PDA

View Full Version : Assasins Creed

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-11-2007, 11:50
Σας ανακοινώνω που θα καούν οι επόμενες 100 ώρες στον JVC: Το όνομα αυτού Assasins Creed.

Μιλάμε για κόλλημα από το Σάββατο. Αγόρασα την έκδοση για xbox360 (το ξέρω ότι αμάρτησα, αλλά δεν μπορώ να περιμένω επ' άπειρον πότε θα βγει firmware για το elite).

Ολο το animation, η κίνηση του χαρακτήρα, η λήψη των σκηνών, οι μάχες κλπ έχουν κινηματογραφική χροιά και ρεαλιστικότητα. Νομίζεις ότι είναι ταινία και όχι παιχνίδι. π.χ. πολύ καλή απεικόνιση όταν ο πρωταγωνιστής κρυφακούει έναν διάλογο μέσα στο πλήθος όπου όλοι γίνονται fade out και μένουν νεταρισμένοι μόνο αυτοί που μιλάνε. Υπόψιν σε όλα τα video μπορείς να κινήσεις τον χαρακτήρα real time και να δεις την σκηνή από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Ιερουσαλήμ του 1911 και στις γύρω πόλεις (Δαμασκός κλπ) όπου καλούμαστε μέσα από αποστολές που μας αναθέτει το "αφεντικό" μας να "καθαρίσουμε" 9 από τους πιό άπληστους, υπερόπτες, με "αγγελικό πρόσωπο" τοπικούς άρχοντες που δήθεν για το καλό του κόσμου , έχουν σπείρει τον θάνατο με διάφορες μεθόδους.. Και ενώ όλα πηγαίνουν καλά , ξαφνικά βρισκόμαστε πάνω σε ένα τραπέζι συνδεδεμένοι με ένα μηχάνημα όπου όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην μνήμη κάποιων από τους προγόνους μας και εμείς απλά τα αναπαράγουμε ούτως ώστε να βρεθεί......

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-11-2007, 11:54
Να μην ξεχάσω και την μουσική επένδυση όπου είναι ένας ακόμα λόγος για να "μπεις" στο παιχνίδι. Ηρεμία και γαλήνη επεί που πρέπει και ένταση όπου υπάρχει καταιγιστική δράση.

aristidis
19-11-2007, 12:01
Να μην ξεχάσω και την μουσική επένδυση όπου είναι ένας ακόμα λόγος για να "μπεις" στο παιχνίδι. Ηρεμία και γαλήνη επεί που πρέπει και ένταση όπου υπάρχει καταιγιστική δράση.

Το επαιξα και εγω απο την Παρασκευη και ολο το σου-κου και οντως η κινηση του ειναι πολυ καλη...αλλα το στορι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ βαρετο :nounder: Τουλαχιστον μεχρι εκει ποθ ειμαι εγω κανς τα ιδια και τα ιδια σε καθε πολη....

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-11-2007, 12:02
Ρίξτε και μια ματιά στα screenshots και στα βίντεο.

http://www.gamespot.com/xbox360/action/assassinscreed/index.html

aristidis
19-11-2007, 12:05
Ρίξτε και μια ματιά στα screenshots και στα βίντεο.

http://www.gamespot.com/xbox360/action/assassinscreed/index.html

Einai ena kalhtero Price of Persia se x360 alla h istoria toy einai h idia kai h idia. Kill 9 kakous, me tis istories mesa sthn polh na mhn allazoun. Alla apo graphics kai movement einai top :2thumb22sup:

Yperion
19-11-2007, 15:25
Τασο οταν μπαινω στο XBOX live σε πετυχαινω να παιζεις το εν λογω παιχνιδι.-bye-

Αληθεια δεν το ηξερα οτι μενεις στην Ιρλανδια.:BDGBGDB55:

ΥΓ1. Εχω αλλαξει (ξανα και ελπιζω για τελευταια φορα) το gamertag μου σε "Hyperion EX".

ΥΓ2. Call of Duty 4 παιζει κανεις στο Live να φτιαξουμε καμια ομαδα?

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
19-11-2007, 15:32
Α εσύ είσαι ο Hyperion EX; -bye-

ναι ναι είναι το εξοχικό μου στην Ιρλανδία.... -bye-:flipout:

fran
19-11-2007, 15:53
Παιχνιδάρα, το πήρα και εγώ για το ps3, εμπειρία. Μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο το gameplay αλλά περιβάλλοντας χώρος, γραφικά και κίνηση είναι από άλλο πλανήτη. Must.

Yperion
19-11-2007, 16:30
ναι ναι είναι το εξοχικό μου στην Ιρλανδία.... -bye-:flipout:

Θα ερθω να κανουμε barbeque to Σαββατο.:flipout:

monsoon
19-11-2007, 17:35
Αγόρασα την έκδοση για xbox360 (το ξέρω ότι αμάρτησα, αλλά δεν μπορώ να περιμένω επ' άπειρον πότε θα βγει firmware για το elite).

Έχει βγεί εδώ και καμία 20αριά ημέρες..

Από το παιχνίδι τώρα, απίστευτα γραφικά, ηχητική επένδυση και (κυρίως) animation, αλλά δυστυχώς επαναληψιμότητα στο
gameplay..

NassosT
19-11-2007, 17:55
Κι αυτές οι σημαίες ρε παιδί μου...
Ούτε με τους χάρτες που κυκλοφορούν στο net δεν τις βρίσκεις.

Μιχάλης Κορ.
20-11-2007, 17:11
Μπορεί να έχει αρνητικά το ps3, αλλά έχει δύο πολύ καλά στοιχεία... :
1. τα παιχνίδια του που είναι σε bd δισκάκι, είναι region free.
2. με το αμερικάνικο ebay βρίσκεις από όλο τον κόσμο παιχνίδια.

