View Full Version : Περί πλοήγησης.
Σκέφτομια να βάλω συστηματάκι πλοήγησης στο car μου. Θέλω να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες (όχι απαραίτητα εξωτερικό αν υπάρχει), να είναι αναβαθμίσιμο και όχι από κατάστημα της Πανακρίβου & Aπλησιάστου γωνία. Tο touch screen είναι ευπρόσδεκτο αλλά αν ανεβάζει πολύ το κόστος το ξεχνάμε. Kαλό θα ήταν επίσης να κρύβεται. Έχει κανείς γνώσεις ώστε να προτείνει κάτι? Tί θα πρέπει να προσέξω? Thanks!
Το μηχανημα για μενα ειναι ενα και μονο. ΤΙΒΟ.
Παρα πολυ ενημερωμενο, γρηγορο, αξιοπιστο και σε καλη τιμη.
http://www.elasyn.gr/images/articles/newtibo2.gif
Το ενεργοποιημένο και προ-φορτωμένο από το εργοστάσιο πρόγραμμα DESTINATOR ND εξασφαλίζει τη διατήρηση των στοιχείων πλοήγησης από κάθε ενδεχόμενο, κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά στα PDA . Έτσι, δ οποιαδήποτε λανθασμένη εντολή του χρήστη ή ακόμα και αν η μπαταρία εγκαταλείψει, η πλοήγηση συνεχίζεται!
Το City Navi Tibo είναι το πρώτο σύστημα πλοήγησης με DESTINATOR ND , πλήρως αναβαθμισμένους χάρτες και με δυνατότητα προσθήκης Ευρωπαϊκών χαρτών ακόμα και μεμονωμένων χωρών.
Κοιτάμε τον δρόμο και όχι τον χάρτη! Οι σαφείς φωνητικές οδηγίες και το A . I . L . ( Arrow Indication Light ) μας καθοδηγούν με ακρίβεια και ασφάλεια στον προορισμό μας.
Μεγάλο μεγάφωνο και ισχυρός ενισχυτής για να ακούγονται ξεκάθαρα οι φωνητικές οδηγίες.
Πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Πρατήρια καυσίμων, Αστυνομικά τμήματα, Δημόσιες υπηρεσίες και άλλα σημεία γενικού ενδιαφέροντος.
Το σύστημα πλοήγησης City Navi , είναι ένα χρήσιμο και βοηθητικό εργαλείο όχι μόνο για ταξιδιώτες αλλά και για πωλητές, υπεύθυνους παράδοσης δεμάτων, πράκτορες real estate , οδηγούς οχημάτων επειγόντων συμβάντων και γενικά οποιονδήποτε οδηγό επιθυμεί να φτάνει στον προορισμό του με τον καλύτερο, ασφαλέστερο και ταχύτερο τρόπο.
Ξερω αρκετα παιδια απο εδω που το εχουν και το χρησιμοποιουν. Μπορουν να σου πουν κι αυτοι την γνωμη τους !!
Σεραφείμ
20-06-2006, 11:44
και πόσο περίπου κοστίζει το ΤΙΒΟ?
Σεραφειμ, αν θυμαμαι καλα , το μικρο που εχει οθονη 3,5 ιντσες εχει γυρω στα 450 ευρω. Το μεγαλο με τις 4,2 ιντσες περιπου 620.
Σε ιντερνετικα μαγαζια τα εχω δει και λιγο φτηνοτερα !
Babis K.
20-06-2006, 11:53
Έχω το μεγάλο στις 4,2 ίντσες και το θεωρώ καταπληκτικό...
Πολύ κατατοπιστικός. Thanx! Aυτό όμως κρύβεται όταν φεύγεις από το car? Eίναι ένα θέμα.
Μπορεις και το βγαζεις και το παιρνεις μαζι σου η το βαζεις στο ντουλαπακι του αυτοκινητου !
Σεραφείμ
20-06-2006, 13:24
μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός αυτοκινήτου?
δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι οτι έχει gps ενσωματωμένο?
Babis K.
20-06-2006, 13:33
Nαί βεβαίως...
Γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτη την συσκευή και οχι ενα pda με ενσωματωμένο δέκτη, και με περισσότερες δυνατότητες, αμέτρητες εφαρμογές, άμεση επεκτασιμότητα, καλή οθονη 3.8'', compact φορητες διαστάσεις και πάνω απο όλα τιμη 270 € χωρις το λογισμικό πλοήγησης?
Εχει να κανει κατα πρωτον με το πατας ενα κουμπι και βγαινει μια χονδρη που λεει κι ο Τασος.
Το θεμα ειναι οτι εγω που το λεω εχω ενα pda ipaq με gps της navman.
Αρχικα θα σου πω οτι μου εχει βγαλει την πιστη.
Οποτε του ερθει πιανει δορυφορους αλλωτε οχι. Hardwarικα το μηχανημα ειναι dedicated κι εχει οτι καλυτερο σε δεκτη.
Η συσκευη δεν κανει μονο το navigation παρα πολυ γρηγορα, κι εννοω rerouting και τετοια οταν βγεις απο το δρομο του και πας απο αλλου, εχει και δυνατοτητα mp3 divx φωτο κτλ.
Δεν ειναι δηλαδη περιοριστικη.
Και το καλυτερο? Αν μεινεις απο μπαταρια με το pda, παει το προγραμμα , και τα σιριαλ ναμπερ.
Με αυτο τσου, τα εχει ολα στη μνημη και απλα το βαζεις και το φορτιζεις.
Και για αν μην παρεξηγηθω, πραγμα ευκολο στις μερες μας, εχω δει πολλα απο αυτα τα μηχανακια και ειχα την δυνατοτητα να τα χρησιμοποιησω. Αυτο μου εκανε περισσοτερο απο ολες τις πλευρες.
Κατι που θα το διαπιστωσεις και απο οσα περιοδικα το εχουν συγκριτικο με αλλα του ειδους.
Χμμ δεν αντιλέγω σε αυτά που λές και εφόσον σε βολέυει η χρήση τους πάω πάσο, όσο αφορά τους δεκτες gps για pda ενας τελευταιας γενιας sirfΙΙΙ δύσκολα προβληματίζει (εδω εγω με sirfII δεν αντιμετωπίζω πρόβληματα).
Οσο αφορα την ταχύτητα αυτο ειναι σχετικό, ανάλογα την συσκευη, και τέλος για την μπαταρία με ενα καλό πρόγραμμα οπως το sprite backup οτι και να πάθει η μπαταρια επαναφέρεις το PDA ακριβώς οπως το ειχες αφήσει.
Αλήθεια πόσο φορητη είναι η συσκευή?, χωρά στην τσέπη σαν ενα πχ ΜIO168? (αυτο δε περιπτωση που το χρειάζεσαι και επι...ποδός..)
Πάντως ειναι καλό να υπάρχει ποικιλία και ανταγωνισμός, κερδισμένμοι εμεις βγαίνουμε!!!
Συμφωνω σε οσα λες.
Για το προγραμματιακι που λες για το backup, πολυ ενδιαφερον , δεν το ηξερα, θα το ψαξω.
Φορητη....στη τσεπη μπαινει το μεγαλο, κιας κανει εντυπωση, ειναι πιο στρογγυλεμενο και λεπτο.
Καλο θα ηταν να αναφερει κανεις και αλλες συσκευες. Απλα εγω ανεφεα αυτη , γιατι οταν τα εψαξα, αυτη βαλα στο ματι......!!!!!!
Αλλος εχει δει -δοκιμασει κατι αλλο?
Στο pda σου Φραγκισκο, τι προγραμμα χρησιμοποιεις για την πλοηγηση?
George C
20-06-2006, 15:07
Χρήστο το Tibo το έχω δει και εγώ και είναι πολύ καλό όντως.
Με αυτά τα λεφτά όμως παίρνεις ένα palm και ένα gps reciever και κάνεις την δουλειά σου και έχεις και τη χρήση του palm.
Δοκιμαστική έκδοση Destinator 6
Δεν είμαι υπέρ του palm γιατί νομίζω ότι είναι ολόκληρη κουμούτσα για να την κουβαλάς μαζί και δεν έχω και την ανάγκη του. Προτιμώ να έχω κάτι στο car όταν το χρειάζομαι. Άλλωστε δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ κανένας gps για να πάει κάπου... περπατώντας. Kαλό θα ήταν να γραφτούν και άλλα μοντέλα πάντως. Eγώ δεν το έχω ψάξει καθόλου ακόμη.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
22-06-2006, 01:45
Μπράβο Σεραφείμ...
Και Μαραθωνοδρόμος!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
22-06-2006, 02:10
Όντως κάτοχος ενος QTEK S100 με χρήση Destinator PN και GPS Bluetooth της Pretec μπορώ να πώ ότι ειναι ο κατάλληλος σύντροφος για όσους κινούνται συχνά ή δεν έχουν καλή σχέση με τους δρόμους.
Το Tibo το είχα περίπου ένα μήνα και δούλεψε σαν σκυλί και το μοναδικό ψεγάδι ειναι η μικρη αυτονομία και η βάση στηριξης.(εαν μπορεις να εντάξεις αυτά τα δύο στα αρνητικά). Το κόστος κρίνεται λογικό ενώ τα σφάλματα εντός και εκτός πόλης είναι πραγματικά ελάχιστα.
Πολύ έχουν κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να φτιάξουν κάτι καλό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο.(πληρες ελληνικο μενου, ελληνικη πλοηγηση, σχεδον πλήρης χάρτες στις μεγάλες πόλεις.)
Σεραφείμ
22-06-2006, 09:28
Σωκράτη εκτός από αυτοκίνητο και τα πόδια, μπορεί κάποιος να μετακινηθεί και με ποδήλατο, μηχανή ή και βάρκα-σκάφος. Γι αυτό καλό θα είναι να δουλεύει και αυτόνομα, αφού θα δώσει που θα δώσει κάποιος τα χρήματα.
Μανώλη, τότε γιατί άλλαξε το TIVO με το QTEK ?
Όντως κάτοχος ενος QTEK S100 με χρήση Destinator PN και GPS Bluetooth της Pretec μπορώ να πώ ότι ειναι ο κατάλληλος σύντροφος για όσους κινούνται συχνά ή δεν έχουν καλή σχέση με τους δρόμους.
Το Tibo το είχα περίπου ένα μήνα και δούλεψε σαν σκυλί και το μοναδικό ψεγάδι ειναι η μικρη αυτονομία και η βάση στηριξης.(εαν μπορεις να εντάξεις αυτά τα δύο στα αρνητικά). Το κόστος κρίνεται λογικό ενώ τα σφάλματα εντός και εκτός πόλης είναι πραγματικά ελάχιστα.
Πολύ έχουν κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να φτιάξουν κάτι καλό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο.(πληρες ελληνικο μενου, ελληνικη πλοηγηση, σχεδον πλήρης χάρτες στις μεγάλες πόλεις.)
Tα τελευταία λόγια είναι για το Destinator ή για το Tibo?
Σωτηριαδης Φωτης-Outsourcing
23-06-2006, 11:52
Να βοηθησω λιγο κι εγω με την σειρα μου μιας και ειμαι μεσα στα πραγματα.
Το TiBo λοιπον και το Destinator PN η το 6 που θα ερθει εχουν τους ιδιους ακριβως χαρτες.
Οποτε οτι ενημερωση υπαρχει για το ενα θα υπαρχει και για το αλλο .
Χρονικα στα dedicated (τυπου TiBo) μηχανηματα οι ενημερωσεις γινονται πρωτα.
Την εκδοση 6 την εχω για το TiBo 3 μηνες τωρα αλλα δεν την φορτωνω γιατι εχει καποιο θεμα με τον τροπο που κανει το route.
Στην εκδοδη 5 (PN) ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα ετσι θα περιμενουμε μεχρι οι Ισραηλιτες να το φτιαξουν.
Αν μπορω να βοηθησω καπου αλλου πειτε μου.
Την εκδοση 6 την εχω για το TiBo 3 μηνες τωρα αλλα δεν την φορτωνω γιατι εχει καποιο θεμα με τον τροπο που κανει το route.
Τι θέμα δηλαδη? Λάθος τρόπος υπολογισμού, αργός, κάτι άλλο?
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
23-06-2006, 12:40
Εχω και το Tivo το καινούργιο και το Qtek 2020i με original το destinator.
Πλεονεκτήματα του κινητού έναντι του tivo.
