτι γι' αυτό?

Ο 5200 το έχει αυτό το τσιπάκι? ¨εχεις βάλει ιμιτασιον μελανια?

Κακαλιός Στέργιος
22-08-2006, 18:35
Δε πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να ξαναβάλω ημιτασιόν μελάνια.
Διάβασε το παρακάτω:
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=87;action=display;threadid=23670

Από όσο ξέρω ακόμη δε βγήκανε ημιτασιόν μελάνια για τον 5200.
Αλλά και να βγούνε...προτιμώ να δώσω τα 12ευρώ που ζητάει το καθένα από τα 5 (όταν τελειώνει) και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

ΥΓ:ναι, τον 5200 έχω.

Γιαννης Κουνιος
22-08-2006, 21:11
Δε πιστεύω να εννοείς κανέναν...γνωστό μας ε???? -bye-
Γενικα μιλαει ο ανθρωπος. Εξαλλου τι να τον κανει κανεις τον 300αρη καλοκαιριατικα:nounder:
-bye-

Παντως κι εγω αν αγοραζα εκτυπωτη τον 5200 θα επαιρνα τωρα.

ilias
22-08-2006, 21:53
Διάβασα αυτά για τα ιμιτασιον μελάνια που χαλάνε την κεφαλή, και τα ειχα ακούσει κι εγώ...
επειδή όμως εκτυπώνω μεγάλες ποσότητες , μπορεί και 200-300 σελίδες τη μέρα και μάλιστα σε χοντρά χαρτιά όπως προείπα η διαφορά τιμής ειναι σημαντική, 12 ευρώ τα γνήσια 5 τα ιμιτασιον...
μεχρι τώρα είχα τον canon i865 για 2 χρόνια περίπου και πάντα με ιμιτασιον μελάνια... οπότε δεν ξέρω αν χρησιμοποιούσα γνήσια μελάνια πόσο παραπάνω θα κρατούσε η κεφαλή
ούτε αν οφείλεται η βλάβη στα μελάνια ή στη σκληρή χρήση...
στο σέρβις που μου έκανε έναν καθαρισμό απλό, ξαναδούλεψε κανονικά αλλά δεν το βλέπω να κρατάει πολύ ακόμη... (αντιπροσωπεία Θεσσ/νίκης και μάλιστα δεν μου χρέωσαν τίποτε)
υπολογίζω πως πρέπει να έχει τυπώσει πάνω από 100.000 σελίδες που κάπου το διάβασα ως όριο για την κεφαλή...
όπως και να χει ο 865 βγήκε σκυλί, αφού σκέφτομαι να τον φτιάξω αυτόν - εκτός αν τον βρω πουθενά στοκ καινούριο - μια και δεν ξέρω αν αυτοί που κυκλοφορούν τώρα είναι φτιαγμένοι για τετοια χρήση ή ειναι προσανατολισμένοι μόνο σε φωτογραφικά χαρτιά...
άσε και το άλλο , ή πολύ φτηνό εκτυπωτή θα πάρεις ή θα "φορτωθείς/χρεωθείς" και οθόνες lcd , bluetooth και άλλα τέτοια άχρηστα (όπως το ...ραδόφωνο στους πολυκάναλου ενισχυτές.... :violent-smiley-030: :twoguns: )
το σερβις μου είπε τιμή 90 ευρώ + ΦΠΑ + τα μελάνια.... παραπάνω από τον 5200 δηλαδή...

με ανησυχεί αυτό για τα τσιπάκια, ισχύει ή ειναι ράδιο αρβύλα? επίσης σε κείμενο με χρώμα είναι γρήγορος?

Μπελλος Ευαγγελος
22-08-2006, 22:06
εγω ιμιτασιον χρησιμοποιω εδω και 4 χρονια στον Επσον 935 μου !!!!δεν ειχα ποτε προβλημα !!

αν εβαζα τα γνησια θα ειχα πτωχευσει .....

santon
22-08-2006, 22:38
με ανησυχεί αυτό για τα τσιπάκια, ισχύει ή ειναι ράδιο αρβύλα? επίσης σε κείμενο με χρώμα είναι γρήγορος?

