PDA

View Full Version : Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Δεβελέκος Στράτος
24-09-2007, 10:47
http://xbox360.ign.com/articles/821/821911p1.html

Σπύρος Προδρόμου
24-09-2007, 11:31
Τσεκάρετε επίσης gamespot , 1up, teamxbox .

Και μια λεπτομέρεια , Ευρώπη βγαίνει την Τετάρτη και Αμερική αύριο .

Τα reviews βγήκαν εχθές στις 22.00 λόγω απαγόρευσης της Microsoft να μην κυκλοφορήσει τπτ πιο νωρίς -bye-

greg
24-09-2007, 12:13
Δεν τρελλαθηκα κιολας παντως εγω..Για μενα (προσωπικα) πολυς ντορος για το τπτ. Βεβαια ειναι θεμα γουστου. Εγω προτιμω το COD4 χιλιες φορες περισσοτερο και παιζω αυτο to Beta στο live. To Η3 το εβαλα κανα 2ωρο, γραφικα δεν εχει ασχημα αλλα μου κανει μια απο τα ιδια με το 2 που δεν ητανε ουτε κι αυτο του γουστου μου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
24-09-2007, 14:29
Ερώτηση: GOW ή H3 ;

Γιαννης Σπυρου
24-09-2007, 15:01
Για γραφικα σιγουρα GOW, για gameplay ισως halo 3.

bros400pgm
24-09-2007, 16:12
Ερώτηση: GOW ή H3 ;

Tασο παρε και τα δυο.
Το gow παρα πολυ καλο σε campaing mode και Multiplayer.
To Ηalo3 ειναι αρκετα καλο σε multiplayer (ηταν το πρωτο αξιολογο και καταπληκτικο multi), αλλα σε campaing οι γνωμες διιστανται. It's up to you καθαρα

greg
24-09-2007, 16:13
Για γραφικα σιγουρα GOW, για gameplay ισως halo 3.

Εαν και δεν εχω παιξει παραπανω απο 2 ωρες το Η3 θα ελεγα καλυτερο το GOW και απο γραφικα αλλα και γιατι μαρεσει το γεγονος οτι μπορεις να παιξεις ολο το single player game σε coop mode..που ειναι ολο το χαρτι.

Σε επιπεδο multiplayer σαφως και ειναι πολυ καλυτερο το H3 και εχει και φανατικο fan base. Αλλα και παλι λεω, το COD4 τα εχει και τα 2 για πλακα..

stavros kamoulakos
25-09-2007, 11:36
Το παιχνιδι απεσπασε τελειες βαθμολογιες απο παντου και σιγουρα μιλαμε για την καλυτερη κυκλοφορια μεχρι αυτη τη στιγμη στο ΧΒΟΧ 360 BELIEVE Σπυρο!!!

GamePro : 100
GameSpy :100
EuroGamer :100
Games Radar : 100
1UP :100
Pro-G : 100
Computer and Video Games :100
Team Xbox : 97
Worth Playing :96
IGN : 95
GamerNode : 95
GameSpot : 95
Gamer 2.0 : 88

Σπύρος Προδρόμου
25-09-2007, 11:40
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό :music-smiley-005: . Ρίξτε μια ματιά και εδώ -->

http://www.game1.nl/gamevideos/videos/achtergrond/4511/Halo-3---Combat-Part-2.html

oranje
25-09-2007, 13:45
Σε χθεσινο ρεπορταζ του CNN ελεγε οτι οι προπαραγγελειες ειχαν φτασει τα 1.500.000 κομματια.Το οτι εφτασε να γινει εκτενες ρεπορταζ στο συγκεκριμενο καναλι, εμενα τουλαχιστον μου δειχνει οτι η MIcrosoft, με το προμοταρισμα που του κανει,προσπαθει ωστε να "κρατησει" τα πρωτεια στο home entertaining-gaming.
Αλλωστε το H3 θα σπρωξει και το 360 (αναφερθηκε και αυτο στο ρεπορταζ)

Νικόλ
25-09-2007, 14:06
Μας ήρθε σήμερα το πρωί στο κατάστημα κι όλοι οι υπάλληλοι μ' αυτό ασχολούνται.... είναι απίστευτο παιχνίδι!!!!!!! Όποιος είναι κάτοχος X-BOX 360 πρέπει να το αγοράσει οπωσδήποτε... κι όποιος δεν είναι, να πάει να αγοράσει την κονσόλα γιατί δεν επιτρέπεται να χάσει αυτό το παιχνίδι!!!!!! :award:

Χιούστον
25-09-2007, 16:02
Ποιο καταστημα καλε?Το πουλατε απο σημερα?

Νικόλ
25-09-2007, 16:25
Ποιο καταστημα καλε?Το πουλατε απο σημερα?

Όχι φυσικά... από αύριο θα είναι σε διαθεσιμότητα για πελάτες. Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Database Error
25-09-2007, 16:40
σε πισι βγανει/βγηκε/θα βγει?

johnyosfp
25-09-2007, 17:14
To GEARS OF WAR είναι καλύτερο γιατί την ανάπτυξη του είχε αναλάβει η EPIC έχωντας την Debug console πολύ νωρίτερα απ' ότι η Bungie που είχε ξεκινήσει την παραγωγή του Halo 3 αμέσως μετά την κυκλοφορία του Halo 2.
Άλλωστε σε αρκετά επίπεδα φαίνεται πως τα γραφικά του Halo 3 δεν είναι next Gen. Μιλάω για τα επίπεδα και τα σκηνικά ειδικά στις αρχικές πίστες, έχωντας παίξει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού σε ειδικό event στο εξωτερικό.

Είναι όμως καταπληκτικό όσον αφορά το Multiplayer, παίζεις με τις ώρες!

Σε PC δεν θα βγεί, τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη.
Θα βγεί όμως το Gears τον Δεκέμβρη!!!!

Το πιο αξιόπιστο review, θα το βρείτε εδώ (http://www.gamer20.com/gamehub/halo-3-x360/review/1081/)

stavros kamoulakos
25-09-2007, 17:31
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι απο την τριτη πιστα και μετα γινετε της π@#@ας...αφηνει οτιδηποτε εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης στο 360 αρκετα πισω!!!

johnyosfp
26-09-2007, 00:36
κοίταξε, δεν αντιλέγω ότι από άποψη του πεδίου μάχης είναι αρκετά καλό,

βολές από παντού, ελεύθεροι σκοπευτές, επίθεσεις από έδαφος, αέρα και στεριά
οκ,

όμως από θέμα "στησίματος" και σκηνικών, δεν πλησιάζει καν το Gears Of War το οποίο χρησιμοποιεί μια πιο εξελιγμένη μηχανή γραφικών την οποία ανέπτυξε η Epic προσωπικά για αυτό το παιχνίδι.

Το Halo 3,χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή με το Halo 2, μια ρετουσαρισμένη έκδοση της δηλαδή που επιτρέπει απεικόνιση σε υψηλή ευκρίνεια, καλογιαλυσμένα εφέ στα διαστημόπλοια και πληθώρα αντιπάλων στην πίστα.

Είναι νομίζω θέμα γούστου, το Halo 3 είναι πιο παραδοσιακό FPS :rifle: από το Gears, σε τεχνικούς τομείς υστερεί.

Σπύρος Προδρόμου
26-09-2007, 09:50
Το Halo 3 δεν θα μπορούσε να έχει τα γραφικά του Gears . Είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας οι πίστες του και ο σχεδιασμός τους. Μια πίστα του Halo είναι το μισό Gears σε έκταση.