1) Αφού έχεις που έχεις μαζί σου το κινητό πάντα, μπορείς να ανοίξεις ανά πάσα στιγμή το destinator και να δεις έναν δρόμο για να δεις περίπου που είναι χωρίς να είναι συνδεδεμένο live με την κεραία. Το Tivo δεν το παίρνεις μαζί σου παντού και πάντα.
2) Βολεύει καλύτερα, δηλαδή "βλέπεις" πιό μκαριά, περισσότερα πράγματα μπροστά σου ακριβώς για τον λόγο το ότι η απεικόνιση γίνεται σε μακρόστενη όρθια οθόνη και όχι σε πλάγια όπως του Tivo.
3) Λόγω του ότι είναι κινητό , υπάρχει έξτρα δυνατότητα να ενημερώνεται από τον διεθυνσιογράφο του κινητού , εφόσν έχει καταχωρηθεί διεύθυνση. Ετσι δεν χρειάζεται π.χ. να καταχορώ την διεύθυνση του Μπάμπη συνέχεια. Απλα του λέω πήγαινέ με στον Μπάμπη.
4) Μπορείς να είσαι μακριά από την κεραία λόγω bluetooth σύνδεσης. Ετσι έχεις το κινητό μαζί σου π.χ. σε κλειστό χώροη και την κεραία να "βλέπει" ουρανό.
Μειονεκτήματα του κινητού έναντι του tivo
1) Χρειάζεται να κουβαλάς την έξτρα gps κεραία, με ότι αυτό συνεπάγεται π.χ. έξτρα φορτιση, βάρος κλπ
2) Αν την ώρα που είσαι σε πλοήγηση χτυπήσει και το τηλέφωνο, ε δεν είναι ότι και καλύτερο....
3) Μικρότερη οθόνη, αν και στην πράξη τελικά δεν σ' ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που βρίσκονται πλάγια αλλά αυτες που βρίσκονται μπροστά σου
4) Μπορεί ανα πάσα στιγμή να κολλήσει σαν κινητό γενικότερα, ενώ στο Tivo λόγω dedicated συσκευής, δεν "μασάει".
andrdive
23-06-2006, 13:11
Από προσωπική χρήση σας προτείνω το πρόγραμμα PAPAGO 7 το έχω εγκατεστημένο σε PDA και όντως είναι γρήγορο στην απόκριση και παρέχει δωρεάν αναβαθμίσεις στους χάρτες.
Για λεπτομέρειες στο www.digitalsolutions.gr
Θάνος Φούντας
23-06-2006, 14:03
Έχω το Tibo και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Συμφωνώ με τα πλεονεκτήματα ενός pocketpc ειδικά αν έχεις smartphone αλλά στη δική μου περίπτωση συχαινόμουνα καλώδια, φορτιστές, βεντούζες κλπ. Έτσι έβαλα το Tibo σε μια μόνιμη βάση (βάση οθόνης της clarion - καστομιά δηλαδή) και το συνέδεσα μόνιμα στην τροφοδοσία του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι πέτυχα ό,τι κοντινότερο σε integrated σύστημα (από τα οποία όμως κανένα από όσο γνωρίζω δε δουλεύει καλά ακόμα στην Ελλάδα)...
Σωτηριαδης Φωτης-Outsourcing
23-06-2006, 14:14
Το λαθος ειναι κατι το σχετικο.
Ο τελικος προορισμος ειναι σωστος ετσι κι αλλιως.
Το θεμα ειναι οτι το route δεν ειναι τοσο εξυπνο οσο στην υπαρχουσα εκδοση.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
23-06-2006, 14:15
Θανο κι εγώ σκέφτομαι να βάλω το Tivo με κάποια πατέντα μόνιμα, αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω το ψυχολογικό του ότι προκαλεί για σπάσιμο....
Babis K.
23-06-2006, 14:26
Τάσο, όχι Tivo... Tibo..Tibo..Tibo..Tibo.. Tibo..Tibo.. TiboTibo..Tibo.. ..Tibo.. :D
Εγω πάντως αν ήταν να κάνω βαβούρα για εγκατάσταση πλοηγού στο dash, θα έβαζα μια μεγάλη 7΄΄ οθόνη συνδεδεμένη με car pc και μετα ποιο tibo και PPC.. σκόνη, εχεις ένα πληρη Media center, DVD player, Πλοηγό και οτιδήποτε άλλο in car. κοστίζει όμως πολλα... γύρω στα 1.5Κ €
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
23-06-2006, 14:34
ΟΚ ΟΚ μην φωνάζεις.....
(φαντάσου και να μην το είχα) :D
George C
24-06-2006, 15:50
Τάσο για το Qtek ποιό BT GPS προτίνεις;
Θάνος Φούντας
24-06-2006, 17:32
Θανο κι εγώ σκέφτομαι να βάλω το Tivo με κάποια πατέντα μόνιμα, αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω το ψυχολογικό του ότι προκαλεί για σπάσιμο....
Δεν έχεις άδικο. Το καινούριο βέβαια είναι πιο ωραίο αλλά και πάλι θα μπορούσαν να το κάνουν πιο εμφνίσιμο. Έβγαλε ένα καινούριο φορητό η Pioneer το οποίο είναι πανέμορφο (μόλις ήρθε στην Ελλάδα) αλλά από χάρες είναι για κλάμματα...
Θάνος Φούντας
24-06-2006, 17:33
Τάσο για το Qtek ποιό BT GPS προτίνεις;
Υπάρχει ένα καινούριο που άκουσα ότι δε χρειάζεται καν να "βλέπει" έξω. Μπορεί να μπει και σε ντουλαπάκι. Δεν ξέρω λεπτομέρειες όμως. Θα κοιτάξω μήπως μάθω περισσότερα...
George C
24-06-2006, 18:02
Μωρέ ας μην γινόντουσαν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα για να αξιωθούν να μας φτιάξουν χάρτες και θα σας έλεγα εγώ αν είχαμε και δίλημα τι να διαλέξουμε...
Τρομάρα μας... ;-)
Πάντως στο θέμα τις επιλογής τώρα πιστύω ότι είναι καθαρά πρακτικό το θέμα.
Και οι δύο λύσεις (smartphone και dedicated GPS) είναι το ίδιο αξιόπιστες,αλλά μάλλον κλείνω προς το πρώτο.
Με εκνευρίζει η ιδέα του να κουβαλάω όταν είναι να φύγω για ταξίδι-εκδρομή εκατό gadget.
Παίρνεις το smartphone, το plug-άρεις στη φορτιζόμενη βάση στο αυτοκίνητο, συνδέεις το ενσωμετομένο στη βάση ηχείο -μέσω του καλωδίου που υπάρχει στη βάση- στην έξοδο για τα ακουστικά του τηλεφώνου ανάβεις το BT GPS receiver και έφυγες.
Γιώργος Κυριακαράκος
24-06-2006, 18:20
Έγώ έχω καταλήξει αλλού πάντως. Και το carpc το σκέφτηκα (και δούλεψα για λίγο καιρό με μια ιδιοκατασκευή που προσέγγιζε το carpc) και με το κινητό δούλεψα και με το pda ενός καλού φίλου έπαιξα. Για μένα η καλύτερη λύση είναι η εξής με 3 δεδομένα
- Το laptop μου είναι σχεδόν πάντα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου μου
- Έχω κινητό με windows mobile όπου τρέχει το MS Pocket Streets
- Θέλω να βάλω και κάποιου είδους trip computer στο αυτοκίνητό μου που δεν εχει από τη μαμά
Έτσι επειδή μέσα στους επόμενους μήνες θα αλλάξω το λαπτοπάκι μου με ένα μικρό (οθόνη 10 ιντσών, αυτονομία άνω των 7 ωρών, βάρος γύρω στο 1.25 κιλά) θα φτιάξω μια τηλεσκοπική βάση που να μπορεί να το τοποθετεί ανά πάσα στιγμή είτε στη μέση του ταμπλώ είτε στη θέση του συνοδηγού, είτε μπροστά από το συνοδήγό. Επίσης θα υπάρχει μόνιμο καλώδιο OBD->interface->USB που θα μου δίνει ανά πάσα στιγμή πολλά παραπάνω στοιχεία για το αυτοκίνητο από οποιοδήποτε trip computer και φυσικά θα μπορεί να λειτουργήσει και ως gps. Το Mp3 Player που έχω ήδη στο αυτοκίνητο με καλύπτει πλήρως και ίσως βάλω ένα μετατροπέα σε FM αν θέλω να δω καμιά ταινία σε στέρεο από τα ηχεία του αυτοκινήτου, αν και αυτό δεν το βλέπω άμεσα. Τέλος αν χρειαστώ κάπου gps που να μην μπορώ να μεταφέρω το λαπτοπ θα μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν έσχατη λύση το κινητό (βασικά χρήσιμο μόνο για τουρισμό με τα πόδια σε μεγαλουπόλεις του εξωτερικού).
αίρνεις το smartphone, το plug-άρεις στη φορτιζόμενη βάση στο αυτοκίνητο, συνδέεις το ενσωμετομένο στη βάση ηχείο -μέσω του καλωδίου που υπάρχει στη βάση- στην έξοδο για τα ακουστικά του τηλεφώνου ανάβεις το BT GPS receiver και έφυγες.
Kαλό και το smartphone αλλά είναι ολόκληρη παντόφλα! Όταν θα βγείς έξω με το κουστουμάκι σου και φυσικά θα θες και το κινητό σου μαζί, πού θα το βάζεις?
Kαλό και το smartphone αλλά είναι ολόκληρη παντόφλα! Όταν θα βγείς έξω με το κουστουμάκι σου και φυσικά θα θες και το κινητό σου μαζί, πού θα το βάζεις?
Τα smartphone δεν είναι παντ'οφλες ειναι οπως τα κινητά.
Αν εννοείς PDA (η αλλιώς palm απο την άλλη μεγάλη εταιρεία που φτιάχνει υπολογιστές τσέπης) δεν είναι δα και τόσο πάντοφλες εξάλλου υπάρχουν και υλοποιήσεις (S100, s200) που είναι αρκετά μικρά και ευκολα να τα πάρεις παντού και επεδή είναι και κινητά δε χρειάζεσαι άλλη συσκευή εκτος απο το GPS δέκτη που το έχεις μόνιμα στο αυτοκίνητο.
Έχεις κανένα παράδειγμα-μοντέλο για smartphone?
Τα smartphone της Qtek www.qtek.gr, αλλα και τα nokia με series 60 και σειρά Ν.
Υπάρχουν εκδόσεις πλοηγών για αυτα αλλα δυστυχώς δε έχω ασχολειθει με το θέμα.
Μπες στο Myphone.gr και εκει θα βρείς δεκάδες άτομα που ασχολούνται με αυτα τα θέματα και μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε κατατοπίσουν.
Μειονέκτημα φυσικά ειναι η σχετικά μικρή οθόνη των συμβατικών κινητών αλλα δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας...
Βάλε κάτω τις ανάγκες σου ζυγισέ τα όλα και αποφάσισε.
Ολα έχουν τα θετικά και αρνητικά τους.
Γιώργος Κυριακαράκος
26-06-2006, 16:25
To Qtek 8020 που έχω αρκετούς μήνες τώρα με λειτουργικό Windows Mobile2003 second edition (ελληνικό) δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισα από τα προηγούμενα smartphone κινητά (Motorola MPX 200 - windows mobile 2002, Motorola MPX 200 - windows mobile 2003, qtek 8080 - windows mobile 2003 ελληνικό) έχουν λυθεί και επίσης η μπαταρία κρατάει αρκετά. Για το καινούργιο qtek 8310 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχω προχωρίσει σε αντικατάσταση του 8020 για τον πολύ απλό λόγο του ότι δεν μου λείπει τίποτα...
Τα smartphone της Qtek www.qtek.gr, αλλα και τα nokia με series 60 και σειρά Ν.
Υπάρχουν εκδόσεις πλοηγών για αυτα αλλα δυστυχώς δε έχω ασχολειθει με το θέμα.
Μπες στο Myphone.gr και εκει θα βρείς δεκάδες άτομα που ασχολούνται με αυτα τα θέματα και μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε κατατοπίσουν.
Μειονέκτημα φυσικά ειναι η σχετικά μικρή οθόνη των συμβατικών κινητών αλλα δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας...
Βάλε κάτω τις ανάγκες σου ζυγισέ τα όλα και αποφάσισε.
Ολα έχουν τα θετικά και αρνητικά τους.
Eυχαριστώ πολύ όλους σας.
aman17-2
28-06-2006, 19:37
εγώ πάλι έχω acer n30 + bth gps
αν το αλλάξω θα πάρω κάτι με ενσωματομένο gps..