Οπότε με τελική τιμή τα 40.60 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά, από το Χονγκ Κόνγκ περιμένω το παιχνίδι για το ps3 ! :grinning-smiley-043

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
20-11-2007, 19:54
Καλά μην τρελαίνεσαι.....παρομοίως το Χονγκ-κονγκ είναι γεμάτο και από pal εκδόσεις για το xbox360...42 ευρώ πήρα το Halo 3.

Αλλά να, όταν μπαίνεις στο μαγαζί και το βλέπεις να παίζει το παιχνίδι μπροστά σου λες φέρτο εδώ κι ας κάνει όσο κάνει....ξέρουν τι κάνουν τα τμήματα marketing.

Πστ, όταν σου ρθει μιάς κι έχω και τις δύο κονσόλες, όταν σε φέρνει ο δρόμος σου δεν περνάς από δω για να κάνουμε ένα Α-Β στα γρήγορα να δούμε και τι λένε τα βίντεο κλιπάκια; ;)

blizard
20-11-2007, 21:08
Καλά μην τρελαίνεσαι.....παρομοίως το Χονγκ-κονγκ είναι γεμάτο και από pal εκδόσεις για το xbox360...42 ευρώ πήρα το Halo 3.
Αν δεν είναι ebay πές μου ποιό είναι αν μπορείς γιατί δεν το ξέρω και θέλω να δω μήπως έχει και για το ps3 τίποτα...

Αν και το έχω ξαναβάλει εδώ κάποια καταστήματα για φτηνά games στο ps3.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29

Μιχάλης Κορ.
21-11-2007, 09:23
Πστ, όταν σου ρθει μιάς κι έχω και τις δύο κονσόλες, όταν σε φέρνει ο δρόμος σου δεν περνάς από δω για να κάνουμε ένα Α-Β στα γρήγορα να δούμε και τι λένε τα βίντεο κλιπάκια; ;)
Μόλις έρθει στα χέρια μου κανονίζουμε να δούμε τι κάνει το 360 κ τι το ps3. :BDGBDGB53:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
21-11-2007, 09:39
Αν δεν είναι ebay πές μου ποιό είναι αν μπορείς γιατί δεν το ξέρω και θέλω να δω μήπως έχει και για το ps3 τίποτα...

Αν και το έχω ξαναβάλει εδώ κάποια καταστήματα για φτηνά games στο ps3.

Εννοείται ebay.

Μετά το ebay το χάος....

Μιχάλης Κορ.
21-11-2007, 09:46
Εννοείται ebay.

Μετά το ebay το χάος....
Συμφωνώ 1000%...

ebay rulezzzz !!! :Banane0:

yiannis2002s
21-11-2007, 17:53
Το παραγγειλα και εγω 45 τελικη με την αποστολη!
Δεν ειναι ασχημα 25 ευρω λιγοτερα απο την Ελλαδα!
Περιμενω να ερθει!

ΥΓ.Thanks Μιχαλη για την βοηθεια!

Μιχάλης Κορ.
21-11-2007, 17:59
Περιμενω να ερθει!

Έτσι...έτσι... :award:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
21-11-2007, 18:40
Καθόλου άσχημα.

Τα νέα τα μάθατε έτσι; ...."αναβαθμίστηκε" και το dvd rom του elite !

Βασιλάκη Πόρτα, όσα μου πήρες , μου πήρες. Τέλος.... -bye-

blizard
21-11-2007, 19:15
Εννοείται ebay.

Μετά το ebay το χάος....
Για καινύργια μπορείς να αγοράσεις και από το games-asia.com πχ με σχεδόν ίδιες τιμές σε σχέση με ebay... έχει και pay-pal επίσης.
πχ το AssasinsCreed το στέλνουν με 46 ευρώ και είναι πολύ γρήγοροι... 6 με 9 μέρες.
http://www.games-asia.com/assassinscreed-p-2033.html?currency=EUR

aris464
22-11-2007, 00:21
Σημερα παρελαβα και εγω το παιχνιδι για PS3.Εφτασα μεχρι το σημειο που μετα την αποτυχημενη πρωτη αποστολη πρεπει να επιστρεψω στο αρχηγειο να αναφερω.Ειμαι στα ανηφορικα σοκακια που οδηγουν στο καστρο και μιας και λετε οτι ειναι επαναλαμβανομενο το gameplay θα κατσω εκει να κοβω βολτες και να θαυμαζω τον απιστευτο κοσμο του τις επομενες 2 με 3 εβδομαδες.Πραγματικο εργο τεχνης και μονο αυτο για μενα το κανει να αξιζει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας.Αν και σε καποιο review διαβασα οτι το πρωτο πραγματικο σοκ με τα γραφικα του ερχεται οταν φτασετε στις πυλες της Δαμασκου.Ιδωμεν.Α και να μην ξεχασω.Σουπερ ευκολος χειρισμος.Τωρα ολοι μπορουν να κανουν τρομερα πραγματα και οχι μονο αυτοι που καταφερναν να θυμουνται τα αμετρητα και πολυ δυσκολα COMBOS.

:grinning-smiley-043

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 09:35
Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα....Δαμασκός, Ιερουσαλήμ κλπ κλπ

Οντως πολύ εύκολος χειρισμός χωρίς να μπουρδουκλώνεις τα δάκτυλά σου. Ειδικά το σκαρφάλωμα και το πήδημα από στέγη σε στέγη όπου 9 στις 10 φορές θα βρεις από κάπου να κρατηθείς, είναι όλα τα λεφτά και όχι με το παραμικρό που άφηνες το κουμπί και έπεφτε κάτω στο prince of persia στο pc.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 09:45
Είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβεις το επανλαμβανόμενο gameplay που λέμε. Στις 10+ ώρες θα συμφωνήσεις. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, διότι το τοπίο και το πως θα "καθαρίσεις" κάποιον κάθε φορά αλλάζει. Παραμένει ίδιο, το στυλ των οδηγιών που σου δίνουν, τό ότι πρέπει να σκαρφαλώσεις σε ψηλά κτήρια και ότι θα πρέπει να κρυφακούσεις συνομιλίες και να κλέψεις σε στυλ πορτοφολά κάποια γράμματα.

carpe_diem_rj
22-11-2007, 10:23
Παιδια το παιχνιδι πρεπει να τα σπαει ετσι?
Θελω να το παρω και εγω.Ξερετε που μπορω να το βρω φθινοτερα?

yiannis2002s
22-11-2007, 10:29
Θελω να το παρω και εγω.Ξερετε που μπορω να το βρω φθινοτερα?