Το Halo όμως πραγματικά ξεχωρίζει στα εξής :

1) gameplay .
2) Ήχος .
3) Story .
4) Online community και απίστευτη υποστήριξη απο Bungie. Μπείτε στο www.bungie.net (http://www.bungie.net) και θα καταλάβετε .
5) Map editor .
6) Δυνατότητα να σώζεις files και screenshots με τα παιχνίδια που μόλις έπαιξες και να τα κάνεις edit, να τα στείλεις σε φίλους ,να τα ανεβάσεις στο site της Bungie .
7) Επιλογή Theatre όπου βλέπεις όλα τα saved files σαν να παρακολουθείς ταινία. Με Play, pause, ff ,rewind, take screenshot και το πιο βασικό με πλήρη ελευθερία κίνησης της κάμερας .
8) Multi . Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για το Multi .

ΥΓ. Όλα αυτά τα λέει ένας απο τους μεγαλύτερους υποστηρικτες του Gears με 3-4 ώρες σχεδόν κάθε μέρα στο Live απο τον Νοέμβριο . (SP r0n1n, πρώην SP Nightelf GR ) -bye-

Γιαννης Σπυρου
26-09-2007, 10:28
Εγω παντως που το επαιξα χτες , δεν με ενθουσιασε.
Ενω με το GOW ειχα κολλησει για βδομαδες, με το HALO3 (οπως και με τα αλλα 2) δεν...

greg
26-09-2007, 11:40
Εγω παντως που το επαιξα χτες , δεν με ενθουσιασε.
Ενω με το GOW ειχα κολλησει για βδομαδες, με το HALO3 (οπως και με τα αλλα 2) δεν...
Μια απο τα ιδια..ο λογος για μενα που εχει αποκτησει legandary status το Halo και εχει τοσο ενεργο fan base ειναι για το multipayer κομματι του παιχνιδιου οπου πραγματικα γινεται χαμος. Αυτος ειναι και ο λογος που εχει γινει παιχνιδι που απο μονο του πουλαει κονσολες. Λιγο αυτο, λιγο το οτι η M$ χρεαιζεται εναν μπροσταρη για το marketing, το παιχνιδι εχει αποκτησει αυτο το ρευμα.

Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου. Αμα σου αρεσουνε τα sci-fi shooters θα τρελλαθεις, αμα δεν, θα ψαχτεις για κατι αλλο. Εγω δεν γουσταρα ουτε τα 2 προηγουμενα, ειναι λογικο οτι θα ψαχτω σε κατι αλλο, οπως το COD4 για παραδειγμα.

Παρολο που ειναι πολυ πιο δυσκολο να παιξεις FPS με joystick με το GOW ας πουμε κολλησα και το τελειωσαμε σε Co-op mode μεσα σε 3 μερες ενω με αυτο δεν βλεπω να ασχολουμε. Οσο για το cod4, ειναι λογικο οτι μολις βγει στο PC προτιμησω την ευχρηστια του ποντικιου με το πληκτρολογιο παρα το joystick.

Στο δικο μου το μυαλο, οι κονσολες ειναι περισσοτερο για αθλητικα παιχνιδια που παιζονται καλυτερα με το joystick.

Δημήτρης Αντωνόγλου
26-09-2007, 16:49
To gameplay είναι το παν σε ένα παιχνίδι. Και σε αυτό το Halo 3 σκίζει. Ως πιο εντυπωσιακό παιχνίδι θεωρώ το Bioshock Και μετά το Gears.

johnyosfp
26-09-2007, 17:07
καλά το Bioshock είναι γεία σας..πραγματικά ψυχωτική ατμόσφαιρα. Σαν να παίζεις το 20.000λεύγες κάτω από την θάλασσα σε Λαβκραφτικό κόσμο.

blizard
28-09-2007, 00:48
Δείτε εδώ ένα post και ένα videaki για τα δωράκια που παίρνουν οι reviewers του halo ...
http://www.ps3forums.gr/vb3/showthread.php?p=13051#post13051
http://blogs.mercurynews.com/aei/2007/09/video_dean_and_nooch_demo_halo_3.html

Για να καταλάβουμε πως κατάφερε να πάρει κάτι 9.5 και 10 ένα παιχνίδι με μέτρια γραφικά, μικρό single player ,χωρίς κάτι νέο στο gameplay, p2p online κλπ.
(δεν παύει να είναι halo βέβαια, αλλά τώρα ήθελε και πολυυυυύ σπρώξιμο...)

Χιούστον
28-09-2007, 09:27
Kαλα blizard εχεις ξεφυγει τελειως.....

stavros kamoulakos
28-09-2007, 09:28
Δείτε εδώ ένα post και ένα videaki για τα δωράκια που παίρνουν οι reviewers του halo ...
http://www.ps3forums.gr/vb3/showthread.php?p=13051#post13051
http://blogs.mercurynews.com/aei/2007/09/video_dean_and_nooch_demo_halo_3.html

Για να καταλάβουμε πως κατάφερε να πάρει κάτι 9.5 και 10 ένα παιχνίδι με μέτρια γραφικά, μικρό single player ,χωρίς κάτι νέο στο gameplay, p2p online κλπ.

Μην ξεκινας τετοιες αντιπαραθεσεις στο συγκεκριμενο forum φιλαρακο.Αυτα μπορεις να τα γραψεις ανετα στο Ps3 forum με το φιλαρακο σου το Slay.To πως πηρε το Halo τα 10 ασε να το κρινουμε μονοι μας.Εσυ πες μας πως πηρε τα 3,4 το lair-bye-

Χιούστον
28-09-2007, 09:47
Eγω ενα προβλημα εχω, με τοσες παιχνιδαρες τι να πρωτοδιαλεξω, halo, bioshock,mass effect κλπ κλπ, φανταζομαι και εσυ το ιδιο blizard εε???
χαχαχαχα

Σπύρος Προδρόμου
28-09-2007, 11:28
Μην ξεκινας τετοιες αντιπαραθεσεις στο συγκεκριμενο forum φιλαρακο.Αυτα μπορεις να τα γραψεις ανετα στο Ps3 forum με το φιλαρακο σου το Slay.To πως πηρε το Halo τα 10 ασε να το κρινουμε μονοι μας.Εσυ πες μας πως πηρε τα 3,4 το lair-bye-

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

NassosT
28-09-2007, 14:32
+1 για τα γραφικά (όχι μέτρια βέβαια αλλά ούτε και κάτι σπουδαίο) και τα πρωτότυπα στοιχεία στο gameplay (την έλλειψή τους δηλαδή)
+2 για το σπρώξιμο και το hype.

Επιμένω πως το Bioshock είναι μέχρι τώρα το παιχνίδι της χρονιάς (...τουλάχιστον).

Guybrush
28-09-2007, 15:31
Eγω ενα προβλημα εχω, με τοσες παιχνιδαρες τι να πρωτοδιαλεξω, halo, bioshock,mass effect κλπ κλπ

Αν είχα Xbox θα ξεκινούσα με το Mass Effect. Παιχνίδι της Bioware = φοβερό gameplay.
Μη βλέπουμε μόνο τα γραφικά...

blizard
28-09-2007, 15:32
Γιατί είναι αντιπαράθεση φίλε η αναφορά σε ένα γεγονός ... αν δεν θες να ακούς τέτοια πράγματα μπορείς να πας σε κάποιο xbox-xbot forum που σβήνουν ότι δεν αρέσει.
(αν επιτρέπεται μπορώ να σας αναφέρω μερικά, για όσους ενδιαφέρονται)

Εξάλλου και χωρίς αυτό το videaki δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που δεν βλέπει από μόνος του ότι το game βαθμολογήθηκε με άλλα κριτήρια και παίχτηκαν πολλά παιχνίδια.
(μια ματιά σε απλά video, και το σπρώξιμο που έφαγε στα γραφικά πχ, δεν μπορεί να κρυφτεί)

ΥΓ
Το LAIR είναι απίστευτη υπόθεση , δεν μπορούσαν να χειριστούν το sixaxis και το έθαψαν… ένας ακόμα λόγος να έχετε τα μάτια σας λίγο πιο ανοιχτά , πέρα από βαθμολογίες.