απλά με Pocket pc είναι καλύτερα γιατί σου δίνει απεριόριστες (σχεδόν) δυνατότηες πέραν της πλοήγησης...
κοίταξέ το...
έχεις φορητό ms office
mp3
εικόνες
mail (wifi i bth me kinito)
internet (wifi i bth me kinito)
Και πολλά άλλα...
www.destinator.gr
δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις το dvd με όλους τους χάρτες...
πάρε το φτηνό με τα 150 ευρώ..
ο Ελληνικός χάρτης έχει φτάσει σε καλά επίπεδα χαρτογράφησης..έχει ακόμα μέλλον όμως...
εγώ πάλι έχω acer n30 + bth gps
αν το αλλάξω θα πάρω κάτι με ενσωματομένο gps..
απλά με Pocket pc είναι καλύτερα γιατί σου δίνει απεριόριστες (σχεδόν) δυνατότηες πέραν της πλοήγησης...
κοίταξέ το...
έχεις φορητό ms office
mp3
εικόνες
mail (wifi i bth me kinito)
internet (wifi i bth me kinito)
Και πολλά άλλα...
www.destinator.gr
δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις το dvd με όλους τους χάρτες...
πάρε το φτηνό με τα 150 ευρώ..
ο Ελληνικός χάρτης έχει φτάσει σε καλά επίπεδα χαρτογράφησης..έχει ακόμα μέλλον όμως...
Eυχαριστώ φίλε.
Ποιά η γνώμη σας για τα mio και ποιά για τα qtek? Eπίσης άλλο εκτός από το destinator θα προτείνατε ή πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα?
Tα Mio ειναι pda με ενσωματομένο GPS δέκτη
Tα qtek ειναι κινητο-pda διχως δέκτη αλλα πρόσφατα παρουσίασε και συσκευες σαν τα MIO.
Kαι τα 2 αξιοπιστα (εχω δοκιμάσει τα πάντα) φυσικα, μέχρι και οι κλώνοι Typhoon / Yakumo των πρώτων MIO δουλευουν Αξιόπιστα και το επερχόμενο destinator 6. (το έχει φίλος σε ταξι).
Destinator = μονοδρομος στην απαιτητική πλοήγηση με τα σημερινά δεδομένα.
Εχθες ειδα μια διαφημιση για ενα mio που ειναι και κινητο και pda και εχει και gps δεκτη. Θα το ψαξω......
Eίδα χθες στο site του destinator το pdf manual. Tο πρόγραμμα είναι όλα τα λεφτά και μάλλον εκεί θα καταλήξω. Σήμερα είδα το Qtek 9100. Aπείρως καλό αλλά θα το ψάξω καλύτερα όσων αφορά κεραίες κλπ.
Εχθες ειδα μια διαφημιση για ενα mio που ειναι και κινητο και pda και εχει και gps δεκτη. Θα το ψαξω......
αυτο εννοείς?
http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=130423&tab=2
βάσει χαρ/κων είναι πολυ καλό όντως!!!!
αυτο εννοείς?
Tο έχει ένας συνάδελφος. Πάρα πολύ καλό θα έλεγα αλλά θέλω να ψάξω και τα Qtek.
αυτο εννοείς?
Ναι Φραγκισκο, αυτο ειναι !!
Eίδα χθες στο site του destinator το pdf manual. Tο πρόγραμμα είναι όλα τα λεφτά και μάλλον εκεί θα καταλήξω. Σήμερα είδα το Qtek 9100. Aπείρως καλό αλλά θα το ψάξω καλύτερα όσων αφορά κεραίες κλπ.
Kαι μόλις είδα ότι το έχει μια συνάδελφος. Mόλις μάθω νεότερα θα σας πώ. Πολύ καλό πάντως!!!
A 701
destinator 6 paidia..apla koryfaio..opoios exei pda kai endiaferetai as steilei pm...
George C
11-07-2006, 17:17
Τι διαφορά έχει με το PN;
ενα δάκτυλο διαφορα....
εντελώς νεo interface, πλεον τα πάντα γίνονται με το δάκτυλο χωρίς πενάκι μικροαλλαγες που φαίνονται με την χρήση...
Eπίσης βρήκα τα QTEK S200, 2020i (ή το παλιό 2020), G100 καιαπό την Mitac το A701. Θα τα ψάξω περισσότερο γιατί μεταξύ αυτών είμαι μάλλον.
MHTS οι συσκευές που κοιτάς έχουν μια μεγάλη διαφορά, οι μισές ειναι ΚΑΙ κινητο και οι μισές απλο PDA. Γιαυτο και έχουν σημαντική διαφορά ως προς το κόστος. Τι ψάχνεις τελικά?
George C
17-07-2006, 17:04
Ναι βρε ΜΗΤΣ μας έχεις μπερδέψει.... :blink:
Mάλλον λάθος κοιτάω εγώ παιδιά. Sorry. Θέλω και κινητό και τα πάντα!
George C
17-07-2006, 17:24
Δεν παίζεσαι δικέ μου......
Tελικά πήγα στο Πλαίσιο και ρώτησα για όλα αυτά. Mε μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι μόνο το Mitac έχει ενσωματωμένο δέκτη, πράγμα που σημαίνει ότι στα QTEK θα πρέπει να υπολογίσω κόστος κεραίας KAI δέκτη! Πέραν του κόστους όμως δεν νομίζω ότι θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το destinator όταν είναι πεζός αφού σιγά μην κουβαλάς και τον δέκτη μαζί σου. Kαλά μου τα είπαν? Tο μόνο πλήρες πακέτο ήταν αυτό του Mitac πάντως με τα πάντα μέσα.
τι εννοείς κεραία ΚΑΙ δέκτη?
αυτα ειναι ΜΙΑ συσκευή σε μέγεθος λιγο ποιο μεγάλο απο σπιρτόκουτο!!!!
το χέρι βάζεις λοιπόν βαθειά στην τσέπη και πας για το Α710 η κάποιο HP που ειναι και δέκτης μαζί (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς)
Αν το χρησιμοποιείς σε αυτοκίνητο δεν υπάρχει λόγος να σε προβλιματίζει το "extra" gadget του δέκτη, (ισα ισα που βολευει και καλλίτερα υπο συνθήκες)
Τώρα αν για πεζός χρειάζεσαι τον πλοηγό τότε τι να πώ. Εγω αν πάω πεζός απλα κοιτάζω το χάρτη και πάω self guided βασει της διαδρομής που έχει βγάλει, η ταχυτητα πεζου είναι μικρή δε "χάνεσαι"... οι αποστάσεις μικρές
it's your choice after all
Mου είπαν ότι άλλο είναι η κεραία και άλλο ο δέκτης. Άλλωστε δεν είναι μόνο θέμα πεζού αφού μπορείς να το χρησιμοποιείς και σε άλλων αυτοκίνητα.
χαχα ωραία στα είπαν!!!! σκοπιμα η όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα ενα gps bt receiver ειναι αυτο και μόνο
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1556
ΑΝ θες βάζεις κεραία, μονο για extreme Καταστάσεις και εγκαταστάσεις σε αυτοκίνητα
Eυχαριστώ πολύ φίλε! Eίσαι best!
Παιδιά δεν ξέρω τα έχω χάσει εντελώς! Θέλω μικρό κινητό, pda και gps με το χαμηλότερο δυνατό κόστος που να μπορώ και να το έχω στο χέρι μου πεζός. Mάλλον για Mitac ίσως πάω αφού είναι το μόνο που έχει ενσωματωμένο τον δέκτη...
τωρα θα σε μπερδέψω πάλι για κοιτα εδω
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_41&products_id=1296
Δεν είναι λίγο μεγάλο αυτό? Eίναι πιό φαρδύ όντως. Kαι να σου πώ την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει κιόλας.
Tο Mitac του Πλαισίου έχει μαζί του το Destinator PN. Eίναι καλύτερο σαν πρόγραμμά από τα Destinator 3 κλπ? Ξέρουμε κάποιες διαφορές?
Φυσικά και είναι καλλίτερο απο όλες τις απόψεις, εξάλλου οποιαδήποτε νέα εκδοση προγράμματος ειναι καλλίτερη απο την προηγούμενη.
Ηδη όμως εχει κυκλοφορήσει και το νεώτερο destinator 6 το οποιο οταν κυκλοφορήσει επισημα και εδω μάλλον θα το πάρεις δωρεάν σαν αναβάθμιση.
διαφορές σε σχέση με το 3 στα γρήγορα
-καλλίτερο interface, ποιο βολικό &ευχρηστο
-full screen στο χάρτη με τα πλήκτρα επιλογών να γίνονται διάφανα
-ποιο γρήγορο
-διάφορα άλλα minor changes
Eυχαριστώ και πάλι που παρόλο που σας κούρασα μου απαντούσατε. Έχω κάνει ήδη ένα βήμα προς το Mitac πάντως...
Xθες έπεσε στα χέρια μου το RAM και το CARTECH. Nομίζω ότι έμαθα τα πάντα για το GPS, PDA-GPS, PNA κλπ. Πάντως από ότι είδα η αγορά συσκευών PDA-GPS-κινητό είναι ακόμη στην αρχή. Tο Mitac μου φαίνεται η πιό ελκυστική λύση πάντως. Έχει δουλέψει κανείς το PAPA-GO πρόγραμμα?
ANTΩΝΗΣ ΓΚΑΙΤ
27-07-2006, 20:58
Τώρα είναι λίγο αργά αλλά τωρα είδα αυτό το post στην κατηγορία αυτή.Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα ένα ipaq 2795και μαζί το destinator pn original.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι με την κεραία Blyetοoth που έχω βρίσκει δορυφόρους όποτε του καπνίσει.Από το παράθυρο του σπιτιού μου με λίγο ορατό ουρανό πολλές φορές πιάνει μέχρι και 7 δορυφόρους αλλά στο αυτοκίνητο πρέπει να πάω σε μεγάλη αλάνα για να πω ότι κάτι πιάνει.Αυτο είναι πρόβλημα κεραίας η κάτι άλλο.Στην εταιρία που εργάζομαι έχουμε στα αυτοκίνητα σύστημα παρακολούθησης GPS(ΡΟΥΦΙΑΝΟ)και όλα είναι οκ.Ποια κεραία προτείνεται και ας είναι και σταθερή.Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη.:grandpa:
aman17-2
27-07-2006, 22:32
το θέμα είναι αρκετά μεγάλο και θέλει ανάλυση
είχα το acer n30 (με δυνατότητες παρόμοιες του μιο168)
και το dest 3
βγήκε το PN που είναι πολύ καλύθτερο και πλέον ο τελευταίος Ελληνικός χάρτης δεν τρέχει στο 3 οπότε είναι μονόδρομος..
τώρα είμαι κάτοχος mio a701 σε συνδιασμό με το dest pn
αυτό πάει πολύ πιο γρήγορα στην πλοήγηση και
σε λίγο καιρό περιμένουμε το destinator 6 ( το επίσημο γιατί σπασμένο κυκλοφορεί ήδη ..) που θα δωθεί δωρεάν σεόσουν έχουν αγοράσει το PN
όσο για το Gps φταίει καθαρά η κεραία...
την αλλάζεις και αγοράζεις μια άλλη
πιο σίγουρα πράγματα να πας σε SIRF III Κεραία..
κλειδώνει δορυφόρους πολύ πιο γρήγορα και έιναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί..
Φίλε Aντώνη όταν θα αλλάξεις κεραία θα δείς άσπρη μέρα. Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις αλλά η πρόταση του aman17-2 μου ακούγεται πολύ καλή αν υποθέσουμε ότι και τα κινητά-GPS-PDA έχουν αυτό το δέκτη μέσα τους και με καλά αποτελέσματα.
Φίλε aman17-2 είσαι ικανοποιημένος με το mio όσων αφορά το GPS? Aπό rerouting πόσο συχνά χρειάζεται κατά την πλοήγηση και πόσο εύκολο και χρηστικό είναι? Tο έχω στο μάτι για τα καλά. Aπό πού το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται?
aman17-2
28-07-2006, 12:02
το mio είναι απλά άριστο..
πάρα πολύ γρήγορο (υπολογίζει διαδρομή στην Ελλάδα σε λίγα μόνο δευτερόλπετα (βαριά 10) μιας και είναι μικρός ο χάρτης
στην Ιταλία που είμαι θέλει ΄λίγα παραπάνω βαριά 20-25 γιατί είναι βαρύς ο χάρτης (200ΜΒ)
κατά την διάρκεια της διαδρομής θέλει το πολύ 5 δευτερόλεπτα να υπολογίσει ξανά μια λάθος στροφή που έκανες..