Ισχυει, εχω εναν Pixma 4200 και δεν μπορεις να το ξαναγεμισεις αν αδειασει.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το γεμιζεις πριν αδειασει, ωστε το τσιπακι να μην κλειδωσει το δοχειο σαν αδειο..
Βεβαια και αυτο να γινει, αν πατησεις δυο φορες το paper feed τυπωνει αλλα ειναι σπαστικο..

Γιώργος Κυριακαράκος
22-08-2006, 23:58
Και εγώ τον Pixma iP5000 έχω και είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος σε όλα...

Μπελλος Ευαγγελος
23-08-2006, 02:20
ειχατε δεν ειχατε μου τον ματιαξατε......

να παρω και εγω τωρα κανον ;;;;
αυτος ο ιρ-5000 δηλ. απο φωτογραφιες τι λεει ;;;

Κακαλιός Στέργιος
23-08-2006, 08:04
Tώρα υπάρχει το νέο μοντέλο, ο pixma 5200.

Πάρτον και θα μας θυμηθείιιιιιιις.

Μπελλος Ευαγγελος
23-08-2006, 09:57

τον εφτιαξα ααααα τον εφτιαξααααααα........ :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

αλλα τον 5200 θα τον παρω για φωτος γιατι ο επσον δεν με ικανοποιει πλεον στις φωτογ.

ilias
23-08-2006, 10:29
Ισχυει, εχω εναν Pixma 4200 και δεν μπορεις να το ξαναγεμισεις αν αδειασει.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το γεμιζεις πριν αδειασει, ωστε το τσιπακι να μην κλειδωσει το δοχειο σαν αδειο..
Βεβαια και αυτο να γινει, αν πατησεις δυο φορες το paper feed τυπωνει αλλα ειναι σπαστικο..

Eννοείς δηλαδή ότι δεν υφίσταται ουσιαστικο πρόβλημα με τα τσιπάκια, απλά έχεις να πατάς 2 φορές το κουμπί τροφοδοσίας? Αυτό κάθε φορά που θέλεις να τυπώσεις ή όταν αλλάζεις μελάνια?

Μπελλος Ευαγγελος
23-08-2006, 18:02
παδια λεω να παρω αυτον ειναι ιδιος με τον δικο σας ;;;;;;

ειναι μαλον νεο μντελο ;;;

αξιζει δηλ, για φωτος ;;;

δεν νομιζω να διαφερει πολυ απο τους ιρ 4500 η ιρ4000 η 5000 ...

για πειτε ιδες ....

Canon PIXMA iP6600D Photodrucker 9600 dpi x 2400 dpi

στα 138 ευρω ,,,

Simos.I
23-08-2006, 18:14
Πόσο πάει το μαλλί?:popcorn:

Μπελλος Ευαγγελος
23-08-2006, 18:22
Πόσο πάει το μαλλί?:popcorn:

138 ευρω..

αλλα εχω βρει και τον 5200 στα 70 ευρω καινουργιο....

Μπελλος Ευαγγελος
23-08-2006, 18:27

Στεργιο ειναι αυτος στη φωτο ;;;;;

Simos.I
23-08-2006, 18:35
Kαλή αγορά έλα που δεν χώρο μιλάμε για ένα καθαρόαιμο φωτογραφικό εργαλείο Ετσι δεν είναι Βαγγέλη?-bye-

Μπελλος Ευαγγελος
23-08-2006, 18:40
Kαλή αγορά έλα που δεν χώρο μιλάμε για ένα καθαρόαιμο φωτογραφικό εργαλείο Ετσι δεν είναι Βαγγέλη?-bye-
ναι ναι μονο για φωτος τον θελω....

Simos.I
23-08-2006, 18:50
Αντε καλορίζικος!!

Κακαλιός Στέργιος
23-08-2006, 21:46
Στεργιο ειναι αυτος στη φωτο ;;;;;

όχι ρε φιλαράκ, αυτός είναι μάλλον πιο μικρός και από τον 4200.

αυτός είναι:
http://www.letsgodigital.org/en/news/articles/story_4036.html

70ευρά? πάρε και σε μένα 2.

ilias
23-08-2006, 22:34
που εχει 70 ευρώ? η πιο φτηνη τιμή (αλλά και το μοναδικό μαγαζί στη θεσσαλονικη) που τον ειδα είναι το πλαισιο στα 139...