Guybrush
28-09-2007, 15:59
Δε μπορούσαν να χειριστούν το sixaxis;

Δηλαδή, αν έπαιζαν κανένα παιχνίδι στο Wii, τι θα έκαναν;

blizard
28-09-2007, 16:29
Ακριβώς .
(Αν και στο wii από όσο έχω δει σου επιτρέπει να χειριστείς ένα όχημα πχ και με το stick, οπότε θα βάζουν αυτό ... το lair είναι το μόνο game που σε υποχρεώνει να έχεις το motion sensing για τέτοιου είδους control)

Eχει πλάκα ότι του βάζουν 7.5-9.0 σε όλα τα άλλα, και η τελική είναι 4 πχ ,επειδή ο χειρησμός τους χάλασε το gameplay.
(αυτό όμως δεν ισχύει για όλους... πάρα πολύς κόσμος δεν έχει πρόβλημα και του άρεσε το motion sensing.)

ΥΓ
Εγώ βλέπω από το warhawk , πόσο δύσκολα ήταν στην αρχή και πόσο βελτιώνεται κάθε φορά που παίζεις η κατάσταση... τώρα είμαι σε επίπεδο που δεν έχω κανένα πρόβλημα και η αίσθηση είναι φοβερή.
Βελτιώνομαι ακόμα με γρήγορους ρυθμούς , και πιστεύω ότι παρότι δεν είναι εύκολο για κάποιον να μάθει πραγματικά το νέο τρόπο χειρισμού , αξίζει 1000%.

Guybrush
28-09-2007, 17:06
Κοίτα να δεις που έφτασε και ο χειρισμός να είναι υποκειμενικό θέμα σ' ένα παιχνίδι.

Μέχρι τώρα υπήρχαν τα standards: συνδυασμός πλήκτρων, σύστημα saves, πολυπλοκότητα κλπ.

PC και πάλι PC κύριοι!

stavros kamoulakos
28-09-2007, 17:10
Γιατί είναι αντιπαράθεση φίλε η αναφορά σε ένα γεγονός ... αν δεν θες να ακούς τέτοια πράγματα μπορείς να πας σε κάποιο xbox-xbot forum που σβήνουν ότι δεν αρέσει.
(αν επιτρέπεται μπορώ να σας αναφέρω μερικά, για όσους ενδιαφέρονται)

Εξάλλου και χωρίς αυτό το videaki δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που δεν βλέπει από μόνος του ότι το game βαθμολογήθηκε με άλλα κριτήρια και παίχτηκαν πολλά παιχνίδια.
(μια ματιά σε απλά video, και το σπρώξιμο που έφαγε στα γραφικά πχ, δεν μπορεί να κρυφτεί)

ΥΓ
Το LAIR είναι απίστευτη υπόθεση , δεν μπορούσαν να χειριστούν το sixaxis και το έθαψαν… ένας ακόμα λόγος να έχετε τα μάτια σας λίγο πιο ανοιχτά , πέρα από βαθμολογίες.

Το γεγονος ειναι οτι δεν εχεις κανενα πραγματικο στοιχειο για αυτο που λες και προσπαθεις να θαψεις ενα παιχνιδι το οποιο αν κυκλοφορουσε στην κονσολα σου, θα ειχες κατι αλλο να ασχοληθεις και οχι με πραγματα της φαντασιας σου προσπαθωντας να βγαλεις τρελλο ολο τον κοσμο που απο χτες εχει κατακλυσει το live και παιζει ατελειωτες ωρες.Αφου εισαι ευχαριστημενος με το Lair ασχολησου λοιπον με αυτο και ασε το Halo για μας τα θυματα της MS.Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε δεν χρειαζομαστε εθνοσωτηρες...-bye-

Χιούστον
28-09-2007, 18:05
Ελα μωρε μονο 2.000.000 ανθρωποι επαιζαν live χτες ταυτοχρονα.Μαλλον τρελοι θα ειναι.Οσο εχει πουλησει το ps3 δηλαδη......-bye-

blizard
28-09-2007, 18:26
Έψαξα να βρω link τι είναι hype για όσους δεν το ξέρουν, αλλά δεν υπάρχει στο wikipedia ...

Και βαριέμαι να το εξηγώ τώρα, οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε ... συνεχίστε εσείς να ακολουθείτε τον μπούσουλα που έχετε , αλλά αφήστε ήσυχους όσους γράφουν κάποια γεγονότα και να το ψάχνουν λίγο παραπάνω.
(αν σας χαλάει πολύ, είπαμε υπάρχουν xbot forum , αυτό νομίζω δεν είναι ... οπότε ο καθένας ας διαλέξει τι θέλει ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι.)

ΥΓ
Επίσης δείτε (όσοι δεν ενοχλείστε από τέτοιες αναφορές) στο ίδιο link κάποια συζήτηση που αναφέρει ότι το halo πιθανόν είναι 640p /30 και γίνεται upscale... θα έχει πολύ πλάκα αν σκεφτούμε και τις φήμες-hype τόσο καιρό που έλεγαν για προσπάθεια να το κάνουν 1080p/60 !!!
http://www.n4g.com/xbox360/News-70713.aspx

stavros kamoulakos
28-09-2007, 18:40
Έψαξα να βρω link τι είναι hype για όσους δεν το ξέρουν, αλλά δεν υπάρχει στο wikipedia ...

Και βαριέμαι να το εξηγώ τώρα, οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε ... συνεχίστε εσείς να ακολουθείτε τον μπούσουλα που έχετε , αλλά αφήστε ήσυχους όσους γράφουν κάποια γεγονότα και να το ψάχνουν λίγο παραπάνω.
(αν σας χαλάει πολύ, είπαμε υπάρχουν xbot forum , αυτό νομίζω δεν είναι ... οπότε ο καθένας ας διαλέξει τι θέλει ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι.)

ΥΓ
Επίσης δείτε (όσοι δεν ενοχλείστε από τέτοιες αναφορές) στο ίδιο link κάποια συζήτηση που αναφέρει ότι το halo πιθανόν είναι 640p /30 και γίνεται upscale... θα έχει πολύ πλάκα αν σκεφτούμε και τις φήμες-hype τόσο καιρό που έλεγαν για προσπάθεια να το κάνουν 1080p/60 !!!
http://www.n4g.com/xbox360/News-70713.aspx

Ψαχνε εσυ για link οποτε εσυ και τις φημες φιλε μου και ασε μας να παιζουμε μουφες...-bye-

blizard
28-09-2007, 18:53
OK.

Pytzamarama
30-09-2007, 16:20
Bρε Bliz...

τεχνικα αυτο το παιχνιδι ειναι ΑΡΤΙΟΤΑΤΟ.Σε πολλα σημεια εχει features που δεν εχουν χρησιμοποιηθει ετσι και σε τετοια κλιμακα.
Για gameplay δεν μιλαω καν...σκοτωνει

Αυτα για τα 30 frames τα ακουω βερεσε οταν εχω τετοιο lighting μοντελο

"Halo 3 uses not one, but two frame buffers - both of which render at 1152x640 pixels. The reason we chose this slightly unorthodox resolution and this very complex use of two buffers is simple enough to see - lighting. We wanted to preserve as much dynamic range as possible - so we use one for the high dynamic range and one for the low dynamic range values. Both are combined to create the finished on screen image."

H Bungie ΤΟΛΜΗΣΕ να εχει ΚΑΙ πολυ δυνατες πηγες,που "καρφωνουν" την ελλειψη ΑΑ,ενω αλλα παιχνιδια ειναι μεσα στη μουνταδα γι αυτο το λογο...