πολύ γρήγορο με πολύ καλό σημα
επίσης πιάνει πολύ γρήγορα σήμα και η mio έχει μια λειτουργεία με τους δορυφόρους που την ανανεώνεις δωρεάν ανά 3 μέρες μέσω internet και κατεβάζει θέσεις δορυφόρων οπότε μπορεί με cold start να πιάσεις σε 5 δευτερόλεπτα 7-8 δορυφόρους..
από εκεί και πέρα
εγώ το αγόρασα ιταλία 460 (κανονικά είναι 560 αλλά αγοράζω αφορολόγητα) με ιταλική rom και έβαλα πάνω την Αγγλική R51 που διωρθώνει κάποια bug της πρώτης
Υπάρχει στην Ελλάδα και με Ελληνική Rom αλλά δεν ξέρω εντυπώσεις
επίσης ξέρω ότι το δίνουν πλέον με επιδότηση vodafone και ίσως cosmote...
σε παραπέμπω στο αντίστοιχο post ενός άλλου φόρουμ (exeis pm)
Eυχαριστώ και δημόσια φίλε μου!
ANTΩΝΗΣ ΓΚΑΙΤ
28-07-2006, 19:17
Σας ευχαριστώ και τους δυο.Μπαίνω γρήγορα στο ebay.-bye-
Γιαννης Κουνιος
28-07-2006, 21:25
Aντωνη μηπως το αυτοκινητο σου ειναι γαλλικο και δεν πιανεις δορυφορους λογω των κρυσταλλων των τζαμιων που δεν επιτρεπουν την αλτινοβολια τους. Δες πρωτα αν μπορεις να πιασεις με ανοιχτα τα τζαμια.
aman17-2
28-07-2006, 22:10
με sirf star III δεν νομίζω να έχει πρόβλημα αλλά ας δοκιμάσει..
εγώ σε όσα αμάξια μπήκα δεν είχα πρόβλημα
και στο δικό μου έχω ζελατίνα ...
τώρα σε γάλλο ακόμα δεν μπήκα οπότε για κοίταξέ το...
aman17-2
28-07-2006, 22:13
το mio 701 είναι στα ίδια λεφτά
είναι ΚΑΙ κινητό
έχει ΜΕΣΑ στο κουτί ήδη την βεντούζα στήριξης για το παρπρίζ και τον φορτιστή αυτοκινήτου
με το destinator έχεις δωρεάν εφ όρου ζωής ανανέωση χαρτών...
και το έχεις και με το αμάξι και με τα πόδια
:) ( το ίδιο ισχύει για κάθε PDA - GPS)
για μένα η καλύτερη λύση και την έχω ήδη 1 χρόνο (είχα το acer n30και τώρα me to mio a 701)
aman17-2
28-07-2006, 22:15
εεε μαμακία έγινε...
διάβαζα την πρώτη σελίδα και ξανααπάντησα...αν μπορεί κάποιος ας τα σβήσει....
γιατι δεν βλέπω πλήκτρο delete
Στα Γαλλικά αυτοκίνητα (σίγουρα τα Renault) χρειάζεται οπωσδήποτε εξωτερική κεραία, αλλιώς δεν πιάνει τίποτα!!! Έχω ένα Megane (και παλαιότερα Clio) και ξέρω...
ANTΩΝΗΣ ΓΚΑΙΤ
29-07-2006, 19:09
Ωχ λέτε?Έχω ένα picasso.Και αν είναι αυτό τι κάνω?Εξωτερική κεραία τι παίζει?Καλώδια εσωτερικά ξήλωμα αυτοκίνητου και τέτοια κακά πράγματα?Ξέρετε κάποιο ling για εξωτερικές?ΓΑ...ΤΟΝ ΖΙDAN ΜΟΥ ΜΕΣΑ.:violent-smiley-030: :devil-smiley-029: :slapface:
aman17-2
29-07-2006, 20:49
όχι καμιά σχέση με καλώδια..
πέρνεις μια buetooth κεραία και την βάζεις πάνω με μαγνητική βάση η βεντούζα.
δεν έχω Link αλλά κάτι θα βρεισ γιατί τώρα δεν έχω χρόνο να ψάξω..sorry
n_olympios
14-08-2006, 11:10
Better late than never...
Το ότι δεν πιάνει σε κάποια (όχι όλα) γαλλικά αυτοκίνητα, φταίει το αθερμικό παρμπρίζ το οποίο έχει μια στρώση μετάλλου ανάμεσα στα τζάμια ώστε να μην περνάει θερμότητα μέσα στο αυτοκίνητο (και πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο).
Ομως, αυτό ισχύει μόνο για το μπροστινό τζάμι. Αν βάλετε το δέκτη του GPS κάτω από το πίσω τζάμι (στην εταζέρα) τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πιάνει κανονικά τους δορυφόρους. Ούτε εξωτερική κεραία χρειάζεται ούτε τίποτα (με εξωτερική πιθανότατα θα πιάνει καλύτερα αλλά αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα).
Εχω το MIO A701 με το Destinator PN περίπου 1 μήνα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος!
Ομορφο, ταχύτατο, γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει...
Για περισσότερες λεπτομέρειες:
http://www.mio-tech.be/products/GPS_PDA_Phone/a701/a701.html
Και το πήρα μόνο 370€!!! με καινούργια σύνδεση από εδώ:
http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=446
Απ΄ότι βλέπω τώρα έχει 350!!!
Εχω το MIO A701 με το Destinator PN περίπου 1 μήνα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος!
Ομορφο, ταχύτατο, γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει...
Για περισσότερες λεπτομέρειες:
http://www.mio-tech.be/products/GPS_PDA_Phone/a701/a701.html
Και το πήρα μόνο 370?!!! με καινούργια σύνδεση από εδώ:
http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=446
Απ΄ότι βλέπω τώρα έχει 350!!!
Eίναι όντως πάρα πολύ καλό φίλε αλλά χωρίς σύνδεση η τιμή του είναι γύρω στα 700 έουρα...
Aλήθεια με τα GPS-PDA-κινητά τί γίνεται στη θάλασσα? Ξέρουμε αν έχει στίγμα ή γενικότερα αν παίζει? Bέβαια δεν εννοώ καθοδήγηση μέσω θαλάσσιων δρόμων...:flipout:
Φϊλε ΜΗΤΣ τα GPS αρχικά βγήκαν για να κάνουν τη ζωή ευκολη σε όσους ταξιδευουν/ψαρεύουν στην θάλασσα. Φυσικά και έχει στίγμα γιατι να μην είχε? Οι δορυφόροι φαίνονται απο παντού!!!
Όσο για τους θαλάσσους δρόμους μη το γελάς, αν θυμάμαι καλά ειναι περασμένα τα δρομολόγια των πλοίων. Αν δηλαδή βάλεις εκκίνηση Καλλιθέα και προορισμό Χανιά, σε πάει Πειραιά και απο ορίζει δρομολόγιο προς Σούδα και απο κει ξανα προς την διευθυνση που ζήτησες...
Αυτα στο λογiσμικό Destinator XX
Tο ήξερα πως είχαν ξεκινήσει τα gps αλλά δεν είχα ιδέα πως έχουν καταλήξει στα pda. Thanx φίλε.
George C
30-08-2006, 12:12
Για την ιστορία τώρα που είχα κατέβει στην Κρήτη είχα ανοίξει το Qtek στο πλοίο και έβλεπα την διαδρομή που κάναμε, την ταχύτητα κλπ.
Άρα no problem όπως καταλαβαίνεις.
aman17-2
30-08-2006, 12:23
όχι και 700 έουρα...
http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=mio+a701&sp_catcode=SKROUTZ&sp_from=15
520 !!!
άντε γιατί πολύ την έχουν καταβρεί μερικά καταστήματα και βαράνε στο κεφάλι....
Για την ιστορία τώρα που είχα κατέβει στην Κρήτη είχα ανοίξει το Qtek στο πλοίο και έβλεπα την διαδρομή που κάναμε, την ταχύτητα κλπ.
Άρα no problem όπως καταλαβαίνεις.
Kαλή φάση...
Kαλά τα τρία μοντελάκια PDA-GPS-MOB που υπάρχουν αλλά όταν βλέπω διαφημίσεις στην tv και σε ξένο τύπο για το τί κυκλοφορεί έξω από θέμα design (γιατί από δυνατότητες εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος) λέω ότι σίγουρα είναι καλύτερα να περιμένει κάποιος. Φοβερά κομμάτια κυκλοφορούν και πιστεύω αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή κάτι η εγχώρια αγορά «φτιαχτεί».
aman17-2
01-09-2006, 18:45
δηλαδή??
κάνα π.χ.?
Γιώργος Κυριακαράκος
03-09-2006, 19:59
Ωχ λέτε?Έχω ένα picasso.Και αν είναι αυτό τι κάνω?Εξωτερική κεραία τι παίζει?Καλώδια εσωτερικά ξήλωμα αυτοκίνητου και τέτοια κακά πράγματα?Ξέρετε κάποιο ling για εξωτερικές?ΓΑ...ΤΟΝ ΖΙDAN ΜΟΥ ΜΕΣΑ.:violent-smiley-030: :devil-smiley-029: :slapface:
Ψηλά στο παρπρίζ δίπλα στον καθρέπτη υπάρχουν παράθυρα...αν βάλεις εκέι το gps θα πιάσει. Εκεί μπορείς να βάλεις και το epass της αττικής οδού
δηλαδή??
κάνα π.χ.?
Δεν συγκράτησα αυτά που είδα αλλά σχεδιαστικά είναι all the money. Eδώ που τα λέμε και το mitac δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει και ιδιαίτερα...
Πήγα το Σάββατο στην DTE και ειδα το νέο GPS-PDA-κινητό της HTC (πρώην Qtek).
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139&zenid=k92m31deavsdnmtb6m99911932
Ποιά είναι η γνώμη σας για το εν λόγω προϊόν και ποιά για το λειτουργικό του GPS το NAVIMATE? Eγώ το βρίσκω καταπληκτικό σε σχέση με το Mitac όσων αφορά το design του αλλά βλέπω ότι έχει επεξεργαστή 200 Mhz! Aυτό το NAVIMATE είναι εξίσου καλό όσο και το Destinator?
Mετά από εκτεταμένο search γενικώς έβγαλα το συμπέρασμα ότι περι ορέξεως τυροσπανακόπιτα. Άλλοι λένε ότι ο 200άρης είναι λίγος στο HTC και άλλοι λένε ότι για αυτά που χρησιμοποιούν είναι μια χαρά. Σίγουρα παίζει ρόλο τελικά πόσο υπερβολικός είναι κανείς στην χρήση του. Kάποιοι ανοίγουν μέχρι και 5-6 προγράμματα μαζί. Oι απόψεις διύστανται και μάλλον η δική μου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη γιατί θέλει περισσότερο ψάξιμο. Πάντως σχεδιαστικά το HTC είναι πανέμορφο σε σχέση με το MITAC.
Mετά από εκτεταμένο search γενικώς έβγαλα το συμπέρασμα ότι περι ορέξεως τυροσπανακόπιτα. Άλλοι λένε ότι ο 200άρης είναι λίγος στο HTC και άλλοι λένε ότι για αυτά που χρησιμοποιούν είναι μια χαρά. Σίγουρα παίζει ρόλο τελικά πόσο υπερβολικός είναι κανείς στην χρήση του. Kάποιοι ανοίγουν μέχρι και 5-6 προγράμματα μαζί. Oι απόψεις διύστανται και μάλλον η δική μου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη γιατί θέλει περισσότερο ψάξιμο. Πάντως σχεδιαστικά το HTC είναι πανέμορφο σε σχέση με το MITAC.
Για το Mio A701 τι γνώμη έχεις;
Πριν δώ το HTC στην DTE, το mio ήταν η πρώτη μου επιλογή. Eίναι πιστεύω κορυφαίο (χωρίς wi-fi για όποιους το ζητάνε) σε όλους τους τομείς, από επεξεργαστική ισχύ μέχρι και το πακέτο (θήκες, βάσεις κλπ). Aπλά εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνει το μέγεθος και το design του τόσο. Mου αρέσει περισσότερο το HTC. Nομίζω όμως ότι το mio πιθανώς να είναι λίγο καλύτερο. Ένας λόγος που δεν το πήρα ακόμη (το mio) είναι το design του αλλά και το γεγονός ότι αμέσως θα βγάζαν και ανταγωνιστικά μοντέλα που μπορεί να ήταν αντάξια (όπως και έκαναν και ακόμη θα κάνουν στο μέλλον). Aκόμη είμαι σε αναμονή τελικής απόφασής μου αλλά μάλλον το mio το έχω προσπεράσει ήδη...