Απο e-bay ή απο το λινκ που δοθηκε πιο πανω:
http://www.games-asia.com/assassinsc...l?currency=EUR (http://www.games-asia.com/assassinscreed-p-2033.html?currency=EUR)

carpe_diem_rj
22-11-2007, 10:30
Περιμενω να ερθει!

Απο που το πηρες?

Ποια η διαφορα των 2 http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Assassin%92s+Creed&category0=

carpe_diem_rj
22-11-2007, 10:33
Ποσο καιρο κανει να ερθει?

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 10:36
Ποιών δύο; το Link Που έδωσες έχεις μέσα 102....

carpe_diem_rj
22-11-2007, 10:38
Μολις ανοιγει η σελιδα εχει 3 ενα για xbox και 2 για PS3 ayta ta 2....

Τα υπολοιπα απο κατω τι ειναι? Τι διαφορες μπορεινα εχουν?

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 10:39

Μπες σ' ένα Πλαίσιο και δες το.

carpe_diem_rj
22-11-2007, 10:40
Μολις ανοιγει η σελιδα εχει 3 ενα για xbox και 2 για PS3 ayta ta 2....

Τα υπολοιπα απο κατω τι ειναι? Τι διαφορες μπορεινα εχουν?

Δεν ειμαι αθηνα ....δεν υπαρχει πλαισιο εδω....

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 10:49
Αυτά τα πρώτα είναι κατηγορίες (έκδοση για xbox360, έκδοση για PS3 και limited edition για PS3) και έχουν τιμές δίπλα από πόσο μέχρι πόσο μπορείς να τα βρεις.

Τα άλλα από κάτω είναι οι απευθείας δημοπρασίες για αγορά.

carpe_diem_rj
22-11-2007, 10:59
H limited edition με την αλλη τι διαφορα εχει? Η limited εχει λιγοτερες πιστες?

Απο εδω αν το παραγγειλω ποσο καιρο κανει να ερθει? http://www.games-asia.com/shopping_cart.php/currency/EUR

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 11:16
Δεν ξέρω τι έχει παραπάνω σαν παιχνίδι η limited edition. Υποψιάζομαι τίποτα, παρά μόνο κανά τσίγκινο κουτί, κανά βιβλιαράκι περίεργο κλπ.

carpe_diem_rj
22-11-2007, 11:44
Απο εδω αν το παραγγειλω ποσο καιρο κανει να ερθει? http://www.games-asia.com/shopping_c...p/currency/EUR

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
22-11-2007, 11:47
Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ από κει. Δεν ξέρω. :nounder:

blizard
22-11-2007, 16:33
Απο εδω αν το παραγγειλω ποσο καιρο κανει να ερθει? http://www.games-asia.com/shopping_c...p/currency/EUR
Συνήθως 6 με 9 μέρες... κάποιοι λένε ότι τους έχει έρθει και σε 5 αλλά μην αποκλείεις και καθυστέρηση, κυρίως αν το πάρεις σε λίγο καιρό που αρχίζουν οι γιορτές.

Δεβελέκος Στράτος
22-11-2007, 19:47
Μου εξηγεί κανείς γιατι έχει βγει για όλες τις κονσόλες και για pc είναι ΤΒΑ??? Στο amazon λέει για 25 Ιαν. Μέχρε τότε θα το έχει τερματίσει ο Τάσος :bigcry:

tromb1
22-11-2007, 23:08
Για κάποιον που έχει και PS3 και 360, σε ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο το παιχνίδι σαν γραφικά και Gameplay????

Y.Γ. Δεν είμαι εγώ αυτός, αλλά ένας φίλος μου....ΑΥΤΟ μας έλειπε!:flipout:

Yperion
23-11-2007, 06:55
Για κάποιον που έχει και PS3 και 360, σε ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο το παιχνίδι σαν γραφικά και Gameplay????

Μαλλον οι διαφορες θα ειναι πολυ μικρες.

Μιχάλης Κορ.
23-11-2007, 09:05

Ίσως να είναι το 1ο ή ένα από τα πολύ λίγα που η έκδοση του ps3 είναι ελαφρώς καλύτερη από την έκδοση του 360.

για παράδειγμα : http://www.n4g.com/News-87001.aspx

Δημήτρης Αντωνόγλου
23-11-2007, 10:02

Y.Γ. Δεν είμαι εγώ αυτός, αλλά ένας φίλος μου....ΑΥΤΟ μας έλειπε!:flipout:

Το έχω δει και στις 2. Στο PS3 έχει πιο σταθερό frame rate. Στο 360 λίγο καλύτερα εφφέ φωτισμού. Προσωπικά θα προτιμούσα την έκδοση για PS3, εκτός και αν σε ενδιαφέρει να καταγράψεις τα achievments του.

Σπύρος Προδρόμου
23-11-2007, 13:45
Μου εξηγεί κανείς γιατι έχει βγει για όλες τις κονσόλες και για pc είναι ΤΒΑ??? Στο amazon λέει για 25 Ιαν. Μέχρε τότε θα το έχει τερματίσει ο Τάσος :bigcry:

Γιατί ενώ ήταν να κυκλοφορήσει μαζί με τις κονσόλες, η έκδοση για pc μετατέθηκε για του χρόνου .

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
27-11-2007, 10:00
φτάσαμε αισίως τις 30 ώρες....δυσκολεύουν τα πράγματα. Πρέπει να κοντεύει να τελειώσει.