Αν υπηρχε στο PS3,θα ειχε γινει επισημη θρησκεια...αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης Genji...:D

blizard
30-09-2007, 17:03
Δεν πειράζουν τα 30fps εφόσον είναι σταθερά (αν και δεν είναι τόσο απόλυτα καρφωμένα όσο το resistance) αλλά το ότι ακούγαμε για 1080/60 και δεν είναι καν 720p....
(Να μην πω ότι για να είναι τίμιοι , θα έπρεπε να έγραφαν όλοι στο κουτί την πραγματική ανάλυση του κάθε παιχνιδιού, και όχι αυτό που βγάζει ο scaller)

Και ποια παιχνίδια του ps3 είναι μέσα στην μουντάδα? το έχω παρατηρήσει πολύ σε 360 βέβαια, ίσως λόγο component και hardware scaller όμως.

Και κάτι για όσους έχει τύχει να ακούσουν μόνο το hype μέχρι τώρα...
WHY HALO 3 SUCKS (http://www.uber.com/mypage/?entity_id=243646617&blog_id=2)

ΥΓ
Αν έβγαινε σε λίγους μήνες το halo απλά θα ακολουθούσε πίσω από το resistance , το haze, το Ut2007, να μην πω και για killzone-MGS που έρχονται λίγο αργότερα.
(υποθέτοντας ότι δεν θα τρώγαμε το hype όπως στο 360 βέβαια)

Yperion
04-10-2007, 17:17
Eγω ενα προβλημα εχω, με τοσες παιχνιδαρες τι να πρωτοδιαλεξω, halo, bioshock,mass effect κλπ κλπ, φανταζομαι και εσυ το ιδιο blizard εε???
χαχαχαχα

Καλο.:flipout:

To Ηalo το εχω παραγγειλει και το περιμενω απο μερα σε μερα οποτε δεν μπορω να μιλησω γι'αυτο. Το Bioshock παντως που το εχω αγορασει ειναι ενα απο τα κορυφαια FPS ολων των εποχων. Τρομερο σε εικονα, ηχο και gameplay.

Το Gears of War αν και πολυ καλο δεν με εχει εμπνευσει στο multiplayer. Προτιμω το Call of Duty 3 στο οποιο εχω ξοδεψει απειρες ωρες τους τελευταιους μηνες και αναμενω με αγωνια το COD4.

blizard
04-10-2007, 17:44
Δεν γράφεται κανένα ανέκδοτο με το Τοτό βρε παιδιά να γελάσουμε όλοι κανονικά ? αυτά είναι κρυάδες και τα έχουμε ακούσει 500 φορές.

Από fps το ps3 έχει Resistance-haze-UT στα γρήγορα … αρκετά για τους fan νομίζω...
(βέβαια υπάρχουν και βγαίνουν τόσα ακόμα μέχρι τις γιορτές, που δεν γίνεται να πάρεις ούτε τα μισά από όσα θες.)

ΥΓ
Από τα top games τοy xbox που βγαίνουν σε pc ίσως δοκιμάσω το bioshock αργότερα ... αν και με τον χαμό που αναμένετε στο ps3 δεν ξέρω σίγουρα.

Δεβελέκος Στράτος
05-10-2007, 12:02
Έχετε κανένα λινκ που να αναφέρει τον αριθμό των πωλήσεων ή οτιδηποτε σχετικό για το Halo;

Σπύρος Προδρόμου
05-10-2007, 12:07
Στράτο δεν έκανε και τπτ , ψίχουλα :flipout: :

http://xboxfamily.com/xf/index.php?option=com_content&task=view&id=438&Itemid=1

Δεβελέκος Στράτος
05-10-2007, 12:33
Βρήκα και εγώ κάτι (http://www.audioholics.com/news/editorials/can-halo-3-save-xbox-360)

Δημήτρης Αντωνόγλου
05-10-2007, 17:23
Εγώ λέω να ονομάσουμε το thread "console wars" ή "η κονσόλα μου είναι καλύτερη από τη δική σου". Ας γράψω και εγώ την άποψη μου

Mια και έχω και τις τρείς κονσόλες μάλλον μπορώ να είμαι λιγάκι πιο αντικειμενικός:

Από τα ως τώρα παιχνίδια που κυκλοφορούν και έχω παίξει βαθμολογώ τις κονσόλες με την εξής σειρά:

Πληθώρα αξιόλογων τίτλων που ήδη κυκλοφορούν
1) 360 (Gears, Bioshock, Halo, PES 6, Forza, Oblivion)
2) PS3 (Heavenly Sword, Resistance, Oblivion, Ninja Gaiden)
3) Wii (Zelda, Wii Sports)

Γραφικά
1) 360
2) PS3 (έχει δυνατότητες βελτιώσης σε καμιά 3ετία που θα το μάθουν οι προγραμματιστές. Δηλ ζήσε Μάη μου)
3) Wii (έλεος είναι χειρότερα ακόμη και από αυτά του PS2)

Καινοτομίες στο Gameplay
1) Wii (Χειρισμός)
2) 360 (Xbox Live)
3) PS3 (αποτυχημένη αντιγραφή χειριστηρίου Wii)

Online Gaming
1) 360
2) PS3
3) Wii

Media Player / HTPC (?)

α) PS3 (Blu Ray, Wi Fi, Linux, Internet Browser)
β) 360

Ποιότητα Κατασκευής / αισθητική
1) PS3
2) Wii
3) 360 (άβολα χειριστήρια, υπερβολικός θόρυβος, υπερθέρμανση και χαλασμένες κονσόλες)

Μεγαλύτερη παραπλάνηση από την εταιρία πριν την κυκλοφορία και μεγαλύτερη απογοήτευση
1) PS3 (θα είχε παιχνίδια 1080 p. Έχει ένα ή δύο και η GPU αγκομαχάει)
2) PS3 (Ο Cell θα ήταν πανίσχυρος και θα ήταν κάτι χιλιάδες φορές πιο γρήγορος από το PS2. Ναι καλά το είδαμε. Απλά μας φόρτωση η Sony έναν multi purpose επεξεργαστή που δεν κάνει για γραφικά ή είναι πρακτικά τόσο δύσχρηστος ώστε να μην κάνει)
3) PS3 (θα είχε τα τέλεια γραφικά. Μέχρι στιγμής είναι εμφανώς χειρότερα από του 360. Τελευταία στιγμή είδαν την πατάτα τους και πέταξαν τσόντα μια ATI της κακιάς ώρας. Θα κάναμε πολύ γέλιο (ή κλάμα) αν έβγαινε χωρίς αυτή την κάρτα και μέναμε μόνο με τους 3 cell)

Αν είχα να διαλέξω με μοναδικό κριτήριο τα παιχνίδια και μπορούσα να αγοράσω μία κονσόλα θα έπαιρνα 360. Αν με ενδιέφεραν μόνο οι multimedia δυνατότητες PS3. Αν δεν ήμουν hard core gamer και ήθελα μια ανάλαφρη και προτότυπη εμπειρία παιχνιδιού Wii.

Δημήτρης Αντωνόγλου
05-10-2007, 17:35
Αλλά η καλύτερη παιχνιδομηχανή ανεξαρτήτως τιμής είναι το PC. Ειδικά σε Strategy και RPG (που είναι και τα αγαπημένα μου) δεν έχει αντίπαλο.

blizard
05-10-2007, 18:03
Έχεις πολλά χοντρά λαθάκια για εμένα...