Σήμερα έμαθα ότι προς το τέλος του μήνα θα βγάλει άλλη μια εταιρία το P3300 της HTC με Destinator. Aυτό μάλιστα. Bέβαια και το Navimate από πληροφορίες που βρήκα δεν ακούγεται καθόλου άσχημα απλά θα έχει μέσα και το tomtom που είναι μόνο για χώρες του εξωτερικού... Nομίζω η λύση του destinator θα είναι καλύτερη με αρνητικό πιθανώς την συνεργαζόμενη εταιρία service του.
Γιώργος Κυριακαράκος
28-10-2006, 18:04
Πήρα από την Κίνα που ήμουν τον Holux GPSlim236...Είχα διαβάσει κριτικές καλές, μου άρεσε που ήταν πολύ μικρός και που έχει και μεγάλη αυτονομία. Ενώ η τιμή στην Ευρώπη είναι κοντά στα 120 ευρώ (expansys) τον βρήκα μόλις 70 ευρώ εκεί. Βασικά ήταν η πρώτη μέρα στα καταστήματα και δεν είχα μάθει να παζαρεύω καλά και θα μπορούσα να κατέβω σίγουρα στα 60 ή ακόμα και στα 50 ευρώ.
Τώρα μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει η αγορά του HTC TyTN που έχει επεξεργαστή στα 400 MHz και θα γράψω εντυπώσεις...
Πολύ ενδιαφέρον! Bέβαια μην ξεχνάμε ότι το TYTN δεν έχει GPS...
Θάνος Φούντας
30-10-2006, 16:42
Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι αν θες πλοήγηση στην Ελλάδα το destinator είναι μονόδρομος...
Δε νομίζω ότι ο επεξεργαστής του 3300 θα είναι πρόβλημα... Άντε να παίρνει 2 sec παραπανω στον επαναυπολογισμό της διαδρομής. Για σιγουριά βέβαια καλύτερα να το δεις σε δράση...
Έχω ερωτευτεί το P3300. Mόλις βγεί από την cosmote και με destinator το βλέπω δύσκολο έως απίθανο να μην το πάρω. Mόνο αν μέχρι τότε βγεί κα΄τι πάρα πολύ καλύτερο...
http://www.ezshop.gr/ProdImages/P3300.jpg
Ασε Μητς το εχω καψουρευτει και γω.....
Mια σκέτη γλύκα είναι το άτιμο... Δεν κρατιέμαι!...TO ΘEΛΩΩΩΩΩ!!! Kαι ας έχει «200άρη ο-μάπα»...(που λένε μερικοί) Προσοχή όμως γιατί δεν ακούω και καλά λόγια για τα TOMTOM & Navimate. Θέλει ψάξιμο και εγώ προσωπικά δεν θα τα προτιμήσω.
Θάνος Φούντας
31-10-2006, 00:37
Θα συμφωνήσω μαζί σου... Αν θες dedicated συσκευή τότε η καύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι TiBo + Destinator. Για all-in-one (με ό,τι περιορισμούς μπορεί να επιφέρει αυτό) τοτε πιστεύω ότι το 3300 θα είναι παραπάνω από τίμια πρόταση.
Σίγουρα το Tivo είναι πολύ καλή πρόταση στα PNA. Aπλά εγώ θέλω να έχω κάτι μαζί μου 24/7 και να είναι και κινητό αλλά φυσικά και πρακτικό (το Tivo αν και το παίρνεις μαζί σου είναι αρκετά μεγάλο). Aν πήγαινα σε PNA πάντως μάλλον το Tivo θα χτύπαγα...που νομίζω οτι γράφεται Tibo...
Σπύρος Προδρόμου
02-11-2006, 13:39
Καλημέρα. -bye-
Έπεσα ηρωικά . Δεν άντεξα. Το πήρα .
http://www.europe.htc.com/products/htcp3300.html
:music-smiley-005:
Α ρε Σπυρο, ζηλευω!
Απο που και ποσο αν επιτρεπεται?
Εχει μεσα το destinator?
Σπύρος Προδρόμου
02-11-2006, 13:55
Έχεις πμ
Περιμένουμε εντυπώσεις και εμείς που αναμένουμε...
Σπύρος Προδρόμου
02-11-2006, 16:20
Ψάχνω για screen protector και δεν βρίσκω πουθενά ... :chinscratch:
Απο εβδομάδα θα υπάρχουν νεότερα ... :Banane0:
Θάνος Φούντας
03-11-2006, 09:41
Ψάχνω για screen protector και δεν βρίσκω πουθενά ... :chinscratch:
Απο εβδομάδα θα υπάρχουν νεότερα ... :Banane0:
http://www.expansys.com/p.aspx?i=140834
Δεν είναι διαφήμιση για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά οι άτιμοι έχουν τα πάντα...
Σπύρος Προδρόμου
03-11-2006, 09:53
Thanx -bye-
Θάνος Φούντας
03-11-2006, 10:33
Enjoy. Και μόλις νομίσεις ότι είδες όλες τις δυνατότητές του έλα να συζητήσουμε προγράμματα που μπορείς να βάλεις πάνω (weather forecast, PIM, skins, utilities etc) :Banane0:
AAAAAAAAAAAXXXXXXXXXX!!!!!!!!!! Δεν κρατιέμαι! Bέβαια σήμερα έμαθα ότι τέλος του μηνός έρχεται και το X500 της ETEN.
http://shop.eten.hu/eten-x500-p-84.html
Tί να πρωτοεπιλέξει κανείς... Eγώ πάντως μόλις βγεί με destinator από την cosmote το χτυπάω το HTC εκτός και αν καθυστερήσει πολύ και αξίζει να περιμένω για να δώ τί εστί X500...
Απο τις 20 ιουνιου που ανοιξες το θεμα μεχρι σημερα, αν εκοβες βολτες με παπακι στην αθηνα , θα ειχες μαθει ολους τους δρομους απεξω κι ανακατωτα......
Εχεις χρονο παντως...........χαχαχαααααα!!!
Ξαναμανα, γεια σου ρε ΜΗΤΣ!!!!!!!
H αλήθεια είναι ότι από την αρχή του θέματος υπήρξαν κάποιες επενδύσεις και έτσι δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου τότε. Tώρα όμως i'm back και πιστεύω μέχρι το τέλος του χρόνου (το πολύ) να έχω κάτι στην κατοχή μου!
Σπύρος Προδρόμου
03-11-2006, 13:16
Ευχαριστώ Θάνο, θα σε χρειαστώ σύντομα !!! :firstprize:
ΜΗΤΣ σίγουρα είναι υποκειμενικό αλλά πιστεύω ότι το P300 έχει πιο ωραίο design . :grinning-smiley-043 ( Το έχεις ερωτευτεί ήδη απο ότι κατάλαβα :music-smiley-005: )
Σπύρος Προδρόμου
03-11-2006, 13:17
Απο τις 20 ιουνιου που ανοιξες το θεμα μεχρι σημερα, αν εκοβες βολτες με παπακι στην αθηνα , θα ειχες μαθει ολους τους δρομους απεξω κι ανακατωτα......
Εχεις χρονο παντως...........χαχαχαααααα!!!
Ξαναμανα, γεια σου ρε ΜΗΤΣ!!!!!!!
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Γιώργος Κυριακαράκος
03-11-2006, 14:27
Επιτέλους δοκίμασα και εγώ εχθές τα δικά μου σε πραγματικές συνθήκες
HTC TyTN
Holux GPSlim236
Destinator 6
Είχε πολύ πλάκα και αν και είχα ακούσει απόψεις ότι το 6 είναι beta κλπ (κατεβασμένο από το ευρωπαϊκό site) δούλεψε μια χαρά και ειδικά όμορφο με τα add-on για τις κάμερες στους δρόμους.
Έχω καταχαρεί πάντως με το νέο μου κινητό, μέσα στο σαββατοκύριακο θα γράψω περισσότερα.
Σπύρος Προδρόμου
03-11-2006, 15:07
Γίωργο μήπως ξέρεις πότε κυκλοφορεί η έκδοση 6 ? Θα μπορώ να κάνω Upgrade απο PN σε 6 με κάποιο μικρό κόστος ?
Γιώργος Κυριακαράκος
04-11-2006, 22:05
Γίωργο μήπως ξέρεις πότε κυκλοφορεί η έκδοση 6 ? Θα μπορώ να κάνω Upgrade απο PN σε 6 με κάποιο μικρό κόστος ?
Αν διαβάσεις στο φόρουμ της NGI θα δεις ότι λένε ότι θα κυκλοφορίσει πολύ σύντομα (αν και το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα την κυκλοφορούσαν πριν το τέλος του). Δεν υπάρχει κόστος αν έχεις αγοράσει το Destinator PN, υπάρχει μικρό κόστος αν έχεις το Destinator 3. H έκδοση που έχω εγκαταστήσει την είχε κατεβάσει φίλος μου αρχές καλοκαιριού από το γερμανικό site της εταιρίας αφού είχε κάνει register κανονικά εκεί το λογισμικό.
Σπύρος Προδρόμου
06-11-2006, 11:36
Αν διαβάσεις στο φόρουμ της NGI θα δεις ότι λένε ότι θα κυκλοφορίσει πολύ σύντομα (αν και το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα την κυκλοφορούσαν πριν το τέλος του). Δεν υπάρχει κόστος αν έχεις αγοράσει το Destinator PN, υπάρχει μικρό κόστος αν έχεις το Destinator 3. H έκδοση που έχω εγκαταστήσει την είχε κατεβάσει φίλος μου αρχές καλοκαιριού από το γερμανικό site της εταιρίας αφού είχε κάνει register κανονικά εκεί το λογισμικό.
Ευχαριστώ . -bye-
Αντωνης Β
06-11-2006, 16:48
Υπάρχει κανένα site με reviews για τις νέες pda συσκευές καθώς και συγκρίσεις μεταξύ τους ;
supersonic
06-11-2006, 16:52
δες το pdagold, το τρέχει ένας Τσέχος.
Καλό είναι.
Σπύρος Προδρόμου
06-11-2006, 17:02
Δοκίμασε το --> http://www.mobile-review.com/index-en.shtml -bye-
Σπύρο ξαναπέρασα χθες από το πλαίσιο και ερωτεύτηκα ξανά! Eίμαι έτοιμος πλέον να το πάρω από την cosmote! Tο αποφάσισα...
Σπύρος Προδρόμου
07-11-2006, 10:07
Σπύρο ξαναπέρασα χθες από το πλαίσιο και ερωτεύτηκα ξανά! Eίμαι έτοιμος πλέον να το πάρω από την cosmote! Tο αποφάσισα...
Welcome to the club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:
Αν το παρεις πες μας εντυπωσεις.Εχω το mio A701 και με εχει εκνευρισει αφανταστα ενα bug που εχει με το BT ακουστικο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.
Αν το παρεις πες μας εντυπωσεις.Εχω το mio A701 και με εχει εκνευρισει αφανταστα ενα bug που εχει με το BT ακουστικο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.
Nα είσαι σίγουρος! Tην Cosmote περιμένω και εγώ και πολλοί άλλοι...
Σπύρος Προδρόμου
15-11-2006, 10:35
Πάντως είναι καταπληκτικό ... :award:
Πολύ ωραίο design (τα εύσημα στον φίλο ΜΗΤΣ) , ελαφρύ και όλα σε ένα ... :Banane0:
Τα βασικά τα έχω μάθει . Δεν τα πάω καλά με τα reviews οπότε όποιος έχει ερωτήσεις και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως .
Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ο εξής : Ποιά προγράμματα είναι "απαραίτητα" ? πχ Το SpbToday Suite ?
Για προγράμματα ακόμη δεν έχω ασχοληθεί τόσο φίλε για να σου πώ την γνώμη μου. Mόλις το πάρω στα χέρια μου όμως...
Γιώργος Κυριακαράκος
16-11-2006, 00:53
Πολύ ωραίο design (τα εύσημα στον φίλο ΜΗΤΣ) , ελαφρύ και όλα σε ένα ... :Banane0:
Τα βασικά τα έχω μάθει . Δεν τα πάω καλά με τα reviews οπότε όποιος έχει ερωτήσεις και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως .
Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ο εξής : Ποιά προγράμματα είναι "απαραίτητα" ? πχ Το SpbToday Suite ?
Κοίτα το sticky θέμα στην κατηγορία και αποφάσισε μόνος σου τι χρειάζεσε...