Μιχάλης Κορ.
02-12-2007, 15:15
Το παιχνίδι μου ήρθε σπίτι από το Χόνγκ Κόνγκ την Πέμπτη κ σήμερα πρωτοασχολήθηκα μαζί του...τι να πω....???
Είναι η 1η φορά που βλέπω πράγματι καλά γραφικά από το ps3 !!!
Η κίνηση φοβερή, το σενάριο του παιχνιδιού πάρα πολύ πρωτότυπο....σε καθηλώνει πραγματικά στην τηλ !!!
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο στο πs3 ή στο 360, αλλά η έκδοση του πσ3 είναι πραγματικά άξια αγοράς.

Pytzamarama
02-12-2007, 17:49
Κοιτα σε αυτη τη σελιδα (http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=88461&page=3),εχει συγκριτικο...

carpe_diem_rj
02-12-2007, 21:05
Παιζει να βρω καπου πιο φθηνα το παιχνιδι?

Pytzamarama
03-12-2007, 13:47
Εbay..υπαρχουν ebay stores απο Hong-Kong που πουλανε πολυ φθηνα.

BTW...το Assasins Creed ειναι powerpoint :D στο PS3 συμφωνα με το συγκριτικο του Eurogamer...

While the 360 game drops the odd frame here and there, by and large it's refreshing at a steady 30fps. Not so with PS3 where even the most basic action on-screen sends the refresh rate tumbling dramatically. While the detail levels and texture quality appear to be identical cross-format (though PS3 has harsher contrast), the Sony machine employs a different anti-aliasing method than 360.The result is softer edges (good) but an unnecessary blur that masks a lot of the intricate detail you'll find on Xbox 360.

The fact that this ambition doesn't extend to offering the same quality experience to PlayStation 3 owners is bitterly disappointing.

Μιχάλης Κορ.
03-12-2007, 14:47
Το πρόβλημα με το frame drop στο συγκεκριμένο παιχνίδι λένε ότι διορθώθηκε με το νέο firmware 2.01 για το ps3.
Δεν ξέρω πάντως πως παίζει στο 360 γιατί δεν το έχω δει, αλλά είναι σούπερ στο πσ3.

carpe_diem_rj
03-12-2007, 15:31
Οποιος γνωρισει ας δοσει κανενα σαιτ που το πουλανε φθηνοτερα.
Θα ειναι συμβατο με τα δικο μας playstation? Τα μενου θα ειναι αγγλικα?

blizard
03-12-2007, 15:33
Ψάξε λίγο στα stores που είναι εδώ... δεν θα έχεις πρόβλημα με το game.

BTW...το Assasins Creed ειναι powerpoint :D στο PS3 συμφωνα με το συγκριτικο του Eurogamer...
Άλλοι λένε και το αντίθετο... επίσης έχω δει σοβαρά slowdown και στην 360 version σε κάποια videakia.

Πχ από gamespot:
There are few differences between the Xbox 360 and PlayStation 3 versions.
PS3 owners are blessed with a slightly more solid frame rate, although the 360 version features a little more contrast in the lighting, so it's pretty much a wash.

carpe_diem_rj
03-12-2007, 15:54
Μονο με paypal μπορω να πληρωσω στο games-asia?

Μιχάλης Κορ.
03-12-2007, 16:04
Γιατί πρέπει μόνιμα να συγκρίνουμε το 360 με το πσ3, ποιό από τα δύο είναι καλύτερο στο τάδε παιχνίδι, σε εκείνο το παιχνίδι κτλ. ?
Αφού το συγκεκριμένο είναι σχεδόν φωτοτυπία κ στα δύο μηχανήματα.
Μάλιστα άλλοι λένε το πσ3 καλύτερο, άλλοι λένε το 360 καλύτερο.
Άρα, μιλάμε για διαφορές ελάχιστες...

Ότι κ να έχετε από τα δύο μηχανήματα, αγοράστε το κ δεν θα χάσετε...

Pytzamarama
03-12-2007, 16:17
Πασο και σορυ αλλα απο το ποστ (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17423&page=5) σου "πηρα πασα" :D

Μιχάλης Κορ.
03-12-2007, 16:20
Πασο και σορυ αλλα απο το ποστ (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17423&page=5) σου "πηρα πασα" :D

Σε δικό μου πόστ αναφέρεσαι ?
Γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάνα λάθος σε αυτά που λέω φίλε μου. -bye-
Άλλοι το λένε καλύτερο στο πσ3, ενώ άλλοι καλύτερο στο 360...:BDGBGDB55:

Άρα το παιχνίδι αξίζει με τα χίλια όπου κ να παίξουμε...πσ3 ή 360.

Pytzamarama
03-12-2007, 16:24
sorry εκανα edit αφοτου ποσταρες :( .Tα μεταφερω εδω...

Blizard η Εidos διαφωνει με εσενα και το Gamespot(μηπως ηταν beta-review?) ;)

a patch was recently announced for the PS3 version of Assassin's Creed which will improve the stability of the game, and fix a few freezing issues which plague the title.

http://www.joystiq.com/2007/11/25/ps3-assassins-creed-patch-coming-soon/

Aμα εχεις και τα δυο μηχανηματα,καλο ειναι να ξερεις που θα χωσεις την 70αρα...αλλα και η κονσολο-φαγωμαρα εχει ριζες στο 8bit παρελθον και εχει και πλακα χαχαχαχαχα

blizard
03-12-2007, 16:42
Αυτό δεν έχει σχέση με το frame rate που λέγαμε πριν.