-Η μεγάλη παραπλάνηση πριν την αγορά ήταν που έλεγαν στους xbox360 users ότι παίρνουν σωστό μηχάνημα με 3% failure rate...
-Οτι το hdmi είναι άχρηστο και θα βγάλουν hdmi cable όταν χρειαστεί... δεν τους είχαν πει για νέο xbox.
-Οτι το DVD είναι αρκετό για αυτή τη γενιά...
-Οτι το 1080p στα games είναι αδύνατο... δείτε το link να γελάσετε.
http://www.theinquirer.net/en/inquirer/news/2006/03/22/1080p-for-games-impossible-says-microsoft
-Οτι το halo είναι παιχνίδι του 10 με τα καλύτερα γραφικά στο xbox...

-Αντίθετα κανείς δεν είπε από την sony πως όλα τα games θα βγαίνουν σε 1080p... όλοι ξέραμε ότι στην αρχή θα ήταν 720p, και μας εξέπληξε τελικά πως πάρα πολλά τα κατάφεραν πολύ γρήγορα.
-Δες εδώ τι είναι ο cell γιατί τα έχεις μπερδέψει... ότι πιο επαναστατικό έχει βγει τα τελευταία χρόνια , και όσο μαθαίνουν τον εντελώς διαφορετικό τρόπο προγραμματισμού που θέλει, θα βγαίνουν διαμάντια.
http://www.ps3forums.gr/vB3/showthread.php?p=13323#post13323
-To sixaxis είναι φοβερό... στο warhawk δεν υπάρχει ανάλογη εμπειρία παιδιά, το ότι σε πολλούς μοιάζει αποτυχημένο είναι φυσικό για το οτιδήποτε νέο, τα ίδια είχαμε και όταν πρωτοβγήκε ο αναλογικός μοχλός.

-Οποίος ενδιαφέρετε για κονσόλα που θα βγάλει τα καλύτερα γραφικά να πάρει ps3... το xbox360 έδωσε τα πάντα, το ps3 τώρα αρχίζει.
-Και πραγματικά exclusive... αλλιώς pc ή xbox, και αναβάθμιση -αλλαγή σε κανά χρόνο το πολύ.

ΥΓ
Ξέχασα, ότι αν πέσει η τιμή του ps3 στα 400-450 ευρώ που λένε, με δωρεάν live και BD ,όλα τα παραπάνω δεν έχουν σημασία... κάνει μπάμ τι συμφέρει.

Χιούστον
05-10-2007, 18:13
Αλλά η καλύτερη παιχνιδομηχανή ανεξαρτήτως τιμής είναι το PC. Ειδικά σε Strategy και RPG (που είναι και τα αγαπημένα μου) δεν έχει αντίπαλο.

Nαι αν κανεις αναβαθμιση καθε πεντε μηνες, και μετα λυσεις τα οποια προβληματα παρουσιαστουν μεχρι να παιξεις οντως ειναι.:flipout:

Χιούστον
05-10-2007, 18:15
Καλα blizard αυτο το "οταν θα βγουν παιχνιδια" το ακουμε σχεδον 8 μηνες, οταν βγουν λοιπον το ξανασυζηταμε.
Το xbox εδωσε οτι ηταν να δωσει?Πλακα κανεις μαλλον.
Γυρνα πλευρο τωρα.

Δημήτρης Αντωνόγλου
05-10-2007, 18:43
Επειδή έχεις υφάκι, θα σου πω δυο κουβέντες.

Σταμάτα να κάνεις σαν παιδάκι, βγάλε τις παρωπίδες και δες τι υπάρχει σήμερα.
Τα ΘΑ μου θυμίζουν τον Αντρέα του 81. Και εγώ έφαγα την προπαγάνδα της Sony και το πήρα, αλλά βλέπω και την πραγματικότητα. Βέβαια απέκτησα ένα Blu Ray Player σε καλή τιμή. Μάθε να διαβάζεις τα post. Έγραψα "Από τα ως τώρα παιχνίδια που κυκλοφορούν και έχω παίξει βαθμολογώ τις κονσόλες με την εξής σειρά". Τώρα το τι θα βγει μετά από 2-3 χρόνια θα το δούμε και μακάρι να έχεις δίκιο. Πως ξέρεις ότι το 360 έδωσε τα πάντα; Είσαι games programmer;

Για το failure rate έγραψα εκεί που βαθμολογώ ποιότητα κατασκευής αν δεν το πρόσεξες οπότε δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις. Εγώ δεν έχω παρωπίδες.

Ωραίες οι θεωρίες για το Cell, αλλά στην πράξη δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι με καλύτερα γραφικά στο Xbox. Σε συμβουλεύω να μη θεωρείς το Web ως υπέρτατη αλήθεια. Ειδικά το να παραθέτεις link σε PS3 forum για να επιχειρηματολογήσεις υπερ του PS3 δεν είναι και το πιο δυνατό επιχείρημα.

To Sixaxis είναι αισχρή αντιγραφή του χειριστηρίου του Wii και δεν έχει ούτε τη μισή του λειτουργικότητα.

Το Halo δεν έχει τα καλύτερα γραφικά του Xbox. Είπα τίποτα τέτοιο; Το Bioshock, το Gears και το Rainbow Six έχουν καλύτερα.

Το "χοντρά λαθάκια" είναι λανθασμένη έκφραση και οξύμωρο σχήμα. Μάθε πρώτα Ελληνικά και μετά να παίρνεις υφάκι και να παριστάνεις το δάσκαλο με το google. Εδώ είναι forum ανθρώπων με επίπεδο, αν δεν το έχεις καταλάβει. Τους εξυπνάκηδες οι συμφορουμίτες τους έχουν για πρωϊνό.

Το ότι αγοράσαμε μια κονσόλα που είναι χειρότερη από αυτή που αγόρασε κάποιος άλλος δεν είναι λόγος για να νιώθουμε μειονεκτικά. Προσωπικά έχω κάνει αρκετές αγορές οι οποίες αποδείχτηκαν λάθος. Τι να κάνω να βάλω τα κλάματα, η να επιμένω ότι επειδή αγόρασα κάτι εγώ είναι με το ζόρι καλό. Αυτό θα ήταν κόμπλεξ και άρνηση μαζί. Προσωπικά με χαλάει που το 360 είναι καλύτερο από το PS3 γιατί μου αρέσουν οι συσκευές της Sony και έχω πολλές σπίτι (τηλεόρασεις, ενισχυτή, μινι στερεοφωνικό) και μου άρεσε και το PS2. H αλήθεια όμως πρέπει να λέγεται.

Η απάντηση μου είναι στο δικό σου ύφος για να δεις τι ωραία που φαίνεται άμα σου μιλάει ο άλλος με τον τρόπο που μιλάς εσύ. Δηλαδή "Έχεις πολλά χοντρά λαθάκια για εμένα... ", "... και ο πιο άσχετος βλέπει τι τον συμφέρει.", "δείτε το link να γελάσετε."

Άμα χαμηλώσεις τους τόνους και παρατήσεις το υφάκι τα ξαναλέμε. Αλλιώς δεν πρόκειται να απαντήσω σε μηνύματα όπως το προηγούμενο σου και μην το θεωρήσεις έλλειψη επιχειρηματολογίας.

blizard
05-10-2007, 18:48
Καλα blizard αυτο το "οταν θα βγουν παιχνιδια" το ακουμε σχεδον 8 μηνες, οταν βγουν λοιπον το ξανασυζηταμε.
Το xbox εδωσε οτι ηταν να δωσει?Πλακα κανεις μαλλον.
Γυρνα πλευρο τωρα.
Ήδη έχουν βγεί παιχνιδάρες, και να είσαι σίγουρος ότι το motorstorm 2 και το HS2 θα είναι πολλές φορές καλύτερο.... το ίδιο όλα.