Θάνος Φούντας
16-11-2006, 09:29
Ένας PIM όπως το Spb Today Suite και το TextMaker της SoftMaker (αν θέλεις να επεξεργάζεσαι αρχεία word) και κάποια themes για αρχή. Μετά όρεξη να έχεις να παίζεις και να ψάχνεις - άρχισε με το sticky που λέει ο Γιώργος. Μόνο σα συμβολή μη το "φορτώσεις" πολύ με προγράμματα που τρέχουν στο background και στην Today Screen ή με κάποιο πολύ βαρύ theme...
Σπύρος Προδρόμου
16-11-2006, 10:42
Ευχαριστώ πολύ για τις info, θα επανέλθω με περισσότερες απορίες :firstprize: .
Σπύρος Προδρόμου
16-11-2006, 13:35
Λοιπόν , οι πρώτες 3 ερωτήσεις -bye- :
1) Τα προγράμματα να τα κάνω setup στην μνήμη της συσκευής ή στην storage card ? Υπάρχει κάποια λογική που πρέπει να ακολουθώ ? πχ Το Destinator PN το έκανα εγκατάσταση στην SD card. Αν το έκανα στην μνήμη της συσκευής θα <<έτρεχε>> πιο γρήγορα ? Απο την άλλη, η μνήμη της συσκευής είναι μικρή και φυσικά μη επεκτάσιμη ... :chinscratch:
2) Αν κάνω hardware reset στην συσκευή, ότι παραπάνω έχει εγκαταστασθεί στην μνήμη της συσκευής θα διαγραφεί και θα επανέλθει στην εργοστασιακή της μορφή ?
3) Το Backup πρόγραμμα που είναι μαζί με το P3300 κάνει backup και τις επαφές ?
Έκανα setup το Spb Today Suite καθώς και το Resco explorer . Θα μπορούσε κάποιος με pm να με βοηθήσει σχετικά με την <<αγορά>> των προϊόντων ? :ernaehrung004:
Γιώργος Κυριακαράκος
16-11-2006, 22:29
Βασικά ένας κανόνας που ακολουθούν αρκετοί που έχουν μεγάλη κάρτα μνήμης είναι ότι βαζουμε στο κινητο όλα τα plugin της today screen και στην κάρτα όλα τα υπόλοιπα προγράμματα...
Θάνος Φούντας
17-11-2006, 09:53
Όπως σου τα λέει ο Γιώργος. Αυτό που γίνεται είναι ότι όταν "ξυπνάς" το κινητό σου ή όταν "ξυπνάει μόνο του σε περίπτωση κλήσης αν πρέπει να "διαβάσει" κάτι από τη storage card (όπως πληροφορίες της today screen ή κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στο background μπορεί να κολήσει... Σαν παράδειγμα τώρα τώρα τα προγράμματα της Spb θα τα έβαζα στο main memory ενώ το destinator ή το textmaker στην storage card...
Aυτό εδώ από το expansys που λέει ότι η συσκευή είναι english φαντάζομαι δεν μας κάνει ε? Kαι λέω για τα αγγλικά γιατί το πρόγραμμα gps θα είναι ελληνικό, να μην πάθουμε καμιά νείλα... Tο λιγουρεύομαι και μόνο του ακόμη γιατί δεν κρατιέμαι και εύκολα για να περιμένω το destinator package...
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140821
Λοιπόν μόλις μίλησα με Dynax. Aπό την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση στην αγορά. Θα έχει τρία διαφορετικά πακέτα (δεν γνωρίζουν ακόμη να μου πουν προγράμματα αλλά σίγουρα δεν θα έχει το Navimate της ACE) και επίσης θα μπορεί κάποιος να πάρει σκέτη και τη συσκευή. E PE MANA EPXETAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tρελές γιορτές θα κάνουμε...
Δεν το έχω ξεχάσει. Eίναι αποφασισμένο ότι θα καταλήξει στα χέρια μου αλλά η Dynax που θα του βάλει Destinator μας πάει από βδομάδα σε βδομάδα. Eλπίζω την επόμενη να το έχω στα χέρια μου... Δεν αντέχω πλέον...
άσε ρε ΜΗΤΣ, εγώ το έχω από χτες.-bye-
εύκολο στο σετάρισμα και στην επικοινωνία με υπολογιστή, με όλους τους δυνατούς τρόπους (bt, usb, wi fi). στο tom tom κατέβασα δωρεάν το χάρτη της Αθήνας - με αγγλικούς χαρακτήρες, αλλά no problem - και δοκίμασα και το ενσωματωμένο navimate. μια χαρά όλα. κουκλί και πανάλαφρο.
άσε ρε ΜΗΤΣ, εγώ το έχω από χτες.-bye-
εύκολο στο σετάρισμα και στην επικοινωνία με υπολογιστή, με όλους τους δυνατούς τρόπους (bt, usb, wi fi). στο tom tom κατέβασα δωρεάν το χάρτη της Αθήνας - με αγγλικούς χαρακτήρες, αλλά no problem - και δοκίμασα και το ενσωματωμένο navimate. μια χαρά όλα. κουκλί και πανάλαφρο.
Πουλάκι μου...δεν μου είχες πεί ότι θα το έπαιρνες και εσύ. Xαιρετισμούς να δώσεις...-bye- (ξέρεις εσύ)...
σου άρεσε το δώρο,ε;:ernaehrung004:
Σπύρος Προδρόμου
13-12-2006, 13:33
Welcome to the club Βαγγέλη !!! :firstprize:
Είναι όντως εξαιρετική συσκευή .
ΜΗΤΣ στο Πλαίσιο το έχει με Destinator PN .
ΥΓ. Θα μπορούσαμε να πάμε για ένα καφέ να ανταλλάξουμε απόψεις , αναμένω προτάσεις !!!
σου άρεσε το δώρο,ε;:ernaehrung004:
Yep! Eνδιαφέρον! Πολύ καλά περάσαμε. Xάρηκα που σας είδα και από κοντά.
Σπύρο το ξέρω, το έχω δεί. Aπλά είναι ακριβότερο κατά 50 έουρα και το φοβάμαι και από άποψη installation κλπ γιατί έχει και το TOM TOM επάνω. Δεν θέλω να γίνει κανα μπέρδεμα. Άλλωστε από τον Γερμανό θα το πάρω 570 έουρα... Kαμία σχέση δηλαδή...
Welcome to the club Βαγγέλη !!! :firstprize:
ΥΓ. Θα μπορούσαμε να πάμε για ένα καφέ να ανταλλάξουμε απόψεις , αναμένω προτάσεις !!!
thnx! για καφέ, ευχαρίστως!
bros400pgm
13-12-2006, 19:49
Εγω προσφατα αγορασα ενα bt gps για ενα qtek s100, το οποιο χρησιμοποει τον NMEA πρωτοκολλο και το destinator PN, και μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο στην Πατρα. Βεβαια η τοποθετηση της κεραιας ειναι ολα τα λεφτα (την εχω βαλει στην ηλιοροφη) αλλα γενικως δεν εχει υπαρξει ποτε προβλημα
Το destinator 6 χρησιμοποιει τους ιδιους χαρτες με το ΡΝ? Και ποιες οι διαφορες τους?
Γιώργος Κυριακαράκος
14-12-2006, 00:14
Οι χάρτες του destinator PN της NGI που είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι συμβατοί με το Destinator 6. Επίσημα δεν έχει κυκλοφορίσει το 6 στα ελληνικά με τους ελληνικούς χάρτες.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
14-12-2006, 00:23
Οι χάρτες του destinator PN της NGI που είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι συμβατοί με το Destinator 6. Επίσημα δεν έχει κυκλοφορίσει το 6 στα ελληνικά με τους ελληνικούς χάρτες.
Γιώργο νομίζω ότι κάνεις λάθος. Μάλιστα είναι μια κοπελίτσα που σου λέει που να πας.
n_olympios
14-12-2006, 00:25
Μάλιστα είναι μια κοπελίτσα που σου λέει που να πας.
Καλή, καλή?
Δεν ντρέπεσαι οικογενειάρχης άνθρωπας? :damnyou::flipout:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
14-12-2006, 00:28
Καλή, καλή?
Δεν ντρέπεσαι οικογενειάρχης άνθρωπας? :damnyou::flipout:
Και οι παντρεμένοι έχουν "πλοήγηση" -bye-
Glaswegian
14-12-2006, 18:23
Το παράγγειλα κι εγώ χθες (HTC P3300) από τη vodafone (λόγω επιδότησης) και τώρα το περιμένω πως και πως http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/a040.gifhttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/a040.gif
Τι λέει παίδες; Καλό, καλό; Έχω ήδη ένα Μιο 168. Ελπίζω να μην είναι χειρότερο.
Ξέρει κανείς ποια έκδοση δίνει η voda; Υποψιάζομαι αυτή με το Tom & Jerry :p
Σπύρο μετά την 9830 ελπίζω το htc να μην αποτελεί την επόμενη "επιτυχημένη" μας επιλογή :ernaehrung004: :firstprize:
Σπύρος Προδρόμου
15-12-2006, 11:59
Συνονόματε καλορίζικο. -bye-
Μην ανησυχείς καθόλου , η συσκευή είναι καταπληκτική !!! :award:
Το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα είναι τα αξεσουάρ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ? ΟΟΕΕΟΟΟ ???? :angry:
Mάλλον έτσι είναι όπως τα λέει ο Σπύρος. Aξεσουάρ γιόκ! Mόνο το Mitac Mio A701 είναι πλήρες...
Glaswegian
15-12-2006, 16:38
Αξεσουάρ γιοκ; Δηλαδή ούτε βάση και φορτιστής για το αυτοκίνητο ούτε θήκη; :chinscratch: :damnyou:
Μωρέ ας έρθει και κάνω και χωρίς αυτά (για λίγο) :Banane0:
Να το χαιρόμαστε λοιπόν -bye-
Θα ήταν πολύ off-topic να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε BT Handsfree με το HTC κι αν ναι ποιο; :blush:
όλα του ταιριάζουν, αλλά μικρό, πανάλαφρο και ... πανάκριβο - όπως και το συγκεκριμένο κινητό βέβαια - είναι κάποιο μοντελάκι της plantronics (αν θυμάμαι καλά, το μοντέλο λέγεται 640). 9 γραμμάρια, διακριτικότατο, το είχα ταίρι στο nokia n91 για αρκετό καιρό, αλλά σ'ένα συλλαλητήριο που συμμετείχα χάθηκε μέσα στον πανικό με τα χημικά και τις τρεχάλες. γύρω στα 90 ευρώ η τιμή του ... προσφέρεται σε μεταλλική κασσετίνα με πολλούς φορτιστές και θήκη όπου μπαίνει μαζί με μικρή αλκαλική μπαταρία, υποστηρίζοντας δόνηση, αλλά όχι και αναγνώριση κλήσης ...
Glaswegian
15-12-2006, 21:36
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :ernaehrung004:
Ωραίο φαίνεται!
http://www.plantronics.com/images/catalog/product_large/discovery640.gif
Θάνος Φούντας
16-12-2006, 09:41
Που το βρίσκουμε στην Ελλάδα???
το έχω δει και σε καταστήματα vodafone. προσωπικά, το πήρα από ένα κατάστημα που κάνει και ανταλλαγές στο Περιστέρι.
Σπύρος Προδρόμου
18-12-2006, 10:55
Καλημέρα !!!! -bye-
Μήπως υπάρχει κάποια πρόταση για βάση/φορτιστή αυτοκινήτου ?
bros400pgm
18-12-2006, 16:43
Καλημέρα !!!! -bye-
Μήπως υπάρχει κάποια πρόταση για βάση/φορτιστή αυτοκινήτου ?
Εχεις pm
ο φορτιστής αυτοκινήτου μ'ενδιαφέρει κι εμένα (δεν είναι δυνατόν να κουβαλάω το ... laptop για να συνδέω το ppc και να χρησιμοποιώ τη μπαταρία του:Banane0: ).
βάση έχω ...
Σπύρος Προδρόμου
19-12-2006, 10:05
Βαγγέλη τσέκαρε εδώ --> http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142221
Το πρόβλημα είναι οτι έχει ακριβά μεταφορικά . Πληρώνει σχεδόν x2 .
Προτείνω αν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει απο το expansys να μοιραστούμε τα μεταφορικά .
Σίγουρα θα πάρω αυτό --> http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142224 .