καλα μιλάμε τα πολυκαταστήματα έχουν όλα κι ολα 3 εταιρείες και απο 2 μοντελα ολα κι ολα... hp , epson kai canon ... πολυ φτωχεια... κανενα πιο εξειδικευμενο καταστημα για εκτυπωτες στη θεσσαλονικη γνωρίζει κανεις?

επίσης με ενδιαφέρει κανενα μαγαζί που να έχει στοκ παλιοτερα μοντελα, ίσως με παραλληλη συνδεση μια και το pc μου δεν εχει usb... μην αλλάζουμε και κομπιουτερ τώρα... αν μπορουσα να βρω το ιδιο μοντελο με αυτο που εχω ήδη θα ηταν καλα.. canon i865

ilias
23-08-2006, 22:37
o 6600 είναι πολύ πιο αργός απο τον 5200... δεν θυμάμαι άλλες χτυπητες διαφορες μεταξύ τους...

Νίκος Μπαβιόλης
23-08-2006, 22:39
Παντως εγω εχω ενα Canon ip-3000 και η λεξη original μελανι του ειναι αγνωστη. Εχω αλλαξει 4 τετραδες μελανια και δεν εχει παθει το παραμικρο. Δεν ειναι ολα τα imitasion μελανια το ιδιο. Καποια προερχονται απο γερμανικα εργοστασια και ειναι εφαμιλλης ποιοτητας με τα γνησια. Μην τα βαζουμε ολα στον κουβα.

Γιαννης Κουνιος
23-08-2006, 23:04
138 ευρω..

αλλα εχω βρει και τον 5200 στα 70 ευρω καινουργιο....
Παρε και μια ντουζινα για μενα. Στην Ελλαδα θα τον βρεις στη διπλασια τιμη και πανω, οπτε λεω να ανοιξω κανα μαγαζι να τους πουλαω. Αληθεια σε τι ειδους μαγαζι βρισκεις τετοιες τιμες?

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 00:45
Παρε και μια ντουζινα για μενα. Στην Ελλαδα θα τον βρεις στη διπλασια τιμη και πανω, οπτε λεω να ανοιξω κανα μαγαζι να τους πουλαω. Αληθεια σε τι ειδους μαγαζι βρισκεις τετοιες τιμες?

Βρε πασιδια στο γερμανικο ΕΒΑΥ !!!!!!! 68 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ιρ5200 !!!!!!

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 00:47
όχι ρε φιλαράκ, αυτός είναι μάλλον πιο μικρός και από τον 4200.

αυτός είναι:
http://www.letsgodigital.org/en/news/articles/story_4036.html

70ευρά? πάρε και σε μένα 2.

ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣ κανεις !!!!!!!

αυτος ειναι !!!!!!!!!!!! χεχε πηγα τον ειδα σημερα αυτος ειναι που δειχνεις και συ στην σελιδα που εβαλες !! χεχε

68 ευρω !!!! και τα μεταφορικα 9 ευρω !!!! ............. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 00:55
cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=016&item=260021606774&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1

εδω θα βρειτε πραμα .......... :Banane0: :Banane0:

αν βαλετε αυτα τα στοιχεια στη μηχανη σας θα πεσετε πανω του .......

Κακαλιός Στέργιος
24-08-2006, 01:03
Παντως εγω εχω ενα Canon ip-3000 και η λεξη original μελανι του ειναι αγνωστη. Εχω αλλαξει 4 τετραδες μελανια και δεν εχει παθει το παραμικρο. Δεν ειναι ολα τα imitasion μελανια το ιδιο. Καποια προερχονται απο γερμανικα εργοστασια και ειναι εφαμιλλης ποιοτητας με τα γνησια. Μην τα βαζουμε ολα στον κουβα.

Νίκο, το γνήσιο είναι γνήσιο. Και αν γίνει στραβή κι έχεις εγγύηση, το πας στο μαγαζί και τους το πετάς στο κεφάλι.

Το ημιτασιόν μπορεί να είναι και καλό, μπορεί και όχι...

Εγώ είχα πάρει κάτι μελάνια από το foreverprint.gr, έβαλα τα 4 κανονικά μελάνια ημιτασιόν και τα 2 φωτογραφικά "μανίσια" της canon, αφού δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε ημιτασιόν.
Με αυτή τη "σύνθεση" μελανιών δε μπορούσα να τυπώσω σωστά φωτό, γιατί τα μελάνια είχαν διαφορετική "ροϊοκότητα" (αν υπάρχει τέτοιος όρος), δηλαδή, άλλη ροή είχαν τα μανίσια, άλλη τα ημιτασιόν και η φωτό έβγαινε άλλα-ντάλα.