Το 360 ξόδεψε τρελά λεφτά για να δώσει τα καλύτερα γραφικά στο halo και πήγε μέχρι εκεί που βλέπεις.
Το μηχάνημα έχει τερματίσει, και πλέον είναι σαν να παίρνεις κάρτα γραφικών... μετά από λίγους μήνες βαριέσαι τα ίδια και θες αναβάθμιση.
(καλύτερα να αγοράσετε πραγματική κάρτα γραφικών στο pc, παρά xbox... όποιος θέλει κονσόλα υπάρχουν τα ps3 και το wii)

Δημήτρης Αντωνόγλου
05-10-2007, 18:50
Nαι αν κανεις αναβαθμιση καθε πεντε μηνες, και μετα λυσεις τα οποια προβληματα παρουσιαστουν μεχρι να παιξεις οντως ειναι.:flipout:

Αν πρόσεξες έγραψα ανεξαρτήτως τιμής. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει και τις αναβαθμίσεις. Αντικειμενικά χρειάζεσαι αναβαθμίσεις κάθε χρόνο για να παίξεις τα νέα παιχνίδια με full γραφικά. To εξάμηνο το βρίσκω υπερβολικό. Οι κονσόλες 2 -3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους είναι ξεπερασμένες σε σχέση με τα γραφικά των PC και δεν αναβαθμίζονται. Βέβαια είναι πολύ φθηνότερες, αλλά τα παιχνίδια τους 20-30% ακριβότερα. Για να αντιμετωπίσεις τα πρώτα προβλήματα των παιχνιδιών, υπάρχει μια πολύ απλή πρακτική. Δεν αγοράζεις παιχνίδι, αν δεν περάσουν 2 μήνες από την κυκλοφορία του και μέχρι να βγουν τα πρώτα patch. Δυστυχώς το φαινόμενο με τα patch, έχει κάνει την εμφάνιση του και στο XBOX 360.

Πάντως αν θες πραγματικά να γελάσεις, προσπάθησε να παίξεις RTS χωρίς ποντίκι-bye-

blizard
05-10-2007, 18:56
Το "χοντρά λαθάκια" είναι λανθασμένη έκφραση και οξύμωρο σχήμα. Μάθε πρώτα Ελληνικά και μετά να παίρνεις υφάκι και να παριστάνεις το δάσκαλο με το google. Το "χοντρά" πήγαινε γιατί ήταν εντελώς (μα εντελώς) λάθος κάποια πράγματα που έλεγες (κατά την γνώμη μου) , το "λαθάκια" γιατί μιλάμε για κονσόλες τώρα και δεν ήθελα να φαίνεται σαν να έκανες και κάποιο έγκλημα....
(μου φάνηκε και αστείο αλλά δεν περίμενα να ενοχληθείς ... πάντως αν και δεν βλέπω λόγο να βγάζεις χολή, sorry.)

Διάβασε τα link που έδωσα και πιστέυω θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο... και στα άλλα που δεν υπάρχει link μπορώ να δώσω ή να το συζητήσουμε αν διαφωνείς.

ΥΓ
Ασε τα άσχετα όμως...

Δημήτρης Αντωνόγλου
05-10-2007, 19:01
ok cool, κανένα πρόβλημα

stavros kamoulakos
05-10-2007, 19:44
Ήδη έχουν βγεί παιχνιδάρες, και να είσαι σίγουρος ότι το motorstorm 2 και το HS2 θα είναι πολλές φορές καλύτερο.... το ίδιο όλα.

Το 360 ξόδεψε τρελά λεφτά για να δώσει τα καλύτερα γραφικά στο halo και πήγε μέχρι εκεί που βλέπεις.
Το μηχάνημα έχει τερματίσει, και πλέον είναι σαν να παίρνεις κάρτα γραφικών... μετά από λίγους μήνες βαριέσαι τα ίδια και θες αναβάθμιση.
(καλύτερα να αγοράσετε πραγματική κάρτα γραφικών στο pc, παρά xbox... όποιος θέλει κονσόλα υπάρχουν τα ps3 και το wii)

Μετα απο αυτα που λες θελεις να σε παρουμε σοβαρα εδω μεσα;Ασε που Haze,UT,πηραν αναβολη αν εμαθες, η δεν τα γραφετε αυτα στο PS3 forum:flipout:

Χιούστον
05-10-2007, 20:47
[QUOTE=Δημήτρης Αντωνόγλου;272078Πάντως αν θες πραγματικά να γελάσεις, προσπάθησε να παίξεις RTS χωρίς ποντίκι-bye-[/QUOTE]

Δημητρη εχω λιωσει το command & conquer, νομιζω ειναι rts δεν τα παω καλα με αυτους τους ορους, και δεν ειχα κανενα προβλημα!Ο χειρσισμος ειναι αψογος.

Χιούστον
05-10-2007, 20:48
[QUOTE=Δημήτρης Αντωνόγλου;272078Πάντως αν θες πραγματικά να γελάσεις, προσπάθησε να παίξεις RTS χωρίς ποντίκι-bye-[/QUOTE]

Δημητρη εχω λιωσει το command & conquer, νομιζω ειναι rts δεν τα παω καλα με αυτους τους ορους, και δεν ειχα κανενα προβλημα!Ο χειρισμος ειναι αψογος.
Aσε που σιγουρα η Microsoft θα βγαλει καποια στιγμη και ποντικι.

blizard
05-10-2007, 21:04
Μετα απο αυτα που λες θελεις να σε παρουμε σοβαρα εδω μεσα;
Βαριέμαι να ασχολούμαι με αυτά... δεν είμαι πολιτικός για να με νοιάζει , κάνε ότι σε ευχαριστεί περισσότερο.
Μου φτάνει αν δεν υπάρχει κάτι να πείτε επί τις ουσίας για να διαψεύσετε όσα ανέφερα, οπότε ουσιαστικά αγνοώ τέτοιου είδους "απαντήσεις".

Χιούστον
05-10-2007, 21:11
Νταξει το PS3 μαμαει.....Οκ τωρα?
Ρε blizard τι πας να μας πεις αφου εισαι ο πιο γνωστος ps3 fanboy που παιζει στα ελληνικα forum.
Απο την αλλα σε παω κιολας γιατι φαινεσαι καλο παιδι και συμπεριφερεσαι γενικα σωστα.Μου αρεσει να σε τσιγκληζω λιγο κιολας.......

blizard
05-10-2007, 21:19
Δεν είμαι fanboy βρε, έχω και τις 3κονσόλες* ... ;) αλλά Οκ , θα προσπαθήσω να μην παρασύρομαι όσο είναι δυνατόν.

*(ps1, ps2, ps3)

Χιούστον
05-10-2007, 21:22
αχαχαχαχ.....ωραιος

NassosT
05-10-2007, 23:54
Στράτο δεν έκανε και τπτ , ψίχουλα :

http://xboxfamily.com/xf/index.php?o...d=438&Itemid=1

Βρήκα και εγώ κάτι (http://www.audioholics.com/news/editorials/can-halo-3-save-xbox-360)

Φαντάζομαι ότι θα ακούτε και μουσική...
Πόσα από αυτά (http://allcharts.org/music/world/albums.htm) έχετε ακούσει/κατεβάσει/αγοράσει?
Αν δεν ακούτε μουσική, πόσες ταινίες από αυτές (http://allcharts.org/movies/) σας άρεσαν (αν τις έχετε δει όλες κιόλας)?

Αφήστε που θα έπρεπε όλοι να οδηγάμε Toyota (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=837631)...

Τα παραπάνω δεν είναι επιχείρημα εναντίον του Halo, είναι απλά απάντηση σε αυτούς που αναδεικνύουν τις πωλήσεις ως κριτήριο (έστω και τελευταίο στη σειρά) για την ποιότητα ενός παιχνιδιού (ή ενός... οτιδήποτε).

Guybrush
06-10-2007, 00:32
Ωραίοι οι Ιταλοί πάντως, Νο 1 έχουν τους Simpsons!