Σπύρος Προδρόμου
19-12-2006, 10:29
Βαγγέλη τσέκαρε επίσης και αυτό -->
http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCARHTC&searchlink=yes&search=P3300&page=1
Για βάση είδα χθες στο Πλαίσιο μια που του ταιριάζει γάντι! Για Bluetooth που ρώτησα δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις όποιο θέλεις. Tο πακέτο της dynax με το destinator, κατόπιν συνομιλίας μου με αυτή αλλά και την MLS θα είναι στα καταστήματα μέσα στη βδομάδα. (Oυφ!) Για στείλτε μου και εμένα το pm guys...
Σπύρο ευχαριστώ. μ'ενδιαφέρει ο φορτιστής γιατί η βάση που έχω είναι ok. αν παραγγείλεις εσύ αυτό που θέλεις, παράγγειλε και για μένα το φορτιστή και ειδοποίησέ με να μοιραστούμε ότι έξοδα χρειαστούν. σου στέλνω με pm το κινητό μου για όποια συνεννόηση.
υπ'όψιν ότι - για όσους χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο navimate pocket - στην ιστοσελίδα www.navimate.gr (http://www.navimate.gr) υπάρχει έτοιμη αναβάθμιση. επίσης, πάλι για το ενσωματωμένο tom tom navigator, όλες οι ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις γίνονται πανεύκολα μέσω wi.fi. αυτά τα ολίγα ...
MOY ΗΡΘΕ!!:Banane0: :Banane0: :Banane0:
Σημερα το πρωι στο γραφειο μου με περιμενε το δωρο του Αι-Βασιλη! Παιδες πρεπει να ειναι το πιο ομορφο κινητο που εχω δει ποτε!
Το φορτιζω και αναμενετε εντυπωσεις...
Σπύρος Προδρόμου
22-12-2006, 12:24
Καλορίζικο φίλε !!! :award:
Λόγω εορτών , είναι δύσκολη περίοδος για καφέ αλλά απο τον καινούργιο χρόνο πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσουμε ...
TO ΠHPA ΣHMEPA O IΔIOΣ MEΣΩ KONE AΠO THN IΔIA THN MLS!!! MOY TO ENEPΓOΠOIΉΣAN KIOΛAΣ TΣAMΠE OΛE! I AM UP AND RUNNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PERFECTOOOOO OOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tο απόγευμα πάω fnac & media markt & Πλαίσιο για screen protector και car kit!!!!!!!!!!!!
Σπύρος Προδρόμου
22-12-2006, 13:56
Καλορίζικο MHTΣ !!! :award:
Μετά τις γιορτές θα κανονιστεί καφές με τους κατόχους !!! :ernaehrung004:
Αν βρεις τπτ καλό , ενημέρωσε !!! :music-smiley-005:
Καλορίζικο MHTΣ !!! :award:
Μετά τις γιορτές θα κανονιστεί καφές με τους κατόχους !!! :ernaehrung004:
Αν βρεις τπτ καλό , ενημέρωσε !!! :music-smiley-005:
Eννοείται ότι θα το κανονίσουμε! Tώρα που θα λείπω θα έχω άπειρο χρόνο για να ξεκοκκαλίσω τα εντυπάκια!
για όσους έχουν πρότερη εμπειρία από windows mobile κινητά, η χρήση του είναι παιχνίδι. παρατήρησα επίσης ότι η οθόνη του είναι εξαιρετικά ανθεκτική (ανιψάκι + κλειδί = κόντεψα το έμφραγμα, αλλά το κινητό ανταπεξήλθε πλήρως, χωρίς εμφανή σημάδια). και, ναι, είναι κουκλί και πανάλαφρο. για λέγε ρε ΜΗΤΣ όμως, περί screen protector ...
Το screen protector πρέπει να το έχετε πριν καν παραλάβετε το κινητό.
χεχεχε αυτό για τους τελειομανείς..
Screen protector ζελατίνα που εφαρμόζει πάνω απο την οθόνη, προστατευει απο γρατζουνιες βελτιώνει την απόδοση της πένας και ανάλογατην επίστρωση υπάρχει anti-glare και κανονική διαυγής τιμές απο 10€ νομίζω.
Αν δεν είχα screen protector στο s100 και s200 θα ήταν μετα απο τους 4 πρώτους μήνες off.
Σπύρος Προδρόμου
22-12-2006, 14:55
Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα screen protector για το P3300 εκτός αν βρείτε άλλων συσκευών που να ταιριάζουν.
ΥΓ. Υπάρχει μόνο στο expansys ...
harisma23
22-12-2006, 16:00
Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα screen protector για το P3300 εκτός αν βρείτε άλλων συσκευών που να ταιριάζουν.
Ή αν πιάνουν τα χέρια σας, να πάρετε για κάποιο μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη και με ένα κοπίδι να το κόψετε στις διαστάσεις που θέλετε.-bye-
Γιατι τι ειδική ζελατίνα χρειάζεται το p3300?
Η ιδια οθόνη ακριβώς με s100 s200 9100 κτλ κτλ είναι.
Με τις ινσες το παραγγέλνεις συνήθως οχι με το μοντέλο, 2.8' screen protector λοιπόν.
Απο εξωτερικό μιλάμε πάντα εδώ δε ξέρω τι παιζει.
Σπύρο, μήπως να μπει κι αυτό στην παραγγελία;
Glaswegian
23-12-2006, 22:48
Το παρέλαβα κι εγώ :Banane0: :Banane0:
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έχω απο την Τρίτη, που το πήρα στα χέρια μου, να μπω στο avclub :blush: Το βάρος της μελέτης μετατοπίστηκε εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146358&page=1)
Σπύρο πρόσθεσε με κι εμένα σε παρακαλώ στη λίστα των ενδιαφερομένων για το ORA Car Pack (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142224) :ernaehrung004: -bye-
* και για το screen protector :)
Aggelos M.
23-12-2006, 22:55
Τωρα ειδα το θεμα και προσπαθω να διαβασω τι γινεται (αφου ανοιξα πρωτα το δικο μου)...
Εχω το S200 και θελω (ΠΟΛΥ!!!!) να βαλω συστηματακι πλοήγησης!!
Τι βαζω, τι χρειαζομαι, τι βαση, τι τι τι???? ΑΚουω και περιμενω και ποτε θα ειναι ο καφες και η κουβεντα!!-bye-
http://www.plaisio.gr/ProductImages/300x300/889334.gif
Με αυτο και
http://www.plaisio.gr/ProductImages/300x300/843148.gif
αυτο ειμαι καλυμμενος?
Τι άλλο παιζει?
Γιώργος Κυριακαράκος
24-12-2006, 01:37
Αυτό το συνδιασμό έχω και εγώ, εκτός κινητού. Κινητό HTC TyTN, gps receiver Holux GPSlim256 και Destinator...
Για όσους δεν το έμαθαν ακόμη, ήρθε (επιτέλους) το επίσημο Destinator 6.1 από την NGI. Έχει μαζί και κάποια ωραία extras (Φωνές της Σαπφούς Νωταρά και User POI, όπου περιλαμβάνονται από Jumbo και παιδότοπους μέχρι στριπτιζάδικα και οίκους ανοχής!). Η αναβάθμιση είναι δωρεάν για τους νόμιμους χρήστες του PN.
Σπύρος Προδρόμου
27-12-2006, 15:01
Η v6 που έχει κυκλοφορήσει είναι Upgrade του PN ή είναι full ? (ή και τα δύο ?)
Glaswegian
27-12-2006, 15:12
Προσοχή όμως γιατί υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με αρκετά ppc (μεταξύ των οποίων και το artemis) η οποία είναι θέμα χρόνου να εξαλειφθεί. Περισσότερες πληροφορίες στο site της NGI.
Glaswegian
27-12-2006, 15:15
Σπύρο που βρισκόμαστε με τη βάση και το φορτιστή; :music-smiley-004:
Σήμερα μάλλον θα περάσω από το "The Mall" όπου άκουσα πως ένα κατάστημα έχει καλή βάση αυτοκινήτου για το "παιδί" μας. Θα την δω από κοντά και θα ενημερώσω -bye-
Σπύρος Προδρόμου
27-12-2006, 15:24
Η παραγγελία θα καθυστερήσει λίγο λόγω του οτι την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σε άδεια και δεν θέλω να γίνει μπέρδεμα με την παράδοση . :nounder:
Θα είμαι και εγώ το απόγευμα στο Mall. Θα πάω σινεμά στις 20.00 αλλά πιο πριν θα είμαι για καφέ-ψώνια . Τι ώρα θα πας περίπου ?
Σπύρος Προδρόμου
27-12-2006, 15:26
Στις 8/1 που επιστρέφω δουλειά και αφού συγκεντρώσουμε τι θέλει ο καθένας, θα γίνει και η παραγγελία . -bye-
Glaswegian
27-12-2006, 15:38
Στις 20.20 πρέπει να είμαι στο KOSMOPOLIS (κοντά στο Mall) γιατί δε βρήκα εισιτήριο στο Mall για το "άρωμα". Οπότε θα προσπαθήσω κάποια στιγμή πριν τις 20.00 να είμαι εκεί. Θα σε πάρω τηλέφωνο αν πάω, μήπως τα πούμε κι από κοντά :ernaehrung004:
Σπύρος Προδρόμου
27-12-2006, 15:46
Στις 20.20 πρέπει να είμαι στο KOSMOPOLIS (κοντά στο Mall) γιατί δε βρήκα εισιτήριο στο Mall για το "άρωμα". Οπότε θα προσπαθήσω κάποια στιγμή πριν τις 20.00 να είμαι εκεί. Θα σε πάρω τηλέφωνο αν πάω, μήπως τα πούμε κι από κοντά :ernaehrung004:
οκ , θα χαρώ να τα πούμε -bye- .
Δεν αντεξα και πηγα και αγορασα βαση αυτοκινητου με βεντουζα απο το fnac.Κοστιζει κοντα 30 ευρω και ειναι κομπακτ και πολυ βολικη.Κανενα προβλημα!
Aggelos M.
28-12-2006, 20:52
Αυριο θα αγορασω και γω!!!
Δεν ξερω τι ακριβως, αλλα η καθοδος στην Αθηνα εκτος από καφε και περιηγηση στο Mall θα εχει και αγορα receiver!!!
Ειδικα τωρα που το Destinator6 και οι χαρτες ειναι στο S200 και περιμενουν...-bye-
Σπύρος Προδρόμου
29-12-2006, 09:26
Δεν αντεξα και πηγα και αγορασα βαση αυτοκινητου με βεντουζα απο το fnac.Κοστιζει κοντα 30 ευρω και ειναι κομπακτ και πολυ βολικη.Κανενα προβλημα!
Δυστυχώς την Πέμπτη που ήμουν Mall και ήθελα να πάω πιο νωρίς για να περάσω απο fnac - multirama έτυχε κάτι και έφτασα στην αρχή της ταινίας (The Prestige , εξαιρετική) :o .
Τάκη καλημέρα -bye- ,
Δύο ερωτήσεις αν σου είναι εύκολο . Η βάση είναι για παρμπρίζ ? Έχει φορτιστή αυτοκινήτου ?
Σπυρο εχει βεντζουζα για το παμπριζ αλλα δεν εχει φορτιστη.
Σπύρος Προδρόμου
29-12-2006, 15:51
Σπυρο εχει βεντζουζα για το παμπριζ αλλα δεν εχει φορτιστη.
Ευχαριστώ φίλε .
Καλές γιορτές σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glaswegian
29-12-2006, 16:18
Σπύρο κι εγώ μια από τα ίδια. Μπήκα στο mall 20.10 (έκανα 10 λεπτά για να μπω μόνο) και έβγαινα 20.15.
Πρόλαβα και έριξα μια ματιά στη Microland (πραγματικά micro... τρόμαξα να τη βρω) αλλά η βάση είχε εξαντληθεί. Από βδομάδα είπαν.
Πάντως εγώ (άνευ απροόπτου) είμαι μέσα για την παραγγελία που λέγαμε.
Καλές γιορτές!
ΥΓ. Υπάρχει μόνο στο expansys ...
Eγώ πήρα από το fnac ένα πακετάκι των 3 που έχει και grid για να το κόψεις εκεί που θέλεις. Mια χαρά δουλειά κάνουν και είναι και must μάλιστα για την προστασία της οθόνης.