Στο ps3 κόλλαγε το παιχνίδι καμιά φορά και έπρεπε να το κλείσεις από το power... αυτό ήταν πολύ σοβαρό και έπρεπε να φτιαχτεί.
(και στο 360 έχει μεγάλα bugs... ρίξε μια ματιά στο youtube γιατί μερικά είναι πολύ αστεία, πχ βάλε "co-op")

ΥΓ
Ασχετο, αλλά μακριά από το core παιδιά... πλέον χωρίς δίσκο δεν γίνεται.

sergiON
03-12-2007, 17:10
re pedes pote tha vgei sto pc? kserei kanenas?:damnyou:

vadergr
03-12-2007, 17:13
Τελη Φλεβαρη νομιζω.

carpe_diem_rj
04-12-2007, 00:05
Μονο με paypal μπορω να πληρωσω στο games-asia?

blizard
04-12-2007, 00:18
Αν θυμάμαι καλά μόνο αυτό είχαν τελευταία, παρότι πιο παλιά μπορούσες και με κάρτα.
Πάντως είναι μια χαρά το pay-pal ... μπορείς να βάλεις ότι κάρτα θες εκεί για να πάρει λεφτά.
(ή ακόμα και να στείλεις από e-banking αν δεν κάνω λάθος.)

carpe_diem_rj
07-12-2007, 13:01
Θελω να πααγγειλω το παιχνιδι απο το games-asia .Αλλα το εχει μονο στο παιχνιδι USA δε πιστευω να εχουμε καποιο προβλημα ....
Ποια η διαφορα αναμεσα στο Assassin's Creed Limited Edition PS3 και στο Assassin's Creed το απλο?

blizard
07-12-2007, 13:30
Αν βγουν add-on για το game ίσως πρέπει να τα αγοράσεις από το us-store...

Εδώ τι λέει η ign για το limited.
This rare Limited Edition package features a number of bonus materials for fans of the game. Packed inside a special tin box, the Limited Edition features a figurine of lead hero Altair, a set of Penny Arcade comics, a Mini-strategy guide, Assassin-themed short films, and additional Assassin's Creed videos (including: making-of, trailers, developer diaries, interviews, etc.)
http://ps3.ign.com/objects/908/908107.html

carpe_diem_rj
07-12-2007, 14:27
Να ρωτησω και κατι αλλο οταν δημιουργω λογαριασμο στο playpal πληρωνω κατι η οταν χρησιμοποιω το playpal για να πληρωσω κρατανε καποια προμιθεια?

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-12-2007, 14:38
Για το άνοιγμα λογ/σμού πληρώνεις εφάπαξ 1.5 δολλάριο....γελοίο ποσό.

Από και πέρα πληρώνει προμήθεια στο paypal ΜΟΝΟ ο πωλητής. Ο αγοραστής τίποτα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
07-12-2007, 14:40
Μπορεί τώρα να μου πει κανά τρόπο κανένας να μην με σκίζουν στον τελευταίο που έχω πάει να σκοτώσω και μου την πέφτουν δέκα-δέκα οι στρατιώτες;

johnybo
08-12-2007, 12:00
Η καλύτερη στρατηγική είναι να χρησιμοποιείς σωστά counter attack. Αν το κάνεις καλά θα σου φανεί πανεύκολο.

carpe_diem_rj
08-12-2007, 14:50
Παιδες το πηρα και εγω !
Υπαρχουν καπου πληροφοριες για το πως παιζετε και τπτ τρικ ?

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
09-12-2007, 22:21
Η καλύτερη στρατηγική είναι να χρησιμοποιείς σωστά counter attack. Αν το κάνεις καλά θα σου φανεί πανεύκολο.

Αυτό διάβασα κι εγώ σε ένα walkthrough. Και πως κάνεις counter attack? Εγώ συνέχεια το Χ πατάω και ότι κάνει....

carpe_diem_rj
09-12-2007, 23:57
μπορει καποιος γνωστης να γραψει δυο λογια για τον πως παιζετε το παιχνιδι τι να προσεχουνμε κανενα τρικ αν υπαρχει?

johnybo
10-12-2007, 12:47
Αυτό διάβασα κι εγώ σε ένα walkthrough. Και πως κάνεις counter attack? Εγώ συνέχεια το Χ πατάω και ότι κάνει....

Όταν πάει να σου κάνει επίθεση ο αντίπαλος πατάς R1 με X.αν το συγχρονίσεις σωστά θα δείς ότι το παιχνίδι θα γίνει αρκετά πιο εύκολο.

123abc123
10-12-2007, 17:30
ακομα και τα παιχνιδια που ειναι ntsc παιζουν στο ps3?

Μιχάλης Κορ.
10-12-2007, 17:40
Εννοείς τα παιχνίδια για το ps3 ?
Δεν υπάρχει πια η έννοια ntsc/pal αφού τα δισκάκια είναι bluray, υψηλής ανάλυσης χωρίς regions.

123abc123
10-12-2007, 17:48
ok:grinning-smiley-043:BDGBGDB55:

Μιχάλης Κορ.
10-12-2007, 17:50
Για καλό κ για κακό πάντως να ελέγχεις αν το παιχνίδι που θες είναι region-free. Αν κ μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο που να είναι 'κλειδωμένο'...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
10-12-2007, 20:37
μπορει καποιος γνωστης να γραψει δυο λογια για τον πως παιζετε το παιχνιδι τι να προσεχουνμε κανενα τρικ αν υπαρχει?

Σου αναθέτουν αποστολή να σκοτώσεις εννέα άτομα.

Και στα εννέα γίνεται το ίδιο σκηνικό:
1) Πας στο αρχηγείο που έχει κάθε πολή και παίρνεις οδηγίες.
2) Ανεβαίνεις σε 2-3 towers για να δεις την πόλη από χηλά, για να σου ανοίξουν και άλλα events όπως τα σημεία που βρίσκονται οι πληφοριοδότες μέσα στην πόλη, και αυτοί από τους οποίους θα πρέπει να κλέψεις (σε στυλ πορτοφολά) το κρυφό γράμμα με τις πληροφορίες.
3) Πρέπει να συμπληρώσεις τουλάχιστον 3 από τα 6 investigations για να σου δώσει το αρχηγείο περαιτέρω πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται αυτός που πρέπει να σκοτώσεις.
4) Αφού τον σκοτώσεις, γυρνάς στην βάση σου και reportάρεις ότι εξετέλεσες την αποστολή και σου δίνει καινούργια.