Yperion
06-10-2007, 07:12
Δεν είμαι fanboy βρε, έχω και τις 3κονσόλες* ... ;) αλλά Οκ , θα προσπαθήσω να μην παρασύρομαι όσο είναι δυνατόν.

Και εγω ειχα τα PS1 και PS2 οπως και το πρωτο XBOX. Δεν εχω τιποτα εναντιον της Sony (μαλιστα στις τηλεορασεις και DVD ειμαι Σονακιας) αλλα αποψη μου ειναι οτι σε αυτη την γενια κονσολων το 360 ειναι πολυ καλυτερο σαν υλοποιηση. Η Sony προσπαθωντας να προωθησει το Cell και το Blu Ray μετετρεψε το PS3 απο κονσολα σε Blu Ray player με δωρο τις δυνατοτητες παιχνιδομηχανης.

Το αποτελεσμα ειναι οτι το PS3 χανει σε πολλους τομεις οπως σχεδιασμο , μεγεθος , χειριστηριο , δυνατοτητα προγραμματισμου (δυσκολος ο Cell) κτλ.

Αυτα τα υπερβολικα που ειχαν διαδωσει τα παπαγαλακια για δηθεν τρομερα γραφικα κτλ. κατερευσαν στην πραξη οταν το ιδιο παιχνιδι που κυκλοφορει και στις δυο κονσολες συνηθως ειναι καλυτερο σε γραφικα στο 360 η τουλαχιστον ειναι το ιδιο. Με λιγα λογια ανθρακες ο θυσαυρος.

Κατα τ'αλλα τωρα με την πτωση τιμης σκεφτομαι να αγορασω και ενα PS3 για να το χρησιμοποιω για Blu Ray player.

Δεβελέκος Στράτος
06-10-2007, 10:01
Να διευκρινήσω κάτι...
Δεν είμαι φανατικός υπέρ της αγορας του Halo 3 ή του Xbox 360. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχω αγοράσει τίποτα απο τα δύο... Απλά χαίρομαι την επιτυχία που έχει κάνει γιατι το 1 το είχα λατρέψει (το 2 ήταν σαφώς κατώτερο για μένα), θεωρώ ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ (σαν εμπειρία πάντα) και δυστυχώς έχω παίξει πολλά...
Ακόμα βαυκαλίζομαι για το αν θα τα πάρω γιατί δύσκολα θα σταθεί στο ύψος της πρώτης επαφής μου με το Halo...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
16-10-2007, 10:30
Και για να ξεπεράσουμε την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (βλ. PS3-XBOX360) και να γυρίσουμε στον τίτλο του θέματος, επειδή τελευταία άρχισα να ασχολούμε με το εν λόγω παιχνίδι, έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Ναι δεν λέω τα γραφικά αγγίζουν την τελειότητα, αλλά σαν παιχνίδι μου φαίνεται μονότονο: Οτι κουνιέται το σκοτώνεις. Δεν είναι δα και το πρωτότυπο σενάριο του αιώνα...
Μιλάω για Solo και όχι για Live παιχνίδι.

Υ.Γ. Αχ, πότε θα βγει καινούργιο oblivion;

Δημήτρης Αντωνόγλου
16-10-2007, 10:34
Υ.Γ. Αχ, πότε θα βγει καινούργιο oblivion;

Βγαίνει τo Mass Effect τον άλλο μήνα. RPG με διαστημικό σενάριο. Φαίνεται εντυπωσιακό.

Δεβελέκος Στράτος
16-10-2007, 10:38
Σίγουρα σε σχέση πχ. με το Bioshock είναι απλό αλλά έχει πολύ καλό σενάριο και σίγουρα είναι πολύ ατμοσφαιρικό...

trooper 13
16-10-2007, 11:06
Τρεξε να παρειs το orange box που περιεχει το κατα τεκμηριο καλυτερο fps ολων των εποχων half-life 2 με το τελευταιο επεισοδιο του.μιλαμε το τρωει halara το halo.μην πιστευειs το hype.οσο για τα γραφικα του halo ουτε απο μακρια δεν πλησιαζουν την τελειοτητα οχι οτι αυτο παιζει τον κυριο ρολο σε ενα παιχνιδι

Νικόλ
16-10-2007, 11:36
Καλημέρα σε όλους! Εγώ έχω το PS3 αλλά σκέφτομαι να πάρω το X-BOX 360 μόνο και μόνο για το Halo 3. Το πρώτο παιχνίδι μου είχε αφήσει τόσο απίστευτα συναισθήματα και ανυπομονώ να παίξω το 3ο.

NassosT
16-10-2007, 12:51
Καλημέρα σε όλους! Εγώ έχω το PS3 αλλά σκέφτομαι να πάρω το X-BOX 360 μόνο και μόνο για το Halo 3. Το πρώτο παιχνίδι μου είχε αφήσει τόσο απίστευτα συναισθήματα και ανυπομονώ να παίξω το 3ο.
Aν είναι συναισθηματικοί οι λόγοι πάρτο για το Halo.
Αλλά υπάρχουν τουλάχιστον καμμιά 20αριά παιχνίδια καλύτερα απ'αυτό.

Χιούστον
16-10-2007, 13:09
To halo ειναι απιστευτο. Το συνηδητοποιεις ποιο πολυ οταν το τελειωνεις.

Νικόλ
16-10-2007, 13:15

Ε, δεν είναι μόνο συναισθηματικοί οι λόγοι... μου αρέσει σαν παιχνίδι πάνω απ' όλα! Πες τα Kharmacoma!!!!!!

Χιούστον
16-10-2007, 13:33

Mηπως υπερβαλεις λιγο??Οχι και 20...
Να μου πεις 2-3 να το καταλαβω, που και παλι δυσκολο....

NassosT
16-10-2007, 13:59
Χωρίς σειρά προτεραιότητας (εννοείται εκτός από το 1ο), ορίστε μια πρόχειρη προσωπική λίστα από 20 παιχνίδια που απόλαυσα περισσότερο από το Halo 3:

Bioshock (μακράν...)
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 & 2
Project Gotham Racing 3 & 4
Splinter Cell Double Agent
Guitar Hero 2
NBA 2K7
Forza Motorsport 1 & 2
Top Spin 2
Rockstar Games presents Table Tennis
Dead Rising
Chromehounds
Kameo: Elements of power
John Woo presents Stranglehold
Rainbow Six Vegas
F.E.A.R.
Marvel: Ultimate Alliance
Gears of war

Και δεν έχω παίξει ακόμα το Half Life 2 - The Orange Box...

Χιούστον
16-10-2007, 14:07
Eχω παιξει πολλα απο αυτα και για μενα μονο το bioshock ισως ειναι καλυτερο.

Δημήτρης Αντωνόγλου
16-10-2007, 14:08
Χωρίς σειρά προτεραιότητας (εννοείται εκτός από το 1ο), ορίστε μια πρόχειρη προσωπική λίστα από 20 παιχνίδια που απόλαυσα περισσότερο από το Halo 3:

Bioshock (μακράν...)
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 & 2
Project Gotham Racing 3 & 4
Splinter Cell Double Agent
Guitar Hero 2
NBA 2K7
Forza Motorsport 1 & 2
Top Spin 2
Rockstar Games presents Table Tennis
Dead Rising
Chromehounds
Kameo: Elements of power
John Woo presents Stranglehold
Rainbow Six Vegas
F.E.A.R.
Marvel: Ultimate Alliance
Gears of war

Και δεν έχω παίξει ακόμα το Half Life 2 - The Orange Box...
Για να κοντύνω λίγο τη λίστα συμφωνώ με τα :

Bioshock (μακράν...)
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Project Gotham Racing 4
Guitar Hero 2
NBA 2K7
Forza Motorsport
Rainbow Six Vegas
F.E.A.R.
Gears of war

και προσθέτω:
Oblivion
Pro Evolution Soccer

όχι πως τα άλλα δεν είναι καλά.
Πάντως το Halo έχει απίστευτα καλοσχεδιασμένο multiplayer

Yperion
16-10-2007, 16:16
Εχω παιξει και το Bioshock και το Halo 3 και το Gears of War. Απο τα τρια το Halo θα το κατετασα σαν τριτο (μιλαμε για το single player). Ακομη και σαν multiplayer το Call of Duty μου αρεσει καλυτερα.