Μέχρι να βάλω και τα υπόλοιπα 2 μελάνια (διάστημα μικρότερο του μήνα) η κεφαλή είχε φρακάρει στα ημιτασιόν μελάνια.
Ούτε διαλυτικά, ούτε ζεστά μπάνια με απιονισμένο νερό, ούτε ατμός ούτε τίποτα μπόρεσαν να συνεφέρουν την κεφαλή...

Οπότε...απλά δε πρόκειται να ξαναβάλω ημιτασιόν. Τουλάχιστόν όχι αν έχω μεγάλα διαστήματα "παύσης" από εκτύπωση σε εκτύπωση και σίγουρα όχι για φωτογραφίες.
Ντεφάκτο.

ΤΑΣΟΣ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ
24-08-2006, 01:05
ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣ κανεις !!!!!!!

αυτος ειναι !!!!!!!!!!!! χεχε πηγα τον ειδα σημερα αυτος ειναι που δειχνεις και συ στην σελιδα που εβαλες !! χεχε

68 ευρω !!!! και τα μεταφορικα 9 ευρω !!!! ............. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

βαγγελη αν γινει power-buy ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ -bye-

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 01:11
Νίκο, το γνήσιο είναι γνήσιο. Και αν γίνει στραβή κι έχεις εγγύηση, το πας στο μαγαζί και τους το πετάς στο κεφάλι.

Το ημιτασιόν μπορεί να είναι και καλό, μπορεί και όχι...

Εγώ είχα πάρει κάτι μελάνια από το foreverprint.gr, έβαλα τα 4 κανονικά μελάνια ημιτασιόν και τα 2 φωτογραφικά "μανίσια" της canon, αφού δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε ημιτασιόν.
Με αυτή τη "σύνθεση" μελανιών δε μπορούσα να τυπώσω σωστά φωτό, γιατί τα μελάνια είχαν διαφορετική "ροϊοκότητα" (αν υπάρχει τέτοιος όρος), δηλαδή, άλλη ροή είχαν τα μανίσια, άλλη τα ημιτασιόν και η φωτό έβγαινε άλλα-ντάλα.

Μέχρι να βάλω και τα υπόλοιπα 2 μελάνια (διάστημα μικρότερο του μήνα) η κεφαλή είχε φρακάρει στα ημιτασιόν μελάνια.
Ούτε διαλυτικά, ούτε ζεστά μπάνια με απιονισμένο νερό, ούτε ατμός ούτε τίποτα μπόρεσαν να συνεφέρουν την κεφαλή...

Οπότε...απλά δε πρόκειται να ξαναβάλω ημιτασιόν. Τουλάχιστόν όχι αν έχω μεγάλα διαστήματα "παύσης" από εκτύπωση σε εκτύπωση και σίγουρα όχι για φωτογραφίες.
Ντεφάκτο.

και εγω χρησιμοποιω ιμιτασιον στον ΕΠΣΟΝ 935 γιατι ειναι παμφθηνα !!!!!!
ΑΛΛΑ το αποτελεσμα ειναι ναι μεν δεν παθαινει τιποτα αλλα η εκτυπωση ειδικα στην αποχρωση της ανθρωπινης επιδερμιδας ειναι πολυ δυσκολο να την πετυχω οπως με τα Οριγιναλ ......

στα λουλουδια η στα Ζωα δεν καταλαβαινεις διαφορα αλλα αν εκτυπωνεις κοντινα πορτρετα ειναι σπαστικο να παιρνεις οτιδηποτε χροια εκτος της φυσικης ........

και για να τελειωνω ...... ΜΟΛΙΣ αγορασα τον CANON ip 5200 στην τιμη των 77 ευρω με τα μεταφορικα μαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

:award: :award: :award: :award:

πεστε μου μεγεια ........ :Banane0: :Banane0:

Κακαλιός Στέργιος
24-08-2006, 01:40
ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 01:59
ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ευχαριστω πολυ !!!!!!