Ολο αυτό γίνεται εννιά φορές. Γι αυτό λέμε ότι υπάρχει επανάληψη του gameplay. Αλλά όλο το στήσιμο του παιχνιδιού σε κρατάει κολλημένο.

Μιχάλης Κορ.
11-12-2007, 10:11
Σύμφωνα με το αυτό :
http://www.ps3fanboy.com/2007/12/10/assassins-creed-finally-gets-patched/

βγήκε για το ps3 patch που διορθώνει ότι περίεργα μπορεί να συναντήσατε...

http://www.blogsmithmedia.com/www.ps3fanboy.com/media/2007/12/12-10-07_1400.jpg

JohnBougiou
11-12-2007, 14:36
Για καλό κ για κακό πάντως να ελέγχεις αν το παιχνίδι που θες είναι region-free. Αν κ μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο που να είναι 'κλειδωμένο'...

Βασικά Μιχάλη μερικά παιχνίδια στο κουτί τους δείχνουν ότι είναι κλειδωμένα στο region αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και ούτε θα υπάρξει...
Πάρε σαν παράδειγμα το Pro Evolution.

nikos.s
12-12-2007, 14:56
Το αγορασα προχθες το παιχνιδι και μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω κολλησει εκει που ειναι ενα πηγαδι και λεει να κλειδωσω το στοχο και να πεταξω κατι αλλα δε μπορω να το προχωρησω.και το κακο ειναι οτι δεν εχω και οπλα εκτος απο το να πολεμησω με τα χερια.Ευχαριστω.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
12-12-2007, 23:06
ΤΕΛΟΣ.

Το Post#72 είναι όλα τα λεφτά. Τους σφάζεις όλους σε χρόνο dt.

Database Error
13-12-2007, 17:47
Παρακαλειστε οπως δανεισετε το αυτο εις εμε.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
13-12-2007, 22:04
έχεις xbox;

Database Error
13-12-2007, 22:10
Παρακαλω οπως θεωρησατε το παραπανω ποστ μου ως κοτσανα

Babis K.
14-12-2007, 09:48
Παρακαλω οπως θεωρησατε το παραπανω ποστ μου ως κοτσανα

Η version για PS3 σου κάνει;... http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon12.gif

georget
16-12-2007, 09:28
Φοβερό! Έπαθα και εγώ κόλλημα με το παιχνίδι. Το μονο πρόβλημα πως μπορώ να κάνω counter attack στο PS3?

jimbrav
16-12-2007, 10:18
Φοβερό! Έπαθα και εγώ κόλλημα με το παιχνίδι. Το μονο πρόβλημα πως μπορώ να κάνω counter attack στο PS3?

R1 + tetragono

Database Error
16-12-2007, 14:11

αμεεε

johny1989
17-12-2007, 16:30
poli kalo to stamatisa ekei pou prepi na vriskis mono sou sto harti pou na pas giati den ixera pou na pao

Μιχάλης Κορ.
18-12-2007, 12:40
Οδηγός του παιχνιδιού για το ps3 :
http://guides.ign.com/guides/772025/index.html

Οδηγός του παιχνιδιού για το 360 :
http://guides.ign.com/guides/834724/index.html

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
18-12-2007, 13:04
Κάποιος είχε ρωτησει τι παραπάνω έχει η limited edition.

Σύμφωνα με αυτό: http://xbox360.ign.com/articles/799/799457p1.html

θα περίεχει ένα 6λεπτο φιλμάκι βασισμένο πάνω στο παιχνίδι αποτέλεσμα διαγωνισμού που είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι.

Μήπως έχει πάρει κανένας την limited edition να μας το επιβεβαιώσει;

Babis K.
18-12-2007, 13:13
Τάσο, ευτυχώς που χθές το βράδυ το τερμάτησε αλλιώς δεν την πάλευα 3η μέρα... Μου έσπασε τα νεύρα....

tromb1
19-12-2007, 11:38
Υπάρχει κανείς που να έχει την έκδοση για PS3 , να το έχει τερματίσει και να το πουλάει σε καλή τιμή???

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, και το ψάχνω και στο ebay.
Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

energetic
28-12-2007, 11:24
Λοιπον επαιξα και εγω χτες το Assassin's Creed στο XBox360 και μπορω να πω οτι τα γραφικα ειναι απιστευτα, ο ηχος πολυ καλος και η ατμοσφαιρα εκπληκτικη! Ενας τιτλος που αξιζει να τον εχετε στη κονσολα σας. :grinning-smiley-043

Database Error
28-12-2007, 11:28
Εγω περιμενω ακομα τον κυριος Babis, (που με ρωτησε κιολας, αν με ενδιαφερει για ps3....)

Αλλα τι να περιμενω τωρα πια.....

akren
03-01-2008, 22:36
http://www.computerandvideogames.com/player.php?mode=wvx&id=1288&filename=ass360vsps3&ident

για οσους δεν το εχουμε παρτε μια γευση και απο τις δυο κονσολες διπλα-διπλα.
αντε να βγαλω καμια paypal να ησυχασω.

Βασίλης
03-01-2008, 22:46
ειναι πιο καθαρα τα γραφικα στο xbox360? ετσι μου φανηκε....
εσεις τι λετε?

akren
03-01-2008, 22:49
πατα το pause να δεις, φαινεται πιο καθαρα στο 360 η καλυτερα πιο φωτεινα θα ελεγα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
04-01-2008, 10:53
Μην περιμένετε να βγάλετε συμπέρασμα από τέτοια video. Μόνο όταν δείτε με τα μάτια σας δίπλα δίπλα και τις δύο κονσόλες.

geodian
04-01-2008, 11:27
Απο εμένα παιδια δύο σχόλια.....