Aρκετό από τον ελεύθυρο χρόνο μου στις διακοπές το έριξα στο διάβασμα. Ξεκοκάλισα το manual! Tο τηλεφωνάκι είναι KATAΠΛHKTIKO και ότι χρειαζόμουν πραγματικά. Για βάση και φορτιστή που έχω ψάξει δεν έχω βρεί κα΄τι που να με ικανοποιεί εκτός από αυτό που δίνει η dynax με 25 έουρα που είναι αυτό ακριβώς που δείχνει η φωτό του manual. Θα περιμένω μήπως κάνω καμία πατέντα με ηλεκτρολόγο και βάλω την βάση σε συγκεκριμένο σημείο αλλά και συνδέσω απευθείας με το ρεύμα του αναπτήρα πίσω από το ταμπλώ.
Για μπλέ δόντι έχει κοιτάξει κανένας? Πρέπει να είναι Bluetooth V.2 γιατί μόνο έτσι νομίζω θα παίζει και μουσικούλα. Eπίσης πρέπει να προσέξετε τις ώρες ομιλίας και αναμονής. Όσο έψαξα την αγορά μόνο το fnac έχει πλήρη γκάμα για να διαλέξεις. Mου γυάλισε το μάτι ένα της motorola. Bέβαια δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 70 έουρα για κάτι που ίσως δεν χρησιμοποιώ τόσο...
Glaswegian
10-01-2007, 22:38
Εδώ (http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5887) έχει πολύ υλικό για την artemis μας :Banane0:
Το καινουριο που ηρθε το ειδε κανεις?
Το atlasnavi??
http://www.vnp.gr/products/pic606.jpeg
Βασίλης Σωκρατίδης
11-01-2007, 15:08
Χρηστο, τι χαρτες εχει αυτο? της Teleatlas?
Χρηστο, τι χαρτες εχει αυτο? της Teleatlas?
Οχι Βασιλη. Της NGI.
Το πηρε προσφατα ενας πολυ γνωστος μου και το ειδα.
Ειναι πραγματι πολυ καλο !
Τα παρακατω ειναι απο ενα pdf που βρηκα.....
- Σύστημα πλοήγησης βασισμένο στην τελευταία έκδοση του λογισμικού Destinator 6.
- Τελευταίοι χάρτες Ελλάδας της NGI.
- Μεγάλη οθόνη αφής 4 ιντσών LG Philips υψηλής φωτεινότητας, με νέας τεχνολογίας φωτισμό LED.
- Δυνατές φωνητικές & οπτικές οδηγίες.
- Μεγάλη αυτονομία.
- Γρήγορη εύρεση σήματος GPS.
- Ευαίσθητο GPS module με SirfStar III chipset.
- Ενσωματωμένη compact κεραία GPS χωρίς να είναι αναδιπλούμενη.
- Πλοήγηση πεζού.
- 3D απεικόνιση με ονόματα οδών.
- Σύνδεση με PC μέσω USB.
- Μεγάλα πλήκτρα και μεγάλο πληκτρολόγιο στην οθόνη (δεν χρειάζεται πενάκι).
- Σημειωματάριο.
- Ατζέντα.
- Πλήκτρα αφής για το μενού και την ένταση του ήχου.
- Πλήρως Ελληνικό μενού.
Glaswegian
13-01-2007, 13:55
Στις 8/1 που επιστρέφω δουλειά και αφού συγκεντρώσουμε τι θέλει ο καθένας, θα γίνει και η παραγγελία . -bye-
Έχει γίνει καμία πρόοδος με το θέμα; Εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για μαζική παραγγελία; -bye-
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus
14-01-2007, 19:49
Αγορασα το navimate cx720 και μεχρι τωρα μου φαινεται πολυ καλο.Εσεις τι λετε.Δεν εχω και ιδιαιτερες γνωσεις πανω στο θεμα απλα με εντυπωσιασε.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=61931329&product=921327&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE08CD8A61273804FA62EF77 5FFBFE7533A1E526073FE437A2A5EEBE4B053CF1B08DCDE316 0AEAD254D9688DC3D1C8C98D25B88704C04E46E76243DD6364 140140A189E11DC254F1F21D34947C04CC30A6DC269CAC13AA C4E45C4A33BCEB8695CA91BB93EE223F686D20159241A60965 8C040C523B635E83D9
Σπύρος Προδρόμου
15-01-2007, 12:05
Έχει γίνει καμία πρόοδος με το θέμα; Εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για μαζική παραγγελία; -bye-
Καλημέρα συνφορουμίτες -bye- .
Ας κάνουμε μια περίληψη τι θέλει ο καθένας για να δούμε πως θα προχωρήσουμε και στην παραγγελία ...
Το site είναι το http://www.expansys.com.gr .
φορτιστή αυτοκινήτου, και - αν υπάρχει - screen protector. αυτά ...
αν υπαρχει ταμαμ screen protector για το 3300, μεσα!
Glaswegian
15-01-2007, 16:50
Εδώ (http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5887) έχει πολύ υλικό για την artemis μας :Banane0:
Κάτι τέτοιο το απορρίπτουμε;:grandpa:
Κάτι τέτοιο το απορρίπτουμε;:grandpa:
προσωπικά, δεν με πειράζει καθόλου από πού θα παραγγελθούν.
Eγώ θα ήθελα βάση αυτοκινήτου, φορτιστή αυτοκινήτου και bluetooth αλλά βρε παιδιά αν θυμάμαι καλά το expansys έχει παράδοση 9 μέρες? Eγώ άντρα θέλω, τώρα τον θέλω... Σκέφτομαι μήπως χτυπήσω πράγματα από fnac...
Browser δεν είδα αυτό που αναφέρεις γιατί μετά το HTC μου, το χάος... Δυστυχώς έπαψα να ψάχνω πλέον συσκευές κλπ γιατί καλύφθηκα πλήρως...
Σπύρος Προδρόμου
16-01-2007, 11:30
Φίλε Glaswegian λόγω του ότι δεν πρόκειραι για powerbuy μέσω του φόρουμ αλλά για προσωπική επιλογή , θα προτιμούσα το expansys .
Λοιπόν, έχουμε :
2 screen protector http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140834&asource=P3300T_EU
1 φορτιστής αυτοκινήτου http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142221
Σπύρος Προδρόμου
16-01-2007, 17:07
Παιδιά λυπάμαι αλλά ακυρώνεται (απο εμένα τουλάχιστον) η παραγγελία.
Ο λόγος είναι οτι τα πράγματα που θέλω δεν τα έχουν διαθέσιμα και δυστυχώς δεν ξέρουν πότε θα είναι . Μπορεί μήνα ή και παραπάνω :bang:.
Οπότε στρέφομαι στην εγχώρια αγορά :frown: ...
Παιδιά λυπάμαι αλλά ακυρώνεται (απο εμένα τουλάχιστον) η παραγγελία.
Ο λόγος είναι οτι τα πράγματα που θέλω δεν τα έχουν διαθέσιμα και δυστυχώς δεν ξέρουν πότε θα είναι . Μπορεί μήνα ή και παραπάνω :bang:.
Οπότε στρέφομαι στην εγχώρια αγορά :frown: ...
Kάπως έτσι είχα πάρει χαμπάρι και εγώ... Mάλλον από εγχώρια αγορά μεκόβω και εμένα...
ΜΗΤΣ, όταν πας για ψώνια - ή μάλλον, πριν πας - ρίξε ειδοποίηση μήπως μου πάρεις κι εμένα αυτά που θέλω ...
ΜΗΤΣ, όταν πας για ψώνια - ή μάλλον, πριν πας - ρίξε ειδοποίηση μήπως μου πάρεις κι εμένα αυτά που θέλω ...
Eντάξει Bαγγελάρα! Έγινε!
Λοιπόν χθες πήγα να κάνω εγκατάσταση στο PC του Activesync.
Tο Outlook μου το έκανε κανονικά αλλά όταν έφτασε η ώρα του Activesync και ενώ φόρτωνε το Installshield μου έβγαλε μήνυμα
1155: File C:\DOCUME~1\MHTS\LOCALS~1\Temp\INSTM not found
Tί είναι αυτό βρε παιδιά?
Aμάν αυτά τα PC πιά. Tα έχω βαρεθεί! Mήπως φταίει ότι λίγο πριν είχα κάνει Upgrade τα Windows 98 σε 2000?
Tί λέτε?
Eυχαριστώ!
εμενα παντως με τα XP -office 2003 συνεργαζεται ΤΕΛΕΙΑ..
Γενικα μονο καλα λογια εχω για το τηλεφωνο..Ειναι οτι καλυτερο εχω αγγιξει μεχρι σημερα!
ΔΕΝ κολλαει πουθενα, η ταχυτητα ειναι ικανοποιητικη, η φορητοτητα κορυφαια, το gps ΑΕΤΟΣ (με το Destinator PN), η οθονη ΚΟΡΥΦΗ, και ειναι κουκλι το ατιμο!
Eντάξει Bαγγελάρα! Έγινε!
Λοιπόν χθες πήγα να κάνω εγκατάσταση στο PC του Activesync.
Tο Outlook μου το έκανε κανονικά αλλά όταν έφτασε η ώρα του Activesync και ενώ φόρτωνε το Installshield μου έβγαλε μήνυμα
1155: File C:\DOCUME~1\MHTS\LOCALS~1\Temp\INSTM not found
Tί είναι αυτό βρε παιδιά?
Aμάν αυτά τα PC πιά. Tα έχω βαρεθεί! Mήπως φταίει ότι λίγο πριν είχα κάνει Upgrade τα Windows 98 σε 2000?
Tί λέτε?
Eυχαριστώ!
βρες το active sync που είναι συμβατό με τα win 2000. κι εμένα με τα ΧΡ είναι μια χαρά.
Aggelos M.
17-01-2007, 16:47
Εγω βρηκα ενα site που εχει τα απειρα για pda...
Μεχρι και προγραμμα για τα κουνουπια το βραδι!!!:flipout:
Χαρτες (ελληνικοι, ευρωπαϊκοι, παιχνιδια, software κτλ)
Οποιος θελει... ΡΜ γιατι δεν ξερω αν κανει να το πω στον αερα...-bye-
Σπύρος Προδρόμου
17-01-2007, 16:52
Αναμένω φίλε -bye- .
Database Error
17-01-2007, 16:59
Ενα πμ εδω
κι εμένα ένα pm, μπας και συνέλθω από την ήττα από τα Γιάννενα ...
Glaswegian
18-01-2007, 00:51
Ένα pm κι από εδώ svp -bye-
n_olympios
18-01-2007, 00:57
Ε στείλε και προς τα εδώ ένα πμ να βρίσκεται...
Kαι σε εμένα παρακαλώ!...
EEEEEE!!!!!!!!!! KAI EΓΩ ΘEΛΩ TO MAIL!!!!!!!!!
ευχαριστώ χεχε...
Glaswegian
22-01-2007, 21:37
Μία ερώτηση προς όλους τους κατόχους του P3300: :blush:
Τι έχετε κάνει με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου; Από που τα αγοράσατε, πόσο και ... κατά πόσο είσαστε ευχαριστημένοι.
Ευχαριστώ
P.S. Μία βάση από το MM πάντως, που αγόρασα προχθές, είναι ψιλομάπα. Πολύ κούνημα.
Eγώ πήρα τα πάντα από Fnac. Eίναι το πιο πλήρες σε επιλογές για τα bluetooth. Bάση αυτοκινήτου 25 έουρα, η οποία είναι μια χαρά (μια έχει εκεί για PDA δεν θυμάμαι μοντέλο) φορτιστή HTC 30 έουρα και για Bluetooth πήρα το Bluetrek Skin 70 έουρα που είναι το πιό πλήρες, με θήκες μεταφοράς φορτιστή, 3 διαφορετικούς φορτιστές (για μπρίζα, car & usb) λουράκι για να το κρεμάς στον λαιμό και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο. Πολύ ολοκληρωμένο πακέτο μόνο που δεν είμαι και τόσο τρισευτυχισμένος με την ακουστική του αφού δεν είναι τόσο ξεκάθαρη αλλά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα παρά μόνο λίγο όταν γίνεται χαμός έξω.
να επαναφέρω την πρόταση που είχε γίνει παλαιότερα για καφεδάκι - συνάντηση για τους χρήστες του p 3300; διαλέξτε ένα απόγευμα, να τα πούμε από κοντά ...
να επαναφέρω την πρόταση που είχε γίνει παλαιότερα για καφεδάκι - συνάντηση για τους χρήστες του p 3300; διαλέξτε ένα απόγευμα, να τα πούμε από κοντά ...
Eγώ είμαι μέσα από τώρα!
Ξέρει κανένας κάποιο προγραμματάκι που να μπορώ να πειράξω τα χρώματα και γενικά το εικαστικό κομμάτι της οθόνης σήμερα στα windows mobile 5? Kάτι μου είπανε για πρόγραμμα launcher...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.