To FEAR το επαιξα μιση ωρα και το πηγα πισω (το ειχα νοικιασει). Μιλαμε για μεγαλη πατατα (κατα την γνωμη μου).
Το Ghost Recon επισης δεν μου αρεσε γιατι μου φανηκε περιπλοκο. Αν ειναι να παταω 10 κουμπια για να στειλω ενα σημα με τον ασυρματο να μου λειπει καλυτερα.

Πολυ διασκεδασα με το Saints Row (κλονος Grand Theft Auto).

Χιούστον
16-10-2007, 16:40
Ωραια υπογραφη.Την εχω δει και στο myxbox.gr η μυο φαινεται?
Ο blizard πρεπει να τη δει.......:)

Χιούστον
16-10-2007, 16:41
Δεν νομιζω οτι συγκρινονται τα 3.
Τα δυο που συγκρινονται ειναι το halo και το Gears.
Για μενα σαφεστατα καλυτερο το halo.

Υ.Γ Τα εχω τερματισει και τα 3.

blizard
17-10-2007, 03:51
Ε, δεν είναι μόνο συναισθηματικοί οι λόγοι... μου αρέσει σαν παιχνίδι πάνω απ' όλα! Πες τα Kharmacoma!!!!!!

Αν έχεις το resistance, και με haze , COD4 , UT που βγαίνουν σε λίγο , μοιάζει πραγματικά πολύ πίσω το halo σε όλους τους τομείς.
(Αν βέβαια το έχεις δει και σου αρέσει πέρα από το hype, δεν υπάρχει θέμα)

Χιούστον
17-10-2007, 08:02
Μην δεις εσυ θεμα για Halo αμεσως να μπεις να γραψεις....:earmuffs:

Yperion
17-10-2007, 11:49
Αν έχεις το resistance, και με haze , COD4 , UT που βγαίνουν σε λίγο , μοιάζει πραγματικά πολύ πίσω το halo σε όλους τους τομείς.
(Αν βέβαια το έχεις δει και σου αρέσει πέρα από το hype, δεν υπάρχει θέμα)

Πω πω , μιλαμε για πληθωρα παιχνιδιων οτι εχει το PS3 , μετρησα oτι αναφερεις τουλαχιστον 4...-bye-

Yperion
17-10-2007, 11:52
Τα εχω τερματισει και τα 3.

Eγω δυστυχως δεν εχω προλαβει να τερματισω ακομα το Bioshock και το Ηalo λογω ελλειψης χρονου.:FSGSFGS4:

Yperion
17-10-2007, 11:53
Sorry Λαθος.

Σπύρος Προδρόμου
17-10-2007, 11:57
Πω πω , μιλαμε για πληθωρα παιχνιδιων οτι εχει το PS3 , μετρησα oτι αναφερεις τουλαχιστον 4...-bye-

Εκ των οποίων κυκλοφορεί το 1 μόνο τώρα .

Μια συμβουλή . Όσοι θέλετε να κρίνετε το Halo αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω και μην στέκεστε στα γραφικά .

Όποιοι το έχουν ας ρίξουν μια ματιά και στο πως φτιάχτηκε το game , θα το εκτιμήσετε πολύ περισσότερο .

NassosT
17-10-2007, 12:11
Μια συμβουλή . Όσοι θέλετε να κρίνετε το Halo αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω και μην στέκεστε στα γραφικά .
Ok!

blizard
17-10-2007, 13:19

Πόσα λεφτά δίνεις σε games και θές παραπάνω ?
4 top games στο είδος αυτό που όλα είναι σε πάρα πολλά σημεία το καθένα,ανώτερα από το halo...
Αν βάλουμε και το bioshock, κατά την γνώμη μου πολύ δύσκολα θα πάρει έστω την 5η θέση φέτος το halo3.
(και να μην το κρίνουμε από τα γραφικά... να το κάνουμε από το gameplay που έχει αλλάξει τόσο λίγο λές και ήταν σειρά που έβγαινε κάθε χρόνο ?)

stavros kamoulakos
17-10-2007, 17:49
Πόσα λεφτά δίνεις σε games και θές παραπάνω ?
4 top games στο είδος αυτό που όλα είναι σε πάρα πολλά σημεία το καθένα,ανώτερα από το halo...
Αν βάλουμε και το bioshock, κατά την γνώμη μου πολύ δύσκολα θα πάρει έστω την 5η θέση φέτος το halo3.
(και να μην το κρίνουμε από τα γραφικά... να το κάνουμε από το gameplay που έχει αλλάξει τόσο λίγο λές και ήταν σειρά που έβγαινε κάθε χρόνο ?)

Δηλαδη τωρα εσυ πιστευεις οτι το Resistance ειναι πανω απο το Halo;Εγω παλι οτι και τα 4 που λες μαζι το Halo δεν θα το φτασουν σε πωλησεις..-bye-

NassosT
17-10-2007, 22:20
Αντε πάλι οι πωλήσεις...
Ειλικρινά τις θεωρείτε αξιόπιστο κριτήριο για την ποιότητα ενός παιχνιδιού?

Δημήτρης Αντωνόγλου
17-10-2007, 22:36
Πάντως το έγκυρο Αγγλικό περιοδικό Edge του βάζει 10/10. Και τόσα χρόνια που το παίρνω δε θυμάμαι να έχει ξαναβάλει 10άρι. Μιλκάμε για περιοδικό που βάζει τριάρια και τεσσάρια για πλάκα.

blizard
18-10-2007, 00:55
Δηλαδη τωρα εσυ πιστευεις οτι το Resistance ειναι πανω απο το Halo;Εγω παλι οτι και τα 4 που λες μαζι το Halo δεν θα το φτασουν σε πωλησεις..-bye-
Οταν βλέπεις το Edge να δίνει 10ρια , καταλαβαίνεις για τι ποσότητα hype και χρήματος μιλάμε.... τώρα θα έχουμε 10 παιχνίδια μέχρι το τέλος του χρόνου που θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 11.
(πάντα είχαμε τέτοια φαινόμενα αλλά εδώ η MS το παράκανε. Σε βάθος χρόνου ο κόσμος το καταλαβαίνει και χάνει την όποια εμπιστοσύνη που είχε στα reviews... μια ακόμα αρνητική προσφορά της εταιρίας στις αγορές που έχει το χεράκι της)

Το Resistance τώρα, έχει 32 έως 40 παίκτες online με server ... γρήγορο gameplay και σωστά ρυθμισμένο, αρκετά μεγάλο single player με τεράστιο αριθμό αντιπάλων on screen χωρίς ούτε ένα framedrop, και το οποίο μετά από κάποιο σημείο σε κάνει πραγματικά να μην θές να τελειώσει.
Σε κάποιες πίστες έχει και πάρα πολύ καλά γραφικά, οπότε μάλλον τολμάω να το συγκρίνω, και έχει και πολλά να ζηλέψει το halo3.

Aν βάλουμε οτι ο φίλος θα πρέπει να δώσει 60 ευρώ για το halo3 και άλλα 50 για το live των 16 παικτών σε p2p (εκτός από το xbox) , πιστεύω ότι θα τον ξενερώσει εντελώς αν έχει πιστέψει το hype.