1ον.... Το παιχνιδι ειναι τέλειο. Γραφικά, ιστορία μουσική.... μεγάλο κάψιμο λέμε...
2ον..... Μου το έφερε δώρο η γυναίκα μου εχθές... ναι, ναι μεταξύ άλλων παίζει και Assassins Creed....

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
04-01-2008, 11:31
... ναι, ναι μεταξύ άλλων παίζει και Assassins Creed....

Τυχερέ.... :grinning-smiley-043

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
04-01-2008, 11:36
Ερώτηση για όσους το τελείωσαν:

Στο τέλος απλά γίνεται η κουβέντα στο ιατρείο , φεύγει ο γιατρός με την βοηθό του και έτσι τελειώνει χύμα;

Γκιουλόγλου Δημήτρης
04-01-2008, 12:48
Παιδιά Καλή χρονιά σε όλους.

Μόλις γύρισα από Γερμανό (Θεσνίκη).
Περίμενα να το πληρώσω 69 € έκδοση (PS3) & μου είπαν ότι κοστίζει 64 €, επειδή έπεσε η τιμή του.
Το πήρα. :twoguns: Όποιος ενδιαφέρεται ...:smash:

akren
04-01-2008, 13:32
Παιδιά Καλή χρονιά σε όλους.

Μόλις γύρισα από Γερμανό (Θεσνίκη).
Περίμενα να το πληρώσω 69 € έκδοση (PS3) & μου είπαν ότι κοστίζει 64 €, επειδή έπεσε η τιμή του.
Το πήρα. :twoguns: Όποιος ενδιαφέρεται ...:smash:

δεν τα πετανε αυτα ετσι,link εδω και τωρα!!:2thumb22sup:
για XBOX ειναι η ιδια τιμη?

Αντωνης Β
04-01-2008, 13:39

62 το'χει και το play

akren
04-01-2008, 14:15
62 το'χει και το play

http://www.play.com/Search.aspx?searchtype=X360&searchstring=Assasins+Creed&page=search&pa=search&go.x=28&go.y=10

62€ μαζι με τα μεταφορικα ετσι?:drummer:

αμα ειναι ετσι εφυγε η παραγγελια

Αντωνης Β
04-01-2008, 15:41
http://www.play.com/Search.aspx?searchtype=X360&searchstring=Assasins+Creed&page=search&pa=search&go.x=28&go.y=10

62€ μαζι με τα μεταφορικα ετσι?:drummer:

αμα ειναι ετσι εφυγε η παραγγελια

μεταφορικά δεν υπάρχουν.

Γκιουλόγλου Δημήτρης
04-01-2008, 16:04

Σόρρι Φίλε, μόλις γύρισα.

Τυχαία πέρσα Γερμανός (Λαγκαδά 1 Βερδάρης Θεσ/νίκης) 64 €.

Αλλά πρόσεξα ότι ήταν τελευταίο από αυτό τον τίτλο (PS3).

Πόσταρα γιατί μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν η ίδια τιμή σε όλα τα καταστήματα Γρεμανός. :2thumb22sup:

akren
05-01-2008, 16:21
ενα ψαξιμο πριν και ιδου κυριοι,στα 59€(χεχε)
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977319&product=1018833
θα παω αυριο να το παρω:Banane0:

Διονύσης
05-01-2008, 22:43
Εγώ το παράγγειλα απο δω και το περιμενω...

http://cgi.ebay.ie/ASSASSINS-CREED-NEW-SEALED-SONY-PS3-COD4-COD-GAME_W0QQitemZ170166881089QQihZ007QQcategoryZ11756 2QQcmdZViewItem

μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 43 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! :ernaehrung004:

NassosT
05-01-2008, 23:03
Ερώτηση για όσους το τελείωσαν:

Στο τέλος απλά γίνεται η κουβέντα στο ιατρείο , φεύγει ο γιατρός με την βοηθό του και έτσι τελειώνει χύμα;

Κουράστηκαν τόσο για να κρύψουν τις σημαίες και τους Templars, θες και τέλος της προκοπής;
Από τα 2007 GOTY Awards του Gamespot.com:

akren
06-01-2008, 00:08
Εγώ το παράγγειλα απο δω και το περιμενω...

http://cgi.ebay.ie/ASSASSINS-CREED-NEW-SEALED-SONY-PS3-COD4-COD-GAME_W0QQitemZ170166881089QQihZ007QQcategoryZ11756 2QQcmdZViewItem

μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 43 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! :ernaehrung004:

http://cgi.ebay.ie/XBOX-360-ASSASSINS-CREED-BRAND-NEW-AND-SEALED_W0QQitemZ260199765016QQihZ016QQcategoryZ112 847QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

αληθεια ποσο ειναι με τα μεταφορικα?

Διονύσης
06-01-2008, 01:48
http://cgi.ebay.ie/XBOX-360-ASSASSINS-CREED-BRAND-NEW-AND-SEALED_W0QQitemZ260199765016QQihZ016QQcategoryZ112 847QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

αληθεια ποσο ειναι με τα μεταφορικα?

Ειπαμε....
43 ευρώ ΟΛΑ μαζί!:ernaehrung004:

33 ευρω το παιχνιδι και 10 τα μεταφορικά.... ΑΝτε να ειναι 11! :SFGSFGSF:

akren
06-01-2008, 11:24
ενα-ενα μου το ανεβαζεις το ευρω:flipout:

ποσο αξιοπιστο ειναι να πληρωσεις -χωρις- paypal δηλ με visa π.χ?
γιατι βλεπω αυτο στα 17€ που τελειωνει σε 12ωρες και δεν εχω paypal.