:music-smiley-005:

Γιαννης Κουνιος
24-08-2006, 02:54
Mε γεια!
Μας αναψες φωτιες ομως.:devil-smiley-029:
Ρε συ τον επιασες στα χερια σου και ειναι κανονικος 5200?
Επειδη τα Γερμανικα μου δεν ειναι τελεια, αυτος πουλαει και Ελλαδα? Με τι μεταφορικα? Ανοιγεις λογαριασμο στο γερμανικο e-bayκαι παραγγελνεις? Θελει πευ-πολ?
Αυτα τα ολιγα.

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 12:21
Mε γεια!
Μας αναψες φωτιες ομως.:devil-smiley-029:
Ρε συ τον επιασες στα χερια σου και ειναι κανονικος 5200?
Επειδη τα Γερμανικα μου δεν ειναι τελεια, αυτος πουλαει και Ελλαδα? Με τι μεταφορικα? Ανοιγεις λογαριασμο στο γερμανικο e-bayκαι παραγγελνεις? Θελει πευ-πολ?
Αυτα τα ολιγα.

στελνει παντου ετσι διαβασα .......

ισως Ελλαδα να στοιχισει η μεταφορα κανα 30 αρι ευρω ..... δεν ξερω ποσο βαρυ θα ειναι το δεμα .......

ειναι 100 %%%%%% γνησιος !!!!!!!!!!!

ειναι μαγαζι που πουλαει ΜΟΝΟ στο Ιντερνετ !!!!!! :music-smiley-005:

λογαριασμο στο Εβαυ ανοιγεις νομιζω απο παντου ......... αλλοι θελουν Παυ Παλ αλλοι θελουν να καταθεσεις πρωτα τα λεφτα ....... αλλοι αντικαταβολη .....

αλλα οι πιο πολλοι μαγαζοτορες σου δινουν τη δυνατοτητα να πληρωσεις οπως εσυ επιθυμεις !!! ΕΚΤΟΣ ΔΟΣΕΩΝ !!

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 12:28
Ερωτησης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προς τους κατεχοντες την τεχνην........

Μπορω να βαλω 2 εκτυπωτες στο ΠΙ ΣΙ μου ;;;;;;;;;;;

να βαλω τον Επσον που εχω και τον Κανον μαζι ;;;;;;;;

Ο Επσον αυτη τη στιγμη αναγνωριζετε αμεσως απο το ΠΙ ΣΙ οταν θελω να κανω εκτυπωση σε κατι ......

αν κανω ΙΝΣΤΑΛ και τον Κανον μπορω να διαλεγω με ποιον θα εκτυπωσω ;;;;;;;;;;;;;;

για πειτε βρε παιδια ;;;;;;

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 12:35
Παιδια για Ελλαδα λεει 26 ευρω μεταφορικα !!!!!!!!!!!

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 12:44
Αυτος ειναι !!!!!

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 12:50
Αυτος ειναι !!!!!

δεν ανεναινει η φωτο.......

κοιταξτε την φωτο που εβαλα περιπου στην αρχη του θεματος....

Babis K.
24-08-2006, 12:53
Άντε Βαγγέλη αγόρι μου.... Εσύ είσαι παλιά καραβάνα, δεν επιτρέπεται να λές οτι δεν ανεβαίνει η φωτογραφία....-bye-

http://www.comet.co.uk/comet/dyn_imgs/prods/prod_large/299596.jpg

Γιαννης Κουνιος
24-08-2006, 13:40
2 εκτυπωτες εχω εγω συνδεδεμενους. Που και που βαζω κι εναν τριτο. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οταν πας να εκτυπωσεις τοτε μπορεις να επιλεξεις αυτον που προτιμας

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 13:56
Ευχαριστω Μπαμπη !!!!!

Ευχαριστω Γιαννη για την Πλεροφορια !!!!!!!!!!!!

Γιαννης Κουνιος
24-08-2006, 18:37
Βαγγελη τι μελανακια ειχε ο 5200 στη συσκευασια?

Κακαλιός Στέργιος
24-08-2006, 21:55

Στη Γκρηκ βέρσιον που έχω εγώ και που τον πλήρωσα περί τα διπλά λεφτά από ότι ο Βαγγέλης ( :slapface: ) τα μελανάκια ήταν κανονικά (σε πείσμα του πωλητή που προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο!).

Δηλαδή, αν δεν είναι αυτά τα μελανάκια που φοράει κανονικά, φαντάσου πόσο θα διαρκούσαν τα κανονικά! :Banane0:

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 21:58

εχει 5 ξεχωριστα μελανια αλλα ΟΧΙ οριζιναλ !!!!!!!

δεν τον εχω ακομα παρει μαλον απο βδομαδα μοθ τον στελνει .....

αλλα το εγραφε στην προσφορα .....

Κακαλιός Στέργιος
24-08-2006, 22:02
εχει 5 ξεχωριστα μελανια αλλα ΟΧΙ οριζιναλ !!!!!!!

δεν τον εχω ακομα παρει μαλον απο βδομαδα μοθ τον στελνει .....

αλλα το εγραφε στην προσφορα .....

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααα, γι'αυτό είναι κοψοχρονιά!
Βγάλανε ρε τα θηρία ημιτασιόν και για τους pixma?

Μπελλος Ευαγγελος
24-08-2006, 22:31
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααα, γι'αυτό είναι κοψοχρονιά!
Βγάλανε ρε τα θηρία ημιτασιόν και για τους pixma?

εεεε ναι !!!!!!! ιμιτασιον και ξερο ψωμι ..... :grinning-smiley-043

τωρα αν τον παρουμε στο χερι αλλο καπελο ...... :popcorn:

Σεραφείμ
10-09-2006, 10:15
Πώς πάει Βαγγέλη ο 5200?

Εχθές είχα βγει βόλτα για να τον "χτυπήσω", αλλά δεν τον βρήκα. Πρέπει να είναι best seller. Ο πωλητής του Πλαισίου μου είπε πως τα μελάνια που έχει μόλις τον πάρεις αν και original είναι μισογεμισμένα.

Αύριο θα κάνω παραγγελία από technixx που τον είχε και λίγο φθηνότερα.

Κακαλιός Στέργιος
10-09-2006, 11:16
Πώς πάει Βαγγέλη ο 5200?

Εχθές είχα βγει βόλτα για να τον "χτυπήσω", αλλά δεν τον βρήκα. Πρέπει να είναι best seller. Ο πωλητής του Πλαισίου μου είπε πως τα μελάνια που έχει μόλις τον πάρεις αν και original είναι μισογεμισμένα.

Κι εμένα έτσι μου είχε πει για τα μελάνια, αλλά μάλλον δεν ήξερε ο άνθρωπος.
Εκτός του ότι τα μελάνια έχουν διαφανές πλαστικό και φαίνεται ότι είναι φουλαριστά, έχω κάνει πάρα πολλές εκτυπώσεις και ακόμα είναι στο μισό!

Μιλάμε για πάνω από 20 φουλ Α4 και περίπου 60-70 10χ15''.

Δε ξέρω τι γίνεται, αλλά για τη χρήση που τον θέλω (λίγες εκτυπώσεις για γνωστούς και συγγενείς) είναι φανταστικός.
Και η ποιότητα το ίδιο.

Σεραφείμ
11-09-2006, 17:58
ευχαριστώ Στέργιε

Μπελλος Ευαγγελος
11-09-2006, 18:08
Πώς πάει Βαγγέλη ο 5200?

αμα σου πω οτι ακομα δεν τον εχω παρει .......

δηλ, δεν εχει ερθει .....

Σεραφείμ
11-09-2006, 18:11
σου εύχομαι να μην τον έχεις πληρώσει κι όλας...

Μπελλος Ευαγγελος
12-09-2006, 20:39
σου εύχομαι να μην τον έχεις πληρώσει κι όλας...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ......... :Banane0: :Banane0:

σημερα εφτακε ........

προς το παρων τον μαθαινω.....

φωτος δεν εβγαλα ακομα ....

εκανε περιπου 3 βδομαδες απο Γερμανια .........................
δηλ, απο την κινα θα ηταν πιο γρηγορα .....

σε καποια στιγμη πιστεψα πως χαθηκε το δεμα . :popcorn:

Σεραφείμ
13-09-2006, 18:09
μεγειά και καλοδούλευτος ... α και ποτέ σε service!!!

audio_m
14-02-2011, 19:04
Βρήκα σήμερα μία πολύ καλή προσφορά για αγορά φθηνού εκτυπωτή (http://www.getitnow.gr/cat/pliroforiki/ektypotes/) στο getitnow.gr (http://www.getitnow.gr)

Μήπως μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι αξιόπιστο από εκεί;

Thank you :)