υ.γεχω μια στραβομαρα ωρες-ωρες:2thumb22sup:

Διονύσης
06-01-2008, 11:49
Ειναι προτιμοτερο το paypal, γιατί, αφενός μεν ΔΕΝ δινεις τα στοιχεια της καρτας σου στον πωλητη, μιας και την συναλλαγη την κανει το paypal, και ΜΟΝΟ αυτο ξερει το νουμερο της καρτας, και αφετερου, ΑΝ κατι ΔΕΝ παει καλα και δεν σου στειλει το παιχνιδι, το paypal θα σου επιστρεψει και παλι τα χρηματα, μετα απο καποιο ευλογο χρονικο διαστημα...

Εφοσον έχεις ΗΔΗ πιστωτική κάρτα, ΔΕΝ ειναι τιποτα να μπεις στο paypal και να φτιαξεις εναν νεο λογαριασμο και να εισαγεις εκει τα στοιχεια της καρτας σου! :antlers:

akren
06-01-2008, 11:57
Εφοσον έχεις ΗΔΗ πιστωτική κάρτα, ΔΕΝ ειναι τιποτα να μπεις στο paypal και να φτιαξεις εναν νεο λογαριασμο και να εισαγεις εκει τα στοιχεια της καρτας σου! :antlers:

ok
ελεγα να παω στην eurobank για να βγαλω μια paypal καλυτερα.

τελικα της eurobank δεν ειναι βεβαια paypal ειναι pre-paid.

Διονύσης
06-01-2008, 13:06
Ωπα!
Καπου μου τα μπερδεψες.... :2thumb22sup:

Το paypal ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την πιστωτική καρτα που εχεις, και ΔΕΝ το φτιαχνεις στην τραπεζα.... Μπαινεις στο site του paypal και το κανεις μονος σου....

Εγω για παραδειγμα, εχω μια προπληρωμενη (prepaid) καρτα Atica Visa Giftcard, και την εχω συνδεσει με το λογαριασμο μου στο paypal...
Οταν θελω να κανω μια αγορά, βαζω πρωτα μεσα στην καρτα μου το ποσο που θελω, και ΜΕΤΑ μεσω paypal (και χωρίς να γνωστοποιησω τα στοιχεια της καρτας μου στον πωλητή) κάνω την αγορά....

Το paypal για να καταλαβεις, ειναι ενας μεσαζοντας που αναλαμβανει να τραβηξει τα χρηματα απο την καρτα που του εχεις δηλωσει, και να τα μεταφερει στο λογαριασμο του πωλητή, ΧΩΡΙΣ αυτός να έρθει σε αμεση επαφή με τα στοιχεια της καρτας σου.... :music-smiley-005:

akren
06-01-2008, 13:14
καπου ειχε αναφερθει αυτο με την eurobank και με μπερδεψε.:damnyou:
τους πηρα τηλεφωνο και μου το ξεκαθαρισαν.
νομιζω αυτο που κανεις ειναι το καλυτερο απο θεμα ασφαλειας.

οκ, Διονύση γκρατσια:ernaehrung004:

fibaref
29-01-2008, 09:32
Σου αναθέτουν αποστολή να σκοτώσεις εννέα άτομα.

Και στα εννέα γίνεται το ίδιο σκηνικό:
1) Πας στο αρχηγείο που έχει κάθε πολή και παίρνεις οδηγίες.
2) Ανεβαίνεις σε 2-3 towers για να δεις την πόλη από χηλά, για να σου ανοίξουν και άλλα events όπως τα σημεία που βρίσκονται οι πληφοριοδότες μέσα στην πόλη, και αυτοί από τους οποίους θα πρέπει να κλέψεις (σε στυλ πορτοφολά) το κρυφό γράμμα με τις πληροφορίες.
3) Πρέπει να συμπληρώσεις τουλάχιστον 3 από τα 6 investigations για να σου δώσει το αρχηγείο περαιτέρω πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται αυτός που πρέπει να σκοτώσεις.
4) Αφού τον σκοτώσεις, γυρνάς στην βάση σου και reportάρεις ότι εξετέλεσες την αποστολή και σου δίνει καινούργια.

Ολο αυτό γίνεται εννιά φορές. Γι αυτό λέμε ότι υπάρχει επανάληψη του gameplay. Αλλά όλο το στήσιμο του παιχνιδιού σε κρατάει κολλημένο.καλημερα,εχω σκοτωσει 3 αρχηγους,ειμαι στην πολη ακρη ανεβηκα σ ολουσ τους πυργους,εσωσα ολους τους πολιτες, ομως δε μου βγαζει τα investigations!! εμφανιζει τη μιση πολη μπλε ,εκτος μνημης λεει!ξαναπαω στο γραφειο assasin τιποτα!τι κανω;
αν καποιος ξερει ας βοηθησει!

Γκιουλόγλου Δημήτρης
29-01-2008, 13:02
καλημερα,εχω σκοτωσει 3 αρχηγους,ειμαι στην πολη ακρη ανεβηκα σ ολουσ τους πυργους,εσωσα ολους τους πολιτες, ομως δε μου βγαζει τα investigations!! εμφανιζει τη μιση πολη μπλε ,εκτος μνημης λεει!ξαναπαω στο γραφειο assasin τιποτα!τι κανω;
αν καποιος ξερει ας βοηθησει!

Γεια χαρά.
Στο αρχηγείο σου μιλάει ο τύπος για τι πρέπει να κάνεις.. :ears:

Μιά λύση είναι όταν πατάς το <Map> σου βγάζει πάνω δεξιά με γράμματα τι αποστολή πρέπει να κάνεις, και στα σχήματα λογικά θα αναβοσβήνει σε ποιό πόστο πρέπει να πας. :ernaehrung004:

Murinus
01-02-2008, 00:54
Το assassins creed είναι ένα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι,ατμοσφαιρικό και με πολύ καλο gameplay, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

zisis1985
01-02-2008, 21:02
παιδιά δεν το τερμάτισε κανένας να μας το πουλήσει και μας;; χβοχ360 οφ κορςς